Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Jířa, 11.03.2008 11:43:56, IP: ***.***.28.159, #39680
LENKO Z OLOMOUCE
tvůj strach chápu.taky jsem porád odkládala, protože co mu tam budu povídat. Neodkládej to. čím dřív přijdeš, tím líp s etoho zbavíš.Já ted objevila lidi v jednom centru a fakt tam chodím ráda:-)
Marilyn, 11.03.2008 12:09:37, IP: ***.***.24.114, #39683
Zdravím všechny sluníčka. Dnes je změna počasí anějak to na mě dopadá a na ten můj žaludek a tak to ráno hezky začalo, vzala jsem si jen 1/2 Lexaurinu a šla do práce porpvé SAMA pěšks. Četla jsem si noviny a měla jsem z toho takovou radost a teď jsem jak chcíplá myška, žaludek mě bolí, jsem mrzutá a ven mě nikdo nedostane ani heverem. A jak je Vám??
Marta , 11.03.2008 12:29:47, IP: ***.***.1.78, #39687
Hezky den všem! Majulko , volala jsem jedné známe , která má prolaps chlopně , nebo-li vadu srdce a říkala , že to není to samé co máš ty.Ty jsi psala o nedomykavosti, takže máš být v klidu. Tak jsem ráda i za tebe.Bohužel Appel ona se víc než urazila....Lukáši to je fajn, že je ti líp a ostatním přeju také lepší dny .Co se týče mojí tachykardie..-) už jse o tom Jířo četla na netu je to asi půl roku, mám problémy s ledvinama, myslím si , že je to i tím....v pátek se snad dovím víc , jedu do Prahy.MOc mě mrzí , že opravdsu poslední dobou většina doktorů nad vším mávnou rukou .... pa všem..:-(
Robert, 11.03.2008 13:55:44, IP: ***.***.102.229, #39690
Nebojte se jste všichni zdraví až na tu hlavu. Ale není to nic vážnýho. Kašlete na psychiku a ona to vzdá. Užívejte života. Ajko kdy půjdem na to černý pívo jak jsme se loni dohodli?
Petr, 11.03.2008 14:36:11, IP: ***.***.108.39, #39695
Ahojte všeci. Roberte máš 100% pravdu!!:-) Já sám jsem toho zářný případ. Chtěl jsem se vás zeptat: AD beru už skoro 3 týdny a mám takovej malej problém. Myslíte, že to že nemůžu pořádně spát je způsobeno AD?? V noci nemůžu usnout a strašně brzo vstávám. A přes den, když to jde tak pak spím zhruba 2 hodiny. Zkoušel jsem to odpoledne nespat,ale stejnak nespím v noci déle než 6 hodin (spíš méně než těch 6 hodin). Mno a před chvílí jsem se z toho tak vynervoval, že se klepu jak drahej pes!!! Ach jo... je to hrozný ta PP. Mno nic, radši nebudu fňukat. Mějte se tu všichni krásně a ať vás nic netrápí...
marcela, 11.03.2008 14:47:35, IP: ***.***.63.11, #39697
LENČO z olomóce to jsem byla já, jak jsem se tě ptala, já jsem totiž před lety taky něco přechodila a od té doby se to se mnou vezlo, pak se to srovnalo, jenže jsem nenapravitelná a přechodila jsem znovu chřipajznu takže jsem byla potrestaná. možná by stálo za to zajít napřed k ovodnímu doktorovi, může ti udělat rozbory krve, kvůli té únavě a tak, některá adntidepresiva může předepsat i obvoďák, jestli je to v začátku, mohlo by ti to stačit, ale rozhodně to neodkládej. MERILYN já jsem taky jako praštěná. ROBERTE ty si vysmátej, ale budiž ti to přáno. MÁM VODU, JDU VYTÍRAT HURÁ HURÁ HURÁ
Marta, 11.03.2008 14:53:34, IP: ***.***.1.78, #39699
Co bereš za AD? a ty máš PPa jakou diagnozu, někdy se ještě musí bud přidat, nevím kolik toho bereš? Nebo k AD něco na spaní...přeju ti hodně štěstí...pa
DIANA, 11.03.2008 15:44:50, IP: ***.***.62.29, #39706
APPLE, ja ti uz vzkazovala po Ajce, at se toho nebojis, ja postupne navysovala a uz beru 3 krat 2 COAXILU. A vedlejsi ucinky zadne. Tak,kdyz se nebudes citit dobre, opravdu muzes navysit a nic se nedeje. Ja jsem prece psala, ze pisu o Coaxilu. Me to zajima, jak zabira ostatnim. Tady jsme na nem byly jen 4. Tak pisu uz dyl, hned, jak jsme se tady dohadovaly,jestli nekomu pomaha. Takze nic noveho. AJKO - tobe preju brzke uzdraveni, zanet mocaku znam, je to hodne neprijemna zalezitost.
Alka, 11.03.2008 16:43:05, IP: ***.***.214.94, #39708
Ahojky, tak kadeřnice je pryč, babička taky, teta taky.... Mám konečně klid, to byl šrumec, pro všechny uvařit oběd a obletovat je. :-) Dala jsem se i do stříhání naší Kelly, už včera a dnes ji dodělala a teď vykoupala, tak jsme všichni nahezkaní.
AJČI, to ti nezávidím chudáčku, snad sis to přivolala, já to měla nedávno, a pak hned střevní chřipku a pak deprese. Ten močák to není nic příjemnýho, taky jsem dostala ATB. Snaž se hodně pít i URO-ble, ale pomáhá. A taky buď co nejvíc v teple a hodně se oblíkej - teda machruju, ale to mi nakázala tehdy doktorka.
MAJULKO A JÍŘO, to je fajn, že vám je líp, to je dobrá zpraáva. Já mám tedˇdivný pocity v břiše, musím pořád něco dělat, jinak mi není dobře anebo psát deník:-( Psychiatrička mi minule řekla, že mi musí být tři měsíce dobře, než mi sníží, a pak vysadí AD. Ale stejně to není stoprocentní. Nemám prý PP, ale somatickou formu deprese (snad to je dobře)
Hele holky a kluci, jsou už někde ty stránky, kde bych se něco o vás dozvěděla?
Niky, 11.03.2008 17:51:50, IP: ***.***.15.59, #39716
Ahojky všem, nejpreve pozdravy všem zlatým lidičkám na těchto stránkách. Díky za to že jste a dělíte se s námi začátečníky o zkušenosti i postřehy. Už dlouho tady čtu a čerpám, poučuji se a zklidňuji. Jsem již měsíc a kousek na AD Citalec 20. Začátek byl fakt krutý, bylo mi zle, točila se země i svět, nejedla jsem, jen banány a přesnídávky, zhubla 10 kg. Bále se všeho a všech, hlavně samoty a smrti. Smrti kvůli dětem. Je zvláštní že moje zdravotní trable nastartoval klid. třítýdenní odpočinek po letech dřiny a starostí. děsný. nebránila jsem se návštěvěpsychiatra, doufala jsem v pomoc a vysvobození. Pomohli mi i přátelé a trochu děti, i když moc toho asi nechápou. V tyto dny už je líp, rozhodně ne dobře, ale líp ano. Mimo únavy, ale jak píšete, tak tu máte skoro všichni. Nebyla jsem nikdy na neschopence, snažila se přežít i kolegové hodně pomohli. A tak chci jen všem dobrým dušičkám znovu poděkovat a poppřát všechno nej nej nej, ať je líp a hodně sluníčka hodně brzo. A těm co nevěří ať to zkusí, nebojí se a hlavně věří, protože tahle nemoc chce klid pohodu a hlavně čas a víru v lepší časy. díky a ahojte všeci.
Lukáš, 11.03.2008 18:47:53, IP: ***.***.223.179, #39730
No už jsem se radoval,že je to lepší a dneska mě to zase venku draplo......štvě mě to, protože jsem se začínal těšit do práce, ale s tím se asi musí počítat, že se to bude vracet....kdyby to alespoň neutočilo v těch nejméně vhodných chvílích....
Jířa, 11.03.2008 18:52:29, IP: ***.***.28.159, #39731
Lukáši jo mám to taky tak:-( těším se na práci protože je mi pár dnů fajn a najednou šlus a zase je mi blbě a já si říkám jak to zmáknu.. ale tyhle hnusný dny se zkracujou a ty dobré prodlužujou :-)
Marilyn, 11.03.2008 19:08:47, IP: ***.***.45.227, #39734
To je mi líto, ale když si lupneš prášek, tak to pak bude dobré, mě je zase dobře do 3 hodin a pak je to toální katastrofa. Jak říkám, nevím, jestli je to tou jasní únavou, nebo co...VŠEM, nemáte nějaký dobrý tip na únavu a celkové povzbuzení?? Zkoušela jsem guaranu a nic jsem nezaregistrovala...
Apple, 11.03.2008 20:05:13, IP: ***.***.99.147, #39739
JJ ... a jak ti těch 6 Coaxilů sedí ? Poznala jsi nějakou změnu ?
Ajka, 11.03.2008 21:57:38, IP: ***.***.152.103, #39753
Alko, díky za rady, ale já už mám bohužel s tímto problémem spoustu zkušeností. Teple se oblékám, v mrazech nosím i punčocháče, spodní košilka se stala nedílkou součástí mé garderoby, teplé ponožky a bačkory jsou samozřejmostí. Pitný režim je pravidelný - 2-2,5l denně.Baštím sušené brusinky, občas do sebe hodím celaskon na okyselení . A teď babo raď, kde jsem udělala chybu. Neber to osobně, nebo ve zlém, vím, že nejsi baba. Jinak mě je už lépe, jsem ještě hodně unavená z toho nevyspání, usnula jsem v půl sedmý,jen tak na sedačce, přítel mě ale v sedm budil na ATB.Tak se těším do spršky a do hajánek. Ale, jsi hodná, Alko, že máš zájem. Bylo to moc milé.
        Předchozí   1 .. 158159160161162163164 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.