Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Iva, 19.03.2008 15:37:45, IP: ***.***.245.177, #40667
Zkopčit, zkopčit, zkopčit!!!!
Sarah, 19.03.2008 16:06:32, IP: ***.***.166.206, #40670
Ty vole, Halino, ty seš dobrý prase, kaviár máš taky ráda???
Bléééééééééééé, fůůůůůůůůůůůůj,
vymajzni vocaď ty ostudo hnusná, vééééééééééééééén!!!!!
Zvedá se mi z ní kufr, ze smraďošky....
????????????????????, 19.03.2008 16:18:14, IP: ***.***.217.5, #40672
Halina -----mě se nelíbilo, jak tu ošklivě chovaly.......:-)
--------------------------------------------------------------
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Teda děvčata,dává vám tahle Halinčina věta smysl?mě ne:o(((((( A ona je přitom tak dokonalá,vůbec nedělá chyby.A ch jo,co si počneme,když i takováto žena se plete??????Hrůza,bude konec světa,neomylná Halinka napsala blbost:o)))))))))))
nina, 19.03.2008 16:22:17, IP: ***.***.242.11, #40673
tak to je přesný a tahle neskromná soudí ostatní....preferuješ k těm prasárnám i kočičky..zoofilie to snad už ne...máš z ostudy kabát,frajerko.
zlomena, 19.03.2008 16:25:11, IP: ***.***.194.42, #40674
Jsem tu,ale nedá se to číst.Fakt velká škoda.
Iva, 19.03.2008 16:34:29, IP: ***.***.55.244, #40677
A jak je, holka? Už je to lepší?
zlomena, 19.03.2008 16:46:28, IP: ***.***.194.42, #40678
Jak kdy!v sobotu mi zase vyhrožoval po smskách,v neděli byl docela v pohodě.Řekla jsem mu,že to řeknu tomu staršímu synovi,myslím,že má z toho docela obavy,tvrdí,že je to jen naše věc,že nemám do toho tahat děcka,nevím,co je správné,jestli říct,nebo neříct.
Včera psal synovi a ten mu neodpovídal,tak hned zjištoval u mě,jestli už to ví.Tak jsem mu nepsala a řekla klukovi,ať odpoví taˇkovi.
A drahý manžílek miu hned poslal sms,že strašně kouká jak se adaptuju,že mu ani neodpovím,prý netušil,že to bude tak radikální,ale že to chápe...
Nevím co pořád po mě chce!?
Iva, 19.03.2008 16:52:44, IP: ***.***.55.244, #40679
No já bych do toho děti netahala ... respektive pokud něco tuší, tak tedy přiznat, že jsou problémy, ale řekla bych co nejmíň a zdůraznila, že jich se to netýká a že táta je má rád a bude za nimi jezdit pořád jako dřív ... ony jsou hned vpylašený ... ať je to netrápí víc, než je nutný ..
A jinak co po tobě chce, to opravdu nevím ... v do druhýho člověka nevidíš ... mně přijde, že se zachoval jak o malej a že mu asi ještě doteď pořádně nedošlo, co provedl ...
zlomená, 19.03.2008 17:01:46, IP: ***.***.194.42, #40682
On už mu něco řekl,že máme problém,že si nerozumíme,že jich se to netýká atd...
On po mě chce,abych jezdila na chatu,makala tam a on si sem tam odskočil k jiné.Mu nevadí,že budem spolu bydlet,jezdit na tu chatu,prostě vše o.k.
Docela mi vyhrožoval,urážel,a pak jakoby se nic nestalo.
Nebudu mu psát,ani odpovídat na sms,ať se dusí,ať neví co se děje.Vím,že to je asi už k ničemu,ale mě je dobře,jsem ráda,že je pryč.
Ted hodně makám,,jezdím tím autem,tak ani nemám čas přemyšlet.Někdy mě přepadne lítost,že jsem sama,ale s tím nic neudělám..
Iva, 19.03.2008 17:08:13, IP: ***.***.55.244, #40684
No tak to, že je člověk momentálně bez partnera, rozhodně není nic radostnýho, ale jsou i horší věci a vůbec, za pár měsíců může být vše jinak .... člověk míní a pánbůh mění ... Nevíš, co tě čeká za dalším rohem :-)
Tak aspoň něco manžel zvládá, zdá se, na klucích mu asi záleží ...
Tak se drž a když tak se ozvi, můžeš i na ten mail, kdybys chtěla ....
zlomena, 19.03.2008 17:15:21, IP: ***.***.194.42, #40686
Jo,zdá se,že mu na nich zaleží.Psal mi,že deti nadevše,že pujde hlava nehlava,že ví,že na něho nezanevřou,tak mám strach,že je poštve proti mě.Taky psal,že pokud nebude na něco mít peníze,tak ví,kde má přitáhnout kohoutek a další různé sms podobného typu.
Ale já se nebojím,rísuje se mi práce,kde budu zaměstnaná a docela dobré penízky,tak možná nějaké štěstí v neštěstí.
taky se měj hezky a jak to nějak dopadne se ozvu.
...Lola, 19.03.2008 17:24:28, IP: ***.***.167.247, #40688
Zlomená nemáš to lehký, drž se
Halina, 19.03.2008 17:58:07, IP: ***.***.9.57, #40694
No tohle je hrozný, co píšeš, opravdu se chová dost drze a hnusně.....já bych to klidně i dětem řekla, problémy dělá on...... ne ty........to by se mu líbilo dělat podrazy a před dětma hrát tatínka .......a sama nejsi, máš net, tady je spousta lidí kteří si chtějí pokecat a spousta chlapů, kteří tě budou obdivovat....:-):-)....Jako co zvládá.......chce, aby všechno bylo po jeho ..... to mu má být vděčná, že má rád svoje děti nebo co???To je snad normálka.......
Je to hnus jak využívá toho, že má víc peněz .....bléé

A Sarah, ty se posmíváš , když má někdo jiný chutě v sexu ??Zakážeš homosexuály a submisivy??A víš, že tomu věřím....nejvíc tyhle menšiny odsuzují primitivové ......:-)

Iva beze mně dál nemůže být , hihi........:-)
Sarah, 19.03.2008 19:35:49, IP: ***.***.166.206, #40704
Proti homosexuálům nic nemám, ale proti tvým úchylnostem ano... respektive kdybys tak o tom někde někomu pošeptala a nehlásala to do světa...
To dej přečíst svým dcerunkám, se z tebe pozvracej, z maminky....si nechutná, nám budeš kázat o morálce, ty perverzo stará.
Halina, 19.03.2008 20:16:14, IP: ***.***.9.57, #40713
A kde to hlásám do světa ty husičko ???Ty mě fakt udivuješ......že to sem dala nějaká prdlá ženská .......za to nemohu, já to mám jen v profilu a NIKOMU do toho nic není.....na forum to nikam nedávám .......a hlavně .....nikomu tím NEŠKODÍM , jen si o tom píšu a lidi, který to baví, tak těm prospívám.....zatímco vy ste zrůdy, co lžou a podvádějí a ubližují řadě lidí......... i vlastním dětem.....blééé
        Předchozí   1 .. 114115116117118119120 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.