Diskuse - Ženatý milenec 5
?????, 25.03.2008 14:34:37, IP: ***.***.217.5, #41431Viděly jste některá co dělá Halina za rošambo na panikářkách?Chudinky holky,jako kdyby toho neměly už tak dost,myslím,že ve zlobě se Ti Halino nikdo nevyrovná,to je strašný.Jak můžeš vůbec takhle žít,chodit ubližovat i lidem,kterým je zle??????Škoda,že jsi si tam o nějaký ten prášek rovnou neřekla,je to vůbec možné???
Ivča, 25.03.2008 14:36:25, IP: ***.***.124.180, #41432Ahoj Břečťánku,tak mám pocit,že nejhorší dny už máš za sebou,zvládla jsi to perfektně a kouká, že se ti ten život zase začíná líbit.Zvolila jsi dobrou cestu - užívat si.A neboj,myslím si,že najdeš chlapa i bez té seznamky.Já nevím,ale já tomu nějak nemůžu přijít na chuť.Myslím, těm seznamkám,nevím proč,ale připadá mi to takové nucené hledání a docela bych měla strach na koho narazím.Můžeš mít na to jiný názor,vím,kde kdo to zkouší.Moje dcera si taky našla přítele na netu a jsou spolu-zatím.
Možná ten správný chodí kolem tebe a ty jsi si ho ještě nevšimla,zkus se rozhlédnout :-)),možná ho teprve potkáš....
Ivča, 25.03.2008 14:40:47, IP: ***.***.124.180, #41433No, teď jsem tam jukla,to fakt není možný,proč se snaží rozhádat všechny diskuse a ještě ke všemu působí takhle cíleně bolest?
Brectan, 25.03.2008 14:52:24, IP: ***.***.155.195, #41436Ahoj, Ivčo. Já tu seznamku zkusila jen-tak, abych viděla, jestli se chytnu. Jinak zatím žádný vztah nehledám, a ty lidi co mi tam odpovídají, tak vůbec nevím, co si mám o nich myslet. Mám sice kamarádku, co má svého druhého manžela ze seznamky na netu a zatím jim to klape a už jsou spolu dlouho, ale já to opravdu jenom tak zkusila. Taky si myslím, že cesta potkání se někde ve městě, nebo v čajovně, nebo v kavárně je asi lepší. Taky přemýšlím o tom, že až se trošku usadím v novém prostředí, tak se asi trochu zapojím do dění a života místních obyvatel a uvidíme, co mi to dá. Když nic, tak aspoň nějaké nové kontakty. Zatím si totiž opravdu neumím představit, že bych začla sama někde vymetat bary a lovit chlapi. Mužský mi teď do domu moc nesmí. Já si nikdy svobody moc neužila, teď mám šanci a mohu poznat, jestli to zvládnu bez muže, nebo ne.
Halinka, 25.03.2008 14:53:46, IP: ***.***.9.57, #41437Tak proč sem lezeš Ivo.....máš přeci svojí diskuzi......hihi.....zmiz na ní .....
No já jim jen kopíruju, co jejich prdlý kámošky předvádějí jinde........ať viděj , kdo jim tam píše.........:-)
Jakýho chlapa Ivčo??Ty někde vidíš volnýho slušnýho 40 letýho chlapa ??.......nebo myslíš ženáče jako máš ty???bleble..........:-)
Ivča, 25.03.2008 15:01:35, IP: ***.***.124.180, #41440Nevím kde se pohybuješ ty,ale v mém okolí je jich dost,třeba jeden 50 letý profesor z gymplu,jeden malý podnikatel,jeden policista nebo mistr výroby.Všem je přes 40 let a jsou volní.Jsou slušní a příjemní.Tak a teď na mě vybal důvody proč jsou sami,honem...
Ivča, 25.03.2008 15:03:37, IP: ***.***.124.180, #41443A neboj,Hainko, my si na své diskusi alespoň normálně popovídáme.Zajímalo by mě,proč Ivu vyhazuješ,když vždycky píšeš,že je to diskuse,že sem může každý,ty si fakt nevidíš do úst:-))
Brectan, 25.03.2008 15:10:26, IP: ***.***.155.195, #41445No ono je fakt, že všichni slušní mužskí, co za něco stojí, jsou rozebraní. Asi to nebude žádná sranda nějakého najít a navíc má laťka je dost vysoko a bojím se, že pořád budu porovnávat. I proto jsem tak pořád uvažovala o tom, že už asi nadosmrti zůstanu sama a že už mne nic-moc nečeká. Ale čert ví, co bude. Já to fakt nechci řešit, protože tady se ani nic vyřešit nedá. Je jenom několik možností. Buď se ten můj vzpamatuje a vrátí se a já ho přijmu zpět, protože toho mám vyzkoušeného a vím, co od něj mohu čekat, nebo se najde někdo jiný, s kterým do toho půjdu, nebo zůstanu sama. Jiná varianta asi není. Ženáče nechci, protže to, co jsem si teď prožila já, nikomu nepřeji a už vůbec ne žádné slušné manželce. Rozvedení jsou už automaticky podezřelí a vdovci? Těch je asi málo. Alespoň já žádného neznám. A svobodný v mém věku??? To je podezřelé několikrát. Mladší ročník by se možná našel, ale nevím, jestli já jsem zrovna ta, která by do takového vztahu šla. Myslím, že to může být hezké ze začátku, ale pak bych se bála, že mi uteče za mladší. Znám ze svého blízkého okolí taky takový případ, kdy pani měla dlouhodobý vztah se skoro o 20 let mladším mužem, ona sice byla vdaná, ale s manželem léta nežila. Tohohle kluka si vychovala po každé stránce, naučila ho chovat se k ženám, naučila ho, co se ženám líbí. On byl ženatý a měl dvě děti, ale jinak truhlík. Zda-li o tom jeho vztahu manželka věděla či nikoliv, nevím. Skončilo to ale tak, že když se pani dostala do určitého věku, tak její milenec si našel další milenku, samozřejmě vedle manželky, protože s tou je pořád. Moc takovéhle vztahy nechápu, jak v tom lidi mohou žít, ale je to každého věc. Vím jenom, že já bych to tak nechtěla.
Halina, 25.03.2008 15:11:52, IP: ***.***.9.57, #41446No tak se jim nece do vztahu, to je celý ......nechtějí se vázat.......anebo jsou podivíni ...........a jsi si jistá, že nemají přítelkyni ??Můj 60 letý soused nade mnou se rozešel z 50 tkou....začala být v přechodu protivná a do dvou měsíců měl 38 letou holku ......novou přítelkyni.....je moc osamělých žen.........
Jasně, že Iva může,ale proč ji to láká, když má svou ??Nebo už je závislačka a píše všude???:-)
Ivča, 25.03.2008 15:24:22, IP: ***.***.124.180, #41449Co to meleš?? Vždyť ty taky píšeš všude.Už musím končit,mažu dom.Pá,zítra
Lucimica, 25.03.2008 15:33:02, IP: ***.***.111.42, #41451holky, mám trošku jiný problém, může mi některá poradit? Už deset let žiji s přítelem mám sním dvouletou holčičku, problém je však v tom, že už několik let miluji jeho bratra, on mě taky, alespoň to cítím ale nevým co s tím, nikdy jsem mu to neřekla chodíme kolem sebe mluvíme spolu ale nejde to co s tím? Prosím poraďte
Lucimica, 25.03.2008 15:34:08, IP: ***.***.111.42, #41452holky, mám trošku jiný problém, může mi některá poradit? Už deset let žiji s přítelem mám sním dvouletou holčičku, problém je však v tom, že už několik let miluji jeho bratra, on mě taky, alespoň to cítím ale nevým co s tím, nikdy jsem mu to neřekla chodíme kolem sebe mluvíme spolu ale nejde to co s tím? Prosím poraďte
Lucimica, 25.03.2008 15:35:11, IP: ***.***.111.42, #41453holky, mám trošku jiný problém, může mi některá poradit? Už deset let žiji s přítelem mám sním dvouletou holčičku, problém je však v tom, že už několik let miluji jeho bratra, on mě taky, alespoň to cítím ale nevým co s tím, nikdy jsem mu to neřekla chodíme kolem sebe mluvíme spolu ale nejde to co s tím? Prosím poraďte
Halina, 25.03.2008 15:39:07, IP: ***.***.9.57, #41454Ale rozvedenej není podezřelej.....ten je právě nejlepší, nemusí být vlastní vinou........svobodnej je divnej dyž je mu 40-50 , vdovců je pět ........já jsem taky roky hledala stejně starýho a ty byly akce.....jeden mi vyprávěl, že dceruškám vystěhoval obývák a nechal jim v bytě holou zem,aby se pomstil manželce .......v posteli mi dával jednohubky.......to jsem nikdy nezažila ještě......dětský pusinky i při největším sexu, hihi.......v pátek udělal na výlet 10 housek se salámem a v neděli jsem je musela gumové žrát k obědu, aby se neplýtvalo ...........dalšího jsem poslala do videopůjčovny dole v baráku a on po 2 měsících vztahu nebyl schopen té paní říct ani moje jméno.....nevěděl ho :-)........třetí vyndal zuby v restauraci po jídle, aby si je vyčistil.......další čural na dovče v pokoji do umývadla.....holky já jsem tak netolerantní ........hihi
A vod tý doby mám mladý , volný....
Brectan, 25.03.2008 15:47:20, IP: ***.***.155.195, #41456Ježiši, Hal, to jsi mne teď pobavila. Já to vidím. Umím si to tak perfektně živě představit. To by mne asi z toho taky trefilo. No jo, každej jsme ňějakej. Jo rozvedeného ne z vlastní viny bohužel taky neznám. Ba vlastně možná jednoho, právník, který se dal kdysi na chlast, pak to nezvládal a svoji velice milou a chytrou ženu jednou zfackoval a ona se s ním poté rozvedla. On se z chlastu nevyhrabal, nemohl rozvod vydýchat a pak si našel nějakou mladici, studentku svobodnou, která je s ním doteď, ale jak jim to funguje nevím. Tohohle bych ovšem nechtěla. Ochlasta, který fackuje ženu a je nespolehlivej, to radši sama.