Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Halina, 20.03.2008 21:48:37, IP: ***.***.9.57, #40842
A proč bych měla asi mít soucit s husou , která si začne s ženáčem a pak se diví, že jí dá kopačky??Taková by zasloužila nakopat zadek......co se montuješ do jeho rodiny ty strašidlo ??.....No je taky dobře vidět, jak jsi primitivní cituji :"přidá člověku jako JÁ, který je momentálně na sračky", možná si všiml, jak jsi sprostá a došlo mu že tohle néé, blééé.......klidně si vem prášky huso..........máš cos chtěla.......každá zdravá normální ženská od ženáče utíká ......ale blbky jako ty a Iva a Vanessa dělaj rády matrace....hihi...:-)
Halina, 20.03.2008 21:52:54, IP: ***.***.9.57, #40843
To si piš IIeen , že mi to tam sluší,,,,,chlapi šílí z mojí fotky...svou pro jistotu neukážeš ani ty ani jiná........to bychom se nasmáli .......:-)Závistivko

Sešla se tu horda psychopatek , co lžou a dělají podrazy svým nejbližším..........a ještě se navzájem litují .......doufám, že se budeš hodně dlouho trápit , Mařko...........to je trest za to, že ubližuješ....boží mlýny..........hihi...:-):-)
Vanessa, 20.03.2008 21:58:58, IP: ***.***.153.9, #40844
A každá zdravá normální ženská nepíše na Rande svoje úchylky.....bléééé,fůůůj,.....až tam nakouknou tvoje děti a jejich kamarádky to bude prčáááááááá......se nedivím,že nemáš normálního chlapa,protože orgasmus na povel,může mít jen mladej zajíc,...Halčo běž trénovat......orgasmus teeeeeeeeed......
Vanessa, 20.03.2008 22:05:16, IP: ***.***.153.9, #40845
Chlapi z tebe šílí...hihi...to dělá ten vánoční řětěz,ten je dostal Hal,z toho jsou úplně paf!!!!!
Fakt ti závidím,....hihi......
Halina, 20.03.2008 22:19:39, IP: ***.***.9.57, #40847
Ale není to podraz a lež, jen tam píšu, co se mi líbí a nevystavuju to všude huso Vanesso, jako vy ......hihi.......tam to děti najít nemohou ...
To není trestné dělat zajímavý věci v sexu,ale odvádět tátu od rodiny a zatajit vlastnímu manželovi, že dítě není jeho jako ty .....no blééééé....duvenblejt ......
?????????, 20.03.2008 22:25:05, IP: ***.***.217.5, #40849
Tak já nejdu blejt,já se tu bavím:o)))Hele Halčo,to má Vanessa přijít za mužem a usmát se a zašeptat mu do ouška tajemství,že dítě není jeho???Ty jsi pitomá:o)))Néé,už vím,jak správná matka by měla dát dítě k popelnici:o)))není legitimní dědic tak šup s ním pryč,pak by byla cnostná matka:o)))))
Vanessa, 20.03.2008 22:35:04, IP: ***.***.153.9, #40852
Děti,že to tam nenajdou,ale najdou Hal????? A budou si o tom povídat a kamarádky taky.....všichni to budou vědět,.....blééééé,...fůůůůůj,...to by mně nenapadlo,dát si někam fotku a připsat si tam sexuální praktiky.......já bych fakt musela chodit kanálem,tady bych byla každýmu pro smích......
Hal,taky jsem se dočetla,jak ses pěkně rozežrala...to je samej chlebíček,dortíček,svařáček a žraní pak nejde zastavit....tak tu neprud a běž na diskuzi o hubnutí,nebo neprolezeš futrama....fůůůůj..bléééé....

Sádlo,máslo,paštika,
zabijeme vepříka,
vepřík křičí ne,ne,ne,
já jsem prase hubené......

Hal to je básen pro tebe...z lásky...pa
Halčáá, 20.03.2008 22:50:29, IP: ***.***.9.57, #40854
Hele otazníčku a ty bys lhala vlastnímu děcku celý život, že má jinýho tátu ??Ty asi jo co??.....A víš, že dneska je moderní si dělat testy??Jestli to muže Vanessy napadne, tak to bude teda mazééc....tolik let lhaní.....já bych teda neusnula strachy......
Vanesska se nám zase pěkne odbourala a skládá básně, co piješ dnes Vani ??:-):-)
Van, 20.03.2008 22:58:50, IP: ***.***.153.9, #40856
Hal...ale to sem nesložila bohužel já...to už umí i děti ve školce..!!!!
A proč by si manžel dělal testy???? Hal,já když zjistila,že jsem těhotná,tak jsem věděla na tuty,že není manžela...a proč..protože sem s ním nespala...a když sem mu řekla,že jsem těhotná,tak to vzal a poničem se nepídil,muselo ho asi něco trknout,že by mě oplodnil duch svatý,na to asi nevěřil..přijal to,kluka miluje a pro něj je to táta,tak to bylo a tak to bude,...
???????, 20.03.2008 23:00:19, IP: ***.***.217.5, #40857
Halino,víš,že já by jsem to určitě doma nepřiznala.Fakt ne,ted bez urážek,ale zkusila jsi si to představit?Pokud už by se něco takového stalo,tak by jsem to neřekla,neumím si představit jak jdu za mužem a říkám mu co se stalo.Je pravda,že by jsem se asi bála,že se na to přijde,ale proč to přiznávat a ničit to hezké co je.Vanessa je v jiné situaci,muž asi ví,že je to jinak než by mělo být,ale proč to ještě víc hrotit.Ted tu byl muž,přinesl mi pití,-Mattonku:o)))Mám moc hezké manželství a ptal se co píšu,tak jsem mu to řekla a zeptala se ho,jestli by to chtěl vědět,když by některé dítě nebylo jeho.Můžu se s ním bavit takhle,protože děti jsou jeho kopie:o))Chvilku přemýšlel a pak řekl,že by to nechtěl vědět.Myslím si,že jakýkoliv muž má své děti rád,proč přidělávat ještě starosti,když to nemusí být?Vím,že ted píšu trošku zmateně,ale snad bude poznat jak jsem to myslela:o))Ráda si přečtu co mi na to odepíšeš,ale doufám,že se nedočtu,že jsem blbka a že tam mám chyby,jako už to tu od Tebe schytalo pár holek:o))))
Halina, 20.03.2008 23:10:24, IP: ***.***.9.57, #40858
Ale prosímtě.....Vanessa kecá, neviděla jsem chlapa, kterej by tohle překous...prostě zase lže......to víš že jo...bohatej podnikatel, kterej si může jen ukázat prstem na ženy, se spokojí s cizím děckem .......a ještě u Vanessy, ta tady předtím předváděla hrozný věci....jako vrchní vulgár a primitiv......lže doma a lže i tady.......a co to dítě , chudák??To přeci není tak jednoduchý, může mít od toho druhýho rodovou zátěž nebo nějakou nemoc......bože ...když přijde k doktoru a budou se ho ptát na příbuzný, bude mluvit o cizím člověku......děs....
A už vidím tvýho muže, jak žíví cizí dítě ........když má svoje po sobě ......to se to machruje....
11111111111, 20.03.2008 23:18:50, IP: ***.***.166.206, #40859
Halino, asi tě taky najdem ty zvrhlá a perverzní zrůdičko...si na tebe trochu posvítíme a že bysme taky dalyděvčátkům tvým vědět...co za hnusku mají za matku, že by si o tobě početly....blééééé...něco jako tys tady vyhrožovala děvčatům, že si je najdeš...ale ztratit manžela, kterého máš u řitního otvoru a ztratit děti, které jsou tvůj život, pokud seš normální...,které se za tebe budou stydět...to je sakra rozdíl...kdo je na tom hůř, kdo by měl mít strach.....už se klepeš můůůůůůůůůůůůůůro???????????????? To doufám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
????????, 20.03.2008 23:20:18, IP: ***.***.217.5, #40860
Já vím,že máš pravdu třeba s tou rodovou zátěží,spousta lékařů se přece ptá na nemoci rodičů atd,ale zkus si to představit?Opravdu si myslíš,že je dobré všechno zbourat jen proto,aby se dítě dozvědělo,že babička měla cukrovku?A že by manžel machroval tomu nevěřím,netvářil se zrovna nadšeně,že by měl cizí dítě,ale Vanessy muž klučinu rád má,tak proč to nějak bourat,pro děti je nejlepší milující táta a máma.Jestli oni mají mezi sebou rozepře,tak to se dítěte netýká.To má mít pocit,že ho oba bezmezně milují a to určitě jejich klučina má.Vem to z téhle strany.Já by jsem to opravdu neřekla nevidím v tom nic dobrého.Myslím že by jsi se do přiznání také nehrnula.Strach by jsem měla,ale mlčela by jsem do poslední chvíle.Nemyslím si,že by jsem byla proto špatná a myslím si o Vanesse.že je také báječná máma.Proč by neměla být?Jen proto,že miluje někoho celým srdíčkem?
Halina, 21.03.2008 7:39:46, IP: ***.***.9.57, #40878
Děvčata prosím vás najděte si někoho inteligentního, kdo se vás bude zastávat a ne dementy jako je 1111111, dokonce píše stejný chyby jako Abyjsme.....to byl tvůj pokus abyjsme???Hihi.......Ty jsi zoufalec , nauč se prosím pravopis tupče....
A nevyptávej se mně na věci, který se tu všechny píšou ......to je úroveň blbky.........mým dětem klidně napiš co chceš, nemám se za co stydět, na rozdíl od toho póvlu Vanessy.......je to pakáž.....
Iva, 21.03.2008 7:43:03, IP: ***.***.64.107, #40879
Otazníku, já si myslím, že máš naprostou pravdu. Sama jsem před lety nevěděla, zda dítě není milencovo ... nejsem na sebe pyšná, ale stalo se ... takže jsem o tom hodně přemýšlela. A myslím si, že když už se stane, že žena čeká dítě, které není manželovo a má to štěstí, že to není jasné na první pohled a manžel nemá pochybnosti, tak přímo musí mlčet. Otcovství nakonec není o biologii, když si vezme někdo dítě z dětského domova, také často o jeho rodičích nic neví a chce určitě, aby mu říkalo mami, tati a nepřemýšlí o tom, má ho rád ... BTW odhaduje se, že cca 10% dětí má jiného biologického otce, než ho vychovává ... z hlediska vztahu dětí k otci a naopak je to přece jedno ... z hlediska vztahu matk yk otcia naopak jistě ne, ale záleží na každém páru, proč se to stalo a jak to nesou atd ... Dokonce si myslím, že není nutné to tomu dítěti říct nikdy ... proč? A že by to žádný muž nepřekous? Jak vidíš, Halino, překous ... To jen ty nepřekousneš nic, co není podle tebe ... Ať je jaký je, nejspíš měl Vanessu rád a chtěl ji, dítě také chtěl .. dělá to na mne dojem, že ať je jakýkoli, bude to silný zralý člověk dospělý muž a ne infantilní nevyzrálá osobnost jako ty ...
        Předchozí   1 .. 119120121122123124125 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.