Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Bea, 31.03.2008 21:27:18, IP: ***.***.213.132, #42757
Ja bych se asi lehce nedala...musi i on trochu zabojovat aby si priste uvedomil, kdyby mel zase sve obdobi, ze to bylo o fous a nemusel te mit..pokud o tebe doopravdy stoji bude bojovat hodne..kdyz mu to hodne ulehcis, tak bude vedet, ze se kdykoli muze vratit a tak proc by spechal...myslim, ze i ty by sis ho vice vazila, kdyby jsi videla ze o tebe bojuje a chce te..musite se chtit navzajem...ne ze on ti udela tu obet a vrati se..Tak bych asi reagovalaja..;-)
Bea, 31.03.2008 21:31:08, IP: ***.***.213.132, #42760
Blba Halus..to je kazdeho vec kolikrat tu sedi..kdybych mela male a jeste nemocne deti taky tady budu sedet...proc ne?to co ty prozijes jednou za mesic a ses z toho uplne v soku, tak my tady mame kazdy tyden...akorat pro nas je to samozrejmosti a nemusime se tady chlubit..viiis..ty inteligentko..
Halinka, 31.03.2008 21:49:55, IP: ***.***.9.57, #42766
Ale nelži pořád Beuš........prožiješ akorát houbičky.......rychlovku a pak prchá k manželce a ještě ti sní jídlo....sama přiznáváš že tu sedíte jako čekanky a pak zase, že něco zažíváte ........a Iva tu dřepěla už předtím, než byly děti nemocné ....prostě furt.......je upa v pytli, manžel s ní nespí, milenec zjevně také né, protože bydlí na diskuzi, tak kdy asi ?? ........tak kdy má rande??kromě toho starýho 50 letýho pána JEN na sex nikdo nechce .....fuuuj........prostě chudák.....a ty jsi byla vždycky taky dost zatrpklá a utočná.....jsi podobný případ , ale Iva vede v zoufalství ......kdy se bude tvůj rozvádět Beuš??hihi?????
Halina, 31.03.2008 21:54:05, IP: ***.***.9.57, #42767
No jo Beo ty by ses tak lehce nedala a přitom sama roky děláš matraci ženáčovi, který se nehodlá rozvíst .....hihi......dokonce ses kvůli němu rozvedla ..........to se to druhýmu radí, když si sama zařídit život neumíš vůbec.......machry machry
Bea, 31.03.2008 21:56:51, IP: ***.***.213.132, #42768
Ten muj se nebude pravdepodobne nikdy rozvadet...ja to vim..nic si nenalhavam...a nemam duvod tady psat opak...Ale narozdil od tebe nevidim smysl zivota jen v chlapech nebo v sexu..i kdyz si nemuzu stezovat ani v jednom..A vidis, ze Iva taky naplno prizna jak je jeji situace, proc my mela nalhavat sobe nebo tady na diskuzi..Ty snad takove potreby mas?Asi jo, za kazdou cenu i lhanim se predvadet a hlavne sobe nalhavat ze za neco stojis..a opak je pravdou..
Bea, 31.03.2008 21:59:50, IP: ***.***.213.132, #42769
Ja vim Halco, ty by jsi poradila: " bez na seznamku a nabouchni si tak maximalne 30ti leteho..."Hlavne at te bere do hospuuudek, na vyyylety atd..bomba...tomu rikam zivotni uroven..hihihi
Bea, 31.03.2008 22:01:24, IP: ***.***.213.132, #42770
Jinak ja si zaridila zivot presne jak jsem chtela...ze je to druhemu k smichu...nevadi...dulezite je jak se citim ja...hmm...
Halina, 31.03.2008 22:03:22, IP: ***.***.9.57, #42771
A kde lžu Beuško??A co předvádím??Píšu o tom jen když se mě někdo ptá .....vy samy ste pořád ze mě tahaly jak to mám já .............a nevím o tom, že by smysl mého života byli chlapi........kde to píšu??........Jasně, že má Iva divnej život,ale nezlob se na mě, jak může taková ženská radit zlomené v tak závažné situaci,nebo jiným.... když sama nic nezažila a navíc vidí řadu věcí uplně zkresleně.....nemůže .....:-)
Bea, 31.03.2008 22:06:39, IP: ***.***.213.132, #42772
Vim o Ive, vic nez si myslis...je to velice inteligentni zenska..a to ze ma jine zkusenosti nez ty nebo jine nazory na vztahy nez ty neznamena...ze jsou spatne nebo zkreslene..navic kazdy radi a rika svuj nazor...a ten dotycny at si ho prebere podle sebe...od toho je diskuze, nemyslis?
Bea, 31.03.2008 22:08:27, IP: ***.***.213.132, #42774
A tvuj smysl zivota jsou evidentne chlapi...protoze o nicem jinem nejsi schopna komunikovat..je to jedine tema ktere te bere ze zidle..
Halina, 31.03.2008 22:14:55, IP: ***.***.9.57, #42776
Ale nevymýšlej si stále......já to nikomu nevnucuju........podívej jak o tom píšu....naopak píšu že je to řešení spíš z nouze ..........můj život.....
Hele když je to diskuze , můžu i já napsat jak vidím názory Ivy.....a jsem si jistá, že to tak je.......já vím že ta situace Zlomené a Břečtana je strašná, zažila jsem to období sama a je to hnus, všechno je syrové, depka, beznaděj... .....ale my fakt nevíme přesně, jak to bude.........ale Iva už jim radí rozchod, upa se raduje, že se někoumu povedlo to udělat ..........já vím že je chytrá,ale pokud jde o reálné zkušenosti a o odhad...... je v pytli.........:-)
A Beuš moc tu nekříč, že jsi si zařídila život jak jsi chtěla, nebo začnu kopčit ubrečený příspěvky .....jak se cítíš ty ........:-)
Halina, 31.03.2008 22:18:36, IP: ***.***.9.57, #42778
Jo ??A o čem mám komunikovat, dyž tu je téma chlapi.....to už je vrchol........hele vy tu celý dny píšete o miláčkovi a o jeho smskách a já mám téma chlapi jo??To je for dne .......:-)Tak mám psát o svý postižený holce, nebo o vaření??To byste řvaly ještě víc.....
Bea, 31.03.2008 22:22:50, IP: ***.***.213.132, #42779
Haaalllco...klidne si to tady kopci...to mi fakt nevadi...znova a znova opakuju, to taky muzes zkopcit, ze kazdy clovek v zivote vcetne me miva obdobi kdy i z toho co se vcera radoval ma depku..jen proto, ze to vidi z jinyho uhlu..A ze dva dny v mesici mam pocit, ze mam zivot na h..o..to ti tady verejne priznam...at mas co kopirovat v dalsich dnech..ale ty ostatni dny jsou super...a uzivam si je..Mam zenateho ktery se nerozvede a mam plno napadniku , kteri o me maji zajem...ale ja ziju jak MI to vyhovuje a az MI to bude vyhovovat tak to zase zmenim..
Bea, 31.03.2008 22:25:22, IP: ***.***.213.132, #42781
Hele nedavno si tady hulakala ze Ivca vubec nepise o svem synkovi, ze se stara jen o chlapy a ted sama ji davas za pravdu,ze o detech se tady nepise.....tak aspon v necem..
Bea, 31.03.2008 22:27:47, IP: ***.***.213.132, #42782
Jdu se koukat na Tv..jen jsem se tady protahla...abych ti pripomnela, ze ses porad stejny dlazdic...dobrou..
        Předchozí   1 .. 139140141142143144145 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.