Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Marta, 30.03.2008 13:25:36, IP: ***.***.1.78, #42422
jak napsala Iva.......zase bude líp.....
Halča, 30.03.2008 16:40:43, IP: ***.***.9.57, #42447
No podle mě to není tak jistý, že chce odejít, když tak žárlí ............na jednu stranu se loučí a na druhou žárlí .......jedině, že by to chtěl použít u rozvodu, kdybys řekla ano měla jsem,třeba jen z trucu....... tak by tou smskou argumentoval a obávám se, že ten soud k tomu může přihlédnout ........že jsi zahýbala také ......nebo je prostě zmatenej a neví co mele..........Ivo z jedný sms nemůžeš poznat , jak to je ......víš houbeles.......ty akorát neumíš odejít od manžela, tak máš hroznou radost, když se někde rozejdou jiní a závidíš jim........závidíš tu odvahu jejímu manželovi - odvahu říct: odejdu......sama jsi srab.....já bych to tak vážně nebrala......chlapi neví., co melou .......a koukám Ivo, že už zase visíš na netu celej den a hlídáš Ženatého .....hihi.........:-):-):-)
Marta, 30.03.2008 16:50:31, IP: ***.***.1.78, #42452
Zlomená, já si to tak přebírám zpátky.....a taky to co se stalo u mě.Znám také případy , že to nedopadlo rozvodem a nebo se rozvedli a jsou zase spolu a někdo to vztah posílilo.To člověk nemůže vědět , ale na mě bývalý žárlil a měl už milenku, měla jsem už důkazy .To víš , že bych ti přála , aby se vaše manželství nerozpadlo a moc, kvůli Vám a dětem.....uvidíš co bude dál......ještě jednou hodně štěstí !!
Iva, 30.03.2008 20:44:03, IP: ***.***.103.58, #42550
No, jediná odbornice promluvila .... Víš co, sklapni .. Zbytečně jí pleteš chudákovi hlavu ...

Zlomená, já fakt nejsem z těch, co se radujou z cizího neštěstí, od začátku jsem s tebou cítila. Nepsala bych ti to takhle, kdybych si nebyla jistá. Koneckonců to, že se někdo nevyzná v sobě neznamená, že se nevyzná v druhých a nemůže jim poradit ... To, že chlap na bejvalou žárlí, ačkoli má dávno jinou a mohla by mu bejt fuk není tak vzácný ... Já svýmu chlapovi taky přeji všechno dobrý, ačkoli ho dávnu nemiluju a hodlám se s ním rozvést ... To nedokazuje nic ... Je to, jak říkám, Zlomená .. Je mi líto, ale že se rozvedení zase dali do kupy je výjimka, o který se dlouho mluví a píše, jeden z tisíce .... nulová pravděpodobnost
Bea, 30.03.2008 21:05:15, IP: ***.***.213.132, #42552
Me se Ivo libi jak te Halina napada, ze sedis porad na netu...a pritom je to ona co tady visi 24h denne a to nam bude vykladat jak si to uziva s tim svym trumpetou..HIHIHIHI..kdyz mam vedle sebe nekoho fajn, tak me to na net ani netahne..vid Halco??
zlomená, 30.03.2008 21:05:46, IP: ***.***.194.42, #42554
kurna dala jsem to na něco jineho-ženatý milenec,přečti si to tam.asi nevím co dělám.
Iva, 30.03.2008 21:15:58, IP: ***.***.103.58, #42555
Jo jo holka, to bychom chtěly všechny ... A kdo chce, dokáže :-)))) !!!!!
Halinka, 30.03.2008 22:50:48, IP: ***.***.9.57, #42570
Ale Ivo to opravdu nemůžeš mít jistotu , že on chce odejít.....možná je chorobný žárlivec a nemůže unýst, že ji nemá pod kontrolou............já bych to tak neřekla natvrdo.........co my víme .........
A ty vážně nemůžeš nikomu radit, protože nemáš s chlapama absolutně žádný zkušenosti, jen ty načtený a ten svůj nepovedenej život........nemůžeš prohlašovat žes měla vztah, když přijel za 3 roky 10 -to je blud.....nevíš o životě nic ...

A Beuško dnes jsem byla na výletě celý den, zatímco vy ste si psaly hihi....byla jsem opět v Luna v Mokropsech s výletovým kámošem........můj milenec je u maminky .....ale horší je, že vy tu sedíte každý víkend, Iva určitě ........Iva žije teoreticky .....hele Ivo já být tebou, tak se nerozvádím, protože ty vidíš lidi tak zkresleně, že hrozně narazíš.........uvidíš, vzpomeneš si na mně....ježíš, to zase schytám ......:-):-)
Halinka, 30.03.2008 22:53:12, IP: ***.***.9.57, #42573
A vidíš na tu poslední sms Zlomené neodpověděl....zjevně se mu nechce to rozseknout ...........ne, že je konec..........spíš blbne chlapec a neví co mele ........
Iva, 30.03.2008 23:13:11, IP: ***.***.103.58, #42580
A ty bys chtěla chlapa, co neví, co mele? A píše jednou tak a podruhé tak? Díky ....

Hele, nezatahuj Zlomenou do záležitostí, který se jí netýkají .. to, že se mnou za každou cenu nesouhlasíš je tvůj komplex ze mě. Psycholožko jedna dvousemestrová
HiHi
Bea, 31.03.2008 8:34:20, IP: ***.***.213.132, #42589
No ze tady na netu Halco "vysedavame my cekanky" to je jasny...ale co ty? Stastna ,pohodova, stale aktivni zena...co ty stale na netu?Ten vylet jednou za cas ti fakt preju..potrebujes provetrat ten svuj genialni mozek...je videt jak ti to prospelo a udelalo stastnou..ze nam to hned hlasis..u nas je to samozrejmost..my to hlasit nepotrebujeme..takze nam zase za mesic pisni jakou cast sveta si zase videla..hihihi
...Lola, 31.03.2008 11:06:52, IP: ***.***.159.50, #42603
taky Tě chválím, jsi opravdu hezká, šarmantní osoba a myslím, že Tvůj manžel svůj krok bude litovat. Jestli tak tomu už není. Moc Ti držím palečky a přeji Ti, ať se Ti splní po čem toužíš. Hezky den
Břečťan, 31.03.2008 20:57:39, IP: ***.***.214.241, #42750
Dnes mi manžel otevřeně přiznal, že uvažuje o návratu. Co s tím??? Řekl taky, že když se vrátí, tak to bude napořád. Ale že se neumí rozhodnout ze dne na den a že mám být trpělivá, pokud ho ještě chci. Co s tím??? A taky jsem se mu zmínila, co by se stalo, kdybych se s někým vyspala a on hned na to,že by asi žárlil a že bude lepší, když to dělat nebudu, i když ví, že nemá nárok mi nic vyčítat. Tak já vůbec nevím, co si mám o tom myslet. Je to normální, aby takhle muž reagoval, když bydlí a spí s milenkou a manželka mu doma zarůstá pavučinou? Chce mne jenom držet v šachu, nebo o mne doopravdy stojí, ale zatím neví, co chce, nebo se bojí??? Je to manipuátor s mým osudem? nechce přijít ani o mne ani o ní? Takhle to přece nejde do nekonečna. Co si myslíte vy?
Jana, 31.03.2008 21:18:18, IP: ***.***.217.5, #42754
Ahoj Břečtánku,nevím,víš já si myslím,že nemá cenu zkoušet uhodnout co se muži děje v hlavě.Podle mě prokoukl a jen neví jak to má ukončit u milenky.Asi mu to přijde těžké,přece jen muži chtějí mít hlavně klid.Než sebere odvahu a tam to řekne,tak to ještě chvilku potrvá.To Ti samozřejmě takhle neřekne.Pokud o Tebe nechce přijít a žárlí,tak si uvědomuje co v Tobě ztrácí.Já bych se na Tvém místě řídila víc srdíčkem a trošku rozumem.Je to na Tobě,takhle se radit moc nedá.Neznáme vás ani jednoho,zkus se zamyslet a když tak si sedni a napiš si pro a proti dalšímu pokračování vašeho vztahu.Co bude však hlavní NELŽI SI!!!!Sama sobě nesmíš,jinak můžeš každému.Ono se Ti to samo vybarví co máš dělat.Osobně si myslím,že ho máš stále ráda,člověk se kterým jsi spoustu let se ze srdíčka vytrhnout jen tak nedá.Prober si to v hlavince,popřemýšlej a řešení se nabídne samo.Pokud se rozhodneš,že mu dáš šanci,tak si musíš uvědomit,že nesmíš vyčítat a uvidíš,že ten vztah může být zase krásný jako před touhle epizodou.Tvůj muž bude určitě vděčný za novou příležitost a když bude vědět,že žádná další šance už nebude,tak by to mohlo všechno ještě lepší.Samozřejmě to musíte probrat a mělo by tam zaznít,že už nikdy více se šance opakovat nebudou.Tak,to je můj názor,a můj náhled na nevěru.Podle mě není nevěra důvod k rozvodu,ale musí to chtít ustát oba dva a nesmí se to opakovat a stát se to normálem.Tohle je můj pohled,možná Ti někdo napíše něco úplně jiného,ale to rozhodnutí bude jen na Tobě,Tvém srdíčku a Tvém rozumu.Víš,já by jsem nechtěla,aby vyhrála milenka,a nikdy bych jí ten pocit triumfu nedopřála pokud by jsem to mohla zvrátit.Měj se krásně Břečtánku a at se rozhodneš tak či onak,moc Ti budu držet palečky.Pááá Jana
Halinka, 31.03.2008 21:19:23, IP: ***.***.9.57, #42755
Jako Ivo ty si myslíš že je to snadný, rozejít se jen proto, že on mele jednou to a podruhé ono......z toho je jasně vidět,že vůbec nechápeš reálný život ......tam přeci hraje roli mnohem víc věcí.........lepší je ho brát jako, že je mimo a mít z něj ty příjemný věci a počítat že občas bude blbnout.........tvoje touha po rozchodu je tak silná, že jí cpeš každému,ale sama dřepíš dál doma a budeš navždy, protože dobře víš, že mám pravdu ......jsi mimo reálnej život....vůbec ho neznáš a chlapy taky né...bydlíš na diskuzích a občas si při tom přihneš .....metaxu....

A nic ti necpu Beuš blbá.........jen jsem napsala, že tu nesedím jako Iva celý dny .......protože jsi mi to předhazovala, husičkoo......já mám přítele o víkendu a taky mám své povinnosti v týdnu a vy ste čekanky a matrace ...

Břečťane to opravdu vypadá, že se mu to tam začíná zajídat, že přestřelil......ti chlapi jsou fakt mimo.........aspoň vidíte , že to nejde brát vážně, co melou ......jen naše chudinka Iva si idealizuje každé jejich slovo.........:-):-)
        Předchozí   1 .. 138139140141142143144 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.