Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Halča, 26.03.2008 15:12:39, IP: ***.***.9.57, #41647
Protože Iva tady odsuzuje lidi, za to jak se chovají viz Karol a jiné a sama má takový pohled na svět ....propaguje tu nevěru a to je hnus, bléééé.........a Pavel píše, že útočím na každýho a to je blbost, je hlupák, když si neumí přečíst 2 500 příspvěvků.............já sice dělám překlepy nebo zapomínám čárky, ale takový šílený hrubky jako Abyjsme nedělám .....to bolí do očí ....au

A kdy už spolu začnete žít Ivčo .....až tvůj ženáč zaplatí hypošku jo, hhihi???Zlatý voči co??
Ivča, 26.03.2008 15:18:20, IP: ***.***.124.180, #41649
Nestarej se Halinko, už jsme spolu :-)))))))
Ivča, 26.03.2008 15:24:18, IP: ***.***.124.180, #41650
Ale Halino, vždyť ty tu každého napadáš, ať napíše cokoli,tak zde každého nazýváš hloupým,odpadem atd. uvědom si to,jsi to ty,kdo nedokáže normálně komunikovat,né my tady,ale jen a jen ty. Vezmi si,že já jsem se dost dlouho držela,dost dlouho jsem použíla jen slušné výrazy,ale s tebou to potom nejde jinak.Úplně tě vidím,jak se pak u PC svíjíš smíchy,že se ti opět povedlo někoho vyprovokovat.Tobě se tak moc líbí sprostá slova? Nebo vysvětli,proč to děláš.
Pavel, 26.03.2008 15:44:26, IP: ***.***.217.5, #41652
Pokud neútočíš na každého,kdo má jiný názor,tak nechápu,proč jsi zaútočila na mě???Jsem však moc rád,že se to stalo,Tvůj přítel rozhodně nechci být a dokonce nechci být ani někdo s kým souhlasíš,má cesta by pak vedla jen kanálem.Stejně jako vede Tvá.No,Halino,svůj k svému!!!Ano,aby jsme uhodí do očí,proč si však myslíš,že neuhodí do očí Tvá zloba,závist a nepřejícnost?To,že jsi zlá ženská tu vidí už každý,každý od Tebe dává ruce pryč.Je mi Tě líto!Podle mě jsou ženy k hýčkání,ale Ty žena nejsi,Ty jsi kanál plný zloby.Snad jednou prokoukneš a pak věřím,že nebudeš tak sama,vždyt s Tebou už nikdo nechce ztrácet čas a i já už jdu,mám pocit,že na mě ulpěla Tvá špína.Jinak se měj fajn,a možná ahoj v lepších (Tvých) časech.Pavel
Iva, 26.03.2008 15:49:24, IP: ***.***.55.79, #41653
Já jsem velmi velmi opatrná v odsuzování lidí, protože si myslím, že každý máme své chyby, sama mám máslo na hlavě a vůbec si myslím, že na to nikdo nemáme právo. Takže jsem za celou dobu, co sem na ty diskuse chodím, odsoudila něco jen párkrát a to spíše jen kokrétní čny či názory (třeba manžela Zlomené)... nikoli hned člověka jako takového ...naopak na každém vždy hledám i to dobré a vidím "polehčující okolnosti". Nikdy bych si nedovolila někoho hrubě a vulgárně napadat. Dokonce mne kdosi kdesi vpálil, že se zastávám i tebe, což si nemyslím, prostě jen protestuji proti úrovni některých příspěvků, které chtějí jen urážet a ne něco řešit nebo o něčem diskutovat ......

Na diskusi nenávidím jeho děti jsem se zapojila zcela okrajově a napsala rovnou (jako první), že to celé považuji za provokaci a protože ta tzv. Karol v těch svých stupidních provokativních výlevech pokračovala (za tvé vydatné pomoci), napsala jsem jí, že takové pitomosti může napsat jen i**ot.

Problém s nevlastními dětmi je velmi vážný a zasloužil by si důstojnější diskusi ...já si myslím, že je spíše pravidlem než výjimkou, že je velmi těžké oboustranně si k sobě najít cestu ... Ale když se k tomu jedna strana (ta dospělá!!!) postaví tak, že by je otrávila jedem na krysy a ještě tento názor obhajuje, tak tady asi není moc o čem diskutovat. A když to ještě podpoří větami typu vím o životě hodně, mám za sebou spoustu propatřených a prosouložených nocí na koleji, tak k tomu skutečně nemám slov ...

Ale prosím, jestli se jí potřebuješ tak vehementně zastávat, klidně ... Ale mne do toho furt netahej, já se k tomu už vyjadřovat nechci, na tu diskusi nechodím, chodím výhradně sem a nestačím se divit, jak často jsem zde zmiňována ... ovšem, nezhroutím se z toho ... to buď v klidu, je mi to luft ...
Halina, 26.03.2008 16:23:36, IP: ***.***.9.57, #41657
Ale Ivo já tam psala přesně to samé, co ty.........té Karol a domnívám se, že opravdu vás ta Karol chtěla jen provokovat............ale to s tím nesouvisí.......šlo o ty vaše nesmyslné reakce....ty jsi tam chválila Natty jak je moudrá a já přitom uplně přesně vím, že by Karol v poradně řekli , že ty děti má odbourat a ne je mít ráda, to přeci ani nejde.........nám taky řekli, držte si tchána od těla...........kromě toho, ty víš co to je, když ti někdo leze do teritoria??....A trvá to tak dlouho ??Pak jsi tak agresivní, že klidně i píšeš o jedu na krysy........

Blbá Marta, jak si tady hraje na diskuzi, co tu děláš cvoku??....Sypej na Panikářky rozebírat průjmy, hihi.........:-)
Koukám, že hloupý Pavel se potřebuje pohádat , tak si ulev Pavle , když to v reálu nemáš .....
Halina, 26.03.2008 16:29:02, IP: ***.***.9.57, #41658
Ivčo já neutočím na každého,ale pravda je že se tu pohybují fakt horší lidi, koukni na tu diskuzi Karol......to je děs.....co tam píší ty ženy.........
A že utočím na Pavla??Protože lže, nenadávám každému,bylo tu dost lidí, kteří psali moudře......nadávám jen d**ilům, jako Marta a spol.......třeba Ajka mi napsala , že chci počurat.....Marta tu píše často a nikdo jí neodpovídá, protože je cvok.........a jiní....
A pěkně kecáš, že spolu bydlíte hihi.....sen .........hihi
Van, 26.03.2008 16:32:26, IP: ***.***.153.9, #41660
Tohle už nemá s diskuzí Ženatý milenec nic společného...
Hal,dala jsi tady tomu pěknou úroven,to se ti opravdu paní dokonalá povedlo.....Pavel Tě nazval dost výstižně...kanál plný zloby...to sedí!!!!!
Halina, 26.03.2008 16:38:24, IP: ***.***.9.57, #41663
Zato ty jsi slušná žena Vanesso........tvoje dítě netuší jak se jmenuje jeho táta ....tleskám !!
A Marta zase píše sama sobě a nikdo na ní nereaguje jako vždy .......hihi........prčááá:-)
Marta, 26.03.2008 17:58:15, IP: ***.***.1.78, #41680
hi hi hi hi hi hi...kanál plný zloby....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Y, 26.03.2008 18:00:27, IP: ***.***.1.78, #41681
JSEŠ NEMOCNÁ.......HI, HI
Míša, 26.03.2008 18:31:55, IP: ***.***.5.199, #41692
nemůžu vložit příspěvek, chtěla jsem vám taky něco říct
M9ša, 26.03.2008 18:32:39, IP: ***.***.5.199, #41693
ahoj holky,od včera si čtu vaše řádky a právě proto, že jsem v té pozici, že miluju ženatýho a bolí to a určitě jsem to odsuzovala, ale život je zlej a krátkej.Je tam spousty věcí, co mě zaujalo, ale každopádně proč se tak hrozně napadáte, to je fakt šílený. Ta Halina je zlá a možná jen hrozně nešťastná a právě jedna z tisíce milenek těch ženatých jí toho jejího vzala a proto dnes reaguje jak reaguje. Ale co má každý rád v sexu je věc určitě jen a jen jeho. Napíši vám co si myslím i já. Tak co se týče toho mít dítě s milencem a vychovat ho jako by byl manžela, tak to si fakt neumím představit, to je nefér ke všem a především k dítěti, nejen k biolog.otci a ani manželovi. Jednou budou nešťastní všichni 3 a i ty, především, já bych s tím nedokázala žít,s tím s Halinou určitě souhlasím. Myslím si, že to je fakt hnus, promiň. Pochopím spousty věcí, ale co se týče dětí, tak to je vše svatý. To, že si milovala jeho a pak si vzala někoho jinýho, to je věc jiná. Co se týče břečťan, tak souhlasím s tou co říkala, co já bych za to dala žít 25let šťastně s někým, kdo by mě měl rád, staral se o mě a mé děti vychoval a miloval je, měli jsme spolu krásnej barák, spousty zážitků, společných chvil, je to hnus co udělal, ale ty si měla tolik let štěstí a to nemá každá z nás, možná ty jediná co tady píšou, tehdy si to brala jako normální, ale věř, že to tak není. Já bych byla šťastná i za takových krásných 10let, už kvuli mým klukům. Jedna krásná etapa života ti skončila, ale přijde zase jiná uvidíš. Vím bolí to, ale někdo cítí tu hroznou bolest v životě mnohokráte a musí se zvednout ze dna a jít dál a věř, že to není jednoduché vůbec. Já napíšu svůj příběh. Bylo mi16 a bláznivě jsem se zamilovala, chtěla jsem pryč z domova, můj táta hrozně pil, s mamkou se strašně pořád hádali a já chtěla být šťastná a byl tu on, v 19 se mi narodil 1.syn, byl to 1.nejšťastnější den v mým životě a a pak?? Byl to lampasák a karatysta, vše muselo být na svém místě..jakto že si mi nedala na stůl pití...jakto že sis koupila kalhotky...přišly rány...ale říkal, že mě miluje..čekali jsme 2.dítě...bála jsem se ho... řekl, nechci už dítě...zkopal mě do břicha...2.den jsem potratila...tu bolest v srdci si neumíte představit... a v nemocnici..podívejte se na ní zmlátil jí manžel..ponížení,bolest...rozvedla jsem se s ním...prosil,brečel...řekl jen je mi to líto...uděláme si jiný...bála jsem se ho 2roky potom ještě...řval na mě..jen já jsem tvá rodina..jen já...potkala jsem svého 2.manželapo 2 letech, byl tak hodný, milý....zamilovala se...nastěhovala si ho k sobě...chtěli jsme miminko....7x jsem samovolně potratila....tu bolest si neumíte ani NÁZNAKEM představit... a pak se mi narodil vymodlený syn.....bojoval 5dní o život..předčasně...měl 1910g,31.týden..musela jsem ho cvičit 1a1/2roku Vojt.metodou, bylo podezření, že nebude nikdy chodit...dokázali jsme to...chodí je moje sluníčko,můj manžel začal hrát fortunu...prohrál 100tisíce.. vyhodili ho z práce rozkradl věci za 100tis v práci....věřila jsem mu, prosil mě...brečel...neměli jsme peníze...hledala ho kriminálka...já se vzdala výpovědi...chtěla jsem zpět do práce..ale jedna"kamarádka"jim řekla to vše...a vyhodili mě...VÍŠ NECHCEME PROBLÉMY...byla jsem zničená, zoufalá, na mateřský 3600,on mi nedával nic...jen pořád někdo volal, kolik mu dluží...rozvedli jsme se...od tý doby více jak 4 roky, kluky nenavštíví, nepošle jim dárek ani na vánoce nic...výživné jen exekučně, dluží mi 100tisíc neofic. a ofic.asi 20..po roce jsem si našla přítele..myslela že navždy...najednou mě někdo pohladil, vzal mě a kluky na výlet..jenže začal mít problémy v práci...byl zlý, agresivní...začal hrozně pít..trvalo to skorem 3roky, pořád jsem se k němu vracela, myslela, že se změní..jenže to bylo horší a horší....můj malej byl už na 4operacích...dusil se...a pak jsem naprosto zničená šla na ván.večírek nové firmy...a???byl tam on...je ženatý...je mi s ním nádherně, vzal mě s malým i do nemocnice...ale to čekání, kdy zavolá...přijede....má už velké děti...vím, asi je nikdy neopustí...mají nový barák...vše...a já ??? já tu na něj čekám, na to malé štěstíčko...kdy přijede...bydlí daleko...ale oni byli na horách...na dovolený...na plesích....a já jen čekám, ano jsem naprosto zoufalá, jak řekla Halina a stydím se, ale copak já a moji kluci nemají právo být šťastní??? aspoň těch 10let, aby je měl někdo rád a mě ??? nemám už sílu na nic, už ji ztrácím, ale musím se zvednout a jít dál, kvuli klukům, jsou moje sluníčka největší...a to je jen zlomek mé bolesti....možná je to hnusný, ale břečťan buď šťastná za tu etapu tvýho života, moji kluci neměli to štěstí, aby je měl táta rád a staral se o ně a vychoval je tolik let. Vím, že mě kluci hrozně milujou a když jsem loni přišla o další dobře placené místo, protože jsem byla 4 měsíce po nemocnicích, prodělala 2 těžké operace, při poslední mi vzali dělohu... a já chtěla mít ještě holčičku...s někým s kým ještě utvořím rodinu...to bylo pro mě také moc těžké...hodně jsem krvácela...kluci se tak báli....a já se musela zvednout a najít další místo a jít s úsměvem dál... on mě drží nad vodou, nebo mě v ní utopí...ale všichni fajn chlapi už mají svoje protějšky...tak čekám na ty chvilky S NÍM..ale bojím se... JE SKVĚLEJ TÁTA a vím, že by byl mým klukům taky skvělej...jenže jí patří...
Van, 26.03.2008 19:21:01, IP: ***.***.153.9, #41707
Míšo , manžel není biolog.otec mého dítěte,ale našeho syna miluje,věř,že má syn vše nač si vzpomene a určitě nesterádá.....ty tady píšeš,že máš dvě děti,každého máš s jiným mužem,ale žádný se o něj nezajímá...píšeš,že mají právo být štastné a věř,že ten můj prcek je,aspon zatím....jinak milence jsem potkala až nějakej rok po svatbě,takže manžela sem si brala z lásky....ale moc nám z té lásky nezůstalo,proto ten milenec...jinak s manželem jsem neotěhotněla pár let,v době kdy jsem přišla do jiného stavu jsem s ním nespala...když jsem otěhotněla na nic se neptal a na mimčo se těšil.....je mi jedno,že to bereš tak,že je to hnus......já si myslím,že rodiče se na svých dětech dopouští daleko horších věcí než já....
Míša, 26.03.2008 19:37:06, IP: ***.***.5.199, #41710
myslíš, že bylo pro mého syna lepší zůstat s někým kdo mě zkopal těhotnou???? píšu, že je to hnus, když si nedokázala říct svému manželovi to není tvůj syn...ten tvůj kluk to zjistí a myslím, že ti to neodpustí. Máš dítě s jiným , s jiným ho vychováváš a spíš s dalším a to je hnus. Vlastně ubližuješ 3 chlapům, proč se nerozvedeš ?? Lžeš a ubližuješ tolika lidem kolem sebe. Tys měla to štěstí, že manžel tě miluje, vychovává tvé dítě a ty ho za to ještě dál zase s jiným podvádíš??? To je hnus !!! takže já jsem špatná a dopustila jsem se horších věcí ??? né, ty si měla štěstí...zatím...
        Předchozí   1 .. 128129130131132133134 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.