Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Iva, 19.03.2008 20:32:14, IP: ***.***.55.244, #40716
Jasně, když si někdo dá do seznamky, kam se denně přihlásí tisíce lidí, fotku a vedle ní tento profil, je to OK, nikomu to neškodí, akorát dcery a rodina vůbec se musí červenat a chodit kanálama, ale jinak OK. Jen si o tom píšu a ještě tím prospívám ..... no hotová matka Tereza ....a že za to bereš prachy, to nic, co? A co je nám po tom? Nic, nám je to úplně ukradené, ani jedna z nás to sem nezkopčila, i když jsme to všechny viděly ... protože jsi nám fuk .... Tak se na nás taky vyser, jo?

Halča, 19.03.2008 20:43:42, IP: ***.***.9.57, #40718
Jako já ti pošlu fotku, jak vypadám v civilu .......a uvidíš, že mě nepoznáš podle tý silvestrovský, chceš ??............Z toho kdokoliv houby pozná a i kdyby.........nějaký jiný způsob sexu lidem neubližuje, zatímco podvody a lhaní a dokonce chlubení o tom na forech, ano......kde žiješ Ivo ??Já jsem roky rozvedená a co dělám s klukama v posteli je moje věc.......nešířím to nikde, jen tam, kde se to smí ......a hlavně nemusím nic tajit, to tě žere co??Ty se furt klepeš, že se někdo dozví kdo jsi ........A kde za to beru prachy, hihi???Holka nepij tolik .........
?????????????, 19.03.2008 20:52:26, IP: ***.***.217.5, #40719
Halino,ale to přece není o tom,co děláš v posteli.Tam si dělej co chceš,je to opravdu jen a jen Tvá věc a at děláš cokoliv se souhlasem toho druhého,tak budiž Ti přáno.Jestli se Ti líbí piss,tak proč ne,ale jak můžeš odsuzovat jiné lidi,když Ty sama se oháníš tím,že něco je jen Tvá věc.Ovšem co dělají druzí jejich věc není????To je Tvá věc???????Jestli Ty někomu nařídíš,že Tě má počůrat,tak je to v pořádku a jestli se někdo miluje v autě,tak to je špatné???Holka,holka vzpamatuj se,chceš tolerantnost a sama tolerantní nejsi ani za mák:o((((((Tady lidi kopíruješ a napadáš,když mají nějakou chybu a sama chyby děláš také.Já Tě nechápu.O čem je tedy diskuse ženatý milenec????O chybách?O řvaní jaké jsou holky fůůůůjjjj?A co jsi Ty?????????
Halča, 19.03.2008 21:03:19, IP: ***.***.9.57, #40722
No já znova píšu že NIKOMU neškodím, nelžu, nepodvádím, nezahýbám, nekradu manžely , netrápím a nepomlouvám manželky.......chovám se k svým blízkým hezky .......a nesnáším lež a podrazy.............a jak to souvisí se sexem , který dělám, to nevím, hihi.......prčáááááá

Tak když vám to udělá dobře, tak tu pište, že jsem prase, když dělám jiný sex.....občas.....klidně to tu pište a já budu dál psát, jak vnímám milenky.........lidi to uvidí a pomyslí si své.......hihi

Milenky ženáčů jsou fůůůůj....bléééééé ......fůůůj
Halina, 19.03.2008 21:05:23, IP: ***.***.9.57, #40723
A co to je "tolerantnost"???Ta je blbáááá......prčáááá:-):-)
Bea, 19.03.2008 21:11:23, IP: ***.***.213.132, #40725
Pro me za me se valej v posteli s kym chces, ale nepis tady, ze nesnasis lzi a podvody!!!!!!!!!Kdyz zrovna ty jsi nam tady predvedla, jak umis podvadet a lhat a zneuzila jsi nase mejly a predstavila se na nich pod cizimi jmeny!!!!!!!!
A po tom chces abychom ti verili??Jak ses cista duse??To nemyslis vazne..Jses obycejne lharka a podvodnice..a vsem jsi nam to tady ukazala..
Sarah , 19.03.2008 21:16:18, IP: ***.***.166.206, #40726
Tak jestli je tady někdo pro prču všem, tak seš to ty:))
Iva, 19.03.2008 21:20:02, IP: ***.***.55.244, #40727
Já už nemám sílu reagovat ... autorka příspěvku 1780 je tak blbááááááááá, že mě to opravdu bolí, auvajs ... vzdávám se ....
¨???????????????????, 19.03.2008 21:23:33, IP: ***.***.217.5, #40728
Chceš zkopčit všechny chyby a nesmysly co jsi sem napsala?Ty jsi blbá huráááá prčáááááááááááááááááááááááá:,))))))))))))))))))) Halino,běž uhnat někoho kdo Tě počůrá a my tu budeme mít klid na povídání.Pak můžeš napsat,že Ti za to dal večeři.Jsi ubohááá prčáááááááááááááááááá
Sarah, 19.03.2008 21:30:17, IP: ***.***.166.206, #40729
Halina tady z toho fakt udělala frašku, to máme reklamu, když sem někdo vleze...si musí myslet, že jsme absolventky zvláštní úplně všechny...a Halina má hned 2 semestry:))))))
???????????, 19.03.2008 21:35:11, IP: ***.***.217.5, #40730
Halina má z blbosti vysokou,je mi líto,jak se to zvrhlo.Ona se za nos prostě nechytí,tolerantní není,to slovo očividně nemá ráda a dělá tu paní učitelku,protože je zvyklá poroučet.Je fajn,že si máte kde povídat a kam Halča nemůže.Mějte se fajn a nedejte se otrávit jednou ženskou,která úchylky propaguje a netoleruje normální věci.Radost druhých jí očividně ničí,tak jí nedopřejte,aby vás otrávila.Držím vám všem pěsti,přináší to štěstí:o)))))))
Halina, 19.03.2008 22:42:54, IP: ***.***.9.57, #40734
Hihihihi, už sou zase zpátky tady nalezlý ......:-):-) .....já se po ......

Hele Beuš............v REÁLU nelžu a nepodvádím a nesnáším ubližovat........ na netu blbnu a z chlapů si dělám někdy srandu(no z ženáčů i v reálu, ale ti si to zaslouží, protože loví jiný ženy)....jsem hodný a obětavý člověk a vy ste hnusný lhářky, co ubližujou všem okolo a klidně se s tím chlubí na foru .......fuj

Holky vy mě neopustíte nikdy.......prčáááááááá:-):-)...hihi...hihi
??????????????, 19.03.2008 22:55:22, IP: ***.***.217.5, #40735
Halino a proč tedy psal Petr,že jsi úplně jiná,že Tvá sestra povídá,že od Tebe utekl manžel,jinak by jsi ho utrápila?Mě to není jasné,jsi skvělá a sama,to je divné.
Sarah, 19.03.2008 23:06:00, IP: ***.***.166.206, #40738
My sem patříme narozdíl od tebe, my jsme tady doma, to ty seš veš v kožichu, Halinko..táhni už, ty matróno.
Haluš, 19.03.2008 23:07:24, IP: ***.***.9.57, #40739
Protože Petr lže.........a vůbec mě nezná......jsou to vaše výmysly......hihi.......a koukám, že ty nemáš ani jméno....hihi....prčááá:-)
Sama nejsem, mám miláčka .....VOLNÉHO a MLADÉHO...... a mám hodné a chytré dětičky a kočičky .......a vy ste frustrovaný chudinky ....hoho.......a nelezte sem furt, neuspěly jste tu......... tak miztééé........:-):-)
        Předchozí   1 .. 115116117118119120121 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.