Diskuse - Ženatý milenec 5
??????????????, 24.03.2008 22:23:12, IP: ***.***.217.5, #41346VŠEM SE SE OMLOUVÁM!!! Myslela jsem si,že se Halina dala do kupy a bude normální,vidím,jak moc jsem se spletla a to jsem si fakt myslela,že je na ní Van tvrdá.Jsem naprosto pitomá,zmije si jedové zuby sama nevytrhne.Četla jsem její sxtempore na jiné diskusi.Vím v čem to je:o))))Chlapeček se nezdržel,musel domů psát úkoly:o)))))Pááá děvčátka:o))))
Iva, 25.03.2008 8:50:35, IP: ***.***.244.18, #41384Já taky přemýšlím, čím zase ta náhlá změna ... jestli se zajícem nebylo ... nebo kocovinka ... nebo někomu k takovému vytočení stačí, že s ním na jakési stupidní diskusi nikdo nesouhlasí ....
V jednom příspěvku: banda primitivnů, dementi, d**ilové, magoři, vymatlaný hlavy, i**otky .... no, nevyspala se nejlíp, co?
A nejhorší je, že spousta normálních lidí sem už ani nepáchne. Kdo má na tohle náladu? A chlapi už vůbec ne .... Díky ...
Břečťanko, zdravím tě ....
PETR, 25.03.2008 10:53:35, IP: ***.***.142.116, #41397No já bohužel s Halinou spal a ta mě dirigovala jak malýho!!a to mi je 28 let,pořád dává rozkazy a když jsem ji neposlouchal,tak ji to vzrušovalo a byla sprosta.Vzpříčil jsem se až když mě chtěla pokakat,na to fakt nemám!už nikdy s takovou ženou nepůjdu a to mi slibovala hory,doly!mám špatnou vzpomínku a to jsem ji zaplatil večeři a nocleh a nic z toho.:-( Už nikdy,poznal jsem té dobře podle Rande
PETR, 25.03.2008 10:54:39, IP: ***.***.142.116, #41398No já bohužel s Halinou spal a ta mě dirigovala jak malýho!!a to mi je 28 let,pořád dává rozkazy a když jsem ji neposlouchal,tak ji to vzrušovalo a byla sprosta.Vzpříčil jsem se až když mě chtěla pokakat,na to fakt nemám!už nikdy s takovou ženou nepůjdu a to mi slibovala hory,doly!mám špatnou vzpomínku a to jsem ji zaplatil večeři a nocleh a nic z toho.:-( Už nikdy,poznal jsem té dobře podle Rande
PETR, 25.03.2008 10:55:29, IP: ***.***.142.116, #41399No já bohužel s Halinou spal a ta mě dirigovala jak malýho!!a to mi je 28 let,pořád dává rozkazy a když jsem ji neposlouchal,tak ji to vzrušovalo a byla sprosta.Vzpříčil jsem se až když mě chtěla pokakat,na to fakt nemám!už nikdy s takovou ženou nepůjdu a to mi slibovala hory,doly!mám špatnou vzpomínku a to jsem ji zaplatil večeři a nocleh a nic z toho.:-( Už nikdy,poznal jsem té dobře podle Rande
PETR, 25.03.2008 10:56:15, IP: ***.***.142.116, #41400No já bohužel s Halinou spal a ta mě dirigovala jak malýho!!a to mi je 28 let,pořád dává rozkazy a když jsem ji neposlouchal,tak ji to vzrušovalo a byla sprosta.Vzpříčil jsem se až když mě chtěla pokakat,na to fakt nemám!už nikdy s takovou ženou nepůjdu a to mi slibovala hory,doly!mám špatnou vzpomínku a to jsem ji zaplatil večeři a nocleh a nic z toho.:-( Už nikdy,poznal jsem té dobře podle Rande
???????????????????, 25.03.2008 11:17:03, IP: ***.***.150.162, #41401Halinko, kdepak jsi??? Píše ti tvuj byvaly milenec.... Tak mu neco odepis...Trebas to že keca, nebo ma opravdu pravdu??? Ech ty divočáku....Ty musíš řadit.....
Iva, 25.03.2008 11:55:55, IP: ***.***.104.165, #41404Hele, já nechápu, proč sem chodíte provokovat ... nemáte se kde vybouřit?
Já se vůbec nezastávám Haliny a neříkám, že si to nezaslouží, ale čemu tím prospějete? Zde je diskuse ženatý milenec a ne hádám se s Halinou ... K tématu jste ještě nikdy neřekli ani půl slova ...Takhle se to tady neuklidní nikdy ... Bohužel ...
Brectan, 25.03.2008 12:14:33, IP: ***.***.155.195, #41409Ahoj, holky a kluci. Tady to tedy pěkně uvázlo ta diskuse. Tak ji trošku oživim. Žiju, dýchám a jsem v celku v pohodě. Velikonoce jsem strávila v kruhu svých dětí a jejich přátel a bylo to fain. Dala jsem si taky profil na seznamku štěstí.cz. Zatím mám pocit, že na mne reagují akorát chlapi chtiví sexu, přitom si myslím, že můj profil ani pořádně nečtou. Tak nevím. Asi tohle není ta správná cesta, jak přijít ke kamarádovi nebo společníkovi pro chvíle osamění. Jo a od té doby, co můj manžel bydlí se svoji milenkou, je to nějaké švédské. Přesně jak jsem si myslela. Začíná mu docházet, že to stěhování k ní bylo asi moc rychlé a že to není takové růžové, jak si to maloval. Já si zatím užívám svobody, dělám si co chci, jezdím si kam chci, žádnému chlapovi nemusím vařit, prát a žehlit, takže to není zas tak špatné. Už to neřeším, dost jsem se zklidnila a myslím, že to půjde. Těším se na teplíčko, sluníčko a kytičky. Za pár dnů mám narozky, tak si je asi taky užiji. Ale ožírat, ani přežírat se nehodlám, znám lepší způsob.
Ivča, 25.03.2008 12:16:59, IP: ***.***.124.180, #41411Hele,tohle je opravdu nechutné,i když možná pravdivé,ale takhle by to tu asi nefungovalo vůbec,trošku by to chtělo přibrzdit :-)
Ivča, 25.03.2008 12:32:33, IP: ***.***.124.180, #41414Hele,tohle je opravdu nechutné,i když možná pravdivé,ale takhle by to tu asi nefungovalo vůbec,trošku by to chtělo přibrzdit :-)
Halina, 25.03.2008 13:35:17, IP: ***.***.9.57, #41420To bereš podle sebe Ivo, že ti stačí neuspěch u chlapa a máš blbou náladu ??Koukám že jsi celé Velikonoce psala na fora, to je život mizernej..............jako to musím souhlasit s každým dementem na diskuzi, abyste mi nepředhazovaly že zajíc nepřišel??? Fakt čumím na tu logiku.......tam prostě přispívají tupci........mamina ječí a uráží tchyni na jedné diskuzi a na druhý ječí na Karol(možná virtuální ), která to samé prožívá s holkou svýho přítele........a ty holky z Panikářek to samé.......to co tam píše Karol, je pravda..........a ony mají za sebou léta psychoterapiíí a kontakt s psychiatry a vědí uplný H...O ......cvoci......a ještě mi začnou přehazovat, že chci bejt počuraná...vymatlaný hlavy ........to se nedá jinak.....
Břečtane........já mám celý roky ze Seznamek vztahy a je tam opravdu hromada lidí, kteřrí se na vztah nehodí a chtějí třeba jen sex.........mě to trvá vždy tak půl roku , než najdu nového muže .........ale většinou mladšího........těch je víc volných........takže to ber sportovně, úchyly odpálkuj a on se objeví ......
Jo a na anonymy d**ily Abyjsme nereaguju, když se neumí podepsat......
?????, 25.03.2008 14:05:02, IP: ***.***.217.5, #41425Nevím sice proč tu píšeš pořád o někom abyjsme,ale možná Ti začnu říkat Halina Cypralex:o))))))To jen,že i Ty děláš chyby o kterých se prostě taktně mlčí:o))))No,kopírovat tu umí spousta lidí a Tvé chyby jsou dost markantní,jsou vidět i na panikářkách,které tak odsuzuješ:o))Halino,proč si myslíš,že jsi snědla Šalamounovo ho....??????Jen dotaz,koho se tu zastávám?Kdo to je abyjsme?Také jedna neštastnice pankářka?Já se Ti divím,napadneš na diskusi holky,že mají nemanželské děti a to se tam také neprobíralo,ale to,že máš ráda fuj praktiky Tě pobuřuje,to se tam říkat nesmí.To jsi přece Ty!!!!Vzpamatuj se,Ty děláš věci,které u jiných odsuzuješ,nedivím se,že Tě tam někdo napadl.Jsi opravdu zmije jedovatá.Ještě,že chudinky panikářky někdo varoval,že se jim tam vtíráš,jen čekáš,kdy někdo má slabou chvilku a hned ho napadneš.Nikde Tě nechtějí,nikde Tě nemají rádi a stejně jsi jako pijavice.Vypadá to na to,že jsi celé velikonoce seděla doma a ted se tu vytahuješ.Jsi zlá ženská,nevěřím,že by s Tebou někdo někam šel,jen kluci,co musí být naprosto zoufalí,chudáčci.Myslela jsem,že jsi ženská,která to má v hlavě srovnané trošku jinak,a tady jen dává průchod rozčílení,ale kdepak,jsi zatrpklá a zlá ženská.Tak a hurá do mě,nic jiného totiž neumíš,jen být zlá a nepřející!!!!!!!!!!!!
Iva, 25.03.2008 14:09:16, IP: ***.***.104.165, #41426No tak já mám blbou náladu furt ... narozdíl od tebe, která to tady vždycky rozzáříš ...
Inča, 25.03.2008 14:13:13, IP: ***.***.124.180, #41428Nebude lepší,když tuhle diskusi přejmenujeme na: Kdo s koho? Nebo učíme se kopírovat.Nebo Halina vítězí. :-D