Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Ivča, 21.03.2008 11:45:16, IP: ***.***.124.180, #40914
Ahoj všichni,tak jsem se dostala ke psaní,mám šéfa na dovolené,kluky jsem vyslala na cesty,tak mám v práci klídek.
Já tedy nevím,ale já bych se na rande nevystavovala,pokud bych teda měla vztah v pořádku,jak tvrdíš ty,Halino,pak to přeci není zapotřebí.
Já byla včera večer s miláčkem na pivku a moc dobře jsme se pobavili,plánovali jsme společnou budoucnost a oba se na to těšíme.Dnes budeme večer taky spolu a pustí mi na velikonoce synka domů,tak ho beru na naší akci,chudák už půl roku nikde nebyl,tak se moooc těšíme:-))
Neznámý, 21.03.2008 12:20:18, IP: ***.***.40.111, #40915
Vážená paní Vanesso,
vy budete zajisté jedna z mála adeptek na titul Miss/odhaduji,že přinejmenším ČR/.
Rád bych Vás viděl.To by se dalo aspoň posoudit,proč tolik záští a urážek na téma tloušťka.Toto není diskuze na dané téma,ale ubohá snůška vulgárních nadávek.Tak se v nich řádně "porochejte",vždyť v nich vlastně žijete.
??????????????, 21.03.2008 12:26:32, IP: ***.***.217.5, #40917
Je vidět,že naše Halinka má spoustu přezdívek,třeba nás ještě nějakou překvapí:o))))
Ivča, 21.03.2008 12:38:25, IP: ***.***.124.180, #40918
Vážený neznámý,sic váš příspěvek nebyl adresován mě,dovolím si na něj odpovědět. Kdyby Halinka nebyla plná zloby a vulgarit,tak by ze děvčata taky reagoval jinak,ale pokud nás tu nazývá blkou,povlem,odpadem společnosti,dále psychopatka,slelpice,husa..atd,tak by jí také nikdo nevyčítal její tloušťku,nehledě na to,že její názory jsou zde na této diskusi nevhodné,nechutné a urážející.:-))
Ivča, 21.03.2008 12:40:11, IP: ***.***.124.180, #40920
Omlouvám se za překlepy,nějak jsem to po sobě nestačila zkontrolovat :-))
Iva, 21.03.2008 13:31:37, IP: ***.***.228.193, #40927
A Ileen, v tomhle máš zcela jistě pravdu ... pokud je padesátiletý muž svobodný, je to dost podezřelé, leda by to byl čerstvý vdovec nebo náhodou z nějakých důvodů rozvedený (vysoce nepravděpodobné) ...
Bohužel, pro ženu po třicítce, neřkuli po čtyřicítce a starší je velmi těžké najít volného muže na úrovni ... možná proto se tolik žen "spokojí" s pozicí milenky ... pokud ten muž "stojí za to" ... než být sama (rozvedená nebo sama v manželství)I
I když ideální to jistě není, to tady ale nikdy nikdo netvrdil ...
Ovšem muži hledající o generaci starší ženu jsou každopádně zvláštní také a můžeš si na tom hledat pozitiva a opakovat, jak mají mladé tělo a kdesi cosi, je to podle mne o perverzi ...
Každý si vybere, co je mu bližší ... To vůbec nepíšu ve zlém, já jsem tolerantní a puritán nejsem, je mi ukradený co si kdo doma dělá.
Někdo si bohužel z tohohle výběru vybere toho ženatýho ... nebo spíše je postaven životem před tuto situaci a nakonec kývne jako nejmenší zlo ...

Kamenujte mě!!!
Vanessa, 21.03.2008 15:13:21, IP: ***.***.153.9, #40935
Vážený neznámý,....
Já mám kolem sebe spoustu lidí,kteří mají nadváhu...pokud jim to nevadí v osobním životě,je to jejich věc.....já napsala Halině,aby šla raděj na diskuzi o dietě,protože se tady do nás nechutně naváží....ty její urážky někdy celkem bolí,já si z ní nic nedělám,ale napad psychicky nemocné je ubohé....vůbec by k tomuhle nedošlo,kdyby se chovala slušně a neurážela ona nás,.....navíc můj názor je ten,že Hal její tlouštka vůbec nevadí,že to neřeší a že tudiž ji nejde ani urazit tím,že ju nazvu vepříkem.....a věřte,že my tu máme od Halči horší nadávky,stačí jen nakouknout....
Sarah, 21.03.2008 15:33:30, IP: ***.***.166.206, #40936
Van, myslím,že to sem poslala Halina pod jménem neznámý...zase si z nás dělá šoufky...
Vanessa, 21.03.2008 15:46:33, IP: ***.***.153.9, #40941
Jinak Hal...je docela možný,že nemůže mít manžel děti,ale nikdy nechtěl jít na vyšetření,takže nevím.....
Možná ten můj milenec nestojí zanic,ale na to musím příjít sama,......pokud by moje manželství bylo ideální,věř,že bych dokázala tenkrát odolat.....možná se na nás podepsalo,že nemůžu otěhotnět...kamárádky kolem tebe těhotní a ty nic,pořád jen čekáš,každej měsíc si děláš test a nic..pořád jen doufáš...a pak to přijde a zas řešíš co ted....roky čekáš na miminko a pak máš jít na potrat?????nechala jsem si ho i s tím,že se na to může jednou příjít..a nelituju toho....když jsem byla těhotná,přišla za mnou moje nejlepší kamarádka a ukázala mi těhotenský průkaz...nevěděla,že jsem taky těhotná a já byla štastná,že se můžu taky pochlubat... v noci sem se budila strachy,že jsem potratila....manžel to přijal a kluka miluje...je mu vším a to je pro mě důležité...a že mám ted milence???...někdy je těžko s manželem vyjít....je to paličák,má rád svoje pohodlí,neodpustí si pivko,kamarády,2xtýdně tenis,jezdí střílet na střelnici,v létě fotbal,...hodně se na něm podepisuje stres z práce,chodí domů nervozní,...malýmu se věnuje maximálně,ale mně zanedbává.....jít s ním nakupovat do Tesca???...jeho odpověd je..máš auto ...a když už někdy jede,tak se stejně pohádáme,protože se nemůžu na nic kouknout,nikde zastavit,vše šup,šup,..ale dokáže být i hodný,ted sem si koupila na jaro červený sáčko a druhý den mi k tomu přivezl krásnou kabelku a doveze i boty,....dokáže si mě kupovat dárkama,ale to já nepotřebuju,potřebuju cit,lásku a proto to hledám jinde,......to je vše k mému těhotenství a k tomu proč mám milence,víc se už k tomu Hal nebudu vyjadřovat,.....
Vanessa, 21.03.2008 15:54:42, IP: ***.***.153.9, #40942
Holky...já už mám konečně naklizeno,ale dalo to fušku,říkala sem si,že malýho snad ani do toho pokoje nepustím.....chci to vidět zítra ,ten pořádek......
Jinak u nás prší a je strašná zima,.....
A co ty Sarah,v pohodě????Kdy se ti vrátí manžílek???
Halina, 21.03.2008 16:09:28, IP: ***.***.9.57, #40943
No tak Neznámý nejsem já,ale nějaký pán , který to asi čet taky..........já jsem s přítelem doma a ted jsem jen nakoukla...........pak jedem konečně na ten nákup......

Já jsem se do vás nenavážela první, tady padlo tolik urážek na stranu lidi kteří nesouhlasili, že jsem pak řvala také ......A pokud jde o ty zajičky, je vidět že víte houbičky ........je dost volných 25 letých kluku, kteří chtějí sexík a pohybují se na netu a ani netuší, co vlastně chtějí......prostě pak se to vyvine ve vztah.....nejsou to všichni mamánci, měla jsem i toho horolezce a různý typy kluků, prostě on nehledá programově mámu, přijde , zažije sexík a zůstane.....a na to já hraju.......nebo mám být sama??Proč, když jich je v tom věku dost volných ?.....Starýho solidního nenajdu....třeba moje známá má o 30 let mladšího studenta a ten ji diriguje a žárlí na ní, hlídá ji .....je to prostě různé....

Illen ty si pořádně přečti co píšem, psala jsem tu už proč jsem na rande a že příteli nezahýbám.........přijdeš zprostředka......

Hele Vanesso ti podnikatélé, kerým se daří , to mají asi náročný, těžko můžeš čekat, že tě bude obskakovat.........to je asi daň za ty prachy.......i když na druhou stranu, můj manžel byl hodně přizpůsobivý a hodný......ale když měl se mnou nakupovat, byl hotovej.....ušel třeba v lese 20 km a dobrý a v obchoďáku byl za půl hodky nervní.....muži nesnáší nakupování ..

A mě se ted taky nechce,ale musím nakoupit na Velikonoce, bléééé
Sarah, 21.03.2008 16:34:58, IP: ***.***.166.206, #40947
Tak úklid mě čeká zítra, to se teda máš...já dneska jen peru, suším a žehlím a nejhorší je, že až dorazí manžel, můžu to spustit nanovo...no jo, vrátí se zítra večer..vůbec mi nechyběl, musím říct a uteklo to děsně:((
Iva, 21.03.2008 16:41:43, IP: ***.***.38.158, #40949
No tady je velkej rozdíl v jedný věci ... do ženatýho asi nikdo nejde jen tak, prostě se zamiluješ a převálcuje tě to ... To jsou vesměs, takový "osudový", oboustranně vášnivý vztahy ... Nevím, možná někdy i více vášeň než láska, al enemusí to tak být ... Není výjimkou to, že to jsou letitý vztahy, kdy se sejdete, rozejdete,mezitím vdáte, oženíte, pak se zase potkáte a jedete v tom nanovo ... s tím se docela těžko bojuje a kdo to nezažil, nepochopí .... Dá se z toho odejít, ale je to hodně těžký a chce to se už zkrátka nevidět ... Pravdou je, že není nikde řečeno, že když to náhodou skončí společným životem, že to třeba ani nemusí fungovat ... Ale nevím, asi jak kdy ...

Situace, kdy je někdo single a hledá partnera je o něčem jiném ... pak si samozřejmě můžeš zvolit kritéra, přes která nejdeš ... třeba ženatý nikdy a hotovo ... s tím o dvacet let mladším to zkusím, uvidím, třeba z toho něco bude .... Pokud k tomu přistupuješ s takovýmto rozhodnutím, tak se dá bojovat i s ev. začínající zamilovaností, prostě si poručíš nad tím neztratit kontrolu a jde to ... V tomhle je ten rozdíl, řekla bych ...

Je pravda, že prožít takový vztah, o jakém píšu, plný vášně, touhy ... je krásný ... a samozřejmě taky moc těžký ... ale to si nikdo z násá nevybral ... asi k tomu má člověk osobnostní předpoklady, ale jinak je to asi spíš osud

Je to v jedný písni od Plíhala .."z takový lásky většinou nezbyde nic, z takový lásky jsou kruhy pod očima a dvě spálená srdce, Nagasaki, Hirošima ..."

Iva, 21.03.2008 16:47:30, IP: ***.***.38.158, #40950
většinou ....
Vanessa, 21.03.2008 16:48:21, IP: ***.***.153.9, #40951
Já jdu taky ted na žehlení,ale vůbec se mi nechce...mám tam pořádnej kopec..
No něco utíká až moc rychle a něco zas moc pomalu......
        Předchozí   1 .. 121122123124125126127 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.