Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 09.07.2010 7:05:14, IP: ***.***.129.91, #95674
Noro ty by jsi spíše potřebovala klystýr a tuplovaný .Já na doktorku nepíši a Líby ? Ty jsem se spíše zastával udělal ji na doktorce místo aby nezačala znovu chlastat. Na AA mám své lidi ,kteří mne infomují o dění a sestavě ,takže mám perfektní přehled. na AA nejsou všichni špatní a také jsou tam lidi ,kterým se nelíbí ta spousta recidiv. Já bych řekl jednou a dost. Jinak pište k tématu zde lidé prahnou o vědomostech . Tato diskuze má být o DROGY,KOUŘENÍ,ALKOHOL. Tak pište k tématu ,pomáhejte si ,znamé z AA samozřejmně neřeknu slíbil jsem jim to a jak víte slovo se plní. Čekám omluvu za napadení ,že píši na doktorku.
JC, 09.07.2010 7:05:15, IP: ***.***.129.91, #95675
Noro ty by jsi spíše potřebovala klystýr a tuplovaný .Já na doktorku nepíši a Líby ? Ty jsem se spíše zastával udělal ji na doktorce místo aby nezačala znovu chlastat. Na AA mám své lidi ,kteří mne infomují o dění a sestavě ,takže mám perfektní přehled. na AA nejsou všichni špatní a také jsou tam lidi ,kterým se nelíbí ta spousta recidiv. Já bych řekl jednou a dost. Jinak pište k tématu zde lidé prahnou o vědomostech . Tato diskuze má být o DROGY,KOUŘENÍ,ALKOHOL. Tak pište k tématu ,pomáhejte si ,znamé z AA samozřejmně neřeknu slíbil jsem jim to a jak víte slovo se plní. Čekám omluvu za napadení ,že píši na doktorku.
JCskutečný, 09.07.2010 7:10:36, IP: ***.***.129.91, #95676
Ahoj sledující .připravil jsem novinky a slušní lidé jsou nadšeni ,mám z toho sám radost. Přihlásím je zase do mezinárodní soutěže .Pořád mám jenom třetí a druhá místa ,ale je hodně krásných věcí co lidé tvoří .Velká konkurence i z ciziny .Profíci ze všech firem. Tobě přeji hezký den a vím ,že píší někdy i za Tebe ,prosím omluv je jsou to nemocní lidé. ahoj e hezký den všem slušným co píší slušně . Zdeničko ahoj .Tak mě maně napadlo asi ty mé výtvory mají cit a profíci v odborné komisi je vidí. Ano CIT
JCskutečný, 09.07.2010 7:19:45, IP: ***.***.129.91, #95678
Pepo ,každý člověk je jiný . Nejsou všichni alkoholici stejní. Ty určitě patříš k těm NENÁVIST jim zůstala .Ty zde nepomáháš alkoholikům ,vůbec nepíšeš k tématu .O jaké pomoci tedy hovoříš? Víš moc dobře ,že na doktorku nepíši a přesto lžeš .Nejsi dobrý člověk .Víš proč? Protože LŽEŠ A KDO LŽE TEN I KRADE se říká. Ty nejsi odborník aby jsi určoval diagnosu od stolu.Jsi další z davu ,které alkohol viditelně poškodil. Proto říkám nechlastejte at to nedopadne s vámi jako s Pepou ze Svoloče (diskuze na doktorce)
JCskutečný, 09.07.2010 7:25:06, IP: ***.***.129.91, #95679
Pište také co jste vyměnili za alkohol a jaké máte záliby a koníčky ,Ano jak jste sami vyplnili svůj čas ,který jste dříve věnovali hospodě a pití. Pište k tématu .jestli Vám to nedošlo ,tak ze všeho nejvíce je důležité zdraví,záliby,koníčky, nové přátelé,zkrátka nový život. Vy vůbec nepíšete k tématu ,jenom napadání mé osoby a já si můžu na svobodné diskuzi psát co chci já a ne vy.
Máš, 09.07.2010 7:25:15, IP: ***.***.20.27, #95680
absťák Cidro po včerejšku co? Příspěvky 2x i 3x poslané a když se ti to náhodou podaří jen jednou, tak zase píšeš třeba i 3 x za sebou:-)))
sledující...., 09.07.2010 7:38:06, IP: ***.***.60.236, #95681
Tak to Vám budu držet palce, aby jste měl jednou 1.místo. No někdo psal za mě asi 2x, ale to jsem hned zkopírovala a upozornila, že jsem to nepsala já, třeba s tím Honzíkem. Jinak píši všechno já, viz třeba včera večer.
Myslím si, že se Vám nikdo neomluví. On/ona, kdo jakoby píše podobným stylem na doktorku, tak Vás chce zničit a těší ji/jeho, že to všichni svalují na Vás, toho jsem si všimla dávno. Já vím, že tam nepíšete.
, 09.07.2010 7:53:12, IP: ***.***.217.2, #95684
Ty jsi úžasná jako ten jenouš.Takové přesládlé řečičky, ňumy, ňumy, pravda a láska zvítězí........mazejte na barikády, oba.Bojujte za práva lidu, jste čestní, kvalitní, jak to napsal jenda, vemte ještě zd, bude tu konečně klid.
Cidrych, 09.07.2010 8:00:25, IP: ***.***.20.27, #95686
má první místo a to ve vytíženosti podnikatele:
9.7.2010 v 6:56 příspěvek JC
9.7.2010 v 7:05 příspěvek JC, posláno 2x
9.7.2010 v 7:10 příspěvek JC
9.7.2010 v 7:19 příspěvek JC
9.7.2010 v 7:25 příspěvek JC
- souhrn půlhodinky předřeného Cidrycha, který na nás musí makat:-))))))))))))))))
CHA, 09.07.2010 8:02:12, IP: ***.***.217.2, #95687
A to ještě šmejdí po x jiných diskuzí, opisuje, zapisuje, vyšetřuje........kšefty jdou, zadem.
ano?, 09.07.2010 8:12:09, IP: ***.***.217.2, #95688
Spíš do pr....!
JCskutečný, 09.07.2010 8:20:11, IP: ***.***.129.91, #95689
Moje milá SLEDUJÍCÍ .já o ní vím ,je to ta vysokoškolačka a zkouší vše. Třeba ing.Strnad (můj patentový zástupce) píše jendou jako muž a pak zase žena. Od těch zde co mají poškozený mozek viz.urážky nemohu čekat nic dobrého. závist ,ubohost a nenávist ano to vše je ALKOHOLISMUS Vaše mozkové centrum je těžce poničeno a bohužel je to nevratné. Ta dotyčná psal na doktorce ,že mě bude pronásledovat a ž do své smrti a nikdy nepřeji nikomu nic zlého ale této už konečně" zavři oči a spi sladce" se píše na pohřební desky. Dobré ne ? Je krásný den a jsem rád za každé ráno za každý den kdy vyjde slunce. Já vím dopředu ,že se mi nikdo neomluví oni o pokoře jenom krafají v srdci mají jed .Je to opravdu SVOLOČ jak si i pojmenovali diskuzi na doktorce. Přesně vystihli to své závadové chování a co se týče příspěvků ,počtu tak doháním za ty čtyři dny ,kdy jsem tu vůbec nebyl .Vy jste jich zplodili asi padesát a k ho.....u o ničem . Víš já to beru tak ,ta vítězství .Je důležité se zůčastnit a mám radost i z vítězství druhých ,rozumíš ,mám rád krásné věci a šikovné lidi. Naši lidé umí (mimo těch zde) dělat hezké věci .Říká se že ČESKÝ NÁROD JE PILNÝ JAKO VČELIČKY ALE S.......Ě No to jsem opsal .Jinak PL a Pepo máte prostor pište jak jste chlastali ,nenáviděli a uráželi ,pište a poučujte .
Cidro, 09.07.2010 8:59:06, IP: ***.***.72.18, #95693
a kdy se ty omluvíš mně a ostatním ? Za všechno tvé sprosté napadání, a ještě ke všemu bezdůvodné ?
Statistika ti napsala slušně a ty hned zase urážky, to není normální od tebe, je to svinstvo a křivárna. Tobě dá někdy brzo přes hubu, koleduješ si už moc.
Všichni se dozvědí ve tvém bydlišti co jsi to za ptáčka a jak si hraješ na slušného ve kšeftě, ale tady ......
, 09.07.2010 9:26:58, IP: ***.***.217.2, #95696
zase shrnul několik lidí dohromady, vytvořil umělou statistiku.Sám je h**zl, jemu nikdy nemůže nikdo se omlouvat, nemá za co.On by měl už zajít k psychiatrovi, dát se trochu do normálního stavu.Je naprosto mimo, špehoun, slídil, křívák.
Ty , 09.07.2010 9:47:01, IP: ***.***.20.27, #95698
jsi přece takový trdlo:-)náš lidovej vypravěč:-D
        Předchozí   1 .. 239240241242243244245 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.