Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Jana, 08.07.2010 20:10:02, IP: ***.***.217.2, #95637Vykej Cídrovi,to sedí, k tobě jistě.Jsi posedlá úchylem, psychopatem, jsi jasná, takylidumilko spravedlivá, kvalito čestná.
statistika, 08.07.2010 20:12:52, IP: ***.***.54.254, #95638citace
Asi je jedno, kdo a odkuď je, když se zviditelní svým jménem a firmou, nemyslíte ? Jestli je to Liberec nebo Plzeň si myslím ,že je úplně jedno.
Tak to není až tak jedno. Když jsem některé příspěvky ukázal kolegůn, tak první impulzivní dotaz byl . A ten b... je od Vás ?? K tomu tedy nemohu být chladný.
citace
a co vím, tak ke slušným se vyjadřuje slušně.
S tímto naprosto nesouhlasím. Já se nepovažuji za neslušného. Sprostá slova nepoužívám, a i přesto první odezva na mě, bez jakéhokoliv podnětu byla - svoloč, ho..o u cesty a další, které není třeba publikovat. Všichni je zde znají již nazpamět.
citace
Kdyby tady lidem šlo o téma, tak nebudou rozebírat chyby, překlepy a kde zrovna ten a onen člověk je, když zrovna nepíše. Navíc intenzivně čekat, až ta osoba napíše, to se Vám zdá normální ?
Já mám pocit, že píšete zcela jednostranně. Můj pocit je, že lidé by byli k tématu. Jen ty neustálé sprostoty, napadání, vševědomost, vnitřní zlost a jiná a jiná negativa, je srážejí a diskutovat se minimálně bojí.
A opět opakuji svůj dotaz. proč na mé konkrétní otázky k tématu není odpovídáno. Odporuje to deklamovanému.
Když k tématu, tak ať si odpustí - svoloč, na mě nemáte, jste ho..a a vůbec nechce se mě vypisovat všechny ty nechutnosti.
sledující...., 08.07.2010 20:23:39, IP: ***.***.60.236, #95639Jak já mám vědět, proč na Vaše otázky nedostáváte odpověď od p.Cidrycha máte asi na mysli viz léčebna apod., že ?
Jak to myslíte, že píši jednostranně ? Tak tady je každý anonym a jen nadává, tak ke všem se vyjadřovat nemůžu a nechci.
Jako myslíte, že je rozdíl velký, že je někdo z Liberce, tím má větší pověstné jméno než třeba někdo z jiného města, a to proč ?
Jestli na Vás byl pan Cidrych neslušný, tak zato nemůžu, to si s ním vyřiďte sám.
Vysvětlíte mi toto:,,A ten b...je od Vás?"
A proč ukazujete něčí příspěvky kolegům, myslíte, že je to moudré ? K čemu Vám to je, to nemáte rodinu, abyste se tak nezaměřoval na pana Cidrycha, že Vám tak leží na srdci ? Já zase nechápu, co tím sledujete ?
statistika, 08.07.2010 20:45:08, IP: ***.***.54.254, #95644Já nechci odpověď od Vás, proč pán , na věcné konkrétní otázky neodpovídá. Já se ptám do pléna.
Odpovídáte jednostranně, za tím si stojím, nebo Vám na jeho jednání nic, ale vůbec nic nevadí??
Rozdíl jestli je místní. No promiňte, tady nejde o nějakou navýšenost, ale o to, že vadí, když takový člověk prezentuje tímto naše město a tím je odpovězeno b... (sprosté slovo nepíši)
Ukazovat příspěvky - moudré. Nevím co myslíte významem moudrý. Je to naše práce a každý takový nebo makový materiál se může pro vědeckou práci ukázat najednou klíčovým.
Jestli mám rodinu ? To je myslím dost osobní dotaz, ale budiž. Ano a celé odpo jsme pospolu u bazénu, ale to jsem nechtěl vyblikovat, abych nezněl podobně jako....
Zaměřovat se na pana CÉ, ležení na srdci a co sleduji ?.
Nesleduji nic osobního, a potom co jsem zde přečetl jenom to ne, je to má práce, je potřeba umožnit lidem diskutovat, rozebírat problémy a ne je utnout jednou neslušnou osobou. Takto se k tomuto nelehkému tématu
nikdy nedostaneme a věřím, že plno lidí čeká od těchto diskuzí něco podnětné. A i třeba jeden kladný podnět, který pomůže i jen jednomu z této diskuze může znamenat úspěšnost tohoto fóra.
A jsem přesvědčet, že omýlání 28+12,29+12,26+14,27+13 apod. nikomu nic nepřinese, ba naopak, snad i já bych z některých jeho výroků se dal snad raději na chlast-myšleno expresivně
sledující...., 08.07.2010 21:06:27, IP: ***.***.60.236, #95649Připadáte mi trochu jako admin, ale to nic ve zlém, naopak. Jestli mi vadí něco na jeho jednání..., tak říkám, neznám ho osobně, ano nemám ráda vulgární slova, ale to tu píše většina, bohužel. Ale vypozorovala jsem, že když nepíše pár dnů, tak stejně tady o něm lidi píší a vyzývají ho, aby psal, a to dost neslušně. Takže já si opravud nedovolím soudit, je jako bych nadálku měla řešit, zda má někdo zhoubný či nezhoubný nádor nebo depresi či špatnou náladu, když toho člověka neznám, tak to dobře nejde.
Jestli jsem dobře pochopila, asi ano, tak jste také z Liberce.
No píšete, že je to Vaše práce....., nebude se ptát jaká, neznám Vás.
Souhlasím samozřejmě, aby tato diskuze byla k tématu, ale nevím, jak to zařídit. Stran psaní roků kdy jsem nepil/a či nekouřila se mi zdá zbytečné v tom smyslu, jak jsem nedávno psala, že je to krácení si života, který ubíhá rychle. Zastávám názor od jedné osoby,že :,,Není důležité jak dlouho tu budeme, ale jak ten život prožijeme." Mně se to taky těžko chápalo, a le ja na tom kus pravdy. Pro dnešek se loučím, možná ještě mrknu, ale jsem unavená a zítra mě čaká dost náročná práce.
JCskutečný, 08.07.2010 21:25:38, IP: ***.***.129.91, #95652Tak vážený pane komunisto ,humanisto. Dejte si do pořádku hodinky a čas. V dobu ,kdy uvádíte 14:21 jste položil dva konkrétní dotazy . V tuto dobu jsem míjel s autem Nový Bor a tudíž jsem Vám nemohl odpovědět na dotazy .Tu svoloč obecnou jste si na sebe vztáhl sám ,já Vás tak nejmenoval a kdyby jste chtěl být ten chytrý ,tak by jste si přečetl "doktorku" a také kdo tu diskuzi "svoloč" založil. Já jsem přijel až v 15:15. Jste vztahovačný a nevyhrožujte ,nemáte na to . Vy tu spravedlnost v srdci nemáte. Spousta s**ček se do mě sprostě naváží . Dali si název svoloč sami .A víte proč? Protože vnitřně cítí tu svoji špínu. Já se jménem na a vy ve špíně anonymně . Nesaháte mi ani po paty a vy nemáte právo říkat kdo je ten špatný. Mockrát jsem zde popisoval o abstinenci,pití,kouření,sportu ,cvičení, jiná životospráva atd .Kdo další psal ? Nikdo téma této diskuze je DROGY,KOUŘENÍ A ALKOHOL. Co vy píšete k tématu? To Vaše ubohé vyhrožování. Já jsem od soboty poledne opustil tuto ponurou diskuzi ,Zpět v úterý a hromada svinstva skoro 50 přííspěvků na moje jméno. Stojí takový hulváti za to ? Odvádí hrubianstvím a napadáním mého dobrého jména a myslíte ,že bych měl tu anonymní svoloč (jak se sama nazývá a má i tak nazvanou vlastní diskuzi) Doložitelné sprosté příspěvky na mé jméno a Vy anonyme se tedy podepište a jméno a já Vás budu žalovat pro pomluvu a nactiutrhání. Všichni se dozvědí ve Vašem bydlišti co jste to za ptáčka a jak si hrajete na slušného. To ,že tady někdo píše že má vysokou školu nejsem já ,musíte na ty druhé co se předhání v opravách chyb .Co se týká nekuřáctví a abstinenci ano 29 a 14 let .A vy ,když tedy konkrétně . Vy všichni jste hrdinové anonymní. V anonymitě mě urážíte ,napadáte a přitom ani jeden příspěvek není k tématu této diskuze .O tématech si mohu dovolit říci já ,že jsem je psal .Zpětně si přečtěte. Anonym se nemůže cítit být poškozen ,on není ,nemá jméno ,nikde nebydlí,nepije anebo pije ale je to jedno je to zase jenom anonym. Škoda ,že nemůže být diskuze moderována .To by jste Frantíci,Lojzové,Pepíci, Jany ,Dany byli pryč. Vás právě baví si v anonymitě čutnout do druhého třeba šikovného nekuřáka a abstineta. Vy nuly co hulí jednu za druhou a chlaščou první ligu. Pokud se veřejně nepřihlásíte ke sprostým nadávkám na moji osobu ,tak jste opravdu jen hovna u cesty. Jenom dvě z Vás jsou zde slušné ,chytré ,se smyslem pro spravedlnost .Vy pane se zeptejte zde těch at Vám řeknou něco k tématu ,ptejte se těch hodných anonymů .Vy jste u mě obyčejná s**čka ,která umí akorát navádět druhé ,ubožák beze jména slušnosti v těle.
JCskutečný, 08.07.2010 21:59:54, IP: ***.***.129.91, #95656Ptám se do PLÉNA .Jsem anonym a nechci vystupovat veřejně proti panu JC .Je pro mě lepší hezky schovaný pobuřovat ,navádět a hrát si na postiženého. Vy pane anonyme . Nikdo nespočítá ty hodiny co jsem pro republiku dělal v akci zet .Darovat krev bylo pro mne samosřejmé jako práce přesčas do noci. Práce na šachtě ,v lomu ,po montážích mne zocelila proti takovým anonymním nulám jako jste Vy . Nejste náhodu ublížený komunista anebo jeden z těch co zpronevěřili peníze na MS a do kterého jsem veřejně rýpal? Všechno můžete být Vaše 95638 , 95644 si zjistím co jste to za ptáčka .Máte možnost vystoupit veřejně vy hrdino všedních dnů. Reku Liberecký ,vzhůru na barikády . Pořád je lepší 29 let bez kouření a 14 let bez alkoholu než Vaše přitroublé ,průhledné štvaní,pobuřování ,napadání atd. Ještě Vám dám tip. Někteří zkurvení komunisté mě zavřeli aby se mi pak stát jménem nejvššího soudu v Praze omluvil .Vy to zkoušejte také budete vidět jak s vámi zacvičím. Hochu trochu jsem se v životě pohyboval .Tam se podívejte na doktorku kam nepíši a přesto tam je blivno .Tak umnožněte lidem diskutovat a radit a sám také dejte něco do placu ale k tématu vážený anonyme k tématu bych prosil . Zde to není o JC ale o ? Číst snad umíte ne pane chytrý. Já pro to město udělal dost viz různá mezinárodní ocenění. Můžem začít 3 .Místem v roce 1969 Velká cena Liberce. První místo olympijský mistr z Mexika Jan Kůrka. 2.mistr světa 3warc a já byl 3 .hezké že . Možná jste o mě četl i v tisku mám hodně článků v různých novinách . Mladá Fronta,Liberecká den .Svobodné Slovo,Jihočeská Pravda a tak dále. MUsíte také napsat do Švýcarska jsem zvěřejněn v knize Žitopisná encyklopedie předních žen a mužů České republiky . iv.vydání 2005 stránka 138 .Já si myslím ,že je to tak jak mi řekla jedna svoloč prokurátorka (dnes se dívá jak rostou fialky od spoda.) Já Vás dostanu .Komunismus měli zrušit jsem říkal a to byla její odpověd ,já Vás do kriminálu dostanu. Zaplatbůh ,že už nemají moc .Po čase vymřou všichni a bude konečně klid. Jinak pane anonym těším se na Vaše výživné příspěvky k debatě . Rád si počtu moudra věhlasného anoynmního Liberečáka
JCskutečný, 08.07.2010 21:59:56, IP: ***.***.129.91, #95657Ptám se do PLÉNA .Jsem anonym a nechci vystupovat veřejně proti panu JC .Je pro mě lepší hezky schovaný pobuřovat ,navádět a hrát si na postiženého. Vy pane anonyme . Nikdo nespočítá ty hodiny co jsem pro republiku dělal v akci zet .Darovat krev bylo pro mne samosřejmé jako práce přesčas do noci. Práce na šachtě ,v lomu ,po montážích mne zocelila proti takovým anonymním nulám jako jste Vy . Nejste náhodu ublížený komunista anebo jeden z těch co zpronevěřili peníze na MS a do kterého jsem veřejně rýpal? Všechno můžete být Vaše 95638 , 95644 si zjistím co jste to za ptáčka .Máte možnost vystoupit veřejně vy hrdino všedních dnů. Reku Liberecký ,vzhůru na barikády . Pořád je lepší 29 let bez kouření a 14 let bez alkoholu než Vaše přitroublé ,průhledné štvaní,pobuřování ,napadání atd. Ještě Vám dám tip. Někteří zkurvení komunisté mě zavřeli aby se mi pak stát jménem nejvššího soudu v Praze omluvil .Vy to zkoušejte také budete vidět jak s vámi zacvičím. Hochu trochu jsem se v životě pohyboval .Tam se podívejte na doktorku kam nepíši a přesto tam je blivno .Tak umnožněte lidem diskutovat a radit a sám také dejte něco do placu ale k tématu vážený anonyme k tématu bych prosil . Zde to není o JC ale o ? Číst snad umíte ne pane chytrý. Já pro to město udělal dost viz různá mezinárodní ocenění. Můžem začít 3 .Místem v roce 1969 Velká cena Liberce. První místo olympijský mistr z Mexika Jan Kůrka. 2.mistr světa 3warc a já byl 3 .hezké že . Možná jste o mě četl i v tisku mám hodně článků v různých novinách . Mladá Fronta,Liberecká den .Svobodné Slovo,Jihočeská Pravda a tak dále. MUsíte také napsat do Švýcarska jsem zvěřejněn v knize Žitopisná encyklopedie předních žen a mužů České republiky . iv.vydání 2005 stránka 138 .Já si myslím ,že je to tak jak mi řekla jedna svoloč prokurátorka (dnes se dívá jak rostou fialky od spoda.) Já Vás dostanu .Komunismus měli zrušit jsem říkal a to byla její odpověd ,já Vás do kriminálu dostanu. Zaplatbůh ,že už nemají moc .Po čase vymřou všichni a bude konečně klid. Jinak pane anonym těším se na Vaše výživné příspěvky k debatě . Rád si počtu moudra věhlasného anoynmního Liberečáka
JCskutečný, 08.07.2010 22:07:40, IP: ***.***.129.91, #95659Vážený pane .Město Liberec má pověst nezkorumpovanějšího města .A já se táži Vás o pane chytrý ,mohu za to snad JÁ? O dluhu MS a další a další. Nejste také náhodou členem poroty ? a nejsem to já kdo o tom psal? Pospolu u bazénu jsem probírali pana JC opalovali se a různá moudra povídali. Třeba tento člověk so dovoluje napsati 29 a 14 .Ano ten drzoun napsal ,že nekouří 29 let a přestal sám anebo jste z Liberckého AA a pobuřuje Vás moje abstinence 14 let .Nechodím se modlit mezi Vás co. Zkrátka anonyme můžeš se schovávat ale dlouho ne .Až tě oznámím Liberčákům jaký že to anonym píše budeš mít po ftákách jak s epíše .
Pepa, 09.07.2010 5:25:26, IP: ***.***.217.2, #95668No, konečně jendo jedeš.Už jsem se bál, že jsi marod.Né, v plné své kráse, jsi se ozval.Zase perlíš, myšleno ironicky! abys ode mně nebral slova chvály vážně.Ty jsi pořád na té barikádě, hrdino, radíš blbosti, ubližuješ nemocným, ničíš diskuze, uznáváš jen ty, co Tě chválí,sprosté výrazy učíš sám nás všechny.Kdybys chodil na AA, víš, co je to tolerance, pochopení druhého, poradíš rád bez nějakých díků,pomůžeš,není z Tebe špinavý, zlý grázl.Jenže s Tvou příšernou povahou tam nevydržíš.POKORA ti chybí.Malé písmena ve jméně a v tykání píši úmyslně, pro mně jsi ten nejmenší, poslední člověk, opravdová nula.
Pepa, 09.07.2010 5:29:01, IP: ***.***.217.2, #95669Statistiko, opatrně, ublíží Ti!To on umí jediný dobře.Kdysi jsem ho litoval, pak se mu smál, dnes se ho štítím, zlého skřeta,co využívá, pošklebuje se, ubližuje.
Nora, 09.07.2010 6:24:03, IP: ***.***.217.2, #95670Není důležité,co tu jc píše o svém životě, je to jen chlubení, lhaní, povyšování.Rozumný člověk ví, že takto se nechová normální jedinec.On ví, že tímto diskuzi ničí, dělá to schválně, raduje se, když je to o ničem.Jen blázen by se sem svěřil, pod vlastním jménem,se svým soukromím-viz Liba na alkoholismu, probírá jí h**zl i tady, nenávidí ji za to, že ji mají lidi rádi, váží si ji.A je to jen tím, že ona se nechlubí, nevyvyšuje nad nikým, což jc nedokáže.Rady v podobě-kyselé mléko, běh-to opravdu neberu!Každý, kdo si na přeskáčku přečte jeho úvahy pozpátku, nechápe, kolik lidí je v něm dohromady, dělníků, odborníků, přechytralých chlubilů, x dalších spletenin, zákonitě musí cítit, že to píše nevyrovnaný člověk, zlý a narcista, despota.
JC, 09.07.2010 6:56:07, IP: ***.***.129.91, #95671Tak pro úplnost píši Pepo Tvou zpověd ,kterou jsi sám napsal.18.6.2010 14:21 JO,TAKY SI TO PAMATUJI ,ALKOHOLICKÁ RÁNA,TĚŽKÁ ,HLAVA,OKNA,ŽALUDEK ,SMUTEK, NENÁVIST .TA NENÁVIST Ta "NENÁVIST " Vám bohužel zůstala. Na AA chodí Ti co si nevěří a doléčují se .Já oproti tobě Pepo nelžu a ty také nelži .To Vás na AA učili také lhát a pomlouvat? Na doktorku nepíši půl roku a ,že Vás tam někdo rozebírá ,Pepo je to svobodná diskuze a co se týká navádění. Vy mě nadáváte a sprostě . Grázl jsi ty ,který mě pomlouváš ,že píši na doktorku .Tak podle nicky ty svoloč si zjistí každý normální ,že tam nepíši . Jste taková svoloč ,která si tak pojmenovala i svou diskuzi.Sem jsi dříve nepsal ale jenom jsi mne tady zjistil tak hned Jenda .Já na Tebe a podobné ubožáky zvysoka a víš co Pepo já Ti to řeknu seru na Vás . Vy slovo POKORA to je jako ohen a voda. Vždyt vy vědomě lžete .Každý soudný člověk si zjistí můj nick a také ,že na server DOKTORKA nepíši půl roku. A že tam na Vás někdo píše pravdu ,jo Pepo nejsem jedinný kdo mluví pravdu.Tebe by ano nezavřeli ,máš vypucovaný mozek a je Vás víc. Pepo 29 let bez cigaret 14 let bez alkoholu a všechno bez AAAAAAAAA-Zjistil jsem si kolik je na AA stálých recidiv a je toho hodně .Já bych řekl .JEDNOU A DOST. Pozdrav všem slušným ,píši slušným.Ještě si Pepo zjisti ,že zde píše někdy i někdo za mě sledující a za jiné. To je pro toho dobráka jak píše z Liberce.
sledující...., 09.07.2010 7:02:58, IP: ***.***.60.236, #95672Dobré ráno, jen zdravím, já se teprve rozkoukávám, ale dočetla jsem to. Je dobře, že se pane Cidrych bráníte, ale máte to těžké, jak jsem tady včera psala já.
Pepa, 09.07.2010 7:03:20, IP: ***.***.217.2, #95673Je to tu.Několikrát jsem tě upozorňoval, že to byla odpověď na jeden příspěvek, a !!že to bylo!Ty jsi neměl stejné příznaky?Tak nejsi alkoholik.Nemůžeš radit.A mně nenaštveš, ty né.