Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Halina, 21.03.2008 18:13:22, IP: ***.***.9.57, #40960
No já jsem třeba byla zamilovaná do spousty volných kluků.....fakt jsem hořela a šílela a dělal jsem často i vola.....naklusala, kdy on chtěl a kupovala dárky, jak blbka lidem, se kterýma byl jen sexík ........taky jsem měla tu vlastnost , že jsem si ty lidi idealizovala a viděla růžově........ale nikdy nebyl ženatý.....prostě ta představa, že tam nemám šanci, mi tak vadila........u toho volnýho je naděje , že bude se mnou .....s těmi mladými to není kalkul, prostě je jich nejvíc, tak se snáz vybere podobný člověk a je to vlastně o přežití.......buď být celý měsíce sama a ztrácet drahocenný čas-mám už věk....nebo chodit na rande a vybírat si z davu někoho s kým můžu na výlet a na vinobraní a na bowling a mít s ním sexík( jasně, že se nezamiluju okamžitě ,ale mám proto ztratit další rok života??)...někoho, kdo po čase tolik nevadí ......jak říká Raven....hihi...:-)
Anna, 21.03.2008 20:07:18, IP: ***.***.89.241, #40970
Ahoj všem zde přítomným!!! Konečně je pátek a čekají nás 3 dny volna.Mám už koupenou kachničku a nějaké dobroty ještě napeču.Jsem šťastná i zato ,že budu moct odpočívat.Moc moc mě bolí záda,ale určitě se to o víkendu zklidní.

Halino,my dvě spolu velmi soupeříme,ale chápu to,o čem nyní píšeš-neztrácet roky,žít,užívat si.Rozhodně je to lepší než se trápit.

Hoky,všem přeju pohodový a milý večer!!!
Ileen, 21.03.2008 20:30:31, IP: ***.***.60.43, #40975
No, já teda nevím, co kdo považuje ještě za košér a co už ne, ale Halina je určitě promiskuitní osoba.
Taky si říkám, kdo by nechtěl mladšího partnera? Jí se její vrstevníci hnusí, ale jak to mají ti "zajíčkové"? Když s ní sexší, jim nevadí stárnoucí tělo s masou klepavého sádla navíc....? Já jsem teda o pár let mladší, než Haluš, ale bylo by mi trapně vinout se po krásných, pevných, mladých hoších. Jo, kdybych vypadala třeba, jako Madonna, proč ne? Ale se 103 kg, panebože chraň! Ledaže by vypadali nějak podobně..........hihihihi......Pa.
Iva, 21.03.2008 20:43:03, IP: ***.***.53.152, #40976
No .. těžko říct, co budu říkat za 25 let .... Ale jinak si myslím, že je to otázka priorit ... Jedna věc je si užívat zážitků, výletů, sexu ... A jedna věc je mít plnohodnotný vztah s někým, koho respektuješ, s kým si rozumíš, intelektuálně s ním souzníš, máš si s ním co říct ... Já v tom vidím rozdíl a neumím v tomhle dělat kompromisy ... To už mně míň vadíl (i když vadí hodně), že je daleko a starší ... Ale asi jsem v tomhle "divná" ... nepředpokládám, že tohle je většinový názor
Iva, 21.03.2008 20:47:16, IP: ***.***.53.152, #40977
No plnohodnotný vztah zní v tomto kontextu hloupě... měla jsem na mysli prostě duchovní hodnotu toho vztahu, intelektuální souznění a vzájemné city ...
:-D:-D, 21.03.2008 20:54:17, IP: ***.***.150.162, #40979
Vracím se ke dni 18.3 kdy v 7.00 a 7.07 Halina zas piše h**zlovinu Ivě,že ona muže za to,že má dítě na JIP a to kvuli tomu,že se tahá s ženačem a nevěnuje se dětem...Lidi zlatí,ta Halina je normální magor a osobně ji chci poznat....Pokud si dobře pamatuji sama Halina psala.že ma postižené dítě....No vidíte holky sama si za to muže, páč už tenkrat ji ty boží mlyny předběhly a povily nemocne dítě, páč uz tenkrat Bůh věděl, že z ní bude PROS---tutka,která krade maminkam,jestě mlade chlapce a ničí je, misto toho aby je nechala řádně se kolem sebe poohlednout po nějaké mladoučké,štavnate a rodinu chtejíci dívčině... Halino styd se, dyt ty jsi normální vyvrhel společnosti.....Co ty tem klukum davaš do života???Nabiziš jen to vytahane,pomočené maso,a vlastne jeste vanocní řetaz na krku......hihi
Iva, 21.03.2008 21:01:17, IP: ***.***.53.152, #40980
No, to tady chybělo ... A podepsat se tě nenaučili?
Anna, 21.03.2008 21:37:46, IP: ***.***.89.241, #40982
Ach jo,tak to bylo fakt hnusný.To si snad Halina nezasloužila....

Ivo,já ti rozumím!
Anna, 21.03.2008 21:37:47, IP: ***.***.89.241, #40983
Ach jo,tak to bylo fakt hnusný.To si snad Halina nezasloužila....

Ivo,já ti rozumím!
Sarah, 21.03.2008 21:48:41, IP: ***.***.166.206, #40984
Máte snad pocit, že si nezaslouží, aby jí to někdo natřel??? Vždyť ona je stejnej necita a cynik ..a píše tady hnusoty hnusný...
??????????, 21.03.2008 22:45:12, IP: ***.***.217.5, #40995
No,měla jsem pocit,že Halina nabízí ruku ke smíru a snaží se poctivě ukázat jak to cítí ona.Ted to zase vypukne,nebo,že by jsi Halino ukázala ještě vekorysost?
Sarah, 21.03.2008 22:57:11, IP: ***.***.166.206, #40996
Tak v to teda nedoufej....je to zákeřná potvora...vždycky nás naladila svojí vstřícností a pak nás hodila zase na smeťák...nezaslouží si od nás ani špetku velkorysosti, ona ji v sobě nemá, ani co by se za nehet vešlo...nemluvě o toleranci a slušnosti...s tím se v životě ještě nesetkala...to jí zas uděláte radost!!
Halina, 22.03.2008 8:28:39, IP: ***.***.9.57, #41022
Já samozřejmě netvrdím, že by tak měli žít všichni, ale tohle je pro mě způsob , jak si trochu ten život užít a ne se věnovat jen rodině , mít ho pestřejší........ta představa , že zas lovím nějakýho protivnýho 50 letýho a on má ještě na každým prstě 10 dalších, je strašná........a pokud jde o to souznění, tak si pochopitelně vždycky vybírám člověka, který se ke mně víc hodí.....má podobný hodnoty ...........nemohla bych trávit celý víkendy s někým, kdo je uplně jinej, taky si musíme pokecat ......pak je to všecho moc krásný ...... za hodku vyrážíme na výletík na Ameriku-to jsou jezera na Karštejnsku.... a pak dáme oblíbenou hospůdku v Karlštejně .....

A ty se Sarah přestaň ztrapňovat prosímtě .....:-):-)
Sarah, 22.03.2008 9:15:27, IP: ***.***.166.206, #41027
Ale prosímtě...chybí ti tam pauzička, paní neomylná, hihi...tak nikde nespadni,...hihi....neuklouzni....:)) nebo se už nezvedneš, ty výletnice naše:))
Iva, 23.03.2008 23:17:49, IP: ***.***.36.229, #41196
No holky, vy jste mě vyděsily ... je to tu!!!!
        Předchozí   1 .. 122123124125126127128 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.