Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Táňa, 10.07.2010 5:35:40, IP: ***.***.217.2, #95761Prosímtě, ukaž mně babu, ženu, která by si ho vzala na krk, do rodiny.On je celý život sám, nedivím se vůbec, je z něj sobec, sebeláska ho zničila.Ta!!co by ho brala, musela by být na práškách, nebo chlastat, stejně by ho nesnesla.Ty bláboly mít denně doma?On neví, co je rodina, láska dětí, rodičů, takové normální věci nezná.Proto je z něj takový zahořklý, zlý člověk.Blíží se stáří, cítí to, má strach, že někde chcípne jako pes u plotu, nikdo ho ani možná nenajde, jen zmizí, nikdo ho hledat nebude.Zoufalý stav!Jistě si to zavinil sám, ale už je pozdě začínat!Je příliš zkažený,možná má i peníze, ale i ty nejsou žádná motivace pro nikoho, aby s ním byl, pryč od něj.Stačí ho poznat jen tady, a fuj!Já sem nepíšu, jen občas čtu, mám noční, čas, ale stačí mně jen číst ty jeho nesmysly, nikomu poradit nechce, jen se tu chlubit, vyžadovat obdiv, nadávat, ubližovat.Přesmutný to člověk.
Pepa, 10.07.2010 6:15:07, IP: ***.***.217.2, #95762Přestaň vtipkovat, Tvé pokusy být chytrý, důležitý, nejsou už veselé, ale trapné.Mermomocí chceš urazit, komentuješ mé břicho!!!!!!, tak to mně můžeš závidět.Klesáš hodně, padáš, zmizíš úplně, sám, každý tě odkopává, hnusíš se lidem, neměnil bych s tebou minutu tvého života.Nelituji tě, zavinil jsi si to sám, svou povahou, svým slídilstvým, pošklebováním se, neslušností.
Jana, 10.07.2010 6:19:06, IP: ***.***.217.2, #95763Pomatené, spletené vše dohromady, starý, zlý skřet už zkomírá, píše na přeskáčku, dohromady plete samochválu, urážky, komentuje postavu neznámého, své kšunty v Japonsku, už to nemá cenu číst.Je to ničem!
JCskutečný, 10.07.2010 6:26:30, IP: ***.***.217.2, #95764Mám tlaky.Už mně neberou ani ty kurvy za čtverky.Vůbec je nezajímá elaborát o mé úžasné osobnosti, o kvalitě mého zboží,takže ukojit se můžu jen zde, jen tady!
JCskutečný, 10.07.2010 6:29:43, IP: ***.***.129.91, #95765Dobrý den sledující ,Zdeničko. Už tisíckrát jsem zde preferoval změnu životosprávy,sport,nové koníčky,jiné přátelé ,které Vás nenavádí,atd. Tisíckrát jsem Vám říkal ,že mě stačí ocenění odborníků a ne vypitých mozků jaké máte někteří z Vás dle Vašeho slohu .Od rána už prudíte a jenom ty Vaše ubohé zvratky. Kdy dostanete už konečně rozum a začnete psát něco k tématu KOUŘENÍ A ALKOHOL. Nejste schopni nějaké myšlenky jen ty vaše ubohé výblitky co vypotíte .Tady se ukazuje ta Vaše posraná povaha českého človíčka ubohého co akorát od rána pomlouvá. V 5:35 každá slušná žena ještě spí anebo se miluje ,připravuje do práce atd. Ne tak zde .Ubožácká svoloč se zde už ukazuje se svou zmrvenou povahou. Nikomu poradit nechci? Tobě radím ty nulo ,místo pomlouvání si ráno zacvič ,zaběhej,dej si kyselé mléko ,vyprázdni se a dej si mokrý hadr na čelo. Ty nemáš jiné zájmy ? Máš čisté zuby ,snídaně, a další ,vidím starou hašteřivou bábu ještě ospalky v očích jak se odreagovává protože je sama ,nula.Celý život jsem obklopen láskou a přáteli .Píši přáteli ne takovou svoločí jak se zde preferuje. Zde píše slušně a normálně akorát sledující a Zdenička jinak vypatlané mozky . Jak říkám nechlastejte a nebudet mít vypité mozky.
JCskutečný, 10.07.2010 6:50:06, IP: ***.***.129.91, #95766Pepo nemůžu urazit svoloč .Tam jste si založili na doktorce diskuzi se příznačným názvem "SVOLOČ" a tolik jste chtěli abych tam nepsal.Táhnete za mnou jako smradi a ty naplnuješ svůj příspěvek z 18.6.2010 14:21 PEPA kde uvádíš o sobě své potíže . Pro ověření "doktorka -alkoholismus. " JO ,TAKY SI TO PAMATUJI,ALKOHOLICKÁ RÁNA,TĚŽKÁ,HLAVA,OKNA,ŽALUDEK,SMUTEK NENÁVIST Tak hodně z těchto věcí Ti Pepo zůstalo a máš doživotně poškozené mozkové centrum .Když uvádí odborníci stupně pošlození z chlastu tak některým to sedí .Pepo ty už jiný nebudeš a jsou to doživotní následky Tvého sobeckého pití alkoholu. Rodina Ti to trpěla řadu let ,řadu let jsi ožralý ,poblitý napadl svou rodinu a blízské a ted si budeš hrát na mravokárce, Ty vzpomínej na ty těžká rána ,okna kdy jsi zapoměl že musíš do práce a ten tvůj smutek a nenávist z Tebe nevyšla. Pepo a ostaní jsem v pohodě a vy jste ubožáci ,máte prázdné smutné životy. Já nekouřím 29 let a nepiji 14 let .Jsem pln optimismu a štěstí. Pepo ty jis třeba přestal chlastat ale jako Líba hulí a hovoří o tom jak na závislosti. Naplnuje přesně větu KÁŽE VODU A PIJE VÍNO. Jak může někdo na diskuzi kázat a přesvědčovat ostatní o nekuřáctví ,když sám kouří. Zde nejde o oblibu ale je to server o závislostech a lidech ,kterým se podařilo přestat kouřit a pít alkohol. Jaké může mít odborné znalosti člověk ,který si sám neporadí a nejde příkladem. Jste zde na pár vyjímek všechno ubožáci. Minule jsem zde nebyl od soboty (poledne) a přišel až v úterý. Po celou dobu mé nepřítomnosti urážky na mé jméno. Skoro 50 d**ilních příspěvků od svoloče. Akorát dva byli hezké . To je Vaše zrcadlo. Proč zde nepíšete o alkoholismu a neluřáctví ? Tak je název diskuze Alkohol a kouření. Pište k tématu Na doktorku nepíši a stejně se tam někdo snaží psát za mě ,jak říkám svoloč.
Anet, 10.07.2010 6:53:54, IP: ***.***.217.2, #95767nestačím se divit.Zabrousím po několikáté na Alkoholismus zcela vážně, a pořád tu řeční nějaký blázen o své osobě, naváží se do lidí,co to je???
Jan, 10.07.2010 6:58:49, IP: ***.***.217.2, #95768Tak ony slušné ženy spí v 11 hod. večer, taky v 5 hod. ráno, podle tebe!Pleteš si je se svou nafukovačkou , že ano?A slušní muži?Jako třeba ty, kdy spíš ty?Pasoval jsi se už i na sexuologa, moc hezký!!!Ty a radit v sexu, kdy, kdo má mít soulož!!No, od tebe to sedí.
______, 10.07.2010 7:00:11, IP: ***.***.217.2, #95769Drahý, píši z práce.Můžu si to dovolit.
Cidro, 10.07.2010 8:09:40, IP: ***.***.30.41, #95770tak za prvé, nejsem Věra, mé jméno je mužské. Za druhé, pěkně se ti to v té palici motá, dej si hadr na palici sám.
Kdybys byl obklopen láskou a štěstím, nebyl bys takový debyl a zlý zapšklý skřet. Sotva ráno rozlepíš oko, už lidem jen nadáváš. V tobě není lidské ani ň.
JCskutečný, 10.07.2010 8:10:13, IP: ***.***.129.91, #95771Náhodou jsem se podíval na alkoholismus a co to je náhodně neznámá nová nějaká bláznivka se náhodně podívala jen tak letmo a náhodně si všimla náhodného příspěvku .Co to je? naváží se hned ráno
JCskutečný, 10.07.2010 8:14:18, IP: ***.***.129.91, #95772Jsem obklopen láskou a přátelstvím ale normálních lidí ne svoločí jako jste někteří z Vás .Musím se smát jak Vás znám .Čekáte co napíši neštastníci d**ile.CHVÁLÍM SLUŠNÉ LIDI
Pepa, 10.07.2010 8:18:05, IP: ***.***.217.2, #95773Zase lžeš, žiješ ve snu!Namlouváš si, fantazíruješ.
JCvok, 10.07.2010 8:20:11, IP: ***.***.217.2, #95774Prostě h**zl zůstane h**zlem, jendo, ten hadr už máš na té nemocné palici?Je to tu o alkoholismu, všimni si toho!
idro, 10.07.2010 8:38:20, IP: ***.***.30.41, #95775ale ta náhodná na alkoholismu ti nenadáváhned po ránu. Ona píše jen pravdu, kdy ti to konečně dojde. Máš IQ bublajícího hovna, prober se, nebo zajdi k lékaři, pomůže ti. Jak můžeš s touhle žlučí žít ?