Diskuse - Ženatý milenec 5
Vanessa, 18.03.2008 22:19:33, IP: ***.***.153.9, #40607Hihi...řeč o počasí...to zas bude konverzace....
Iva, 18.03.2008 22:30:28, IP: ***.***.237.82, #40608Manžel ji viděl a jako gentleman mlčel, jen se rozpačitě usmál, nicméně pochybuji, že by s podobnou ženštinou zapřádal rozhovory ... Ale z druhé strany je zájem eminentní ... ale nebojím, kdyby se náhodou potkali, neprozradila by mě, to je jasný ...
Ivča, 19.03.2008 6:32:52, IP: ***.***.124.180, #40613Halino,syn už je v nemocnici pět měsíců,to se mám zavřít doma a utrápit se? Ty máš fakt názory,to je v pr...Víš ty co? A kdy nám napíšeš o svých dětech,když se tak o ně staráš?? Napsala jsi jen jednou,že jdete na kávu nebo něco takovýho.Tak vidíš,je to stejný,jen s tím rozdílem,že ty je máš zdravé.Já mám dcerky taky zdravé a taky tu o nich moc nepíšu.Tahle diskuse je totiž o něčem jiném,tak proč sem tahat tohle.Taky se potřebuju trochu odreagovat,mám toho za těch pět měsíců až dost.Tak mě zase napadni,honem,ať se pobavím.
Ivča, 19.03.2008 6:40:15, IP: ***.***.124.180, #40614Nikdo si nedovede představit,kolik slz jsem vybrečela,kolik nocí jsem nespala,nikdo,kdo to nezažil. Tak už mi dej pokoj,buď od té dobroty!!!!!!!!!!!!:-((
Miška, 19.03.2008 8:02:08, IP: ***.***.85.49, #40619Dost mi chybí to normální povídání.Když ted čtu tyhle příspěvky je mě z toho....Hodně lidí bylo odsud vyštípáno.Nevím jestli ta dotyčná má potom z toho dobrý pocit jak se ji dnes zas zadařilo,ale jestli je opravdu tak štastná co jí vede k tomu dělat tohle?v tom případě je to bolest a nenávist..a ta se nedá vybít jinak než na druhých,že.Přeju všem hezký den .....a tobě Ivo jsem včera poslala e-mail.
...Lola, 19.03.2008 8:14:39, IP: ***.***.159.50, #40620Holky hezky den, ja dneska jedu domů na Velikonoce a přeji Vám krásne a pohodové svátky. A taky hodně štěstí a lásky. Ivčo vykašli se na to, to je ztráta času a energie. Tá zrůda bude tady štěkat, štěkat, štěkat a prskat své jedovaté sliny, nedejte si zkazit den
Halina, 19.03.2008 14:18:19, IP: ***.***.9.57, #40647Seš docela vyděšená Ivo, tak kde dělá doktůrka hihi???Myslíš že bych mu něco řekla??Tak zákeřná nejsem....nemám k tomu důvod, ty se odděláš sama těma svýma depkama......tak kde ho najdu, zajímá mě to pro mě......je možný, že holky taky nevědí , kde žiješ, jsi podělaná strachy, že o něj přídeš a tady machruješ .....hihi.......
A ty Sloveno zalez, když já jsem zrůda, tak ty jsi vylízaná kráva......hihi......vždy když tu byla Slovena, byla to vulgární primitivka.....např Monika.......hihi......
A je to fajn, že jste vypadly, vzala jsem spravedlnost do svých rukou, na vaše psychoušský řeči nejsou slušný lidi zvědaví......
?????????????????, 19.03.2008 14:50:25, IP: ***.***.217.5, #40654Orální sex miluje.
Anální sex miluje. K tomu dodává: Jemu .
Skupinový sex nesnáší.
Více partnerů, ale ne současně netoleruje.
Nejraději se miluje v posteli, v přírodě, na veřejnosti, v bazénu.
Mezi její úchylky patří lehké SM, pissing, fetišismus (nohy, punčochy, spodní prádlo), jiné. K tomu dodává: bezmocný,poslušný,pasivní mladší muž.....hrátky s jeho tělem.....stará se o mně, předvádí striptýz, vyvrcholení,na povel ...
Není divu,že Halča si osvojuje právo tu určovat jaký je kdo člověk,vždyt ve svém profilu na RANDE má tohle.A to že má ráda poslušné muže,mluví za vše,vy poslušné nejste,dokonce si chcete dělat,co uznáte za vhodné:o))))No,mladíci mají vyvrcholení na povel:o))) a ten pissing _ divím se Halčo,že nad milováním v autě děláš fůůůůj a tady propaguješ čůrání na sebe a nebo na druhé.Dělej si co chceš,nech se počůrat třeba každou chvilku,ale neupírej ostatním,aby si také dělali co chtějí.Oni Ti mladíci s těmahle choutkama jsou asi opravdu zoufalí,když je musí počůrat tak stará ženská jako jsi Ty nebo mají vyvrcholení na povel.No,raději pořádného chlapa než dětského klučíka,který musí poslouchat a orgasmus prožije jen když mu to panička dovolí a ještě počůraný:o)))))))))
Petr , 19.03.2008 14:52:17, IP: ***.***.142.118, #40655Halino,n**er se tu do holek!ty jsi štětka,co chodí za prachy,tak si vem kabelku,ty svý vytahany kozy šestky a táhni zase šlapat!tvoje ségra má pravdu,útrapila si málem svýho manžela,proto utekl kryso zla.A nezapomeň,znám tě osobně,tak si tu nehraj na hodnou!!!Urazis lidi a sama nejsi ani rohoźka pod jejich nohama.Pan bůh tě potrestá za to,že přejes lidem zlo,najde si tě to!slibuju.Holky držte se!
Petr , 19.03.2008 14:54:13, IP: ***.***.142.118, #40656Halino,n**er se tu do holek!ty jsi štětka,co chodí za prachy,tak si vem kabelku,ty svý vytahany kozy šestky a táhni zase šlapat!tvoje ségra má pravdu,útrapila si málem svýho manžela,proto utekl kryso zla.A nezapomeň,znám tě osobně,tak si tu nehraj na hodnou!!!Urazis lidi a sama nejsi ani rohoźka pod jejich nohama.Pan bůh tě potrestá za to,že přejes lidem zlo,najde si tě to!slibuju.Holky držte se!
Halina, 19.03.2008 14:59:53, IP: ***.***.9.57, #40657Hihihi už tu jsou primitivi nejhoršího kalibru.......no holky už tu nejsou hihi........musely pryč ........mě se nelíbilo, jak tu ošklivě chovaly.......:-) VYMAJZLY .....hihi
A že to mám na Rande v profilku ještě neznamená, že to dělám.....je to zajímavý sex, ale jen občas , ve vztahu se to nedá dělat.....neboli mě by to nevyhovovalo pořád........jen zpestření......vy musíte mít chudý sex, když vám tohle přijde neobvyklý hihi....
Petře za holkama musíš jinam, napiš Kamilce, kde popíjejí hihi........:-)
???????????????, 19.03.2008 15:05:04, IP: ***.***.217.5, #40660 Mě je jedno co děláš v posteli,klidně jí měj počůranou,nebo to dělej kde chceš,ale proč tě mají poslouchat i holky?Drezůruj ty svoje submisivní zajíčky a vytahuj se,že Tě za to berou na jídlo,klidně si dělej co chceš,ale nenapadej tu ostatní.Je vidět,že nejsi žádná cnostná žena,ale pěknej výlupek.Fůůůůůůjjjjj Petr píše,že Tě zná osobně,to je hnus,jestli se opravdu tak chováš a tady máš morálky plnou pusu:o((((((((((((
Halina, 19.03.2008 15:09:00, IP: ***.***.9.57, #40662Ale Petr pěkně lže,vůbec mě nezná....nemám mezi známými takový sprostý primitivy.........a tady je diskuze ty husičko, to ti nedošlo???Že holky odešly a nesnesou cizí názor, je jejich problém........diskuze je od toho, aby se vyjádřili všichni .........i ti co se jim to nelíbí ....hihi....:-)
Vymajzly, vymajzly ......:-)
Vanessa, 19.03.2008 15:22:37, IP: ***.***.153.9, #40664Hihi..Halino,tebe každej tak miluje...každej s tebou chce komunikovat,máš tu úplně narváno...hihi...ale pořád tu není nikdo,kdo by ti rozumněl,asi takový člověk neexistuje....tak si vymysly přezdívku a něco pěknýho si pisni,at máš aspon z něčeho radost....
Papa Hal.....a neplač,zase nakouknu...
Halina, 19.03.2008 15:31:43, IP: ***.***.9.57, #40666Ale nelži zoufalko, bylo tu dost lidí , kterým se to nelíbilo......chceš to zkopčit ??A vy ste je vyštvaly .........:-):-)
Ahojky Vani .......