Diskuse - Ženatý milenec 5
Iva, 21.03.2008 7:54:39, IP: ***.***.64.107, #40880A vážně bys Halino v sobě někdy nemohla vykřesat alespoň špetičku humoru?
Halina, 21.03.2008 8:15:15, IP: ***.***.9.57, #40882Ale prosímtě Ivo, to je zase to tvoje idealizování holka....ty si ty chlapy strašně idealizuješ.......na jednu stranu tu píšete že je dospělý muž , který to překous(a nevěřím tomu, protože Vanessa lže) a na druhou stranu píšeš, že by ste to nikdy neřekly.......tak se rozhodněte dámy......a hele to s tou dědičností, není maličkost........ty to přeci víš nejvíc, máš nějaký příbuzný obor.......třeba moje dcera je autistická a její předci byli také.....řada z nich a je to potřeba vědět...........to bys viděla, jak ten člověk se liší od zbytku rodiny , to by ho trklo hned.............a takových zátěží je hromada.....třeba rakovina se dědí........když se ho doktor zeptá a on bude mluvit o cizím pánovi, třeba se něco zanedbá...a hlavně , ty bys chtěla celý život žít s pocitem, že někdo jiný je tvůj táta a nevědět.....to ti nevěřím....kdo má právo za tebe tak rozhodnout??to prostě nejde říct, je to tvůj táta a šmytec....
Halina, 21.03.2008 8:18:52, IP: ***.***.9.57, #40884Víš já se tě nechci dotknout, ty se budeš vztekat,ale mě fakt přijde , že ty muže moc neznáš ......že jsi jich zažila jen málo a možná jsi byla přísně vychovaná a jsi tím trochu svázaná.....prostě většina z nich je problémová , nebo nějak ujetá a tobě vadí akorát manžel a jiné si nesmyslně stavíš jako modlu.......já vím že je těžký dyž nejde sex...........ale proč je všechny tak obdivuješ i toho dědulu ??
Halča, 21.03.2008 8:21:27, IP: ***.***.9.57, #40885Ariana pro Ivu :
Jde o to, jestli správně zařazujete kategorie „rozum" a „srdce".
Pokud svůj dlouhodobý vztah nazýváte „rozum", měl by rozum zvítězit. To, co označujete jako „srdce", je spíš pomatení smyslů.
V každém vztahu, který trvá delší dobu a ve kterém je dítě, dojde k jakési „únavě materiálu", ono vlastně dochází k „únavě materiálu" i v hodně dobrých vztazích, kde se delší dobu nic neděje. Člověk jako by měl v sobě zakódovanou touhu po neustálé změně a často se stane, že po změně zatouží i lidé, kteří by podle názoru ostatních po žádné změně toužit nemuseli, říká se tomu, že dotyčné jedince pálí dobré bydlo.
Jakmile někdo začne šaškovat pod heslem „beru cokoliv, hlavně když je to jiné", stojí za to chvilku se zastavit a začít kalkulovat. Ale ne v tom smyslu, co získá a co ztratí, ale spíš ve smyslu - rozumím vůbec sám sobě? Vím, proč chci udělat to, po čem toužím? Jak to, že jsem se zamiloval(a) do člověka, kterého v podstatě vůbec neznám?
Stejně tak bychom se měli společně s kdysi slavným a k tomu ještě zvláštním agentem Mulderem zeptat: „Nechci náhodou hledat pravdu tam venku, protože jsem líný (líná) ji hledat doma? Kde mám daleko větší šanci ji skutečně najít?"
Iva, 21.03.2008 8:35:01, IP: ***.***.64.107, #40887Ten argument dědičnosti je blbost, je malá pravděpodobnost, že by to mohlo hrát nějakou zásadnější roli ... a krom toho, ta matka ví, kdo je otec dítěte a popřípadě jestli měl nejaký choroby nebo to asi není takový problém zjistit ......
A nevztekám se ... prostě s tebou nebudu své vztahy k můžům rozebírat ... protože ty to bereš jen přes rozum a já spíš přes srdce ... možná se mýlím, ale s tebou o tom diskutovat nechci ...
Iva, 21.03.2008 8:44:40, IP: ***.***.64.107, #40889Možná si muže idealizuji ... já ale myslím, že když tak nejen muže, ale lidi obecně ... dokud mě někdo nezklame .... A když mě zklame někdo konkrétní, ještě to nemusím zobecňovat na všechny ... Tvé ultrafeministické názory mě silně vadí ....
Tebe asi lidi zklamali moc, vidíš na každém jen to horší ... Vlastně vidíš svět velmi černobíle a jednoduše ... Já ho vidím šedý .. nikdo není jen špatný.... každý má své trápení, své problémy a slabosti ....
Mám smysl pro spravedlnost, pochopení pro lidské slabosti, dovedu se vcítit do pocitů druhého a pochopit, proč jedná tak, jak jedná ....To je asi vrozený, narodila jsem se tak a beru to jako dar ....
Halča, 21.03.2008 8:59:46, IP: ***.***.9.57, #40891Prostě NEMŮŽEŠ rozhodnout za dítě na to nemáš právo, dítě není věc ani tvůj majetek.............a není to vhodný z ezoterickýho, lidskýho, etickýho hlediska ........Kromě toho matka může umřít ....
Já jsem femistická, protože jsem to zažila a došla jsem k tomu zkušenostma...idealizovala jsem si řadu lidí....a jsem velice šťastná ...mám fajn kluka a hodné děti, pořád pobíhám někde v přírodě a nebo sedím někde, kde je mi hezky a dávám si něco dobrého.......všimni si, jak se to liší od tvýho depktýho života.....ty si tu depku krmíš a dáváš jí dobroty přímo....ZANÁŠÍŠ SI VNITŘEK
A já vycházím, z toho jak lidi píší tady a ty reaguješ na KOHOKOLIV , kdo píše proti milenkám, dost citlivě ......třeba Carol ses posmívala a ta psala klidně , jinak než já........idealizuješ si jen ty blbý chlapy nebo milenky a nevnímáš, že řada z nich jsou nekvalitní lidi, pakáž.............přitom chytrá jsi na to dost...........
Bea, 21.03.2008 9:04:55, IP: ***.***.213.132, #40893No vidis, a my si zase o tobe mylslime, ze jsi stara dost na to ,aby jsi uz mela rozum..umela slusne diskutovat a normalne se tady bavila..cele detstvi matky rozhoduji za dite...tak co tady pises ze za dite nemuzes rozhodnout...az dite vyroste at situaci samo shodnoti, dokud je to male, rozhoduje matka...ve vsem a vsude..Kolik ti je ze tohle nevis?
Ina, 21.03.2008 9:07:08, IP: ***.***.64.107, #40894Halino, já možná nerozumím mužům, ale ty nerozumíš ani za mák dětem ... A ostatně co tady chceš komu v těchto věcech radit? Ty, která jsi několik let neukázala svým dětem otce, protože opustil TEBE ... O ně se přece staral hezky, určitě je měl rád .. ublížila jsi velmi jemu i jim ... a jen proto, že jsi se mu chtěla pomstít ... Ale nečekám, že se ti rozbřeskne, to je marný, jdu raděj něco dělat ... užitečného ....
Vanessa, 21.03.2008 9:07:40, IP: ***.***.153.9, #40895Halino..můj milenec už má dvě děti z prvního manželství,jsou už skoro dospělé a jsou zdravé....já to, že otěhotním neplánovala...psala jsem,že s manželem jsem neotěhotněla roky,pak přišel někdo jiný,....bylo nám krásně,dokonce jsem uvažovala,že už to doma řeknu,....ale znali jsme se teprve krátce a nechtělo se mi pálit mosty,......(((zatím)))....s milencem jsem se viděla často,několikrát týdně a při jedné večeři (((bylo mně krásně a už jsem byla rozhodlá,..)) jsem se ho ptala,jestli by chtěl ještě dítě..a on řekl....."klidně,ještě nejsem tak starý,abych nemohl mít miminko,....." myslela jsem dítě do budoucna,ale otěhotněla jsem ten večer........pak jsme se rozešli,já zjistlila,že jsem těhotná...první co jsem udělala bylo,že jsme se sešli a já se ptala na různé nemoci v jeho rodině,ale nevěděl o ničem.....a taky žiju s tím,že pokud bude potřeba,tak jdu s pravdou ven...můj syn je pro mě to nejdůležitější a pro mého manžela taky....je rád,že má syna,učí ho hrát fotbal,na léto má pro něj domluveného osobního trenéra na tenis,..věnuje se mu každou volnou chvilku,...myslím,že zas až tak nezáleží na tom,kdo je jeho biologickej otec,ale na tom ,že ho miluje.....jsou vlastní rodiče,kteří dítě odhodí do popelnice,nebo ho utopí,zlomí žebra,...a to je podle tebe o.k.?????
Iva, 21.03.2008 9:13:40, IP: ***.***.64.107, #40896 "... idealizuješ si jen ty blbý chlapy ..."
No ta věta hovoří za vše ... já se nedivím, že jsi deset leti nikoho nenašla .... To bych toho zázraka tvýho, co máš teď, vážně chtěla vidět ...jediný neblbý v republice, zdá se ...
Ileen, 21.03.2008 9:51:04, IP: ***.***.60.43, #40902Hali, proč si pořád držíš inzerát na netu se svou 100 let starou fotkou (na Panikářkách 8 píšeš, že teď máš 103 kilo) a přitom se vytahuješ, že máš vztah s 30-tiletým mužem? Pokud mám uspokojivý vztah, nedávám si inzerát, co? Hihihihi.....
Halča, 21.03.2008 10:10:40, IP: ***.***.9.57, #40907No hele Vaness.......tohle vypadá, že tvůj manžel možná děti mít nemohl a byl rád, že nějaké má........tak to je trochu jiný, v tom případě je to dobré řešení situace.....ale ten milenec fakt za nic nestojí, jak jsi ho tu popisovala ...........
A Ivo nelži, celých 8 let jsem měla mladý kluky na vztahy, vždy na pár let .....starýho prostě nechci, protože ti volní jsou děsní ............a všichni bylí nějak prdlí........i tenhle má svý mouchy .ale to má každej...........i Raven píše o mužích že nejlepší je chlap ten co " po čase tolik nevadí "...ty je prostě neznáš , no .....A děti jsem mu nedávala, protože v tu chvíli šel tvrdě proti mě , nechal mě vážně nemocnou bez prostředků a čekal až padnu.........ale vymstilo se mu to, dopadl, tak jak dopadl....všechno zlé se vrací...
Illen už jsem tu psala, proč mám inzerát na Rnade......dohledej si to .......
Taky du něco dělat, přijel miláček, tak půjdem nakoupit na Velikonoce......
Mařča, 21.03.2008 11:04:44, IP: ***.***.19.210, #40910Ahoj..Halina zase vede... :-))) jak jsem psala...nestojí mi za to reagovat na její reakce..
A jen TOTO HALINO...JÁ nejsem sprostá....on mě nenechal!!....to já..a to jenom proto, že nejsem trpělivá....protože VÍM že kdyby jsem počkala...a je jedno jak dlouho...dočkám se.Tohle tvůj mozek nepochopí, pro mě jsi totální odpad společnosti, nemáš charakter a bohužel ti nezbývá nic jiného než rejpat do druhých. Tak rejpej, ale meleš to pořád dokola...
Ivě..myslela jsem, že bude dnes lépe..ale je to ještě horší, přede mnou víkend...venku hnusně...pár dnů už nespím..nemůžu usnout,myšlenky mi jdou pořád hlavou, šrotuje mi to tam...nevím jak se mám zachovat..psala jsi,že mám někam psát...?
Ileen, 21.03.2008 11:13:35, IP: ***.***.60.43, #40911Konkrétně jsi nenapsala nic, proč se vystavuješ na Rande! Ale trvám na tom, že pokud máš uspokojivý vztah, nemáš potřebu dávat si inzerát. Moje 51-letá známá má taky pár inzerátů na netu, shání mladší, hnusí se jí padesátníci, jako tobě (říká o nich přesně to, co ty) a je už léta sama. Vypravuje mi zážitky ze setkání se "zajíčky" a vesměs jsou to psychicky narušené osoby, infantilní, deviantní, které hledají matku, matronu, protože se díky své úchylce se sobě rovnou ženou nedokáží vzrušit (jsou impotentní). Představují si sex s matkou.....hihihi.... To mi nepřipadá zdravé. Nebo si sbalí matronu a obléknou a učešou si ji, jako holčičku (podkolenky, krátké sukýnky, copánky s mašlemi apod.), to už je vůbec úlet.
A tobě, Halčo, nevadí, že toho svého chudáčka, nezralého, podvádíš? To si snad nezaslouží, když máte spolu nádherný vztah 4 roky!
Měj se a veselé velikonoce.....hihihihihi.....