Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

???????????, 25.03.2008 16:45:27, IP: ***.***.217.5, #41470
Hloupá Ajka Halina, 25.3.2008 16:32
Utočím na hlupáky jako jsi ty, NE na všechny ........prostě když někdo napíše piss, tak to není to , jak sis to ty hloupá přeložila .....a ještě k tomu přidala úchylačku , cituji tě:........"a když tě někdo označí za úchyla, protože podle mě prostě úchyl jsi, je to můj názor na který mám právo, tak se čílíš.".

Pak zase píšeš :..."Možná by mi ani nevadila tvoje záliba v pissingu, je to čistě tvoje věc, a když ti to vyhovuje tak si dělej co chceč, "
....
Tak se rozhodni, jsem úchyl,nebo si mám dělat co chci......jsi nějak mimo .... hihihi

......jsi prostě blbá a omezená ......a diskuze Ženatý muž, je od slova diskutovat, těžko budu ty matrace , co tam píší, kritizovat na jiné diskuzi......od toho tam to téma je......

A zaber v pravopisu, huso hloupá... píšeš:

ty nemůžeš, Halino, vydejchat jak se do tebe všichni na diskuzi NESNÁŠÍM JEHO DĚTI pustily, viď ?

ženy všichni jo??dobrý ..........máš tam hrubku

odpovědět >>>

Halino,nechceš se chytit za nos?Tady se s holkama bavíš a píšeš o nich i na panikářkách,že to jsou matrace,nechápu,že Ti vůbec přály k narozeninám babizno zlá,Dávej si pozor Břečtánku,zatím je Halina jako med,ale běda,jestli napíšeš něco,co se jí nebude líbit.Roznese Tě po netu:o((((
Halina, 25.03.2008 16:49:54, IP: ***.***.9.57, #41471
Dyt já jim to říkám furt, že sou matrace..........to jim to mám tajit nebo co???Jsou matrace ženáčů....A když bude Břečťan spát s ženáčem a čekat na sms celý víkend, o čemž pochybuju.....tak jí to napíšu taky...........hele zalez otazníku..........neumíš se ani podepsat demente .......:-)
Ajka, 25.03.2008 17:02:47, IP: ***.***.152.103, #41475
Tak jsem velmi polichocena, že jsem tak populární i na jiných diskuzích. Děkuji, ale takovou pozornost si má maličkost snad ani nezaslouží.....ale.....děkuji, jsem dojatá....nemám slov....
Halina, 25.03.2008 17:25:26, IP: ***.***.9.57, #41482
Jéé holky ta blbá Abyjsme je taky Ajka , teď do mě šije na Panikářkách a píše stejně dementně jako tady, cituju :....když by jsi mě nenutila , abych to taky měla ráda.....
A ještě všude vykládá, že ji nutím aby měla ráda piss..........to je DEBIL, většího d**ila jsem neviděla ... fakt......co je tu za cvoky??

????????, 25.03.2008 17:45:31, IP: ***.***.217.5, #41490
Halino,možná jsem blbá a otazník,ale můžeš mi prosím říci co je za pravopisnou chybu na aby jsme a nebo by jsi?Já tam totiž vůbec nevidím nic špatně.Pořád se tu na tom točíš,ale kde vidíš chybu?Doufám,že mi to vysvětlíš.ale bohužel nevidím nic špatně.Nejsem Ajka a ani ta Tvá a nebo Tvůj abyjsme,ale jasné mi to není.
Van, 25.03.2008 18:12:17, IP: ***.***.153.9, #41498
Holky vyprdněte se na Halinu....nemá to cenu...její mozek to stejně nebere....
Halina, 25.03.2008 20:32:51, IP: ***.***.9.57, #41532
No když nevíš, co je špatně na abyjsme a by jsi.....tak jsi d**il a zajímavý je, že to samý píše i Ajka.....že by tu byli dva d**ilové ?A už na tebe nereaguju, protože jsi anonym, klidně si tu piš abyjsme od rána do večera ty chudinko z pomocný školy......
dAGMARA, 25.03.2008 20:40:22, IP: ***.***.28.159, #41534
halino
TY JSI NORMÁLNÍ DEBIL.NE ŽE LIDI JSOU PSYCHOPATÉ, ALE TY SAMA JSI PSYCHOUŠ ZRALÝ DO LÉČEBNY. ZAVŘÍT A DÁT TI KAZAJKU, NĚJAKÉ ELEKTROŠOKY, ČI PÁR INJEKCÍ DO PRDELE. DELINKO
dAGMARA, 25.03.2008 20:40:23, IP: ***.***.28.159, #41535
halino
TY JSI NORMÁLNÍ DEBIL.NE ŽE LIDI JSOU PSYCHOPATÉ, ALE TY SAMA JSI PSYCHOUŠ ZRALÝ DO LÉČEBNY. ZAVŘÍT A DÁT TI KAZAJKU, NĚJAKÉ ELEKTROŠOKY, ČI PÁR INJEKCÍ DO PRDELE. DELINKO
Halča, 25.03.2008 21:38:25, IP: ***.***.9.57, #41549
Hihi dement to dal dvakrát ........:-):-)Panikářky sou všude a všude vidí léčebnu .....
Bea, 25.03.2008 21:43:58, IP: ***.***.213.132, #41551
tak jsem tu na chvili jukla po delsi dobe..ty jsi tu uz Halco zustala sama?Chudacku...reknu holkam at tu na tebe obcas dohlidnout...
Halina, 25.03.2008 21:50:55, IP: ***.***.9.57, #41553
Sama hihi??Holka tady je rušno.....jednak sem lezou pořád holky od vás.....hihi a pak se tu střídají blázni z Panikářek ..je tu veselo......:-)
Marta, 25.03.2008 22:15:05, IP: ***.***.1.78, #41562
Halino, kdyby si přestala a nechala všechny na pokoji.Víme , že se tím bavíš, já bych ti spíš dala lopatu ,aby si šla makat a neměla roupy ty trubko.....a chudák i ta kočička , kterou máš doma.....
??????, 25.03.2008 22:35:30, IP: ***.***.217.5, #41567
Čau d**ilko Halčo:o))))Už jsem Ti psala,že nejsem Alka ani abyjsme,ale proč mi nenapíšeš,co je na tom špatně?Asi toho také moc nevíš vid chudinko:o)))Ono se špatně opravuje to co je dobře,proč by jsi jinak neodpověděla na otázku slušně položenou.Debil jsi Ty:o)))Ani nevíš co je špatně a co dobře:o)))Chudinko malá:o))))))
Halča, 26.03.2008 6:50:24, IP: ***.***.9.57, #41582
Já taky neříkám, že jsi Alka demente a JE TO ŠPATNĚ....... když necítíš český jazyk, tak nepiš na forum........jsi úplně tupá celkově ..

A proč nenecháte vy na pokoji lidi..........Marto??Ty bys chtěla aby ti někdo lezl do postele a půjčoval si tvoje šminky??Přemýšlíš trochu ??Já tam napsala jen názor na to a hned jste ječely, že prudím.......já jsem to také zažila, k nám jezdil tchán a do všeho mluvil.......jaký jsme si koupili nábytek a kdy máme čekat až přijede, přitom my měli uplně jiné plány..............a manžel se ho hrozně bál a chtěl ho poslouchat ve všem....tak jsme šli do poradny a tam nám řekli, at tchána pošlem do pr........a to co píše Karol je uplně to samý........do soukromí ti nikdo lízt prostě nesmí, zeptej se schválně psychologa, až u něj budeš......a ty tam děláš chytrou s dcerou, přitom víte houby.........
        Předchozí   1 .. 126127128129130131132 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.