Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

marcela, 10.03.2008 7:06:37, IP: ***.***.63.11, #39540
ahojíček a dobré ránko a celý den všem!!!!!! dneska ač nevedu děti nikam, jsem už vstala, udělala si čajíček a čekám na řemeslníky, úplně se toho děsím:-(((((( stoupačky, odpady to bude rachot a hlavně hrozně nepohodlné ach jo:-(((((( NIKČO plně tě chápu, ale myslím, že ty léky zaberou, ale chce to čas, já jsem loni měla taky problémy se srdcem, bála jsem se, že ho mám nemocné a dneska už je to tak nějak v pohodě, občas cítím ty KES, ale tep mi jede tak nějak v normě, pokud tedy nemusím pro výsledky k doktorovi, to pak strach z bílýho pláště funguje jedna báseň. VERUNKO tak takovýho chlapa bych vedle sebe nesnesla, jak dlouho jste spolu, já sice taky na toho svýho nadávám, ale když to tak vezmu kolem a kolem tak jsem mohla dopadnout mnohem mnohem hůř, i okna mi vyčistí, o děti se vždycky postaral, nejen teď, ale i když to byly mimča, sestřičky z něj v porodnici nemohli. MERILYN dobrá babička, tu bych taky brala, tak on přítel přijel nakonec až v neděli????? no to dlouho doma nepobyl a co babička byla spokojená, že ho viděla????? ILONKO měj se krásně a ať je ti fajn. ALKO jak je dneska, MAJULKO co ty???? hele kde jsou naši CHLAPCI nějak se tu neukázali????? MARTIČKO tebe zdravím a myslím na tebe, snad se tenhle týden uvidíme a všechno to spolu probereme. JARČO ty se drž. pa pa
Majulka, 10.03.2008 8:40:55, IP: ***.***.142.115, #39544
Ahoj Berunky,krásné ráno všem!MARCELKO,neboj,to přežijes a budeš to mít potom krásný :-)mrknu odpol.Na ty fotky a pošlu ti.:-)Já se chystám na masáž a pak jdeme s PETREM do Solne jeskyne.tak Berunky ať je vám dobře a hodně pijte,dnes mají být sklony k bolení hlavy,říkala astrolozka na Nově.Pá M.
jířa, 10.03.2008 9:00:06, IP: ***.***.28.159, #39546
ahoj holky, můžu mít k seropramu průjmy? nebo po tom vysazení espritalu? Ted jsme mluvila s dr tak jsme navýšila seropram na 30. Holky mě už bylo tak dobře, proč je mi zase špatně:-( mám jít odpoledne masírovta a nejradši bych zas ezalezla a dělala že neexistuju:-( ach jo. To dobré období tralo nějak krátce:-(
marcela, 10.03.2008 9:11:12, IP: ***.***.63.11, #39551
majulko já už mám ty bolesti hlavy teď to je hroznej rachot, ještěže jsme barák jenom o pěti patrech, ale na každém podlaží jsou tři byty......to je hrůza
vidíš solná jeskyně to je dobrej nápad, taky tam chodíme, ale mne dvakrát po sobě neudělala moc dobře, tam teplo venku zima, nějak mi to nesedlo, tak čekám až se to pačasí umoudří. pa pa
Lukáš, 10.03.2008 10:12:02, IP: ***.***.223.179, #39560
Zdravím všecky....je mi líto, že se některým přitížilo, ale za sebe můžu říct, že mi je skvěle, AD už asi zabírájí.....byl jsem dneska na poště a čekal jsem tam asi půl hoďky mezi sto lidma a pohodička, samozřejmě bez lexoše, ještě před týdnem nepředstavitelný problém....nenecháme přece ze sebe udělat zeleninu a jen ležet doma a trápit se, musíme se tomu svinstvu postavit čelem, mnoho zdaru a krásný den všem přeje vysmátý Lukin...
Alka, 10.03.2008 10:54:19, IP: ***.***.214.94, #39563
Ahoj všichni, dnes tu máme pod mrakem, takže ne sluníčko jako včera. Včera odpoledne jsme byli na oslavě bráchovy holčičky 3 roky. Děti se vyblbly a bylo to tam fajn, jen manžel se samo opět opil. Nechtěl jet vůbec domů, až v devět jsem už sbalila děti a že jdeme a on šel s námi. Holky pěkně mě štve. Jestli bude po tchánovi - to je alkoholik velkej, tak s ním nezůstanu:-(
JÍŘO, je mi to moc líto, co jsi včera psala, nechtěla jsem v tobě vyvolat starý vzpomínky na škaredou minulost. Mrzí mě to, promiň!!
VERUNKO, děkuju, žes mi odepsala. Moje teta mají mít už teď brzy koťata. Děti pořád hučí, tak bych asi na léto vzala, snad bysme je všechno naučili přes léto. Mám 7 letou černou kokřici Kelly, už jsem to tu psala, ať se moc neopakuju. Je mnou doslova posedlá, když jdu na wc,tak musím nechat otevřené dveře, jinak na ně škrábe. Pořád za mnou chodí, děti teď jsou dole v obýváku a koukají na pohádku a ona sedí tady u počítače se mnou. Je to taková moje blbka. Dlouho jí trvalo, než si zvykla na dvojčata, v roce nám pokousala Vojtu, byli jsme v nemocnici. Pak když začli sami chodit bez chodítek a začali ji krmit a hladit, tak je přijmula, ale trvalo to skoro rok a půl. Byla zvyklá mě mít jen pro sebe, je rozmazlená. Teď máme 2 roky zakrslého králíka a když ho pustím na zem, jen mu olizuje ouška, tak si snad zvykne i na koťátka. Víš, děti se o králíčka perou, tak proto bych raději, aby měl každý koťe. Nejsme u silnice, tak snad bych je vypiplala. Nemám s kočičkama vůbec zkušenosti.
MAJULKO, bohužel bylo taťkovi 37, ale už to měl třetí infarkt a ten byl smrtelný. Neboj se nic, ono tady u nás je to dědičný:-(
MARCELKO A JARČO, pravda je, že mi je líp, až na to manželovo pití v sobotu i včera! Deník stále píšu a pana doktora poslouchám, už nechci, aby mi bylo takhle hrozně jako tehdy nebo jak sem teď píše Nikča a Lenka, teda v těch Lenkách mám zmatek:-))

IVANEČKO, JSEM MOC RÁDA, ŽE SES TU VČERA CHVILINKU OBJEVILA. MOC TI DRŽÍM PALEČKY, ATˇ JE BRZY LÍP A PŘIJDEŠ ZPĚT K NÁM. MOC TU CHYBÍŠ!!!
Jířa, 10.03.2008 11:16:09, IP: ***.***.28.159, #39565
ALKO to je v pohodě.. už jsem se o tom naučila mluvit normálně.neubližuje mi to.
Tery, 10.03.2008 13:20:23, IP: ***.***.71.183, #39580
Ahoj vespolek!Já mám PP už asi 3 roky,léčenou 2.Když mi bylo špatně, tak z toho, že třeba mám angínu,nateče mi krk a já se udusím...Lékama to přestalo,ikdyž jsem pořád ještě ve stavu,kdy si nedovedu představit třeba,že bych jela na dovolenou do ciziny...natož třeba sama.Ale teď se mi panické ataky vrátily, mám je hlavně v noci a mám v nich strach, že vyskočím z okna...že mi prostě šlehne v bedně a já skočím(bydlím ve 2.patře).Nevím,kde sem k tomu přišlaBydlím sama,podotýkám...Jinak při předposledním záchvatu jsem to neustála a udělala to nejhorší, co jsem mohla-zavolala jsem tchýni.Bydlí kousek,takže do 10ti minut byla u mě.To bylo zhruba v půl jedné-měla ze mě jistě radost:-))Teď jsem vyfasovala Neurol,takže ten to jistí,ale stejně mě štve,že tomu neumím čelit sama.Dýchám,samozřejmě,ale když skočím jedno kolo, zas to mám v hlavě a nepomáhá to...Tož asi tak...Máte to někdo podobně jako já? Zajímal by mě váš přístup.Děkuji:-))
marcela, 10.03.2008 13:25:19, IP: ***.***.63.11, #39581
alko ty to tedy doma nemáš vůbec lehké ten tvůj místo aby tě podržel, tak ti ještě přidělává starosti, ach jo:-(((( teda povím ti už mi ty stoupačky vůbec nebaví, aspoň jsem si setřela prach v obýváku byla ho tu vrstva, hrůza!!!!!!! navíc jak to tu všechno vybourávali tak se tu nedá ani pořádně dýchat a já to na sobě cítím, není mi zrovna dvakrát nejlíp, nevím co se to zase děje, přitom už to bylo dobrý, ale ten poslední týden, se ty potíže sice slabě, ale opět přihlašují:-((((((( LUKYNE to je dobře, že je ti líp a že jsi vysmátej!!!!!!!!
Marilyn, 10.03.2008 13:29:59, IP: ***.***.24.114, #39583
MARCELKO ona je v jdárz moc hodná a má přítele moc ráda, ale prostě asi neměla dorbou náladu, tak byla ošklivá, co ž se stane každému. LUKÝSEK teeeeeeda tak to smekám, jsi šikulka, kolikátý den ty AD bereš?? Já jsem pořád, jak vařený knedlík :( MAJULKO co ty sluníčko, jak Ti je?? J8 jsem byla dneska přes oběd s kolegyní nakoupit, byly jsme venku přes hodinku, tak mám radost, ale musela jsem si vzít po cestě Lexaurin, ptz to na mě padlo a bála jsem se, ale apsoň pokrok, že jsme spolu šly a něco pokoupily. APPLÍK kočando, jak je Ti. Já zase každému volám, abych nebyla přes týden sama :), musím mít kolem sebe aspoň někoho, jinak bych asi pěkně blbla. JANIČKA sluníčko, ty už jsi mi dlouho nic pěkného nenapsala....VŠEM přeji hezký den bez PP, už jsme krůček od normálního života :)
Lukáš, 10.03.2008 14:33:27, IP: ***.***.223.179, #39587
Teprve týden....doktor říkal, že by měli zabrat do 3dnů až 3týdnů, tak co víc si přát.........
Majulka, 10.03.2008 15:25:50, IP: ***.***.65.56, #39592
Ahoj p**elky,tak jsem doma.Masáž byla úžasná a jeskyně taky.Jen jsme měli k obědu krůtí špalky,zelí a brambor.knedl a je mi nějak těžko :-)já vždy když zhubnu,tak to tělo chce hned zpátky :-)
MERYLIN,to jsi šikulka a uvidíš,že se to začne zlepšovat ještě víc,bude to dobrý.
JÍŘO,klidně k těm AD můžeš mít průjem,je to tak zlý beruško ?pořád nás něco musí zlobit,co ?
ALKO,chápu tě,mě se taky opilost hnusí a kor když je to manžel a řekla si mu,že tě to trápí ? co na tom alkoholu ty lidi mají,trápí to a jen dělá neplechu pak v celé rodině :-(
MARCELKO,držím ti palečky,at ty stoupačky máš brzo za sebou,taky bych z toho byla hotová.Přeju všem klid a dobrou náladu pááááá Majul.
Marilyn, 10.03.2008 16:55:12, IP: ***.***.45.227, #39601
Akorát mě mrzí, že jsem si musela vzít ten Lexaurin, byla jsem potom hrozně nervózní a už jsem si to venku neužila :(
ALKA, 10.03.2008 19:10:04, IP: ***.***.214.94, #39607
MARCELKO, je to jak na houpačce, mně je jakž takž dobře, ale třeba teď mě popadla taková slabost, až na zvracení, jenom z toho že jsem se rozčílila na děti, protože neuklízejí. Přijela zase teta na noc, ta má zvučný hlas, tak křičí ona, manžel a já musím jít nahoru sem za vámi, protože mi je z toho všeho blbě.
MAJULKO, to víš, že jsem mu to říkala. On je hodnej, šikovnej, všechno doma udělá, umí výborně vařit, od maličk koupe děti, ale ten alkohol.... My se moc nehádáme, docela se na všem shodneme, na zařízení a tak. Akorat mi přijde prostě, že se chce těm chlapům tady vyrovnat v pití. Jemu bude letos 30 a ostatním tady těm "závislákům" - tak si říkají, je okolo 40 i 50 roků. Všichni vydrží mnohem víc nebo na manželky kašlou, na to já si nikdy nezvyknu. Ale jak mu to vysvětlit? Je mi hloupý mu dávat nějaká ultimata. Když zemřel taťka, tak dva roky potom si mamka přivedla druha, mně bylo 9 let - říkám mu dodnes strejda. Je hodnej, vaří, sám si pere a stará se o starého tatínka. Ale proč to píšu, protože když přišel z hospody, nadával nám, mně huso a mamce ještě hůř. Kroutil nám rukama a mamku strkal do skříně. Vždycky jsem se snažila čekat do noci s ní, protože on se přede mnou přeci jen trošku styděl a zalezl do postele a dal pokoj. Manželův otec je velký alkoholik a já mám strach, že bude po něm
Jarča, 10.03.2008 19:29:03, IP: ***.***.207.28, #39612
Ahojte všichni,tak jsem dorazila z práce a jsem zase unavená,a ještě mě začala bolet hlava.Marilyn,vždyt se nestalo nic hrozného,když jsi si vzala Lexoš,já už jsem taky nebrala Rivotril a dnes jsem si půl vzala,nebylo mi a není nic moc,dusím se a jsem v napětí,už jsem byla v pohodě a zase,to mě štve.Zítra ráno jidu k dr. na psychinu,jsem zvědavá,co mi řekne a co zase vymyslí za blbost,minule mě cpala do léčebny kvůli únavě.Marcelko,už máte hotovo,nám taky dělali stupačky,takže vím,co to je,a loni jsme v bytě bourali celé jádro,to byla hrůza,trvalo to 3 týdny a toho prachu,už nikdy.Majulko,na co je dobrá Solná jeskyně,u nás je taky celé centrum relaxační,a masáže,to je dobře,že pro sebe něco děláš.Já mám ted tak blbou pracovní dobu,že se nikam nedostanu,máme otevřeno do půl 6té,je to dlouho,a všechny soboty.Lukáši,to je bezva,že je Ti dobře,moc Ti to přeju,ty marodíš?U nás bylo dnes celý den krásně,slunko svítilo,už by mohlo být jaro,ale ještě se má asi ochladit.tAK SE MĚJTE VŠICHNI DOBŘE JARČA
        Předchozí   1 .. 156157158159160161162 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.