Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Iva, 26.03.2008 22:01:28, IP: ***.***.51.156, #41787
Ale existuje, ale může si vybírat ... tak si halt nevybere panovačnou fúrii, to by byl blbej ... Tedy pokud to není subík, co se v tom vyžívá...

Břečťanko, koukla jsem na profil, myslím, že dlouho sama nezůstaneš, i když jsi náročná :-)
Pavča pro Halinu, 26.03.2008 22:05:25, IP: ***.***.150.162, #41789
Nepujdem si nekam jinam pokecat,at si muzou holky psat???Zbytečně jim zabirame misto....
Halča, 26.03.2008 22:10:18, IP: ***.***.9.57, #41792
Ale houbičky Pavko........diskuze je od slova diskuze a když se mi nelíbí tak to napíšu, nebo tu mám psát holky vy pěkně lžete a zahýbáte???Nějak jsi nepochopila, co je to diskuze, myslíš že půjdu na ulici a budu lidem nadávat že zahýbají???Musíš začít víc přemýšlet, když někoho chceš kritizovat.....hihi.......Když ti vadí moje názory tak je nečti, ale já je tu budu psát , od toho to tu je ........Proč tu teda vznikají takové diskuze,když jak píšeš........ cituji:..... Mě nehrabe holka a věřím,že se ti zahybaní nelíbí, komu by se líbilo, ale to je jejich věc a ty to vubec nemusíš chapat a řešit za ně...

Mám pocit, že řada lidí, co sem píší, mají sníženou inteligenci........
Iva, 26.03.2008 22:12:16, IP: ***.***.51.156, #41795
Ono je moc jednoduché odsuzovat něco, o čem nic nevíš, co jsi nezažila a vůbec se do toho neumíš vžít ....
Míša, 26.03.2008 22:12:51, IP: ***.***.5.199, #41796
Myslím si, že když se zeptáš tady které-koliv milenky, tak ten skutečný život cs ním chce. A proč spratek a harant ?????............................???? a spíš mi vrtá hlavou, jsi překrásná ženská, tak proč tě opustil ?????????????? ale když píšeš harant..... Proč mu neříká nic ten velkej krásnej barák ????....nad tím přemýšlej...
Halina, 26.03.2008 22:13:01, IP: ***.***.9.57, #41797
No Ivo, hlavně že ty jsi tak přizpůsobivá hihi a tolerantní,ale jedině k ženáčovi.........hele Pavko, holky mají svoje forum někde, tady to už nepotřebují ........:-):-)
Halina, 26.03.2008 22:16:13, IP: ***.***.9.57, #41798
Dej si práci Míšo a načti si to zpátky a pochopíš lidi tady ........Břečťan nadělala i řadu chyb ........a také žije někdy ve snech.....to tu už psala, že se k sobě vracejí a že mu slečna nevyhovuje ....že je manžel denně doma a najednou byl odstěhovaný a B.byla na umření ......
Míša, 26.03.2008 22:16:25, IP: ***.***.5.199, #41799
a jak už tady bylo řečeno, málokterý chlap po x letech manželství, kde má DLE tebe vše i ten krásný barák ženu opustí.... PROČ ??????? My ženský jsme v tomhle úplně jiné, zamilujeme se a jdeme přes mrtvoly...ale chlapi??????...takže něco v tom bude....spousta milenek je nešťastných...
Iva, 26.03.2008 22:18:34, IP: ***.***.51.156, #41800
Já jsem tolerantní ke všemu, jen k tobě a podobným ne .. a tomu vysoce inteligentnímu hihi ....
Pavča, 26.03.2008 22:21:56, IP: ***.***.150.162, #41801
Píšeš,že máš pocit,že řada lidí,co sem píše má sníženou inteligenci.... V tom případě se tedy počítáš mezi ně??? ..Mě Halino neurazíš ničím, ani tou hloupou...Kazdý je takový jak se cití...Pracují v kolektivu 50 žen a mohu ti říct, že se žadnou nemám problém...Tak si myslím,že když se slovně nenapadáme,tak jsme relativně 100% kolektiv a to viš, ze ne kazda ma naladu byt denne mila a usmevava,kdyz dojde do prace...Ale vse se da vyresit v klidu a dojit k relativni pohodě....Jsem zastance,ze mne muže urazit jen inteligent a s tim problemy nemam....Popremyslej, nez mi zasejc neco skaredeho napises...Me to opravdu neva.
Halina, 26.03.2008 22:23:13, IP: ***.***.9.57, #41802
Tobě tady vadil každý Ivo, kdo se nek**vil, že to tak hnusně píšu...posmívala ses i Carol a i Sáře a to byly slušný ženský.......a taky ses posmívala svýmu manželovi, že když je měkkej , jeho chyba.........něco v tom smyslu......jsi prostě psychopat ......a rozumíš si jen s takovými psychopaty......utíkej na svý psychopatický forum a neopruzuj tady závislačko........hihi
Míša, 26.03.2008 22:23:55, IP: ***.***.5.199, #41803
Takže ani ten krásnej velkej barák, ani to, že jsi krásná, to nebude v tom proč odešel. A myslím, že ani s jejím věkem to nemá co dělat...
Míša, 26.03.2008 22:25:18, IP: ***.***.5.199, #41804
a ten kdo napíše o dítěti harant a spratek...nevím....ta krása je možná důležitější v srdci...
Břečťan, 26.03.2008 22:25:51, IP: ***.***.206.175, #41805
Tak to je prima, že máte na mne takový optimistický názor. Akorát proč si to nemyslel taky ten, kterého mám ráda? Jak se to stane a hlavně proč, že se vám život tak zamotá, že se jeden od druhého chce trhnout. Proč jsem se jemu nelíbila natolik, že by se mnou chtěl zůstat? Protože to není o kráse nebo sympatiích. Ani u mne to tak není. Člověk může být krásný, ale přitom to může být ten největší lump a prevít. Ale já ani lump, ani prevít, ani h**zlík nejsem. Nemám ráda lži, nemám ráda podvody a podrazy, mám ráda, když lidi jednají na rovinu. Ten můj mi kdysi řekl, že po té provalené druhé nevěře jsem si ho už zřejmě přestala vážit jako partnera pro svůj další život. Ve své podstatě měl částečně pravdu, ale jenom pouze v tom, že jsem na něj začala koukat jinými očami, prostě pouze realističtěji než před tím, ale nebylo to o tom, že bych si ho přestala vážit. Jenom jsem ho brala takového, jaký doopravdy byl a to byla možná ta chyba, že už přestal mít pocit, že k němu bezmezně vzhlížím. Ve své ješitnosti to chlapům vadí. Chtějí být obdivováni a chváleni za každou cenu. A to já přestala dělat. Když člověk vypadá dobře, je to sice prima, ale je to pomíjivé. Všichni stárneme. Ale jak já se mám teď naučit někam chodit sama, když jsem to nikdy nedělala ? Kde si mám toho nějakého kamaráda najít? U nás v práci žádný vhodný kandidát není. Alespoň o něm nevím. Do divadla jít sama mi připadá divné, navíc tam většinou chodí lidi v páru, nebo s rodinami. Někam do hospody, vinárny, restaurace? Koukali by na mne jako na lehkou ženštinu. Zbalit někoho na ulici? Nebo v krámě? Nebo v posilovně? Já nevím. Nechám to být. Ono to snad nějak dopadne.
Pavča, 26.03.2008 22:28:27, IP: ***.***.150.162, #41806
Tak jsem si tu pokecala s Halinou,snad nam to něco da a pujdu do hajan za milačkem...Budeme se ňuňánkovat. Tak Halino zatím ahoj
        Předchozí   1 .. 131132133134135136137 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.