Diskuse - Ženatý milenec 5
Halina, 29.03.2008 21:10:08, IP: ***.***.9.57, #42315No já nevím Jano proč tu řešíš praktiky, ty já jsem tu nikdy nepsala a můj přítel na ně není........to sem daly jen holky , aby mě jako "dostaly ",ale opravdu nevím.... co to dokazuje, protože nikomu nelžu a neubližuju.....máme normální vztah od jeho 26 let ,ale nikdy jsem neměla opilce nebo tyrana jako Miša.......myslím , že když si žena vybere někoho takového...... může si za to prostě sama .....jinak spousta lidí, kteří jsou v posteli poslušní je právě v životě až moc dominantní......skoro to bývá pravidlo..
Halina, 29.03.2008 21:30:59, IP: ***.***.217.5, #42326Nechci řešit praktiky,jen jsem se zamýšlela nad tím jak funguje vztah se ženou která je starší než muž.Samozřejmě,že to jde.Já bych se toho bála,nejsem nejštíhlejší a asi i když to není nejhorší,tak přece jen mám pocit,že ten mladší muž by dlouho nevydržel:o)))Píšeš tu o pravém opaku a já Ti to jen přeju.Sebevědomí by člověk měl mít a já ho mám,ale protože jsou chlapi z jiného světa,tak jsem si myslela,že takovýhle model nejlépe funguje,když je žena bohatá.je to blbina vím:o)))))))) Určitě si myslím,že je lepší mladší muž,než ten ženatý,nechtěla bych být štastná a mít cestu ke štěstí kropenou slzami nějaké neštastné ženy a jejích dětí.
Halina, 29.03.2008 22:07:42, IP: ***.***.9.57, #42334Ne to je předsudek, že musí být bohatá , já jsem dost chudá......ale jak už jsem psala , bylo to spíš z nouze, protože jsem nemohla najít chlapa v mým věku...jednak je jich málo a navíc , možná opravdu potřebuju spíš mít navrch a rozhodovat víc a to s těma starýma nešlo vůbec.......a taky to nešlo s dětma dohromady........jinak, já ted mám bohužel 103 kg, ale věřím tomu, že kdybych hledala, že bych zase našla....je spousta kluku kolem 25-30, kteří něco hledají a když s nimi začnu kamarádit, tak se jim to zalíbí a zkysnou nějaký čas.....moje známá má takhle kluka o 30 let mladšího a jsou tak zamilovaní.asi 2 roky......ale jde hlavně o to si neříkat ......to se nepovede.......a vytrvat, nezabalit hledání , prokousat se těma úchylama......můj přítel mi psal na začátku úplně erotické smsky........byl to inzerát o sexu a nakonec to dopadlo takhle .......jsme na sebe dost fixovaní ............s ženáčem je to na houby......nikam skoro nemůže....to musí být depka a samota...když je s rodinou ....je to ponižující.......těch mladých je tolik volných, že se najde všechno...poslušnej, dominantní, chudej, bohatší, chytrej, hodnej.......předtím jsem měla kluka o 24 let mín a ten byl dominantní........a taky to šlo, ale byl to takový první vztah s mladším, tak jsem se přizpůsobovala .....
XXXXXX, 29.03.2008 22:23:35, IP: ***.***.25.47, #42338Konečně tady máte pohodu a já vám ji moc Halino přejio, protože mám pocit,. že jste se bránila, i když jsem někdy nesouhlasila se všemi výrazy, co jste psala, ale psaly to i ostatní a můj názor je ten, že člověk má žít ve vztahu, jaký mu vyhovuje a věk tady v žádném případě nehraje roli, tady jde o ty dva ,o jejich vztah mezi sebou, s tím věk nemá nic společného, takže držím palce a i všem ostatním tady, kteří jsou schopni vyslechnout názor druhého a neurážet ho tak¨že se držte a hlavně ,ať už máte tady na diskusi pohodu.....
Jana, 29.03.2008 22:36:24, IP: ***.***.217.5, #42341Je fajn,že tu je klídek,ale je fakt,že Halina se bránila zuby nehty:o))))Nebylo Ti Halino občas holek líto?Sice si za samotu můžou samotné,ale přece jen štastné asi nejsou.Každý chce být s tím koho miluje o svátcích,atd,ony jsou samotné a pokud je jejich milý s nimi,tak to určitě někdo opláče.Je mi holek spíš líto.Nemyslím si,že by se ženatí pánové hned rozváděli,to by to už dávno udělali.Mám sestřenku a je milenka ženatého muže celý život.Nechtěla bych mít její život.Jen čekat a nic z toho,hrůza.Oni si ti chlapi jen užívají,škoda,že to holky nevidí,neříkám,že je nemají rádi,to určitě ano,ale nevěřím,že odejdou od rodiny pokud je manželka nevyhodí.Vyhovuje jim to tak,adrenalin a nikdo po nich nechce,aby vynesli koš,šli nakoupit atd.Je to jen o tom hezkém,ale co dál??Holek je mi víc líto,ale ubližují i okolo,tak si za to můžou sami.
Halina, 29.03.2008 23:00:41, IP: ***.***.9.57, #42345No jasně ony si to samy zvolily a často tady padlo :....já si jdu tvrdě za svým a na nikoho neberu ohled .....to tu psaly v obměnách všechny ......Anna dokonce psala, že když otec odejde za jinou, že to děti nepoznamená........řada z nich měly ženáče opakovaně...to už není náhoda.....je to prostě komplex ........
A že nejsou šťastné ??A kdo je asi šťastný, podle mě to musí ovlivnit celou tu rodinu......manželky i děti......proč by zrovna ona měly být šťastné , když ti ostatní, co za to nemohou vůbec, to odnášejí .......
Brečťan, 29.03.2008 23:05:30, IP: ***.***.216.203, #42347Teď je tady konečně klid a dá se diskutovat. Já se teď koukala na telku, abych si trochu odfrkla od práce. Teď jsem si přečetla pár příspěvků a se vším prakticky souhlasím.
Je mi teď taky docela dobře, protože mi historie dává za pravdu. Můj muž začíná dostávat rozum a myslím, že to nepotrvá dlouho a bude se chtít vrátit. Otázkou je, jestli to budu chtít ještě i já. Zatím se tomu nebráním. V uplynulých pár dnech se stalo dost věcí, které nás opět sblížili. Nechci to zakřiknout, ale myslím, že se konečně chytá za nos. Nebude to mít lehké a ani já ne, ale pokud s tím oba budeme chtít něco udělat, tak by to jít mohlo. Ovšem zítra za mnou přijede kamarád, kterého sice znám už léta a vím, že by měl o mne zájem, ale je o 13 let mladší. A je svobodný, bezdětný. Je to fain kluk, ale pořád kluk i když za ta léta, co ho znám, už trochu vyzrál. Vždycky mi s ním bylo dobře, protože on je takové mé sluníčko, v těch nejtěžších chvílích stál vždycky při mně a hodně mi pomohl, vždycky mne dovedl rozesmát a byla s ním zábava. Uvidíme. Ale říkám, je to kamarád. Koneckonců, kamarád-taky rád. Se říká. :-)))))
Jana, 29.03.2008 23:17:05, IP: ***.***.217.5, #42348Břečtánku,konečně se směješ,to je moooc fajn.Jen si asi ujasni co opravdu chceš,ale je fakt,že nějaké skrupule nejsou na místě:o)))Jen pokud chceš zpátky manžela,tak by se to neměl dozvědět:o)))Oni to berou trošku jinak,když to udělá žena a něco jiného jsou oni:o)))Tak si porovnej v hlavince co a jak:o))))Myslím,že opravdu už Tvému muži dochází,že to není jen o těch pár chvilkách co na sebe měli,život je o něčem jiném.A to že je mladší asi opravdu neřeš,Halina vypadá naprosto v pohodě.Jéé Hal,ještě jsem se chtěla zeptat,znáš i rodinu svého miláčka?Jak se na to dívají rodiče?Nebo tam do toho rodiče nemícháte?Já vím,že jsem zvědavá,nemusíš mi odpovídat,prostě mě to zajímá jak takový vztah funguje.Nikdy jsem mladšího kluka nechtěla,mám štěstí,že muž je moc fajn,ale jak jsem psala,já bych z toho měla strach.Než však ženatého,tak raději mladého:o)))))))Tak Břečtánku,nějak to správně prokombinuj a když nic jiného tak alespon krásnou neděli a užij si pohody,která Ti ted určitě chyběla.
Brečťan, 29.03.2008 23:54:31, IP: ***.***.216.203, #42359Jani, děkuji, snad bude i venku hezky, to je pak člověku hned lépe na světě, když se na něj ani nebe nemračí, že? Jinak já to neřeším, vím co od života chci a konec konců tyto věci máme teď s mužem vyřešené. On velice dobře ví, že i kdyby se u mne něco takového přihodilo, že bych si našla milence, nemůže mi absolutně nic vyčítat. Já taky musím tolerovat jeho zálety. Zatím se nic nestalo, třeba se ani nestane, co já vím, ale rozhodně si z toho vrásky dělat nebudu. A to víš, že bych mu to hned nešla vyslep*čit. Co se tady toho týká, tak si myslím, že by to nebylo nutné. Pokud k něčemu dojde, budu si řešit více-méně fyzické potřeby. To vím já, teď to víte vy, lásku do toho tahat nebudem, protože tam žádná není. Myslím, že ani u kamaráda ne, tak opravdu není co řešit. Možná to zní cynicky, ale tak to je. Jsme dospělí lidi. Nemám strach, že by se kamarád do mne zamiloval. To by se muselo stát už dávno. Vím ale, že ho přitahuji a on je to taky pěkný kluk. Já mám své zásady, stejně jako Hal a snažím se je dodržovat. Teď jsem sama, prakticky svobodná, mám určité potřeby, jako každý jiný, tak co bych měla řešit? Nebudu si hrát na jeptišku, když nebudu muset. Vztah teď stejně žádný nehledám, jenom se chci trochu oprostit od samoty a smutku, kterého mám zatím v sobě pořád dost. A úpřimně, když by se to tomu mému doneslo, co by to s ním asi tak velkého mohlo udělat? Já myslím, že prt. Žije snad se mnou? Ne. Spí se mnou? Ne. Bydlí, spí a žije jinde. A jeho ješitnost? Třeba ho to trošku vyburcuje z té jeho neomylné jistoty. A navíc si teď přece momentálně žádné území doma nehájí. Máme ale spolu dohodu a tu já dodržím. Nehodlám nic provozovat z pocitu nějaké pomsty nebo čeho. To by asi nemělo ten správný účinek. Jenom potřebuji prostě žít.
Halina, 30.03.2008 8:47:21, IP: ***.***.9.57, #42388Ahojky opravdu ten život vypadá krásně, když svítí slunce, mně zrovna teď do okna a vyrážím do přírody s kamarádem.........miláček odjel v pátek k mamince s košilema ........
No rodiče do toho netaháme, jeho máma by si moc přála ,aby měl dítě a často do něj hučí .......takže by byl asi řev ,kdyby věděla oč jde, ona je taky doma generál.......ale táta viděl naše fotky , našel album u něj doma a neříkal nic, možná ani generálce né.........hihi.....moje rodina ho zná, sestra, bratr..........s babičkou musíme opatrně......už je celkově unavená a zničená životem.........ale třeba ta moje známá, co má 20 letýho hocha, ta zná i jeho rodiče.......ale to mě se zdá divný,.abych si povídala s paní o 4 roky starší, než já o jejím synovi jako o mým chlapovi......:-)
zlomena, 30.03.2008 11:02:04, IP: ***.***.194.42, #42392ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla a ani se mi nechce všechno číst.
jen jsem vám chtěla říct,že u nás není nic nového.manžel je měsíc pryč-ten čas strašně letí.přijede na konci dubna.Před týdnem mi napsal poslední smsky.Bylo jich asi 20.pořád samé vyhrožování,vydírání,výsměch atd.prý mám naskok v hledání právníka.Myslí si a vypadá,že je přesvědčený,že někoho mám.v tomhle směru jsem klidná.psal mi,že se na mě něco dozvěděl,ale ted mi nemuze říct co!ale já sama vím,že nic neví....jen vyhrožuje.
Ale docela mě zaráží poslední sms co přišla-bylo tam-"promin za všechno,cos musela trpět,bylo mi stebou až na ten konec fajn.Přeju ti a fakt upřímně všechno krásné"
tak nevím co si mám z toho vybrat.Má to vyřešené s milenkou?chce odejít?nebo se chce vrátit a mrzí ho se stalo?
jinak já jsem docela v pohodě,asi je to tím,že není doma a nevidím ho.
přeji všem krásný slunečný den...
Iva, 30.03.2008 12:13:04, IP: ***.***.66.204, #42408Milá Zlomená, nečti to, nic moc rozumného bys tam nevyčetla ... (čest výjimkám)
Víš, ono je mnohem jednodušší věci vidět zvenčí a navíc já vím, co to je, když chceš někoho opustit. Podle mne není co řešit.
Co se týče té poslední sms, jsem si jistá, že to znamená, že si to v sobě všechno srovnal ... a váš vztah skončil. Bez ohledu na to, jak to má s tou druhou, prostě to bere jako rozchod. Uvědomuje si, že ti ublížil a mrzí ho to, je si vědom, že s tebou prožil hodně krásného, co v něm určitě zůstane navždy a určitě by chtěl, abyste vycházeli do budoucna spolu dobře, což by bylo fajn už kvůli dětem ... Možná si myslí, že někoho máš, a snad i chvilku žárlil, ale to se stává, že i po rozvodu partneři žárlí na exmanželku/manžela ... ale zdá se, že už se s tím srovnal ... nemyslím, že by to měla být snaha cokoli vracet.
Je mi líto, jestli jsi chtěl aslyšet něco jiného ....
zlomena, 30.03.2008 12:36:58, IP: ***.***.194.42, #42414Díky,přesně tohle jsem nechtěla slyšet,ale asi máš pravdu...je to tak,chce to zkončit a mě nezbývá nic jiného než se s tím naučit žít.
ach jo...
Iva, 30.03.2008 13:04:01, IP: ***.***.39.176, #42416Promiň, já vím, že je to tvrdé. Ale nač plané naděje? Každý konec je začátkem něčeho jiného, nového ... krásného ... uvidíš ... Zase bude líp ...
Marta, 30.03.2008 13:24:02, IP: ***.***.1.78, #42421Je mi to moc líto.....já vím jaké to je, začátky budou těžký zlomená, ale uvidíš zase se to časem srovná.Hlavně , aby jste se domluvili na všem v klidu.Je asi hloupé ti psát , to bude fajn...atd....ale uvidíš , že to zvládneš , já jsem to také zvládla.Byla jsem na vše sama , neměla jsem práci, odstěhovala jsem se na vesnici, protože bývalý chtěl , abych prodala byt, dala mu nějaké penize.Napsal si dohody, děti jednou za 14 dní, že se mnou nežije půl roku a hned nás rozvedli.Nebyla to pravda, spal se mnou i s ní.....nechala jsem ho....at si to tam napíše , už jsem neměla sílu.....mezitím jsem bourala autem, ale nic se mě a klukovi nestalo..aj...pak jsem se seznámila s nynějším mužem .S bývalým si řekneme v klidu co potřebujeme ohledně dětí, jezdí i k jeho mamce .Proč bránit dětem, ty za nic nemůžou.....když jsem tuhle potřebovala odvézt dceru , když jsme bourali a nikdo nebyl k mání , nabídnul se.....už se nikdy nevrátí ale jsem ráda , že takhle vycházíme...přeju ti hodně síly , štěstí....i třeba na hodného partnera pro tebe a hlavně pro děti...!!!!Drž se!!!