Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 10.07.2010 8:48:16, IP: ***.***.129.91, #95777Proč jste takový hlupáci .V 06:53 se náhodně podívá náhodou na alkoholismus ,náhodná a náhodně si všimne Jendy .No najde se zde blb ,který tomu věří ? Ještě PEPO at je to jakokoliv ty jsi aspon oproti těmto některým zde přestal chlastat .Udělal jsi to sám kvůli sobě. Ještě vylepšit komunikaci a trochu slušnosti a bude z Tebe nový člověk i když ta jednoduchost (čti blbost) Ti zůstala. Vy zde prudíte a já už byl byl na tržnici ,odepsal všem nabídkám ( z celého světa) a mám za sebou kus poctivé práce. A co vy mimo toho Vašeho žvatlání zde?
JCskutečný, 10.07.2010 8:56:44, IP: ***.***.129.91, #95780Hezký den všem slušným přeji a těm jednoduchým rozum
Cidro, 10.07.2010 8:57:55, IP: ***.***.30.41, #95781co ti je do toho? Ty být můj zaměstnanec, vyrazím tě na minutu. Jen se od rána do večera flákáš na netu a šmejdíš po diskuzích, co kdo napíše. Jsi závislák.
JCskutečný, 10.07.2010 9:02:18, IP: ***.***.54.254, #95782Doopravdy, lidi já toho dnes mám již tolik za sebou. Nyní budu odpočívat a přemýšlet, jak to bude krásné, až budu třeba zase nějak oceněn. Teď si brousím zuby na titul TOP CZECH QUALITY. Myslím, že za to , jak jsem pro Vás všechny prospěšný - bych měl dostat minimálně, ale skutečně minimálně cenu za nejlepší podnikatelský počin a přístup k lidem.
Pořád Vám zde píši co mám cen a vyznamenání. Jen mě trochu mrzí, že nikde nejsem jednička. Člověk získá 3. místo za magnetky, ale i ty zku....ené korálky z Jablonce byly lepší.
A v tom sportu taky. Vždycky ten Kůrka nebo Schwraz byly lepší, a to ještě štěstí, že Navrátil byl nemocnej. No co by jste ale chtěli od sedmnáctiletého kluka. Navíc v té době jsem to měl již najeté s kouřem a rezavou, tak alespoň tak to dopadlo. A to ten Kůrka i v šedesáti dává 195. To je život sakra.
Cidro, 10.07.2010 9:11:32, IP: ***.***.30.41, #95785ty jsi prostě nedoceněný chudáček. Tak hezky přemýšlej, já vybírám dovolenou. Ale nevím, kam letět. Poradí mi někdo?
JCskutečný, 10.07.2010 9:15:52, IP: ***.***.54.254, #95787Prosímtě a proč bych nemohl být u počítače, i třeba celý den. Jen se podívej, co já k tomu ještě vše stihnu. Nemáš taky zájem o mé služby. Prodávám nápojové hrnky s potiskem nebo co takhle moje činnost cestovní kanceláře, co ? co takhle se mnou do světa ? A nebo, a to je bomba, co moje průvodcovská činnost ? To je co ? Že bychom se sešli všichni z této diskuze u mě na krámečku, dali si něco studeného z korbílků s Francem Josefem a pak se společně vydáme na procházku a já Vás vším provedu
Cidro, 10.07.2010 9:22:21, IP: ***.***.30.41, #95789Dublére, dost dobrý...... A jedéééém.
Jcskutečný, 10.07.2010 9:28:14, IP: ***.***.54.254, #95790No tak to je paráda. Konečně nějaký zákazník do cestovky. Nebo se hlásíš spíše na tu procházku ? Víš kolik já jinak musím prodat hrnků a mělkých talířů co se do nich vejde i omáčka, abych se napakoval ???
A holky určitě půldou s námi. Možná, že v koutku duše přemýšlím, když jsi mě udělal takovou radost, že bych snad pozval i Líbu , co ???
JCskutečný, 10.07.2010 9:33:22, IP: ***.***.54.254, #95791Dovču nevybírej. Samej katalog, samá barevná fotka, to u mě mám normálně venku tabuli a tam normálně tradičně, jako správnej živnostník , křídou rozepsaná momentální nabídka.
Ty nápisy z propagačních materiálů neber vážně, to bylo jen kvůli mistrovství a uměleckému focení, ikdyž ten jmenovaný hrnek by jsi si koupit tedy mohl, to je fakt, bylo by alespoň na elektriku pro počítač.
Cidro, 10.07.2010 9:35:10, IP: ***.***.30.41, #95792Jen jí pozvi. Zachlastáme, zahulíme. Ale nezapomeň, že Líba je lepší než ty, i když nemá žádná ocenění a medaile. Víš, vona je lidská a to ty ani náhodou ne. Ty jsi jen malej ubohej skřet, co prská jen síru a žluč. S tebou žádná prča nebude, ale když to platíš všechno ty, překonáme se. Vždyť ty jsi přece tak šlechetná a čistá duše ? Nadčlověk a ředitel cestovky, kvelbu smradlavýho i zeměkoule.
!!!, 10.07.2010 9:37:29, IP: ***.***.165.54, #95793pravdu máš nevzal si ani těhotnou ženu,tak nechal syna MartinaL,mlátit pít po půllitech rumu.Ten píše že chlastal kvůli nevlastnímu fotrovi mlátil jej skončil na rumech cigárách,lahváčích.Smutné je to!Tu ka ždém jc nadává ani náz nezná ,ale martin se napít může on se chová slušně.No je normální já nepiji vůbec,neléčil jsem se nekouřím a u Jc jsem propitý mozek.Zato Martin rozvedený kvůli chlastu,kouření je slušný skončil na neurolech jezdí s Fekálem-pro blbé s h**nocusem.je to nulka bez IQ bod mrazu i smartinem.Četl jsem minulost nedalo mi to co jsou zač abych je oba lépe poznal.
Tak, 10.07.2010 9:44:10, IP: ***.***.217.2, #95795to by byl trest!!!
Jana, 10.07.2010 9:47:07, IP: ***.***.217.2, #95796Já s ním nikam nejedu, ani zadarmo a na cestu kolem světa.
JCskutečný, 10.07.2010 9:56:32, IP: ***.***.54.254, #95797No tak, já si to raději ještě rozmyslím.
A proč hned tak zle. To víš člověk to někdy nemá lehké a tak někdy mu ujede i nějaké to ostřejší slůvko - ne síra a žluč.
Ale s tím "zachlašče....me atakdále, to sem nepiš. Víš na jaké jsme diskuzi. Výjimečně leda, kdyby se to nějak rozjelo.
Prča ? To by jsi se divil, jo se mnou, že není prča ?? Víš kolik já toho prožil, kde všude jsem byl a co všechno jsem viděl ??
Aby jsi věděl chlapi vždycky říkali Jene, ty jsi bourák s tebou právě prče je a ne že ne.
A na krámek mě nešahej. Pravda, trochu menší, ale co v této části. Nemocnice taky není nic moc a náhodou vzpomeň si na Itálii i Francii a jiné, takové zapadlé krámečky, tam jich je plno a vždycky v nich turisti něco najdou. Mě taky jezděj ti jinojazyční, sice zadem, ale jezděj, ale to jsem tu již psal.
Vem si třeba i u nás Český Krumlov, tam jich takových malých zastrčených je plno. Sice v každém skoro pořád Vietnamec, no a já , no co ? No ? no indický princ přeci. No vidíš , že se mnou je taky sranda
JCskutečný, 10.07.2010 9:58:09, IP: ***.***.129.91, #95798Já Vás nepovedu nejste moji přátelé vedtě se sami svoloči .