Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

sledující...., 08.07.2010 17:33:46, IP: ***.***.60.236, #95591
Dobrý podvečer pane Cidrych, já vím ,že je to tu hrozné, co psali, zvláště ten román o ml, vím, že to není Váš syn a že se nejmenuje Liška, všechno jsou to jen pomluvy a úvahy některých, ano, včera jsem psala, že nebudu psát, tak neříkám absolutně, ale když uznám za vhodné. Tyhle urážky na Vaši osobu či toho Martina bych si nenechala líbit a řešila bych to na vyšších místech. Tady je to jak u puberťáků a přitom to jsou dospělé lidi, co mají rodiny a tady se prezentují tak zhýrale. Já tomu nemůžu kolikrát uvěřit, nemám tolik známých, že můžou být lidi tak zkažený a jen čekat, až něco napíšete, aby to mohli překroutit. Jak říkám, na net není dobré psát osobní věci, nikdy nevíte, kdo a jak toho využije a proč. Jenže už je pozdě, sice se nemáte zač stydět, ale cítila bych se nepříjemně ve Vašem obchodě a třeba nečekaně mít návštěvu někoho, kdo mi udělá ostudu před zákazníky nebo do mě bude něco hustit a vyvolávat hádku. Za tohle Vás obdivuji, že máte tu vytrvalost a sílu. O mně si myslí ,že nejsem, ale přesvědčovat už nikoho nebudu.
sledující, 08.07.2010 18:10:31, IP: ***.***.127.232, #95601
ml se vždy prezentoval jako martinliška,modrý nick do doby co mu vytýkali,jeho známí zemřelého muže.sám psal,že za jméno se nestydí,sám psal že si s jendou volá,víme kdy řezal dřevo,kdy přezouval gumy,kdy čistil bazén.Jak to roztočí zpěvem,při dobré slivovičce.jak vozí pilu v autě,poněvadž tam nahoře,kde pracuje při vichřicích bývají napadané stromy.Víme jak mu je fajn na podhajské.atd.Tipoval bych že jsi to Ty ml,sledující,emele,duasi?Sledující přečti minulost!!!!
sledující...., 08.07.2010 18:14:36, IP: ***.***.60.236, #95604
Jako, že já jsem Martin ? No tak no comment, tak si to ověř, jakkoliv, to mi je jedno jak.
statistika, 08.07.2010 18:17:59, IP: ***.***.54.254, #95606
Vážená sledující resp. víme, kdo píše, že ??
citace :
"ale cítila bych se nepříjemně ve Vašem obchodě a třeba nečekaně mít návštěvu někoho, kdo mi udělá ostudu před zákazníky nebo do mě bude něco hustit a vyvolávat hádku".
S tím, ale musí každý počítat, když tady používá takové vulgarity napadá lidi a uráží nebo naopak neosvědčuje znalost ani základů gramatiky.
A třeba právě toto (až neuvěřitelné příspěvky), vytištěné bude zrovna zákazníky zajímat, co Vy víte ??
Urážet lidi, takto všeobecně-nenávistně se doopravdy nemusí vyplatit.
Vždyť na jiné diskuzi již organizují výlet na sever.
Asi vše má své hranice nemyslíte ??? A jdnou ??
sledující...., 08.07.2010 18:37:03, IP: ***.***.60.236, #95608
Jak to myslíte a konkrétně co "víme, kdo píše, že ?
No celé je to o tom, že pan Cidrych, sice někdy používá ne moc slušné výrazy, to je pravda, ale co ho lidí napadá, i když tu není, o tom si myslíte, co ?
Doufám, že si nemyslíte, že píše za mě ? Jestli má někdo problémy s gramatikou, tak já třeba ne a chápu, že někdo ano a může být dobrý, teď myslím obecně třeba v obchodování, sportu etc...
Navíc pan Cidrych se už nedávno zmiňoval, že má problém s pravopisem, přiznal to. Taky píše někdy hodně dlouhé příspěvky a třeba spěchá, tak pak ty překlepy lítají, to se stává i mně.
Ano, vše má své hranice, ale no má platit pro každého. Vy se tu stavíte do postu člověka nadprůměrně inteligentního a mající přehled, takže máte jistě nadhled, že ? Jiné téma, než p. Cidrych nemáte, třeba tady někoho z přispěvovatelů ? Myslím hlavně v obsahu příspěvků těch anonymů, to Vám nezabere moc času, jsou to většinou 2 věty nebo 4:-)
Jana, 08.07.2010 18:47:57, IP: ***.***.217.2, #95610
Noro, blahopřeji k svátku!Byl tu klídek bez vola, už není.Kravka se zjevila zároveň s ním!Nenápaní jako 5M h**no, což už tu někdo psal.Trapas.
statistika, 08.07.2010 18:52:52, IP: ***.***.54.254, #95614
Myslím si, že bohužel nemáte pravdu :
citace :
"Vy se tu stavíte do postu člověka nadprůměrně inteligentního a mající přehled, takže máte jistě nadhled, že ?"
Tak to není a jestli to tak vyznívá, tak se omlouvám, tak to vůbec nechci, ale s tím vzděláním začal někdo jiný a vcšichni víme, kde je nejchytřejší.
Já dnes ve 14:21 položil dva konkrétní dotazy. Dotazy k tématu. A ono nic, jen jsem se dozvěděl, že jsem, jako kompletně všichni " svoloč obecná".
Tak koho chráníte ? Stojí takový "hulvát za to".
Proč tím hrubiánstvím odvádí od této tématu této diskuze?
A vůbec, proč si myslíte, že o takovémto jednání, vystupování a doložitelném napsaném urážení, by se neměli dovědět i jiní ??
sledující...., 08.07.2010 18:54:38, IP: ***.***.60.236, #95615
Jano, vím, že tou kravkou myslíš mě, jsi vulgární a jednuduchá žena, je mi Tě líto, jestli se takhle prezentuješ i v reálu, tak moc přátel asi nemáš, že ?
sledující...., 08.07.2010 18:58:40, IP: ***.***.60.236, #95617
No, je pravda, že otázky nebyly zodpovězeny, ale zato nemohu, nicméně by mě zajímalo, jak to tehdy probíhalo v léčebně. Co se týče toho být po 1.00 hod vzhůru, tak to já spím, ale věřím ,že jsou vyjímky, kdy je člověk vzhůru.
sledující...., 08.07.2010 19:03:08, IP: ***.***.60.236, #95618
Proč si myslím ,že by o tomto vystupování neměli vědět jiní ? To je špatně položená otázka. Já jsem se snažila napsat, že když bych napsala, že pracuji v tom obchodě nebo té firmě apod., čili více údajů o sobě a zároveň by to negativně pro některé čtenáře vyznívalo, tak bych se bála, kdo mě a kdy navštíví v práci. Takže si nemyslím ,že je fér být všichni proti jednomu, který narozdíl od vás všech obecně nepíše anonymně. Takže to beru jako zneuživání jednoho člověka, kterého neznám ani osobně a nemám vůbec právo někoho soudit, natož vyhrožovat útoky na Liberec etc..
statistika, 08.07.2010 19:25:54, IP: ***.***.54.254, #95626
Promiňte, ale zase píšete něco zcestně.
Nikdo nevyhrožuje útoky na Liberec. To je jen, fakt z jiné diskuze, kde tento pán zas a jen svými urážkami dal podnět k takovéto úvaze. nic víc, nic míň a prosil bych žádné překrucování. Aby nakonec ten finální podnět nakonec nevzešel od Vás.
Ono je to právě naopak. Člověk, který má nějaký vztah k městům pod Ještědem, od Liberce, Jablonce až po Frýdlant, má strašně nepříjemný pocit, když ho otevřeně a takto sprostě prezentuje takovýto člověk, který se navíc ani nestydí vystupovat pod jménem a dokonce jako významný místní podnikatel. Připadá Vám takovéto vystupování normální ??
Jana, 08.07.2010 19:29:54, IP: ***.***.217.2, #95629
Kdybys byla jen trošku soudná, nekritická, pochopíš, o co nám jde.Chceme, aby tahle diskuze byla o daném tématu, né jen o úžasné povaze blbánka jeníka.Ovšem, ty se v něm vidíš, tím se zařazuješ taky k němu ,podobným, nenormálním, h**zlům. Je to grázl, ničí to tu vědomě, zneužívá nemocné lidi, což je zločin.Kravku jsi si přivlastnila, je to příliš slušné na Tebe.O mé přátele se neboj, mám jich dost, asi neznáš to:Na hrubý pytel, hrubá záplata!
statistika, 08.07.2010 19:41:53, IP: ***.***.54.254, #95632
A ještě něco si neodpustím napsat.
citace :
že pracuji v tom obchodě nebo té firmě a zároveň by to negativně pro některé čtenáře vyznívalo, tak bych se bála, kdo mě a kdy navštíví v práci.
A toto , dle mě jednou prostě přijít musí. Já sleduji tuto a jiné diskuze, dalo by se říci nedlouho, ale co všechno se ze strany tohoto pána dozví je až neuvěřitelné. Vše v negativním tónu, hrubé urážky, urážky i intimní. No prosím Vás, kde to jsme ? To by se skutečně nikdo nemohl divit, kdyby si to nějaký dotčený přispivatel chtěl vyříkat nebo sdělit i jiným subjektům.
S tím tento pán prostě musí počítat, nebo si velmi rozmyslet co předá na veřejnost.
Přitom některé údaje z jeho minulosti, osobní prožití, by mohlo být přínosem pro téma této diskuze. Jen se rozdělit o zkušenosti, prožitky atd a ne urážet, znevažovat a snad cítit se skoro nějakým neomylným a až i nadčlověkem
sledující...., 08.07.2010 19:57:01, IP: ***.***.60.236, #95634
Já nepíši nic zcestně, hlavu mám střízlivou, několik lidí tu vyhrožovalo p. Cidrychovi, to je realita a pokuď to není vymazáno, tak to tady je. Přímo na této diskuzi bylo něco ve smyslu, že v úterý se něco stane, já už nevím ,jak to bylo napsáno, ale to je jedno.
Asi je jedno, kdo a odkuď je, když se zviditelní svým jménem a firmou, nemyslíte ? Jestli je to Liberec nebo Plzeň si myslím ,že je úplně jedno. Jestli mě připadá takové vystupování normální ? Tak nejsem soudce, neznám p. Cidrycha osobně, nemám právo soudit a co vím, tak ke slušným se vyjadřuje slušně, i když třeba s chybami, za což se mu smějete, což mi přijde velmi primitivní, jako děti ze ZŠ. Kdyby tady lidem šlo o téma, tak nebudou rozebírat chyby, překlepy a kde zrovna ten a onen člověk je, když zrovna nepíše. Navíc intenzivně čekat, až ta osoba napíše, to se Vám zdá normální ?
sledující...., 08.07.2010 20:00:58, IP: ***.***.60.236, #95635
Jano, a co jsi Ty napsala k tématu mimo špinění mě a p. Cidrycha ? Jsi tak jednoduchá opravdu, když píšeš, že jsem si přivlastnila Tvůj výrok o mně "kravka" ? To snad nemyslíš vážně, připadáš mi jako hodně silný vzteklounek, Ty si myslíš, že nikoho nezneužíváš ? Právě ,že až moc, číst Tebe, tak to každého odradí, jak na doktorce ,tak tady, i na doktorce napíšeš jen 1 větu, co si myslíš o sobě ? Tobě bych nevykala ani omylem !!
        Předchozí   1 .. 237238239240241242243 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.