Diskuse - Panikářky 8
Verunka, 08.03.2008 21:35:15, IP: ***.***.89.241, #39392Beruško neznámá,ne ne tak zkušená panikářka nejsem a na srdíčko netrpím vůbec.Jsem zdravotník,přesněji děstká sestra a fyzioterapeut zároveň.Nyní se věnuji fyzioterapii a do budoucna se budu zaměřovat na porodnictví,takže skloubím znalosti z pediatrie i fyzioterapie,plus se přiučím novému řemeslu.pápá
Alka, 08.03.2008 21:39:38, IP: ***.***.214.94, #39393Leničko vítám tě, konečně ses rozhodla a napsala. Nevím, proč bys sem nemohla psát a patřit, každý může..... Co píšeš o lidech, já tvrdím to samé, bydlím na vesnici, ale lidi se tady hrozně pomlouvají a přidávají klepy, mně to mozek taky nebere. Možná je to tou depresí. A jak píšeš, když někdo zvýší hlas......mamka na mě hodně křičela a celý život jsem všechno dělala špatně. Teď když neposlouchají děti a manžel na ně zakřičí, udělá se mi na zvracení, rozklepou ruce a mám mžitky před očima. Je to teď lěpší, ale stejně
Ajka, 08.03.2008 21:40:28, IP: ***.***.152.103, #39394Rozumím , bez obav...
Alka, 08.03.2008 21:42:17, IP: ***.***.214.94, #39396Marilyn, jakto, že přítel zítra přijede a zase odjede? On jako jezdí na služební cesty nebo tak něco? Hlavně že je ti trošku líp
Verunka, 08.03.2008 21:49:34, IP: ***.***.89.241, #39397leničko,jaká AD bereš? Drž se,broučku,ono bude lépe,uvidíš.A to ,že ti lidé často připadají zllí...to mě také,navíc nemám na lidi odhad,v každém se snažím nacházet to dobré,...no a pak na to doplácím...
Holčinky,kde je Miroušek,Ivanka,Alenka....Martička...No prostě stará garda??? Už se mi stýská!!!!
Všem přeju krásnou dobrou noc a posílám do snů andělíčky strážníčky!!! Já mívám dost noční děsy.Jak jste na tom vy ostatní???? Zdává se mi třeba o o tom,že mi umřely děti,nebo že má tatánek bolesti,že mu nemůžu pomoci....že mě honí dravý lev a chce mi zabít moji malinkou Haničku a pak i mě a já nemohu utéct...Jsou to někdy vážně hrůzy.Mám strach,co se mi bude zdát dnes.Sny si ráno jasně vybavuji,vracejí se mi...Nikomu bych je nepřála.Berušky,proto vám posílám andělíčky,ať vás od takových hrůz ochraňují!!!
lenka, 08.03.2008 21:53:05, IP: ***.***.246.221, #39398jste hodni každy vecer to z vasich radku citim a saju z vas neco hezkeho.. to jak se tu delo neco divneho mě hnalo už do takové beznadeje. jsem rada ze už se tu mate zase radi. tak ja končím a budu zase číst. moc dekuji.
Alka, 08.03.2008 21:53:40, IP: ***.***.214.94, #39401Verunko, já mám taky dost noční děsy a od té doby co beru AD, úplně živé sny, když se probudím, tak nevím, jestli je to pravda nebo jenom sen. Kolikrát mi ráno trvá dlouho, než to srovnám ve svý hlavě.
Alka, 08.03.2008 21:57:25, IP: ***.***.214.94, #39402Leničko, klidně i piš, jestli ti to pomůže:-)) Nemysli si, že sem nepatříš, máš úzkosti a divný pocity jako my všichni. Já třeba taky prý netrpím PP, ale mám úzkost, depresi. Mně bylo taky ve čtvrtek z toho, co se tu dělo hodně špatně. Nevím, jestli jsi četla to moje selhání smyslů. Holky mě zas vytáhly nahoru, probrečela jsem skoro celou noc. Děkuju vám taky, že jste jako dřív
jířa, 08.03.2008 22:02:42, IP: ***.***.28.159, #39405AJKO
tak to je dobře, že jsi pochopila. Já bych totiž určitě koukala jako tele co to po mě chceš .-)))
VERUNKO já taky mívám děsíky:-( zrovna dneska se mi v něm vyboural manžel s nejstarším dítkem. A měli jet spolu na nákup, tak jsme to zakázala:-( jel jen manžel a trnula jsem. většinou mě ale ve snech někdo honí a vraždí:-( Ale na jednu stranu jsem ráda, že se mi zase začaly sny zdát. hrozně dlouho se mi nezdály žádné.Než jsem dostala AD
a k tomu Espritalu, vezmu si tedy dneska a vyčkám co pak dál. já jsem taky zdravotník, říkala jsem si, že je to nějak moc naráz..:-).. to jsi ty co jsi psala, že chceš dělat tělocvik s těhulkama a td??? Já bych chtěla a přidat k tomu těhu břišní tance.. protančila jsem všechna těhu a bylo to moc fajn. A abych využila registrace když už jí mám a k tomu ty masáže:-)
Jdu do hajan. Tak dobrou noc
ALKA, 08.03.2008 22:05:04, IP: ***.***.214.94, #39406Verunko, taky mi chybí holky jako Alenka, Ivanka už tu nebyla moc dlouho. To mi připomnělo, že dlužím MARTIČCE vysvětlení: Ve čtvrtek jsi mi, Marti, psala, proč nenapíšu nic o taťkovi? Můj taťka zemřel, když mi bylo akorát 7 let. Měl infarkt - doma. Už jsem to tu asi psala, je toho všeho moc dohromady, vím. Prostě jsem ho tehdy slyšela v koupelně sípat a takový zvuky a vrátila jsem se zpátky do postele. Nikomu jsem nic neřekla. Mamka vstala a už pak tatínkovi nepomohla, ani sousedka zdravotní sestřička. Záchranka přijela po hodině a půl a doktor sfetlej. Padal mu kufřík z ruky a děda ho podpíral do schodů. Byla jsem schovaná pod stolem a všechno viděla. Tátu jak leží na zemi. Od puberty se mi zdá o té noci, co doma zemřel. Vidím ho ležet na zemi a vím, že já byla jediná kdo mu mohl pomoci a nepomohl. Proto jsem před 6 lety vyhledala psychologa, ale dodnes to nemám vyřešený a sen se mi stále vrací.
Jířa, 08.03.2008 22:13:23, IP: ***.***.28.159, #39408ALKO
To mě moc, strašně moc mrzí :-( Víš co, byla jsi malinká holčička.. nemůžeš si nic vyčítat..Ach jo..hlavně pan doktor měl bejt střízlivej. Sakriš to mě drtí takový zdravotníci. Ostuda je to.Letí k Tobě ode mne obětí..
ALKA, 08.03.2008 22:18:04, IP: ***.***.214.94, #39413Jířo, děkuju. Ono nejde o doktora, ani ta sestřička ho nezachránila. I když mamka tehdy podávala stížnost a oni ji odepseli výhružným dopisem, že jestli toho nenechá, půjde do vazby. On to byl rok 1987. Teď by se to možná řešilo jinak.
Bohužel si to vyčítám a můj psych. mi nemůže vytlouct z hlavy myšlenku, že jsem zabila vlastního tátu, tím, že jsem nikomu nic neřekla, aby pomohli........
Majulka, 08.03.2008 22:40:29, IP: ***.***.142.119, #39417AJUŠKO,určitě to nic není,neboj,taky jsem se bála o syna a má to v pohodě.Dbal na čištění a má to dobrý.Ty schody jsem zkoušela a nic se mi nestalo :-)já měla teď silnější tachykardii až po roce.no uvidíme.. máš pravdu,že už strachy by tam být neměly a já když se začnu pozorovat,najdu si i zbytnělou prostatu :-)))))ALUŠKO neobvinuj se broučku,fakt si byla malá Berunka.Hladim tě po vláskách.
Majulka, 08.03.2008 22:41:00, IP: ***.***.142.119, #39418AJUŠKO,určitě to nic není,neboj,taky jsem se bála o syna a má to v pohodě.Dbal na čištění a má to dobrý.Ty schody jsem zkoušela a nic se mi nestalo :-)já měla teď silnější tachykardii až po roce.no uvidíme.. máš pravdu,že už strachy by tam být neměly a já když se začnu pozorovat,najdu si i zbytnělou prostatu :-)))))ALUŠKO neobvinuj se broučku,fakt si byla malá Berunka.Hladim tě po vláskách.
ALka, 08.03.2008 22:48:57, IP: ***.***.214.94, #39420Majulko, já vím, jen se s tím neumím srovnat. Jsi moc hodná, přeji ti ať je ti už lépe. Dobrou noc, beruško, sotva už koukám. Pa