Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Ivča, 28.03.2008 10:21:21, IP: ***.***.124.180, #41998
Tak Halino,když jsi to tady vyčistila od póvlu,tak s kým si budeš povídat na této diskusi??To by mě docela zajímalo,ty mozečku jeden.
Halinka, 28.03.2008 10:29:11, IP: ***.***.9.57, #42001
Ivčo , víš o tom, že net je přervanej diskuzema a psát můžeš od rána do večera i normálním lidem ???.......Hihi..mozečku náš.....nebo si fak myslíš, že jsem zoufalec jako Iva a další a že visím jen na na diskuzích ??.......Já žiju reál......za chvilku dorazí miláček a dáme si obídek a kafíčko a taky.......a ty si piš na diskuzi .....hihihu
Ivča, 28.03.2008 10:33:33, IP: ***.***.124.180, #42004
Já na rozdíl od tebe musím pracovat,tak na zkoumání a zjišťování kde jsou jaký diskuse nemám čas,jdi na obídek....
Petra, 28.03.2008 10:39:57, IP: ***.***.197.47, #42006
Ty inteligentko nedostudovaná, o co Ti jde?Vůbec nevíš, o čem mluvíš..to, že jen dementi se nechají týrat..to je vážně názor hodný inteligenta..Jsi úplně mimo, nic o tom nevíš..Já jsem ráda, že jsem si zachránila holý život.. ale vůbec, je to škoda slov.Jsi zamindrákovaná, sebestředná ......hodně se mi chce použít jeden zvířecí titul, to mi věř.
Iška, 28.03.2008 10:43:50, IP: ***.***.241.34, #42007
Každý tvuj utok je voláním o pomoc... sama jsi ty a to tě děsí..Kde ty budeš za pár let?Otočíš se a řekneš si,nenáviděla jsem,ubližovala,nemám komu bych se svěřila,ale jsem spokojená.Nebo mám hodně nových přátel,nesouhlasím s jejich názorama,ale každý má tu cestu jinou,nedokážu se tolik vžít,ale kvuli tomu je linčovat nebudu a jsem na to pyšná.Přemýšlej už trochu a vzpamatuj se.
Petra, 28.03.2008 10:56:04, IP: ***.***.197.47, #42009
Ano, je to přesně tak..Tvoje útoky jsou vlastně voláním o pomoc..Sama jsi nespokojená s tím, jak žiješ..Některé Tvé příspěvky jsou fakt perly..Jak jsi se někomu pozvracela v bytě, sex s padesáti chlapama..to Ti mají lidi závidět? Nevím, jestli jsou obídky a pařbičky vymyšlené..ale ať tak či tak, tohle Ti stačí ke štěstí?
Halina, 28.03.2008 10:58:31, IP: ***.***.28.159, #42010
HALINKO
ON TĚ NIKDO NECHÁPE VID.mÁŠ TO TĚŽKÉ TY NEBOHÁ ŽENO.NEBO... VLASTNĚ TY JSI HOLKÁM NEŘEKLA, ŽE NEJSI HALINA ALE CHLAP VID?TY BY ASI KOUKALY CHACHACHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Halinka, 28.03.2008 11:19:56, IP: ***.***.9.57, #42017
Jo a to bereš podle sebe Petruš , to volání ??Jakou pomoc potřebuju zrovna od tebe, když ty máš mnohem větší problémy než já ??Myslíš, že mi poradíš zrovna ty ??A, to co jsem psala o těch chlapech, jsem psala pro Břečtana, aby věděla co jsem zažila já při hledání po rozvodu.....mám to tutlat , nebo překrucovat.....proč asi Petro....přemýšlíš o tom??Prostě jsem jí chtěla ukázat, jak to chodí......no tys to nezažila, ty ses hned vrhla do ženáče......nic z toho jsem si nevymyslela ......a dybych měla sto chlapů, tak jsem byla volná a nikomu jsem tím neubližovala ....
Halina, 28.03.2008 11:23:41, IP: ***.***.9.57, #42018
Hele Petro ty si myslíš ,že nevíme nic o týrání jo??Dyť sou toho plný zprávy a noviny..........každý má představu o tý hrůze......já bych to nevydržela ani dvě noci strachy a utekla do Afriky.....jakto, že teda teď po tobě nejde??A že tě nechal odejít, jaks ho donutila??.... je ve vězení??A podle toho, že jsi po rozvodu hned šla do ženáče, je jasné, že musíš být uplný d**il, po tom hnusným cos zažila v manželství.......snížená inteligence....ty si o problémy vyloženě říkáš ........:-)
Petra, 28.03.2008 11:32:20, IP: ***.***.197.47, #42019
Kdybys četla pozorně, Haluš, tak bys věděla, že jsem hned nešla do ženáče..byla jsem dost dlouho sama.
A o způsobech toho, jak se zbavit psychopata, ráda poučím některou z týraných žen..ale Tobě to fakt vysvětlovat nebudu, Ty máš přece zvýšenou inteligenci..
Ivča, 28.03.2008 11:33:13, IP: ***.***.124.180, #42020
Trapná a trapná,co víc?
Iška, 28.03.2008 11:39:06, IP: ***.***.241.34, #42021
já se nad tím musím jen pousmát.Kde bereš tu jistotu,že každý chlap který s tebou byl,třeba někoho neměl?Myslíš,že ti pokaždý říkali pravdu?No já nevím,težko věřit.V tom případě si musela ubližovat i ty i jako svobodná..
.........................., 28.03.2008 12:15:42, IP: ***.***.217.5, #42031
No,za chvilku bude děvenko po vzdoušku,zase to tu zasmradíš močí(piss,který máš tak ráda) a fekáliema (anál,pouze jemu).Pak se tu můžeš nadechovat do sitosti,protože každý od neskromny z Rande uteče.Já se Ti divím,že se nestáhneš do toho kanálu:o))))Ostatně kanál plný zloby také zrovna nevoní.Nějak tak Tě Pavel nazval ne????

Halina na Rande co by neskromna o sobě píše tohle:¨

Orální sex miluje.
Anální sex miluje. K tomu dodává: Jemu .
Skupinový sex nesnáší.
Více partnerů, ale ne současně netoleruje.
Nejraději se miluje v posteli, v přírodě, na veřejnosti, v bazénu.
Mezi její úchylky patří lehké SM, pissing, fetišismus (nohy, punčochy, spodní prádlo), jiné. K tomu dodává: bezmocný,poslušný,pasivní mladší muž.....hrátky s jeho tělem.....stará se o mně, předvádí striptýz, vyvrcholení,na povel

Takovýhle člověk vás tu holky přece nemůže rozházet.Halčo šup,šup za poslušnýma chlapečkama,nech se počůrat a nebo co máš ještě s močí ráda a nesmrd tady!!!Fůj,už to tu je zase cítit,měla jsi se nejdříve umýt,než jsi to tu šla celé pošpinit!!!!!!!!!!!!!
Halina, 28.03.2008 12:27:59, IP: ***.***.9.57, #42034
Jasně Petro , konkrétně nikdy nic nenapíšeš , bůhví jak to bylo, že jo...s tyranem.............a i když jsi byla dlouho sama, tím hůř, prostě do ženáče žádná nejde, kromě zakomplexovaných chuděr.....s tím tyranem to možná bude jako s tím milencem...už jsi nám řekla asi 4 důvody, proč se nemůže rozvíst....hihi

Už se nám sem zase vetřel nějaký smrdutý nepodepsaný primitiv, jak sem holky vlezete , hned tu pakáž máte v závěsu........bléé........puch.....

Já jsem si jistá, že nikoho neměli, protože se mnou byli furt.....víkendy ¨.......a mohla jsem kdykoliv zavolat...... to se rychle pozná když někdo něco tají .........a když byly takový náznaky, že nemá čas a tak....tak letěl.....

Fuj to je puch.........nééé
.................., 28.03.2008 12:58:28, IP: ***.***.217.5, #42039
Halčo,nedochází Ti,že ta pakáž tu jsi Ty???Nikdo Tě nechce,tak honem ven,šup šup!!!

Jinak se omlouvám,je mi jasné že sytý je ve vyjmenovaných slovech:o)))Jen ta Halča prostě člověka vykolejí,když si tohle o ní čte.Jéé Halin,budu Ti říkat madam,máš doma bičík,pouta atd?Jen na chlapečky co neposlouchají???:o))))No,ono to vyvrcholení na povel pro ně musí být bezvadné:o)))Takhle si s Tebou užívat a pak Ti za to platit oběděm atd.Hmmm,musíš mít úžasný život Halčo jako madam:o))))A ted raději mezi úchyláčky.šup šup ven smrdutá madam!!!!! At tu máme zase krásný vzdoušek a nikdo nám ho nekazí!!!!
        Předchozí   1 .. 134135136137138139140 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.