Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Je, 09.07.2010 16:01:46, IP: ***.***.217.2, #95725to rodový.A vrána k vráně sedá, jak píše Hans, tož jasná věc.Jeden k**tén našel druhýho, a že Hansovi neevadí Martinovo pití?Jak je to možné?Všichni jsou vapití, vyhulený, pár vyvolených, co Hans určí jsou elita národa.To je partička, v čele s bojovníkem za mravnost, čest-Hansem cídrichovičem.
johanes, 09.07.2010 16:07:28, IP: ***.***.127.234, #95726cidrichův proč je Martin nemocen na hlavičku,horní i dolní?Horní nemyslí dolní ani neplodí§Není to po tobě nebo dědovi,pradědovi nebo je také propitý no půllitry rumu to je tvrdý alkohol.Nadávals Libě že rum je tvrdý a jedovatý!Martinovi také nesedl a ty lahváče neurol ,neměl kvůli Tobě ten klučina lehký život.Jak chtěla rodina tak udělala tak mají.Čo bolo,to bolo čo už teraz no ozaj veru ogar doplatil.
JCskutečný, 09.07.2010 16:29:34, IP: ***.***.129.91, #95729Tak se podívejte na doktorku ,hezky Vás ta Joska popsala ,jedna radost. ty Pepo jsi zady nikdy nebyl byl jis na doktorce na svoji svoloči tak se přestěhuj máš na to minutu ,chacha .Joska to tedy pálí , no máte na doktorce pšknou diskuzi ,já Vám smrděl ,mé výživné rady Vám byli proti srsti tak ted máte fajn diskuzi. Doufám ,že to ty bláznivej Pepku oceníš. Já se Líby zastával a dostal ještě nadávky od Vás .Jste zabedněnci nepoučitelní. Na víkend máte před sebou magickou hranici 29 bez cigára a 14 bez alkoholu ,prima se to poslouchá že .Máte také možnost na sobě pracovat ,ne zde prudit ale skutky .Nadávkami a spostárnama se závislosti nezbavíte. Pozdrav mojim oblíbenkyním Sledující a Zdeničce. Mě stačí ,že vím že jsou slušní lidé. .Kdyby vy jste všichni věděli jak Vám všem přeji a i to Vaše hulvátsví beru Vaše poškození mozku . Vždyt ty to Pepo víš sám nejlépe smutek,blivno a velká NENÁVIST a ta Ti hochu zůstala hodně jsi bumbal a tvrdé a to víš to se na psychice těžce podepíše.Já nevím co bych Ti poradil ,zkus oslovit Josku Josarian at Ti poradí ,radí Líbě jak jsem četl a i u Tebe by utrousila radu ,no hochu nesmíš nic nenechat náhodě. Joska Ti řekne na rovinu napiš ji jako třeba zde mě píšeš své oblíbenosti
Jeníčku, 09.07.2010 16:34:28, IP: ***.***.217.2, #95730jsi přepracovaný, děláš moc chyb, jdi si oddychnout.Hlavně neraď, ty né.
JCskutečný, 09.07.2010 16:37:37, IP: ***.***.129.91, #95731Domlouvám každému a zjistil si následující .Martin je pracant a příkladný člověk ,pomáhal zdarma na záplavách .Bez honoráře dal svou techniku a lidi. Kdo z Vás by se takto angažoval: Vyblitky zde ten statistik nebo co to je ta anonymní nula Martin má své chyby jako já a jiní ale má také srdce na pravém místě a to Vám svoloči chybí. Ted jsem se díval na Vaši "svoloč" kterou jste si sami založili vědomi si svých nedostatků a svých mrzých povah.Martin se sice napije ale práce a rodina je mu vším. A má slušné chování což se o řadě z Vás říci nedá ani náhodou. Všichni nejsou jako vy špatní .Takové Zdeničky,Sledující a další slušní lidé .Kdyby nás nebylo ,tak já nevím jak by ta republika vypadala. Pár ožerců a nemakačenků
Cídroo, 09.07.2010 16:37:40, IP: ***.***.217.2, #95732Odpovídej na otázky!Statistika se něco ptal!!!Ty bezmozku, neumíš poslouchat?Nebo neumíš odpovídat?Bojíš se fest.
JC, 09.07.2010 16:40:16, IP: ***.***.129.91, #95733S buranama se nebavím ,mám rád slušné lidi a ne povl.
círdoo, 09.07.2010 19:00:31, IP: ***.***.165.35, #95740odpověz s čeho je Martin takový,má to v genech po tobě,dědovi,pradědovi,nebo ho fotřík tak mlátil,že je na neurolech a zapíjí lahváčem ve slevě?Nebo s těch půllitříků rumíků?ODPOVĚZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martin , 09.07.2010 19:06:49, IP: ***.***.165.35, #95741se sice napije má slušné chování a rodinu?Co???????Martin je právě kvůli chlastu rozvedený,bezdětný i přestože píše,že čeká rodinu budou rodit je blb první třídy.Martina jeho přítelkyně je mladá a žádné dítě ještě nechce.Takto mluví matka martina Františka jméno její!Není dávno psal že ji vozil do Luhačovic,ano má Martin pravdu jezdí tam k lékaři s páteří.
Ale, 09.07.2010 20:09:24, IP: ***.***.217.2, #95745ale, najednou s náma , prý buranama nebaví!!!!No, jasně, neví, co odpovědět na otázky statistiky.Tralalala, tak je to!pan nejchytřejší je v ykolejený, cháááááá.Kdopak to z našich odnese??
Nora, 09.07.2010 20:29:35, IP: ***.***.217.2, #95747Prdlej jenda odtáhl, bude klídek.Jistě i drahá inteligentní sledující ho následuje.ZD číhá na starýho.
Pepa, 09.07.2010 21:49:03, IP: ***.***.217.2, #95751Jen ať zmizí, ani po nich pes neštěkne.Jeden větší p**uk než druhý.Kde se vyhrabali, objevili, kéž by už zmizeli z této diskuze, tolikrát se loučili, nic.Sledujícícidra je perla, rádoby slušná, ale špehuje, chytá za slova, hroutí se, proč tu je?
JCskutečný, 09.07.2010 21:53:45, IP: ***.***.129.91, #95752Proč si myslíte ,že bych měl odpovídat na dotaz člověku ,který je hrubý a blbý. Je svoboda tisku ,vyznání .Píši komu chci a to už je mi sympatičtější nenávistný Pepa s nemocným bachorem z chlastu než makovec ,který se představuje jako Liberečák. Ty švestko dávám slevu těm dobrým Libereckým lidem slevu na městskou kartu a co dáváš ty? Nic .Anonymům nefandím . Svoloč se oslovujete sami a máte i svou diskuzi ,kterou jste po sobě poznačili. ty ykolejený jak jde život chachachá nauč se psát .
JCskutečný, 09.07.2010 22:08:22, IP: ***.***.129.91, #95754Proč jsem tady ? Vy to stále nevíte? Abych zde pohlídal diskuzi od sprostých slov a udržoval výživnou debatu . Kdybych Vám neradil pijte kyselé mléko a cvičte .mám z Vás radost a jste někteří jak malé děti . Takový Pepa pořád se zlobí ,že mu do té palice vštěpuji ty problémy ,které měl když chlastal první ligu .On to ten mameluk pořád nechce pochopit ,že to sním myslím dobře. Na doktorce zase někdo píše Jenda ,asi mám dvojníka. Bouda na velblouda. Tak ted mi poradte ,bude zase mezinárodní soutěž a ptám se ,mám se zase přihlásit ? Nekazí mě ta různá ocenění a uznání? nekazí mi to charakter,jak vy to vidíte ,neměl bych dát zase prostor jiným ? Vidíte a takové já mám starosti . Těch diplomů a medailí co mám a co dál. Zboží až v Japonsku a v celém světě .Mám zase novinky a co vy špehujete píšete Jenda na doktorce kam já nepíši už půl roku ,kolabuje Vám systém zpravodajství ,nemá to úroven tak průhledné . Pepo ty nulo vždyt jsi tolik toužil abych Vám nekazil diskuzi na doktorce ,že si tám dáváte výživné rady a já vám to kazil. A hle táhneš za mnou jako smrad. Bojíš se Josky co ,ta Vám tam dává klystýr. Pepo dej si na čelo mokrý hadr nějak blouzníš. Co žaludek ,dobrý ? Smutek Pepo už koukám nemáš akorát ta nenávist .Pepo to je život vid celý den u kompu .Ty máš invalidní důchod? Na hlavu? Nám to můžeš říci stejně to víme podle stylu písma ,jak malý parchant .
L., 09.07.2010 23:55:45, IP: ***.***.21.114, #95758Ty jsi nenávistný dědek. Pořiď si přítelkyni, začni pracovat, uleví se ti...jinou radu na tvoji hloupost opravdu nemám. Nikdo ti už nevěří, jsi lidem jen pro srandu.