Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Ajka, 11.03.2008 22:02:16, IP: ***.***.152.103, #39754
Ahojky, no, že se taky ozveš, kamaráde. To pivko platí, jsem určitě pro, ale počkejme ještě na příhodnější chvíli a hlavně lepší počasí. A třeba se k nám ještě někdo přidá a uděláme takovou slezinu maturantů-panikářů. Já jsem stále v poho, přestože momentálně marodim s dost nepříjemnými obtížemi.Ale dobrá nálada mě neopouští. Jiné potíže se mi naštěstí vyhýbají, tak jsem ráda a spokojená. Ukaž se častěji, chlape.
Verunka, 11.03.2008 22:07:09, IP: ***.***.89.241, #39755
Ahojky berušenky!!!
Jsem já to teda během pracovního týdne prezent,co..??? Tak moc vás tady zanedbávám,vím to.
Dnes jsem měla opět šok,ale ne naštěstí z manžela,nýbrž z výplatní pásky.Víte,jak píšu,že jsem udřená a vyčerpaná,bolavá,co mám pacientů...No tak jsem za ten příšerný měsíc brala 9.500kč čistého,hrubého nepíšu,jelikož to nemá smysl vzhledem k tomu,žže je mi to H... platné.Děvčata,málem jsem se rozbrečela nad tou bídou.Mám sto chtí z firmy okamžitě odejít.V nemocnici je spousta volných míst a rozhodně lepší platové podmínky.Už jsem se dívala na její stránky.Zítra zavolám hlavní sestře a dám si s ní schůzku a i jí na rovinu řknu,proč chci z firmy odejít.My jsme soukromí-s.r.o..Mluvila jsem i s kámoškou,co dělá sestru na chir.JIP a říkala mi,že vzhledem k mé psychice by mi doporučovala odd. cévní chirurgie a je fakt,že tam pracují 2 mé spolužačky a jsou celkově velmi spokojené.Vím,jsou to 12h služby a bohužel i víkendy,ale větší dřina než podstupuji to není a rozhodně budu lépe zaplacená.Holky berou kolem 17tis. čistého,takže i kdybych na začátku měla třeba 14tis.,tak budu spokojená.Doslova mi došla trpělivost.
Doufám,že vy všichni ostatní se máte lépe.Já jsem z toho docela rozhozená.Musela jsem si nalít sklenku vína.
Berunky,přeju vám kkrásnou dobrou noc a posílám strážné andílky!!! V.
marcela, 12.03.2008 6:52:00, IP: ***.***.63.11, #39769
ahojík všem po ránu, tak dneska se mi konečně spalo líp, asi z toho pocitu, že už je v bytě všedchno jak má být, za chvíli razím odvést cácorku do školky a musím na finančák, něco doplnit na přiznání. MARTI neboj myslím na tebe, budu se informovat a dám ti vědět. ALKO to je dobrej nápad večírej panikářů-maturantů to se ti povedlo:-D AJKO jak je dneska???? LUKYNE, MERILYN,JARČO, JÍŘO, A DALŠÍ A DALŠÍ, MAJULKO KDEPAK SI SE VČERA TOULALA TO MI POVĚZ. PA PA PA
Robert, 12.03.2008 9:06:04, IP: ***.***.102.229, #39781
Tak jo Ajko, to bude nejlepší už se těším. Já taky nepojedu sám, aby mě měl kdo odvézt. A lituji tebe i tvého přítele kvůli těm problémům. Taky to znám. Bohužel.
Marilyn kdo říkal že jsem v pohodě. Asi ale jo. Cipralex beru intenzivně půl roku jestli tě to zajímá, ale na hlavu jsem už rok. Smířil jsem se s tím že to neustoupí za měsíc a je mi o moc líp. Kašlu na to a ono se to samo poddá.
Tak ahóóóój.
Majulka, 12.03.2008 9:50:51, IP: ***.***.142.118, #39787
Ahoj všem :-)my jedeme s Petrem pracovat do Teplic,je pohoda,svítí sluníčko :-)MARCELKO už jsem zas tu :-)to jsi rada,že máš hotovo co?ROBÍ tvůj postoj k nemoci je mi velice sympatický :-)a máš pravdu,optimismus nás drží nad vodou.AJUŠKO už ti je líp?na to pivo bych šla s vama ale nepiju tak bych dala čaj :-)))já se bojím na AD.ROBI já už beru AD to co ty rok a jsem na 30mg nemáš malou dávku?
Majulka, 12.03.2008 9:52:06, IP: ***.***.142.118, #39788
Ahoj všem :-)my jedeme s Petrem pracovat do Teplic,je pohoda,svítí sluníčko :-)MARCELKO už jsem zas tu :-)to jsi rada,že máš hotovo co?ROBÍ tvůj postoj k nemoci je mi velice sympatický :-)a máš pravdu,optimismus nás drží nad vodou.AJUŠKO už ti je líp?na to pivo bych šla s vama ale nepiju tak bych dala čaj :-)))já se bojím na AD.ROBI já už beru AD to co ty rok a jsem na 30mg nemáš malou dávku?
Marilyn, 12.03.2008 11:04:27, IP: ***.***.24.114, #39791
Bereš to hóóódně sportovně teda, ale chlapi by neměli ukázat slabou stránku, že :) ale jsem ráda, že to takhke bereš. Každopádně VŠEM dneska mi předává bývalý kolega svou náplň práce, bude mi předávat ještě 14 dní a dost mě dusí, hodně na mě řve a já mám pocit, že se brzy rozbrečím a uteču :(
Verunka, 12.03.2008 11:56:18, IP: ***.***.89.241, #39794
Ahoj Berunky!!! Všem přeju krásný den!!! V Liberci leje jako z konve a na horách snad i sněží...fakt fuj.Já mám dnes dovolenou,jelikož mají dítka jarní prázdniny,ale rozhodně nelenoším.Právě jsem si dohodla schůzku s hlavní sestrou Lib. nemocnice,půjdu k ní v pátek.Chci co nejdříve nastoupit na prácii do nemocnice jako sestra.Mluvila jsem s ní jen chvilinku,ale potřebuje mě,vezmou mě okamžitě jakmile mě uvolní můj nynejší zaměstnavatel..Prostě vzhledem k mé praxi a vzdělání po mě sáhli všemi deseti..jak se říká.Jsem celá rozrušená,ale jsem ráda,že jsem tento krok konečně udělala.Všyk o tom navrácení se od nemocnice uvažuji již velmi dlouho..A ta výplata mě skutečně dorazila.Mám zhuntovaná záda,začínám mi sesedat ploténka a srůstat obratle do sebe,mám tenisový loket a zánět ramenního kloubu a dostanu 9tis..:) !!! To je skutečný výsměch.Takže půjdu tam,kde si mě budou vážit a kde mě lépe finančně ohodnotí.
Beroušci,jak vám je??? Pusinku všem! V.
Astrida, 12.03.2008 12:50:49, IP: ***.***.160.57, #39797
Zdravím Vás všechny a prosím o radu. Kromě potíží s depresí jsem v pondělí na vyšetření fibroskopií získala : zánět 1/3 žaludku a zánět jícnového svěrače !!! Myslím si, že je to od těch prášků, co jsem za poslední rok od lékařů dostávala - Esprital beru od září, Xanax od července do ledna, Betaloc od listopadu no a občas něco proti bolestem zad - Ibalgin... Teď jsem dostala Omeprazol 20mg 1-0-1 a beru jen ráno Betaloc a večer Esprital, nařízenou dietu, jíst 5-6x denně menší dávky... Jícnový svěraš se mi úplně nezavírá, takže občas chraptím, jak vdechuji kyselé plyny ze žaludku, žaludek ani žáhy mi nepálí. Odebrali mě vzorky ze sliznice a za 3 týdny jdu na kontrolu. Holky, nemáte s tímto problémem zkušenost ? Prí se zánět dodržováním diety a Omeprazolu může zhojit, ale uzávěr jícnu nemusí !! Z toho mám strach. Nikdy jsem se nepřejídala, asi to zavinily ty léky. Není něco, co by mi pomohlo ? Poraďte mi. Astrida.
Tery, 12.03.2008 14:03:40, IP: ***.***.71.183, #39803
ahoj, Lauro!Mimochodem-krásné jméno:-)Díky za reakci, měla jsem takovou dobu pokoj a teď několikrát po sobě se to na mě sápalo,tak mě to trochu vykolejilo:-) Při PP mám jen strach,že mi šibne a já skočím.Že budu ten rpvní člověk,kterému všichni říkali:neboj,to neuděláš,to je jen PP a já to nakonec udělám:-)Na sebevraždu nemyslím,nikdy jsem nemyslela a rozhodně bych ji nepáchla skokem z okna:-)))To jsou právě ty myšlenky při záchvatu.Dřívě jsme měla strach,že se udusím nebo něco,ale to už je dávno pryč.Asi se to spustilo před půl rokem-umřel mi milovaný pejsek-navíc doma a před mýma očima a měsíc po tom jsme se rozešli s přítelem.Pobrečela jsem si,to je jasné,ale teď se to asi připomnělo o to víc...Zašla jsem si k doktorce raději pro Neurol,je to taková berličká,já vím,ale zase nechci pak pořád volat tchýni(bydlím 400km od rodičů,mám tady jen ji a švagrovou,ale ta to má ke mě daleko :-))))je to komplikejšn:-)))) Mrzí mě jen,že se tomu neumím bránit sama,že potřebuju tu berli a že to na mě padá doma,kde by mělo být relativně "bezpečno"-moje území...Já si myslím,že to časem pomine,pokud ne,budu to řešit jinak.Opravdu děkuji za reakci,pomohlo mi to.
DIANA, 12.03.2008 14:08:47, IP: ***.***.62.29, #39805
APPLE - precti si to tam, co jsi psala. Ja, po dohode s mudr jsem navysila a znat to je a hlavne zadne vedlejsi ucinky se nedejou. ja se tam na zacatku dotazovala, jestli to nekomu pomaha, jake maji zkusenosti a jestli bere jich nekdo vic nez ty 3. Ty prispevky uz tam nejsou. Tam se to postupne maze.
Marta, 12.03.2008 14:52:15, IP: ***.***.1.78, #39808
HEZKÝ den , ASTRIDO- já to prodělala také a myslím , že i tady ti někdo poradí podle svých zkušeností....já měla zánět žaludku a jícnu a trpím refluxem , ale má to dost lidí.Dostala jsem jako ty omeprazol.Já se snažím jíst nesmažená jídla atd...ale neboj se to zase bude dobrý .vzorek ti vzali kůli heli. bakterii, pokud by tam byl tak to léčí antibiotikama, vřed tam nemáš? tak bud ráda....uvidíš to se spraví, ale o tom uzávěru jícnu o tom nic nevím, nemysleli reflux??VERUNKO, přeju ti pevné nervy .-).všem ostatním hezké dny bez potíží .pa
Robert, 12.03.2008 15:03:08, IP: ***.***.102.229, #39809
Mě vyhovuje 10mg a i tak mi je po tom vždycky trochu blbě, tak hodinku. Ta dávka co máš ty by mě asi složila. Spíš si ji snížím než zvýším moc mu totiž nevěřím. A pití se vůbec nebojím, nijak se neomezuju. Jestli budeš pít čaj nebo cokoliv jiného je přeci jedno, taky bych tě rád viděl.
marcela, 12.03.2008 15:23:26, IP: ***.***.63.11, #39810
ahojky kočuldo, taky trpím refluxem jícnu, přišel mi na něj v červnu lékář v praze, každé ráno beru jednu tabletu gasecu a 30minut před hlavním jídlem motillium a musím to zaklepat, od té doby co beru ty léky je to lepší!!!!! moje dcerka tím trpěla taky, pak se jí to srovnalo, ale mám obavu jestli se jí to nevrací a jestli to nebude mít i ta mladší, protože všechny tři máme někde v těle skrytej zánět. léčit se to dá, ale chce to čas, to mi řekla i doktorka na imunologii, že musím být trpělivá, tak uvidíme co mi řekne za 14dní až tam pojedeme pro výsledky odběrů!!!!!! držím ti palce aby ti léky zabraly a bylo ti líp. pa pa pa
Jířa, 12.03.2008 17:05:49, IP: ***.***.28.159, #39820
Asrida taky mám reflux. přišli na něj nedávno při gastroskopii. je fakt, že jsme jako miminko porád blindila.. což mám ted obavy u mejch dětí. všichni ho měli jako miminka hraniční:-( Důleřitý je aby s enevraceli žaludeční štávy zpátky a neleptali právě jícen.proto antacida a léky zklidnující žaludek.

Jiank holky teda já měla noc :-( nemohla jse usnout tak jsem si vzala prothiaden. Dr řekla, že když nechci chronicky užívat Esprital tak tohle můžu. Normálně ho dávám Anince při laringitídě. Teda to byl hukot. Nejen že jsme stejně neusnula, ale bylo mi po něm zle.Normálně mě brněly nohy, ruce, bušilo srdce. No hukot. Tfuj. Radši nebudu spát než tohle.Dneska je to už dobrý.jen ty záda blbý mě porád bolí :-(
        Předchozí   1 .. 159160161162163164165 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.