Diskuse - Ženatý milenec 5
Van, 26.03.2008 19:49:31, IP: ***.***.217.5, #41714Van pozor,Halinu nechaly holky bloknout a tohle bude něco podobného,radějí jí nech,možná to je zase Halča
???, 26.03.2008 19:51:36, IP: ***.***.217.5, #41717Van pozor,Halinu nechaly holky bloknout a tohle bude něco podobného,radějí jí nech,možná to je zase Halča
Míša, 26.03.2008 19:55:13, IP: ***.***.5.199, #41720Chudáčci dětičky, neví co jejich hodná maminka Halinka má za choutky!!!! .......to by byl pro ně šok,kdyby si přečetly ty prásárny, co tam o sobě píše....to ani nemůže zdravej člověk zveřejnit,já o sobě napsat to co Halča na Rande,tak chodím kanálem.....ještě,že to nepopisovala do detailu...fůůůůj,blé....
VÍŠ A CO ŘEKNE TVŮJ KLUK AŽ MU VE ŠKOLE NĚKDO POVÍ, TO NENÍ TVŮJ TÁTA A MÁMA SPÍ JEŠTĚ S DALŠÍM???? Myslím, že tím kanálem budeš chodit ty.. a pak kdo se dopouští horších věcí na dětech...
Míša, 26.03.2008 20:01:54, IP: ***.***.5.199, #41726Hele, já nechápu, proč sem chodíte provokovat ... nemáte se kde vybouřit?
Já se vůbec nezastávám Haliny a neříkám, že si to nezaslouží, ale čemu tím prospějete? Zde je diskuse ženatý milenec a ne hádám se s Halinou ... K tématu jste ještě nikdy neřekli ani půl slova ...Takhle se to tady neuklidní nikdy ... Bohužel ...
psala IVA a já s ní souhlasím, tohle je přece jiná diskuze NE ?????
Míša, 26.03.2008 20:05:00, IP: ***.***.5.199, #41729a jak je zlomené ??? Sleduji co píše a cítím s ní. Mám kamarádku a je úplně ve stejné situaci, žárlí na ní, spí s ní-občas a bydlí u milenky...je z toho zničená a taky vůbec neví co s tím, taky je na něm finančně závislá.. jak to jde dál ???
Halina, 26.03.2008 20:12:28, IP: ***.***.9.57, #41732To si piš že to vědí...(moje děti ) jaký mám choutky v sexu, nechápu proč to řešíš??......Do toho nikomu nic není , jak to dělám v posteli,píšu to akorát na Rande a tady to ty husy pořád řeší , aby zakryly jak lžou a podvádějí rodinu, já sama to sem nepsala ................... nikomu tím neubližuju.......jsi nějaká zaostalá co??Hihi
A můj manžel milenku nikdy neměl, tak si nevymýšlej ty husičko Míšo.....takovýho bych hnala .......na rozdíl do našich matrací hihi..........
Břečťan, 26.03.2008 20:25:02, IP: ***.***.206.175, #41739Míšo, to co jsi napsala je jeden děsivý lidský osud, ale odpusť mi, nemohu brát v úvahu tvou výčitku, že mám být vděčná za ty léta manželského života, co jsem se svým mužem prožila. Víš, já se vdávala taky z lásky. s mužem jsme byli spolužáci na vysoké, chodili jsme celé 4 roky spolu. Za tu dobu jsem ho dostatečně poznala a po škole jsme se vzali. pak jako vysokoškoláo odjížděl na vojnu a já přišla do jiného stavu. Takže v prvních měsících života své starší dcery jsem byla s ní sama. Muže pustili domů až na Vánoce. Za 4 roky jsem čekala 2. dítě a můj manžel mne v těhotenství poprvé podvedl. Jenomže mne přesvědčil, že to není pravda a já mu uvěřila. Žila jsem s ním šˇˇtastně dál. Ano š´tastně. Nadevše jsem ho milovala, k dětem to byl výborný táta a měl mne rád. Ale. Pořád tam bylo to velké ALE!. On po určité době pořád něco hledal. Nějakou změnu. Já byla vychovaná k úctě k partnerovi, byla jsem vychovaná pro monogamii a nechápala jsem, že to může být jinak. V té době ne. Pak přišel rok 2000 a s ním další manželova nevěra. Milenka stará jako já, dvě děti, bohatý manžel a jen pořád a pořád chtěla toho mého odloudit a vzít si ho. Kdybych mu zbalila kufry a vyhodila ho, byl by teď možná s ní. Ale já to neudělala. Dala jsem mu na výběr a on se do týdne rozhodl se mnou zůstat. Tenkrát ještě od nás neodešel, ale poměr s ní měl asi 3/4 roku. Zatím se pořád ke mně vracel. nevím proč. jestli kvůli mně, dětem , prostředí, zázemí. já nevím. Takže jsem s ním prožila 25 let. Ale nebylo to vždycky růžové a posledních 7 let už jsem nebyla moc šťastná. teď jsem bez něj a teď opět cítím, jak mi chybí. Žije s milenkou o 14 let mladší. Ona mu neumí dát to zázemí, co měl doma. Žije s ní v malinkém bytě, tady nechal velký dům. Já umím vařit a vařím ráda. Ona mu dnes dala k večeři ohřátý párek. Jestli je tohle to, co ve svém věku od života chce, tak si o něm nemohu myslet nic jiného, než že se zbláznil. Ano, jako manžel byl dobrý. Určitou dobu. pak přišly milenky, ale jak přišly, tak i odešly. Teď, když s ní bydlí, tak mi řekl, že si to představoval jinak. A opět přemýšlí. Možná se ¨bude chtít vrátit, možná si na nové podmínky zvykne i když si nemyslím, že mu to bude vyhovovat. mne říkal, že se mnou umí být do konce života. Ale už by to bylo možná ze zvyku, bez nadšení, bez adrenalinu a euforie. nejsme už nejmladší, zdraví se taky občas zasekne, hlavně tedy u něj. Já jsem v pohodě a elánu mám dost. Takže vůbec nevím, jestli je opravdu to, co má teď a co prožívá teď to pravé, co chtěl. Ano, je to změna. Ale k lepšímu? Vůbec si to nemyslím. Výčitku, že jsem s ním žila 25 let a měla bych být za to pánu Bohu vděčná, nemohu přijmout. Já bych totiž nikdy s chlapem, co by mne byl ani nechodila. Natož si ho vzala za manžela a měla s ním děti. Myslím, že když je člověk mladý, tak má daleko větší možnosti najít toho správného. Míšo, jak to tak od tebe čtu, vybíráš si pořád stejné typy chlapů. Chlapů, co za moc nestojí. A ten poslední, kterého teď miluješ a který by tě konečně byl hoden, tak je ženatý. To je k vzteku. Jako kdybys to měla začarované a nemělas být nikdy šťastná. Pamatuj si, že člověk je nejvíc sám svého štěstí strůjcem. Já taky udělala spoustu chyb v životě, které mne poučily. měla by ses z těch svých poučit taky a nehledat pořád štěstí tam, kde ho nemůžeš najít. Tvé děti mají nárok na štěstí, samozřejmě. Pokud je dobře vychováš i bez táty, tak si to své štěstí v životě určitě najdou, protože budou mít základ od tebe. Na to pamatuj. osudy lidí jsou různé. Já měla doma hodného a chytrého muže 25 let, ale je to záletník. Řekni, co je lepší? Trápit se soustavným předpokladem, že opět někdy bude nevěrný, nebo žít raději sama? Já myslím, že všechno má své + a - . tak je to i u tebe. Vem si ze svého životního příběhu to lepší. Taky se o to snažím. nechápej mne špatně, neměla jsi to lehké, ale ani já ne, ačkoliv to tak na první pohled vypadá. Všude je něco. Milenky tady, co mají za milence ženaté muže, nemohou být šťastné napořád. To jsou jenom krátké hezké chvilky, které pominou. milenka mého muže, i když ho má doma, taky není šťastná a nikdy s ním nebude, protože já tady pořád budu a ona to ví. Už teď je na pochybách a já říkám, dobře jí tak, protože věděla do čeho jde. S tím každá musí počítat. Muži jsou slabá a nestálá stvoření a já ze svého okolí neznám jediného, který by byl věrný. opravdu neznám. Snad jenom můj mladý synovec, který se loni oženil a ještě prožívá líbánky. Do kdy ale? není to lehké. Žít s nimi. A bez nich to taky nejde. pro mne je nevěra mého muže blbá a podrazácká záležitost. Ale není to to nejhorší, co bych mohla zažít. Ty jsi se konečně zbavila násilníků ale získala jsi zadaného. Myslím, že to není dobře. Trápíš sebe, trápíš jeho, trápíš jeho ženu. K čemu je to dobré?
Y, 26.03.2008 20:30:28, IP: ***.***.1.78, #41743Jak můžeš vědět ty babo zlá , která tady všem děláš zle, že ti ten bejvalej nezahnul? Ty si vlastně ještě k tomu jasnovidka, nebo co.
Pavča, 26.03.2008 20:30:50, IP: ***.***.150.162, #41744Pro Halinu...Já jen k mému milačkovi....Neboj nechodil s ní 15 ani 20 let, byl s ní jen 2 roky a to mu v te dobe bylo pěknejch 33 let. Podnika, takže času na vysedavání po hospudkach nemá, ani neměl,aby nějakou klovl,po takové zkušenosti...Abych pravdu řekla, poznali jsme se díky mé vnučce, ta si ho vyhlidla a zlomila, když se nabourala na kole,tak me ji pomohl zavest do nemocnice..A dobře udělala, jsem ji vděčná... Takže Halino, dobří muzi po 40 jestě existuji a nejsou divní,jen proto,ze se neozenili, to je opravdu to nejmensí..Možná by měl uz dnes po rozvodu a tak si to teprve uzije, tu radost ze zivota a mit pro koho žít... Co ty na to? A tělíčko ma ještě krasné, neopotrebované,..
Břečťan, 26.03.2008 20:32:27, IP: ***.***.206.175, #41745Omlouvám se za gramatické chyby, ale spěchám a navíc mne bolí oči, špatně se mi na to kouká. Takže promiňte, budu si to po sobě lépe číst.
Halina, 26.03.2008 20:46:01, IP: ***.***.9.57, #41747Podívej tak to nevychází Pavčo, když s ní byl 2 roky a ve 33 letech a ona mu zahýbala, tak pak musel být skoro 10 let sám............a to je divný.....na světě je moc samotných žen s dětma .....už nad třicet let........moje dcera jich má v práci 5..........tak buď je opravdu divnej, nebo ti neřekl všechno, protože jinak by byl už dávno zadanej..........to není žádný můj výmysl, to jsou statistiky .........před 10 lety mu jedna zahýbala a tak byl 10 let sám???Bez vztahu, bez sexu ??..Divný co??
Břečtane mě z tvýho příběhu příjde, že jsi se ho možná měla zbavit už dávno, když zahýbal už 4 roky po svatbě.......to není tak časté.......a měla jsi šanci si vytvořit nový život ......ted to půjde hůř i když také.......my pořád někde cestujeme a paříme s miláčkem ....je to moc fáájn.....už 4 rok......
Břečťan, 26.03.2008 20:47:21, IP: ***.***.206.175, #41748Jé Pavle a mne bys bral? nebo jsem pro tebe taky nepoužitelná?
Břečťan, 26.03.2008 20:48:22, IP: ***.***.206.175, #41749Jé Pavle a mne bys bral? nebo jsem pro tebe taky nepoužitelná?
Břečťan, 26.03.2008 20:58:35, IP: ***.***.206.175, #41753Hal, možná máš pravdu, ale v té době mne přesvědčil, že to není pravda. Víš, já dostala od někoho z jeho práce anonym a on mi to docela slušně okecal. Protože jsem byla mladá a naivní a zamiovaná, tak jsem tomu uvěřila. Přiznal se k tomu až v tom roce 2000. Pak tady byli děti, společný majetek a já ho pořád chtěla. Neuměla jsem si představit, že zůstanu sama. S nikým jiným jsem nežila, tak jsem si možná myslela, že to tak má být. Co už s tím dnes? Pořád se samoty bojím, ale vím, že do toho musím jít. Když se podíváš na stránky štestí.cz na můj profil pod názvem Brectan, tak já nevím, jestli mám šanci si někoho slušného najít, obzvlášť, když mám tu laťku tak vysoko. Chci chodit do společnosti, na plesy nebo jen tak si někam zatančit. Občas do restaurace na večeři nebo oběd, dostávat dárky a kytky a mít vedle sebe muže, který si mne bude vážit a který mne bude milovat takovou, jaká jsem a dá mi ještě ten pocit, že za něco stojím a nebude mne podvádět jenom proto, že už ho to doma nebaví a touží po novém objektu. Ono to tam někde vedle taky jednou přejde. Už jsem to někde tady psala, že jsme opice.
Míša, 26.03.2008 20:58:41, IP: ***.***.5.199, #41754nevšimla sis, že JÁ zkopírovala co o tobě některá napsala :-(( takže na tu husičku spíš vypadáš ty a nejen na husičku :))))