Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Míša, 29.03.2008 19:00:41, IP: ***.***.5.199, #42276
A on neopouští děti, ALE tebe.
Míša, 29.03.2008 19:02:18, IP: ***.***.5.199, #42277
Možná by bylo zajímavý, kdyby si zde přečetl co píšeš
Brečťan, 29.03.2008 19:07:33, IP: ***.***.205.245, #42279
Je prima, jak se vztekáš. Tak si svůj názor nech, nikdo ti ho nebere. Já nemám povinnost milovat blbou milenku svého muže. Nebo myslíš, že bych se s ní měla kamarádit? Zvát ji třeba ke mně na návštěvy a podstrojovat ji? To máš tedy docela zcestné názory. jasně, že mi vadí a je to úplně normální ty chytrolíne. A jasně, že by mi vadili i kdyby měla dítě s mým mužem. To je taky úplně normální, ale kdo není normální, jsi asi ty, když si myslíš, že by to mělo být jinak. A děti jsou děti a spratci jsou spratci a už ti to nebudu vysvětlovat. jsi dost velká, abys to pochopila a jestli ne, tak vrať školné. A nevztekej se, škodí to pleti.
Brečťan, 29.03.2008 19:10:58, IP: ***.***.205.245, #42280
A nauč se psát příspěvky v kuse. Je vidět, jak jsi roztěkaná a naštvaná a jak se snažíš, aby jsme se tady naštvávali taky, ale upřimně řečeno, já nemám důvod. A kvůli tobě už vůbec ne. Měla jsem tě za ženskou, která si v životě prožila dost špatných věcí, ale jak vidím, nepoučila jsi se z nich a vysíláš jenom negativní energii a to se ti vrátí zpět. Tak se uklidni, v životě jsou i hezké věci.
Míša, 29.03.2008 19:12:53, IP: ***.***.5.199, #42281
Já se nevztekám, ale TY evidentně, každá milenka, by chtěla dítě se svým milencem :-)) to nevíš ??? proč bys jí měla podstrojovat ??? ŘeklA bych, že ten největší spratejk jsi ty a proto, tě přes tvou krásu a barák opustil víš :-((
Míša, 29.03.2008 19:15:29, IP: ***.***.5.199, #42283
opak je pravdou TY si VŮBEC nevážiš toho co jsi prožila za těch 20let.
Míša, 29.03.2008 19:17:23, IP: ***.***.5.199, #42284
opak je pravdou TY si nevážíš VŮBEC toho co jsi za těch 20 a více let prožila, tady na tomhle foru je x žen nešťastnejch xlet. takže se přesuň jinam, jestli ti vadí co ti kde kdo poví !!!
Míša, 29.03.2008 19:22:44, IP: ***.***.5.199, #42285
pro tebe bylo VŠE automatický a teď koukáš a mě říkáš, že jsem negativní ??? Ty jsi musela v něčem být negativní a proto tě opustil, jak již xkrát bylo řečeno, MÁLO který muž opustí ženu po x letech. Řekla jsi si o to.
Brečťan, 29.03.2008 19:50:43, IP: ***.***.205.245, #42289
Míšo, mne nevadí ničí názor. Názory jsou od toho, aby se o nich diskutovalo. Ale to, co tady teď vůči mně plodíš ty, jsou slova plné zloby a nenávisti. Závidíš mi, nebo co? A myslíš, že je co? A jsi si jistá, že to byla moje chyba, že jsme se s manželem rozešli? Jak jsi na to vůbec přišla? My spolu máme pořád hezký vztah a to svědčí pouze o tom, že nejsem hromada jedu a nenávisti, jako ty. Kdyby to tak bylo, tak bych se s ním vůbec nebavila, nechtěla ho ani vidět, natož se s ním stýkat. A to, co já si myslím, on velice dobře ví a kdybych byla tak hrozná ženská, myslíš, že by se on se mnou bavil a chtěl mně vídat? lidi se přece rozcházejí z různých důvodů. Přemýšlej trochu. A kde jsi přišla na to, že mám VŠE? Mám pocit, že ty jsi někdo, kdo tady má v úmyslu něco nekalého. Ale mohu tě ubezpečit, že u mne se ti to nepovede. Moje zbraně jsou dostatečně silné, abych si s takovými, jako ty, poradila. Jsi opravdu hodně negativní a myslím, že si tím ubližuješ hlavně sama sobě. Víš, každý máme v životě na výběr. Pokud jsi si špatně vybrala cestu svého života, tak se ji snaž změnit. Myslím, že čas na to ještě máš. Možná ti chybí pevná vůle. Tak se nečerti. A abych tě uklidnila, to že málokterý muž opouští svoji ženu po tolika letech, je pravda. A to by ti mělo už dost napovědět ty chytrolíne.
Brečťan, 29.03.2008 20:00:16, IP: ***.***.205.245, #42292
A ještě něco. Možná se vztekáš proto, že jsi taky milenkou ženatého muže a nemůžeš ho mít, protože on má manželku a své děti, které má pořád rád a i když má rád třeba i tebe, tak je neopustí a to tě vytáčí do nepříčetnosti. A to je přesně to, o čem jsem psala víš. Každý máme na výběr. Já si už vybrala a nehodlám to měnit jenom kvůli tomu, že tobě se to nelíbí. Taková jsem potvora.
??????, 29.03.2008 20:06:55, IP: ***.***.217.5, #42294
Tak si tu čtu a celou dobu si Břečtánku říkám,kdy Ti dojde,že si píšeš s milenkou.Jste každá na druhíé straně barikády,nemůžete se domluvit.Jsi chytrá ženská,došlo Ti to brzy:o)))))Nemůžeš chtít po milence,aby Tě pochopila,ona chce to čho Ty se nechceš vzdát,protože tě to tolik bolí.Chce ženatého muže,nemůžete mít stejnou řeč.Je mi to líto,ale vidím to tak.Držím Ti palečky,myslím,že nikdo nemá právo rozbíjet rodinu a také si myslím,že spousta milenek zůstane sama.Bohužel hodně lidí je pro jejich štěstí neštastných,ale takový už ten svět je.Myslím,že většině mužů co odejdou po dlouhé době od ženy,tak dojde,že to byla chyba,ale málokdy se to už dá vrátit.Něco jiného je mít druhého člověka na pár hodin a něco jiného je mít ho vedle sebe pořád.Tak spoustu síly Břečtánku a nevzdávej se,třeba se zase sluníčko rozsvítí.Páááááá
Brečťan, 29.03.2008 20:17:06, IP: ***.***.205.245, #42295
Já vím, že Míša je milenka od začátku, jenom mne její osud trochu dojal, tak jsem chtěla mít spoluúčast. Ale bohužel, její nenávist a zloba je moc velká. Za chudinku se naštěstí nepovažuji. Prošla jsem si taky peklem, ale už vidím vodu. A docela má klidnou hladinu a je průzračná. Ono to nebude tak zlé, jak to ze začátku vypadalo. Někteří mužskí, i když zloběj, tak nejsou úplní tupci a ono jim to časem dojde. Chce to jenom jim nechat trochu času a neházet hned flintu do žita. A i když svět už nikdy nebude jako dřív, tak může být pořád hezký. Já jsem možná romantik a snílek, ale jsem taky velký optimista a to je dobře. Negativních věcí už kolem mne bylo dost a dost. Věřím sama v sebe a myslím, že i sil mám dost, takže rozhodně se nevzdám a už vůbec ne nějakým pofiderním zlobám nějaké zhrzené a neúspěšné milenky.
????? Jana:o), 29.03.2008 20:26:21, IP: ***.***.217.5, #42297
Nevzdávej se,to určitě ne,víš,zrovna jsem Ti psala a objevil se tu manžel,tak jsem mu říkala,co by měla asi dělat žena ve Tvé situaci,chvilku koukal a pak řekl to co Ty,neházet flintu do žita:o))Nedělat scény a prostě počkat,většinou to opravdu mužům dojde.A to,že se ted zatáhlo,tak to nemusí nic znamenat.Víš,může to všechno být tak jako předtím,jen si z toho musí Tvůj muž vzít ponaučení a dojít k názoru,že byl prostě pitomec:o))S největší pravděpodobností k tomu dojde.Jsem už také spoustu let vdaná a něco mám za sebou,ale můžu říci,že ted,když odešli z domova děti,tak teprve vím,že mám toho nejbáječnějšího muže .Ne pokaždé bylo jen fajn,ale ženská toho vydrží hodně.Zvládneš to,to co jsi mi napsala už je mnohem optimističtější než to co jsi tu zoufalá psala před čase,Tak držím pěsti,moc,moc,moc.Prý to nosí štěstí!:o))
Halina, 29.03.2008 20:38:37, IP: ***.***.9.57, #42301
Břečtane nic si z toho nedělej co píše Míša.........Míša je typický příklad ženský, která není schopná se zorientovat v životě.......která normální zdravá ženská si najde třikrát(!!! ) za sebou takovýho chlapa, kerej ji bije a pije a dělá dluhy......já takovýho v životě neviděla , natož abych s ním byla.....můj manžel měl VŠ a já mám na jedno dítě 7000 alimi..... můj mladý přítel je bakalář a obskakuje mě , kupuje mi dárečky , se vším mi doma pomáhá.........prostě, když je někdo uplně blbej, tak mu to život dá sežrat .......ale chudáci ty děti, co s tou blbkou vyrůstají ..........no a ona ve své tuposti si vybíjí vztek na tobě...... přitom ten ženáč na ní zvysoka kašle, nikdy s ní žít nebude,akorát si dělá pr.del......další geniální tah....najít si ženáče.........hihi......tím to dovršila tu tragedii.....takoví lidé by měli být zbaveni svéprávnosti .......:-).

No a pokud jde o tebe, myslím, že nezáleží na tom, kerá to byla, říkáš, že zahýbal už dřív..........já bych se asi na něj tak neupínala, dyž to nebude tahle.... bude to tamta......
Jana, 29.03.2008 20:54:45, IP: ***.***.217.5, #42311
Halino,Ty na mě děláš dojem,že jsi opravdu spokojená,někde jsi tu psala koli kTi je a tomu Tvému příteli nevím asi 35 ne?Opravdu to klape?já vím co tu je psáno,oni lidi s takovými malinko jinými (nechci se tě dotknout) nároky v pelíšku asi mají problém s tím,aby je lidi chápali,ale myslíš,že by to bylo fajn i tehdy,když by byl Tvůj přítel doinantnější?Asi píšu blbinu,koukám tu na to a dominantního by jsi nechtěla vid:o))Jen mě ted napadá,že v normálním životě ten člověk klidně může dominantní být a co dělá v ložnici už je něco jiného.Tak snad jsem se tě netotkla:o)
        Předchozí   1 .. 136137138139140141142 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.