Diskuse - Ženatý milenec 5
Petra, 23.04.2008 12:07:03, IP: ***.***.197.47, #46244Ivo, Beo..napsaly jste to úplně přesně, naprosto souhlasím.Není co dodat. Naše psycholožka-amatérka by možná měla zajít za někým, kdo by jí dal nějaké lekce z empatie..
555555, 23.04.2008 12:34:15, IP: ***.***.217.5, #46246Z empatie určitě ne,stačila by lekce slušnýho chování! Empatii by určo nechápala.
Mařča, 23.04.2008 14:04:23, IP: ***.***.19.210, #46257Panejo......tady tato diskuze úplně dostala jiný směr než měla na začátku, jen tak jsem v rychlosti přeběhla historii a nestačím zírat. Že se na Halinu nevykašlete....když jí to baví...u mě rejpala taky, a zrovna v době kdy jsem byla vážně na dně..A co jinak...nějak jsem nenašla nikde Břečťana...jak se vede?
kopretina, 23.04.2008 14:18:53, IP: ***.***.68.88, #46258Ahoj holky, já se tady neorientuju, jenom jsem otrávená prací spočívající plozením lejster v kanclu mezi samýma babama a nejradši bych vypadla někm ven do přírody, kde nejlíp dobíjím baterky, sem jsem nakoukla čistě náhodou. Tak posílám pozdrav Zlomené, Ivě, Ivče a všem tady, co se tady vyskytují. Myslela jsem, že sem píšou nějaký mladý holčiny, ale asi je to různý - věkový kategorie - mně už teda zaschl inkoust na rodným listě hodně dávno, je to pravěk. Je mi totiž 43 let, dvacet let žiju s jedním chlapem a mám dva kluky, staršímu je osmnáct a prožívám s ním tu nejhorší pubertu, ten mi dává zabrat. Ale mám dost chuti do života a na tom mým věku ještě hledám a občas najdu to pěkný a jestli tady je nějaká moje vrstevnice, budu ráda za její názor. Chtěla jsem se zeptat, co je zač ta paní Halina ? Jestli jsem dobře pročetla asi deset jejích příspěvků, které mně dost vyděsily, je jí 49 let, takže je starší o šest let než já - já jen, že jsem původně myslela, že to sem píše pod jejím jménem nějaký čtrnáctiletý holčičí diblík, mám totiž mladšího syna třináctiletýho a rozumově bych řekla, že tedy asi je vyspělejší než mnohá padesátnice v této republice. Třeba se mýlím, když tak mně opravte.
Tohle je teda diskuze o Ženatých milencích, že jo ? Tak holky - jestli máte milence svodobnýho, vdovce, rozvedenýho nebo ženatýho není podstatný, hlavní je, aby vám s ním bylo dobře a měl vás rád, protože život je krátkej a musíte ho prožít a brát si to pěkné z něj - máte na to právo. Na světě je dost trápení, s kterým se musíme poprat. Já říkám, že život je krátkej na spoustu věcí, ale dost dlouhej na věrnost jednomu člověku, chlapi se tímto hodně řídí a lámou nám ženským srdce, syčáci, ale bez nich by to byla nuda. Mně nikdo srdce nezlomil a asi už ani nezlomí, já jsem asi potvora bezcitná - hezký den holky ! K.
Formol, 23.04.2008 14:34:07, IP: ***.***.65.7, #46260 To jsi tomu dala, napsat něco proti Halině ;) Jen co dojí půlku prasete a celého zajíčka, tak se do tebe pustí hlava nehlava (a bez výrazného použití hlavy) :D
Ivča, 23.04.2008 15:10:52, IP: ***.***.124.180, #46268Jo,jo, přesně tak,Kopretino,zase napíše,něco v tom smyslu,jako že přibyla další hloupá ženská:-)),ale z toho si nic nedělej,už jsme si tu na ní zvykli:-))
Vanessa, 23.04.2008 15:14:27, IP: ***.***.43.1, #46269Je to napsaný moc hezky...děkujem..
Kopretina, 23.04.2008 15:47:27, IP: ***.***.68.88, #46279Paní Halina na mně může vylít kýbl slovních splašků, ale tohle je svobodná diskuze v demokratický zemi a můžu sem napsat svůj názor, jen při tom nesmím být na jiné vulgární a sprostá. To bych si nedovolila. Prostě mně sloh paní Hal nějak vybočoval z rámce těchto příspěvků - v duchu mně napadlo - kdo to proboha je, jak asi vypadá. Podle počtu zajíčků, kteří jí leží u nohou a které si vybírá od svých 41 let, to musí být na svůj věk fantastická kost!!? Znáte ji někdo ? Mladí kluci jsou dost vybíraví, co se vizáže týče. Já jsem hodně sebekritický člověk a jen pomyslet si před dvěma lety na mladýho milence - to by mi na mysl nepřišlo. O to víc pak potěší taková blbost, jako když se mýho osmnáctiletýho syna ptali holky z jeho party, když nás viděli jít spolu, jestli to byla jeho ségra - jako já. Pravda, bylo to zdálky, co nás viděli. Musím se hodně učit, jsem asi nějaká zaostalá a celkově divná, puritánská a kdovíjaká, ... ale vyspat se v mém věku s třeba 25letým klukem si neodvedu představit, já bych pořád měla pocit, že jsem pedofilní. Nejsem světice, ale odtud potud. No, každému podle jeho gusty, každý dělejte, co vám vyhovuje, žij a nech žít. Myslím, že paní Hal mně nemůže rozhodit, naštvat ani urazit, to nejde, já nejsem typ, co se nechá vyprovokovat, nebojte se. Jen jsem vám holky chtěla a udělám to znovu - poslat pozdrav - pro Beu, Míšu, Ivu, Ivču, Vannesku a ostatní - škoda, že nemám čas pročítat a seznámit se se všemi aspoň maličko - holky mějte se krásně a přeju vám upřímně jedno - hodně, hodně lásky a oporu ve fajn chlapovi ! K.
Kopretina, 23.04.2008 15:51:34, IP: ***.***.68.88, #46280Vanessko, promiń - udělala jsem chybu ve Tvém jméně - nerada. Je to moje oblíbené jméno - kdybych měla dceru, byla by to Vanessa. K.
Halinka dorazila z cukrárny, 23.04.2008 17:30:05, IP: ***.***.9.57, #46286No Beo to je omyl........já píšu že jsi líná a rozmazlená chlapama-jako vybíravá a zmlsaná .....ne jinak líná......to si netroufám soudit , protože to nevím......prostě na mě působíš jinak než Petra....Petra mi příde zoufalka, co si nechá nadělat na hlavu.....no už vidím tebe nebo Ivu, jak s vámi mává tyran ......ty to prostě máš pevně v rukou ty otěže na rozdíl od Petry, zatímco ona se nechává smýkat osudem ......a ještě si to zuřivě hájí....
A to, že volní starší chlapi nejsou, to tvrdím já od začátku , to není žádná novinka .......ale já sakra nikomu zajíce necpu......prostě já mám zajíce z nouze a vyhovují mi ,ale NIKOMU TÍM NEŠKODÍM
A vůbec nechápu , jak to souvisí s láskou??To je zase váš zoufalej argument, že jen vy milujete........ prčááááá......já miluju taky a navíc NEŠKODÍM
A kde je tvoje empatie Petro, když si vzpomeneš na manželku svýho ženáče , která nechce, aby odešel???....Ona se přeci před lety zamilovala do jiného jako vy..........tak to jistě chápeš né??....Měla bys chápat jí a ne jeho...děláš to samé, prostě někoho miluješ.....huso empatická......
Já se můžu s*rát do vás PETRO , já jsem totiž na diskuzi a "tohle je svobodná diskuze v demokratický zemi a můžu sem napsat svůj názor".jak píše Koprdina......prčáááá...... ....ale ty rozbíjíš rodinu ....a to je velkej rozdíl....nebo s nimi taky sedíš na diskuzi .???PŘESTAŃ SE DO NICH MONTOVAT TY VTĚRKO !!...
Vanessa, 23.04.2008 17:57:45, IP: ***.***.43.1, #46290Halino,ale ty taky škodíš...už jen tím,že mladej,svobodnej kluk zahazuje svoje nejlepší roky s ženou,která už mu nemůže dát ani dítě...takže ty mu tu funkční rodinu taky nedáš...a až se ho nabažíš,tak ho odkopneš a budeš kazit život zas jinýmu .....to taky není fér!!!!....
KOPRETINA, 23.04.2008 18:01:54, IP: ***.***.173.78, #46291Nojo, názory pišme, ale bez vulgárností a urážek, no ne ? Já to tady čtu a snad si fakt začnu vážit toho všeho co mám doma a nebudu se rouhat ... máte to tady holky některé z vás fakt těžký. Fandím vám. Já jsem toho názoru, že když se chlap vykašle na ženskou, dá se to odpustit a pochopit, neodpustila bych mu, kdyby se vykašlal na děti. Převedeno na mou situaci - kdyby si můj chlap našel po dvaceti letech manželství někoho a pálil mosty - pochopím, odpustím, vyrovnám se s tím a přežiju to ( bylo by mi to líto, měla bych šrám na duši, bylo by mi smutno, to zas ano, to přiznám ), ale pokud by se vykašlal na naše kluky - to bych mu neodpustila. Ale to by ten můj neudělal, je to skvělej táta. Je tady tak někdo v mým věku ? Nebo jsou tady jen samý mladý ženský a paní Halina ? KOPRETINA
Halina, 23.04.2008 18:07:21, IP: ***.***.9.57, #46292Ale jak škodím Vanesso.........on je dospělej a může se sám rozhodnout......muže zůstat třeba sám, když bude chtít.....a já jsem moc ráda, že ho mám, budu s ním dokud bude on se mnou .........jsme šťastní a NEŠKODÍME, nerozbíjíme žádnou rodinu , neubližujeme žádným dětem, naopak dcera si s ním ráda pokecá a jede s námi na výlet..........jen si užíváme krásy přírody a pařbičky a sexíček....
Petra, 23.04.2008 18:12:25, IP: ***.***.197.47, #46293Mně je 44, takže věkem jsme dost blízko..Teď máš pocit, že jsem asi zrůda, která rozbíjí šťastnou rodinu - podle toho, co tady o mně píše Halina.
Ale je to trošku jinak, což ovšem ta paní těžko kdy pochopí.Můj přítel je sice ženatý, ale je to opravdu léta nefunkční vztah,takže jaksi není rozbíjet co..
Halino, přestaň už otravovat s tím tyranem..nechápeš ani trochu, jak lehce se lze do té situace dostat a jak těžko se z ní vymanit.Takže si laskavě nech ty primitivní řeči.
Halinka, 23.04.2008 18:21:07, IP: ***.***.9.57, #46294No já ti říkám Petro, že nikdo z nás by to nedovolil .........nezdá se ti to divný??...Myslíš že Beu bude někdo mlátit a týrat a nebo Ivu???Utopie co??
A pokud vím, tak ta paní nechce aby se s ní rozešel, tak proč se do toho montuješ ty???
Tak jí poslechni a počkej až si to vyřešej oni a pak si s ním choď......ty umíš akorát kývat a poslouchat, co ti kdo nařídí a nakecá, jen se vezeš a ubližuješ, jako s tím tyranem......zůstala jsi s tyranem 20 let a dítě v tom žilo ......a ještě mluvíš o empatii........