Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

????, 20.03.2008 18:47:30, IP: ***.***.89.241, #40817
Holky,já nevím,opět mám z některých příspěvků pocit,že nejsou od jedné a té samé Haliny,jde o styl psaní.Není vám občas některý příspěvek divný?
Halino,prosím tě,neber to nyní absolutně ve zlém,i když se tu rády nemáme,ale prosím,zkus si dát ke své přezdívce nějaký přídomek,abychom to odlišily od někoho jiného.Víš,stačí písmenko...No,však si poradíš.Nebo skutečně vše píšeš ty? Hezký večer!!!
Iva, 20.03.2008 19:01:28, IP: ***.***.9.57, #40819
Jsem to fšechno já , přiznávám se......chtěla jsem se pomstít Halině , že mi vzala smysl mého života, tuhle diskuzi .........hyhyhy.:-)
Iva, 20.03.2008 19:05:09, IP: ***.***.85.146, #40821
Neber si mě laskavě do své nevymáchané huby, jsem zvyklá na lepší společnost než anál ...
A já jsem tu doma, kdežto ty na nezvané návštěvě, takže se seber a odpal ...

PS: doufám, že si tě sociálka najde ... to mají dcery zábavu ... čím dál líp ... no nejlepší matička ve střední Evropě
Halina, 20.03.2008 19:10:13, IP: ***.***.9.57, #40822
Jako jaká sociálka....mám plnoleté děti .......teda Ivo ......myslíš, že je lepší se scházet se starým dědkem a zahýbat jejich tátovi??To já jsem třeba nedělala nikdy......a už se vůbec nedivím, že máte problémy doma.........když vám vadí i anál, který dnes dělají všichni .....zaostalky ste...........
Vanessa, 20.03.2008 19:53:38, IP: ***.***.153.9, #40824
No nám nevadí anál,ale ten tvůj kanál....já jen napsala,že mně přijde divný, psát někde o análu,orgasmu na povel,SM,.......nemusí vědět celá republika,že to máš ráda v řiti......ale když ti to nevadí,....a co kamárádky od tvých dětí na to říkají?????...na téhle diskuzi by se jim mohlo z nás udělat špatně,...ale análek jim nevadí,orgasmus na povel,SM,ty tvoje chcance,..to je o.k.???????
A jinak můj milenec je v sexu maximálně spokojenej,....on mě má totiž jen na ten sex,takže musím podávat výkon,jinak by mě mohl vyměnit,......to víš ,když mně cvakne véču,tak si to musím nějak odpracovat,......jsem na mateřské a finančně strádám,tak jsem ráda,že se občas dobře najím,.....ale to dobře znáš,že?...žena v domácnosti,taky jsi ráda,že si vyděláš nějakou kačku.....živnost provozuješ doma,to je pohodička,že?????
Mařča, 20.03.2008 20:01:17, IP: ***.***.19.210, #40825
Ahojte...už ani nestíhám číst...jak vidím nejvíce se tady řěší co píše Halina? No, já nevím, ale pořád opakuje to samé...Nebudu se k tomu nijak vyjadřovat, protože po pravdě, ani její příspěvky nečtu...tak pokud jsem někoho obvinila neprávem...omlouvám se.
Dlouho mi bylo dobře, ale teď se dá říct, že jsem na dně....nezvládám situaci, nervy jsou v prd..a to jsem si říkala, že počkám, budu trpělivá..jsem s ním každý
den...Jenže já to nezvládla a teď trpím..vím že mě miluje ale postavil se k tomu jako srab..a zůstane doma s dětmi..a s ní..Nevím jak popsat co cítím, jsem prázdná..slzy mi jdou samy ven,nemůžu to ovládnout, jdu třeba na nákup a vidím jak si dá pár pusu, obejmou se a já brečím...nezvládám pracovat, nemůžu jíst..Stydím se za svou slabost, chci být silná,ale nejde to,Chci ho nenávidět..Jsem blázen? Proč to tak moc bolí? Proč? A kdy už to přestane.?.
Iva, 20.03.2008 20:05:13, IP: ***.***.66.193, #40827
Mařčo a ty jsi ho postavila před volbu ona nebo já? Chápu to dobře, že jste se rozešli, ne? A je to definitivní?
Halina, 20.03.2008 20:14:14, IP: ***.***.9.57, #40828
Myslím, že ti hrabe Vanesso hloupá........já někde diskutuju o sexu na foru ??........já celý dny rozebírám veřejně hnusný lhaní a podrazy nebo sex jako vy???....Jak by se to asi někdo mohl dozvědět, jedině, že by mi kámoška mojí dcery napsala na Rande pod klučíčím nickem .....hihi.....si fak blbá.....prober se......
Vidíš Mařčo, jsi blbá jako holky tady.....poskytuješ mu jen zábavu...jinak jsi mu volná......ale patří ti to, nemáš tahat chlapa od rodiny......sobče.....:-)Takhle to tady mají všechny, akorát matracují .......
Mařča, 20.03.2008 20:18:58, IP: ***.***.19.210, #40830
Dalo by se říct že ano..chtěla jsem vědět, zda má smysl na něj čekat...jak dlouho... jsou to jsou 2 roky,bylo to pořád stejně krásné jako na začátku, ale začala jsem nezvládat jeho odchody, nějak se to zvrtlo...já vlastně ani nevím...a teď mi připadal poslední 2 týdny chladnější..najednou nebylo sms na dobrou nos ani ráno sms..., to je v klidu..sem tam ale vůbec...najednou mu vadí...že mu ona kontr.mobil...v práci mě párkrát sjel..protože já se nemohla ani nemůžu soustředit..pak se omluvil...ale ..připadá mi že za ním chodím jen já..zavolá, to ano ale není to jako dříve...ale nevím..třeba má strach se mi ozvat...ryla jsem do něho...já jsem uplně zmatená já prostě nevím...
Mařča, 20.03.2008 20:28:13, IP: ***.***.19.210, #40832
Hele Halino...vodprejskni....já o tvůj názor nestojím...neznáš mě, ani jeho, ani jak to všechno bylo, tak se zahrabej někam...a jestli míníš dál rejpat, tak jsi s prominutím vážně ubohá a nestojíš mi ani za to, abych si četla tvé věty...Každý máme své problémy...a člověk jako TY přidá člověku jako JÁ, který je momentálně na sračky, maximálně TO, že se sebere a třeba sní prášky a potom bude už klid...uvědom si to.
Mařča, 20.03.2008 20:37:52, IP: ***.***.19.210, #40833
Musím už jít, sedím v práci....Od čtyř do večera patřil ten čas jen mu a mě..Bolí to, jsou to vzpomínky na dovču...koncerty..lyže...tolik vzpomínek.. ráda bych si s někým promluvila...aspoň takhle...tak ahoj...budu tady ráno...
Iva, 20.03.2008 20:41:41, IP: ***.***.66.193, #40834
Promiň Mařčo, vím, že si potřebuješ promluvit, mám nemocné dítě a musel ajsem k ní .... přijď zítra mezi nás, je tam více klidu, napíšu ti v mailu kam ... Drž se ...
Ileen, 20.03.2008 21:02:12, IP: ***.***.60.43, #40839
Tak už jsem ji našla, krasavici inteligentní (bylo to v té čárce).
Hihihi......už se nedivím tomu.....hihihi......co sem píše. Holky, je to ale baba! Ti ženáči prachatí, natož zajíčkové bezbranní, z ní musí úplně šilet......hihihihihihihihihihihihi......
???????????, 20.03.2008 21:07:22, IP: ***.***.217.5, #40840
Halino,co blbneš,Ty vidíš,že je někdo na hadry a ještě si přisadíš?Kde je Tvůj soucit?Píšeš,že jsi v reálu hodná,ale vidět to není.Nemusíš souhlasit s tím co holky dělají,ale kopnout do ležícího člověka může jen hyena a ne hodná ženská:o(((((
??????????????, 20.03.2008 21:12:39, IP: ***.***.217.5, #40841
Jen dotaz,Halino,Ty píšeš i na panice?Asi ne,to by jsi byla rozdvojená osobnost,tady se Martě posmíváš a tam by jsi si psala s holkama,kterým není dobře a byla by jsi milá,asi je to někdo jiný.
        Předchozí   1 .. 118119120121122123124 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.