Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Cidro, 10.07.2010 10:00:08, IP: ***.***.30.41, #95799
Lakomečku.
JC, 10.07.2010 10:01:20, IP: ***.***.127.230, #95801
opověz na to proč jsi nevzal těhotnou ženu nechal syna mlátit chlastat 9:37
JCskutečný, 10.07.2010 10:07:08, IP: ***.***.129.91, #95803
Tak svoloči také Vás neznám a tak to má byt ,Legrace a život ,říká se správně ,že koření života je smích a já se směji ,nekouřím přátelé moji 29 let a řekněte ,není to príma? A zatímco vy chlaščete já si v pohodě dávám vychlazený kefírek,prima na střeva .Co se týká Francii tam jsme nebyl více se mi líbilo ŠVÝCARSKO Tam jsou slušní lidé ne jako tady u nás a také se pozná kultura .Vy všichni by jste zde nebyli mimo sledující ,Zdeničky a Tebe vtipálku .Porč se nepodepíšeš ? Máš bolesti ? Bojíš se ? Proč podepisuješ můj JC ty nemáš jméno ? Parodie dubl a ty TRUBL Chachachá musím se smát protože já jsem to ten co nekouří a nepije .
JCskutečný, 10.07.2010 10:10:54, IP: ***.***.129.91, #95804
Zapoměl jsem Vám vyřídit vzkaz .Pozdravuje Vás Martin včera večer mi volal a poslal foto krásného ,obrovského skleníku .No vidíte a vy ho napadáte ,že pije a on ještě v 21 hod kropí .Je to pracovitý a šikovný chalan ne jako vy líné vši ,akorát u kompu jste svěží
JCskutečný, 10.07.2010 10:17:22, IP: ***.***.54.254, #95805
Já se moc omlouvám, ale někdy to do mě vjede a já se , tak rozepíši, že zase ty prsty skoro automaticky vyťukají ta ošklivá slova TRUBL a ještě to i zvětším, jak mě to rozlítí.
Ale musím si dát pozor. Je hodně teplo, u toho počítače mohu dostat úpal, rozčílím se a prdne mě cévka a jsem kde ? no kde ? no jsem v prd...i. tak.
Lidi Švýcarsko, kdyby jste to viděli, ten pořádek, ta čistota, vše oznečené, každá rostlinka cedulku s latinským názvem, no paráda, paráda, v lomu pod úkolem, jo to bylo, tam bylo dobře.
Jo a lidé, lidé slušní, ne jako tady. Ti by sprosté slovo neřekli ani kdyby jste jim hubu roztrh a tady ??? no jen čtěte zpětně.
A moje holky, Vás, Vás mám rád. Sice nevím , kterou víc, ale věřím, že se spolu nějak dohodneme, nebo , že by....??, ale to nic, to je naše soukromé.
JCskutečný, 10.07.2010 10:19:14, IP: ***.***.129.91, #95806
Píšeš žvásty a odpověz -když ho znáš tak kde bydlí .Napiš adresu jinak nepomlouvej .Chyby ti nevyčítám dělám překlepy také . Ale hlavní tvá chyba je ,že pomlouváš zde někoho kdo se nemůže bránit. Martin sem nepíše a nepomlouvá .A kdyby h**nocus .Otec jako ředitell měl na statku čtyři ,jsi hloupý ty nevíš jaká je z močky zálivka ? A jak to roste ? Ty nejíš anebo jíš herbicidy ,pesticidy . Chlévskou mrvou se hnojilo dříve -křidélkové rozmetadla ale také bylo kvalitní jídlo. Ty si myslíš ,že dnešní chytří zemědělci s tím umělým hnojením jsou jedničky? O tom si povídají na okologii při rakovině střev . Když nepiješ tak nemůžeš mít propitý mozek ale jednoduchost v Tvém příspěvku vidím .
JCskutečný, 10.07.2010 10:26:49, IP: ***.***.54.254, #95807
a nezlobte se na nás. Každý chrání to vlastní, přeci na to nebude nadávat.
A že si občas dá, no a co. Ještě na tom není tak zle až úplně dole, tak co.
Já když vzpomenu na sebe. Ten hnus, až dole. Jak jsem tu psal kolegovi, když si uvědomím, jak zvracel a já . já jen růžové sloníky. Jo mimochodem, ty mám taky na skladě. prodejní bomba. při odběru na 10 000kusů výrazná sleva. Keramický sloník do každé rodiny.
A s tím kompem jsem to taky nemyslel tak tvrdě. Já jen spíš, že by jste jako měli k voděš, odpočívat, slunko chytat a ne jako já pořád zavřenej u počítače a jen kefír a kefír. To víte, když těma cigárama propálíte buben, tak vám nic jiného již nezbývá. jen se z toho stanete největším propagátorem nekouření v celé této zemi.
JCskutečný, 10.07.2010 10:33:54, IP: ***.***.129.91, #95808
Zklamal jsi mě píše se OZNAČENÉ a ne oznečené .To jenom tak ale nechci tě rozrušovat aby Ti nepraskla ta cévka a když už jsme u té cévky ,ty ji máš zavedenou ? Přivádíš mne do rozpaků takové intimnosti a zde ,kde vládne svoloč svoločí z doktorky .No nějak to snad ustojím to víš jsem ze staré školy ,kde se nosila slušnost ,zde jste mě zkazili.a dočista. Svatá pravda Švýcarsko a ta skála před Materhornem jak jsem skočil ze skály rozpařený z auta .Pohled na bílou stopu vody ,která se valilo z vrchu .jinak je nás tady pár co jsme takto slušní a na úrovni .Zde jinak nadávky a urážky a nejsem zde třeba čtyři dny je jedno svoloč to nevadí hlavně že píší vyblitky . chacha
JCskutečný, 10.07.2010 10:35:47, IP: ***.***.54.254, #95809
Tisková oprava
samozřejmě bylo myšleno na onkologii. Já ty doktory nechápu. Na onkologii ozařujou, že jo. Proč to tedy neřežou ? nebo , že bych i já popltl zdravotní obor ? ne , ne to se mě nemůže stát.
již v tom začínám mít sám zmatek.
já a ty časy, když se vyvážela mrva na pole, to byla paráda, vyvážecí plány JZD a dnes, každej soukromník a člověk to nemá ani kam vylejt. To je doba . ach jo. ještě, že jsem volil ty véčkaře, to všem ukážeme , kam s mrvou.
bez nás, to by snad ani nešlo. a zase bude mít čtyři h**nocucy a ne jen jeden chacha.
Sledující, já tě miluji
JC, 10.07.2010 10:40:07, IP: ***.***.129.91, #95810
K VODĚŠ NECHODĚŠ . Je to stejně legrace mám slony a choboty nahoru ale PORCELÁNOVÉ a ne 10 000 ks na skladě jsi sto let za opicema kdo dnes dělá na sklad .Ne chlapče nejsi dobrý obchodním.Já od počítače v 12 hod vypadnu a vracím se až zítra večer .To jenom vy chudáčci ,musíte zde trávit krásný letní čas. Jak mě je Vás líto chudáčci moji kamarádi a přátelé ,bratři v triku.
JCskutečný, 10.07.2010 10:52:36, IP: ***.***.129.91, #95811
POPLTL dávej si pozor jsi horší jak já . Proč řežou? Lidé chodí pozdě . Byl osevní plán a byla úroda ,dnes? Půda je vybrakovaná. No někteří lidé okolo nás také ,že No véčkaři snad udělají pořádek aspon trochu ,jsem pro šáhnout těm rychokvaškám na zoubek. My se snažíme v potu tváře vytvořit nějaké hodnoty ,práci a tamti nahoře natáhují ty své pařáty a až nechutně mlaskají .A to říkám pořád když žereš tak aspon nemlaskej .
JCskutečný, 10.07.2010 10:52:59, IP: ***.***.54.254, #95812
a lidi, jen si to představte. velikán Matterhorn (promiňte přdchozí překlep ve jméně, já vím , jak se to píše, já tam byl) - 4478m a já. Všichni říkali výstup, blázni pěšky, já tam normálně vyjel autem, sice pařák, jen si to představte ve čtyřechtisících metrech, no brutus, ale jsem tam. A představujte si dále. Já na vrcholu, pode mnou Černé jezero, převýšení osmsetmetrů, nekecám, a já, já chtěl původně dát normál šipku, ale nakonec to byl takovej, ale takovej lomeňák, holky, sledující, to by jsi zírala. A ty plyvky přitom skoku tak vlály, že jsem měl skoro strach, že se neudržej a pak, pak to byla morda, lidi to byla rána na hlavu o tu hladinu, že jsem fakt, věřte nevěřte viděl tu bílou stopu, jak se valí z toho mega vrchu, je pravda, že ti co se nebacili o hladinu říkali, že to je sníh na kopci, který v této nadmořské výšce neroztaje skoro ani v létě, ale já je neposlouchal, já to bral kraulem po té jezerní hladině, nádhera, prostě nádhera. Jen škoda, že jsem v té době neměl švýcarskou národnost, mohl bych je já, velký sportovec i reprezentovat v plavání, protože oni měli v té době hodně slabé plavce, no prostě škoda, no příště, ale již asi jen za veterány.
již jsem vám říkal, že Kůrka i v šedesáti dává vleže 195 ?? Musím to taky zkusit, kolik po těch letech dám, jen kde si lehnout co ???
Cidro, 10.07.2010 10:54:45, IP: ***.***.30.41, #95813
A koukej také sbírat šrot, ať má republika ocel. My bezdomovci to děláme celé dny, abychom, měli na krabicák a cigára.
JCskutečný, 10.07.2010 11:03:08, IP: ***.***.54.254, #95814
Lidi nebojte, já jen dělám srandu. Já ve dvanáct nikam nevypadnu. Já jsem dávno u vody celý den, kdepak dnes, dnes ti kompy to je paráda, přenosné baterky i na deset hodin, vyděláno mám, tak proč někde v kamrdlíku dřepět. já vás budu sledovat celý víken, ale dělat budu, jako že víkendově odpočívám, to víte člověk na sebe nesmí moc upozorňovat, aby nevyčníval.
a hlavně nyní, víte co by to bylo ?? ocenění TOP CZECH QUALITY ??? no paráda.
Vždyť znáte mé motto : když se mi něco nepodaří udělat - udělám si nové, soupeřím jen sám se sebou.
JCskutečný, 10.07.2010 11:17:14, IP: ***.***.54.254, #95815
S tím Švýcarskem jste mě naladili. Tam to byla paráda. Několik doporučení pro ty, kteří by tam chtěli (a nechcete s mou cestovní činností a mohl bych Vám se slevou dělat i průvodce, oprávnění mám, jen kdo bude prodávat hrnky a sloníky, zaměstnanci nejsou)

Pozor! Kvůli značné nadmořské výšce je potřeba dobrá aklimatizace na okolních kopcích. Doporučuji tak týden

Doporučené vybavení :

dvojité lano 50 m , horozelecká přilba , mačky, kladivocepín, 10 karabin, 5 smyček , základní sada vklíněnců, minimálně 3 skoby,
zimní oblečení, pevné pohorky, tištěného průvodce Vám rád nahradím, výškoměr, bivakovací pytel, ledovcové brýle, opalovací krém faktor 25 a více, jídlo na dva dni, 2 l pití.
Já bych to doplnit o automobil nejlépe s krycími barvami (oni někdy švýcaři dělaj problémy v té chráněné oblasti) a hlavně plavky, nezapomenout, a dokonce bych doporučil alespoň dvoje, kdyby při skocích jedny nevydrželi.
Jo a svatební cesty jsou samozřejmě se slevou. Výhodné, existuje hodně procentní reálná možnost, že hned po svatební noci se můžete vrátit již jako vdovec.
Vždyť již roce 1865 kdy byl prvně zdolán i velikán Matterhorn (nad švýcarským Zermattem) Kdy se na něj dostal Edward Whymper se šesti druhy a vrátil se již jen s druhy dvěma, protože při sestupu se přetrhlo lano. Proto doporučuji přednostně skok do jezera.
        Předchozí   1 .. 244245246247248249250 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.