Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Marilyn, 10.03.2008 19:37:24, IP: ***.***.45.227, #39613
Nu jo, cítila jsem se potom taková nesvá, navíc ta únava také na mě nějak dopadá, kolem 4 hodiny jsem už úplně mrtvá, doma chvilku posedím a pak jsem zase živoučka a k večeru už zase mrtvolka a chodím spát k desáté, ale doufám, že je to těmi změnami počasí a jarem...
Verunka, 10.03.2008 20:07:10, IP: ***.***.89.241, #39614
Ahoj Berušky,teprve mám nyní trošku síly napsat.Byla jsem dnes nesmírně z práce vyčerpaná,už takhle nemohu dál...
Berunky,raději jen krátce.Včera večer jsme s manželem podívali na moc pěkný film a povídali si u toho a dnes mi přinesl krásnou kytičku-frézie.Voní mi teď celý obývák.Také se snažil uklidit a nemusela jsem mu nic říkat.Já jsem dnes přišla z práce téměř v 17h a odmítla jsem na cokoliv sáhnout.Řekla jsem si,že to prostě počká a vážně počkalo.Od středy budu mít dovolenou,tak snad načerpám alespoň trochu síly do nového týdne.
Všem přeju krásný večer!!! V.
Jarča, 10.03.2008 20:26:21, IP: ***.***.207.28, #39618
Verunko,holčičko,ty už meleš z posledního,snad to ještě zítra vydržíš,budu Ti držet palce.a manžel si možná po včerejšku něco uvědomil,to je hodný za tu kytičku a že uklidil,hlavně aby mu to vydrželo,Verunko drž se.Jarča
Jarča, 10.03.2008 20:40:44, IP: ***.***.207.28, #39621
Alko,taky se v těch Lenkách nevyznám.To je strašně blbý,když je Tvůj manžel hodnej,že pije,co se s tím dá dělat? Můj otec byl alkoholik,takže vím,co to obnáší,tvůj muž sice pije jen někdy,ale asi mu něco řekni,je to nepříjemné,když se opije.a ta teta k Vám jezdí jen tak ,nebo ji zvete?jsi ráda,že je u vás?Jarča
Pavlína, 10.03.2008 21:11:48, IP: ***.***.235.113, #39626
hezký večer všem beruškám.Zdraví vás zbloudilá duše.Dneska nemám Matýska doma,spí u babičky tak vás utíkám rychle pozdravit.Co chodím do práce nestíhám.Dopoledne domácnost odpoledne práce.všechny srdečně zdravím starou gardu Majulku,Mirušku,Ajku,Verouška Jarušku,Martičku,Applinku a také nové dušičky.Psych.mi není moc dobře mám toho hodně.Lukáš má zlomenou nohu a náš malý raubíř mě neustále udržuje v pozoru.Všem přeju klid v dušičce,myslím na vás i když tu nejsem a chybíte mi.papa
Alka, 10.03.2008 22:38:57, IP: ***.***.214.94, #39639
JARUŠKO, ta teta to je mojí mamky sestra, vloni jí bylo 60, je hodná, akorát hodně hlučná a pořád dokola mele jedno a to samý - co se děje u nich na vsi. Já jen kývu hlavou jako že poslouchám, ale za ty roky už ji vlastně ani neposlouchám. Je taková trošku jednodušší nebo jak to napsat. Je dobračka, bydlí ve vedlejší vsi ve svým domě sama. Má jednoho syna a ten se s rodinou odstěhoval, protože ji snacha nemusela, no:-( Všude je něco. Je nám jí líto, proto ji k nám bereme skoro každý týden třeba i na noc nebo dvě noci. Zitra ke mně domů přijde kadeřnice a stříhá nás všechny i tetu, proto zas je u nás. Jezdí i na Vánoce, Silvestra, oslavy,teď přijede na Velikonoce, protože mám i narozky, tak tu bude s námi slavit a s rodinou i přes víkend. Aspoň uvidí mýho bráchu, ti k ní taky nejezdí. Má vlastně toho jednoho syna a jen mě (neteř) a bráchu (synovce) jinak vůbec nikoho. Můj manžel ji taky bere a hodně jí pomáháme a ona je ráda, že nás má. Je srandovní a bere humor, akorát mi křičí na děcka a neumí se jim věnovat a nenechá jim vyndat žádný hračky, takže když tu je delší dobu, leze mi to na mozek. Jezdí opravdu často, jinak by byla sama
Majulka, 10.03.2008 22:42:54, IP: ***.***.142.119, #39640
Ahoj Pavlínko,jsi moc hodná,že ses ukázala :-)musíš být taky v permanentním zapřahu,vid?Chybís tu beruško.Držím palečky ať ti je dobře.Holky koukám,že si tu neseme všichni ortel z dětství,pak máme být normální.kč už jsem si ale dětství vyřešila,alespoň vědomě ano.VERUNKO ty potřebuješ odpočívat,ta práce musí být namáhavá,vždyť jsi křehká Berunka.Koukám na dr.House,to je psycho :-)
laura, 10.03.2008 23:51:25, IP: ***.***.156.183, #39652
Ahoj TERY. Rozumim ti naprosto,mela jsem taky dusici paniky, a co se tyce tech neovladatelnych reakci ti take rozumim, sama jsem z takovych veci mela posledni dobou strach - nejenom, ze ublizim sobe, ale ze bych mohla i nekomu jinemu. Ty myslenky me sice napadaji, ale rikam si, ze i pres to nejsem zadna loutka, ktera by mohla byt az natolik necim ovladana a udelat neco takoveho. Take si rikam, ze tyhle myslenky jsou myslenky, ktere mi neco cpe, ze to jsou proste zle myslenky, ktere se ale vubec neshoduji s mym pranim - z okna skakat rozhodne nechci, ani nikomu ublizovat. tak si pak reknu, ze je to ,,utok zlych myslenek", ktere neospovidaji vubec moji povaze a mym pranim, ze je to neco ciziho, co se me snazi zneklidnit, a tak ze s tim musim bojovat. Asi ani nema cenu ty mysl. nejak extremne odhanet, aby pak tim tlakem a snahou je nekde udusat nevznikl protitlak, a tak se snazim si to nejak v hlave srovnat jeste ,,zatepla", kdyz to na me prijde. Ale chapu, ze to neni tak lehke, sama s tim bojuji...tak preji hodne zdaru. A to chces skocit z toho okna, ze mas pocit, ze tu paniku uz nezvladnes, anebo mas strach, ze ti hrabne, a ze udelas neco nepredvidatelneho? tenhle starch je pruvodnim jevem paniky, bohuzel, ale muzu te uklidnit, ze zatim jsem nastesti neslysela, ze by se clovek zblaznil nebo jednal uplne mimo sebe, tak se neboj.... laura
marcela, 11.03.2008 6:59:18, IP: ***.***.63.11, #39657
ahojíček všem, přeji krásný den, udělala jsem si čajík, čekám na řemeslníky a jsem jak pitomá, normálně se mi zavírají oči a to jsem spala!!!!!! asi budu muset opravdu navštívit solnou jeskyni, bude to bezvadnej relax, JARČO ty ses ptala k čemu je dobrá???? údajně na různé věci, ale já můžu s vlastní zkušenosti říct, že moje děti byly každou chvíli nemocné a ta jeskyně jim hodně pomohla, chodíme tam od léta a starší marodila za tu dobu dvakrát a ta mladší jednou a to jenom tři dny, když měla ošklivej kašlík, posiluje to imunitu, je to dobré prý i na srdce i na psychiku, ale ten kdo má obavu z stísněných prostor, nevím nevím pro toho by to asi dobré nebylo........VERUNKO tak ty jsi dostala kytičku, měla jsi radost viď???? jen ať se manžílek snaží. ALKO ty budeš dneska krásnáˇ, já se těším až si dneska umeju hlavu, mám jí příšernou z toho jak to tu včera bourali všude prachu, vypadám jak racochejl, ale kam ten se na mne hrabe:-D tak se mějte krásně..........
Majulka, 11.03.2008 8:39:15, IP: ***.***.142.115, #39660
Ahoj Berunky krásné ráno :-)taky jsem spala málo Marci,ale jsem v poho.Ta Solna Jeskyne je JARUŠKO jak kdybys byla 2 dny u moře,1 kůra trvá 45minut a je to i na deprese.Já byla už v Jeskyních vícero místech ČR a žádná nebyla malinká :-)je to normální místnost,jen solí pokrývá. A jak píše Marcelka,výborné na cesty dýchací taky od té doby nenarodim s nachlazenin nebo to má mírný průběh.Pa MAJULKA
Jířa, 11.03.2008 8:55:11, IP: ***.***.28.159, #39664
Ahojky.. jupí je mi líp než poslední dyn:-) děsivě mě bolej záda, ale pomáhá dečka. Což je super. Taky když povolí záda přestane mi bušit srdce. Tak at mi nevykládají že to nemůže bejt púáteří. Jo a holky s tachykardií... vyzjistila jsem, že v případě tachykardie můžou bejt oslabené ledviny. Takže s chutí se pustmě do pití vody s citronem v množství aspon 3 litry:-) kdo jde do toho se mnou? :-)))Víte co si říkám??Na jednu stranu když má člověk nějakou chorobu, víc si váží těch dnů, kdy je líp. Nepotřebuje pak nějaké dramatické změny, ale stačí že se nedusí a země kolem se netočí že jo?Uf.. to je takovej oddych zase.Slupnu asi lék na bolest a půjdu si zacvičit..

Hele holky s tachykardií, máte pro případ nouze betablokátory?? Já jo, ale ještě jsem ho neměla. a bojim se si ho vzít. Ted budu jako blbec ale co když s emi srrdce pak zpomlí moc když mám Ad?? co??
Apple, 11.03.2008 9:52:29, IP: ***.***.99.147, #39666
PAVLÍ,
ahoj ... já si myslela, že máš moc práce... mrzí mě, že ti psychicky není nic moc, ale ono to může být těma prudkýma změnama počasí ... tak se měj prima a dej o sobě zas vědět:-)
Apple, 11.03.2008 10:09:15, IP: ***.***.99.147, #39670
Napsalas to hezky ...
Jířa, 11.03.2008 10:31:38, IP: ***.***.28.159, #39674
MARCELO
jo? no to jsem ráda, že mi to někdo potvrdí. Já když to říkám, tak si doktorři klepou na hlavu. A mě to přijd etak logický. ted mi nějaký 3 týdny záda nebolela a srdce nebušilo.A ted bolí a srdce tepe jak o závod:-( jen mi nějak nepomáhá ani rehábka ani cvíčo.-( jenomléky a to nechci.
Lenka Olomouc, 11.03.2008 11:15:01, IP: ***.***.251.114, #39678
Ahoj holky (a kluci?), přečetla jsem všechny vaše příspěvky, vidím že v těch Lenkách má zmatek více lidí, tak já budu Lenka z Olomouce. Nevím, kdo se mě ptal v jednom příspěvku, jestli jsem nepřechodila nějakou virozu - tak ano, přechodila, a od té doby se mi právě začaly táhnout všechny moje potíže a problémy. A mám pocit, že ta špatná psychika, deprese, pocity strachu a úzkosti jsou toho následkem, protože předtím jsem nikdy nic takového neměla. Poprve jsem sem psala v sobotu, radily jste mi ať jdu co nejdřív za psychiatrem, po pravdě řečeno - mám z toho strach. Vůbec nevím, co a jak mu tam budu vykládat, jak ze sebe vysypu že mám úzkosti a strach, pocit že se zblázním a vůbec nevím z čeho. Mám pocit že ze sebe nedokážu vysoukat souvislou větu, a taky z toho, že mi řekne že mi nic není, že mi ATD nenapíše a když napíše tak mi nepomůžou. Můžu se zeptat, kdo z vás jaká ATD bere, případně jak dlouho? Jo, a taky mám strach z toho, aby to nebylo s těma ATD ještě horší, abych třeba mohla spát a tak.....
        Předchozí   1 .. 157158159160161162163 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.