Diskuse - Panikářky 8
Jířa, 09.03.2008 7:54:18, IP: ***.***.28.159, #39428ALKO ach jo:-( nevymluví ti to nikdo. Musíš ty... já si zase pořád říkala, že za zneužívání jsem si mohla sama. A nenáviděla jsem malou já do nedávna. pak jsme byla u jedné paní kyvadelnice:-) a naučila jsem se malou já obejmout.Slz u toho bylo děsně Ale najednou jsem viděla že jsem za to fakt nemohla. Byla jsem malinká:-( stejně jako ty...malinký děti neví jak se zachovat vyleká je daná situace..Moc ti přeju aby jsi malinké Alce dokázala odpustit
Majulka, 09.03.2008 8:43:27, IP: ***.***.142.115, #39429Krásné ráno sluníčka,já zase chrupkala 9 hodin,jsem jako nedvěd.Teď jsem si měřila tlak a mám 89/50,pak mi nemá být divně :-)jak jste se vyspinkali?já koukám na Zone Reality jak psi zachraňují své páničky,to je úžasný co dokážou.Koukám tady na tu moji bílou labradorku a když mi teď bylo blbě,byla u mě štočená a chránila mě :-)přeju všem krásný den.Majulka
Majulka, 09.03.2008 8:45:47, IP: ***.***.142.115, #39430Krásné ráno sluníčka,já zase chrupkala 9 hodin,jsem jako nedvěd.Teď jsem si měřila tlak a mám 89/50,pak mi nemá být divně :-)jak jste se vyspinkali?já koukám na Zone Reality jak psi zachraňují své páničky,to je úžasný co dokážou.Koukám tady na tu moji bílou labradorku a když mi teď bylo blbě,byla u mě štočená a chránila mě :-)přeju všem krásný den.Majulka
Marilyn, 09.03.2008 8:50:18, IP: ***.***.45.227, #39432On totiž začal pracovat jako mistr a jezdí po stavbách různě po ČR a když mají moc práce, tak přijede jenom na otočku zase odjede, ale už se na něj moc těšíííííím :)
Verunka, 09.03.2008 9:22:04, IP: ***.***.89.241, #39437Krásný den Berušky!!!
Mně se dnes už spalo lépe,tedy nebylo to tak těžké a zlé spaní.Sice někoho v mém snu zavraždili,ale nebyl to nikdo známý a po dlouhé době mě nikdo nehonil...Jsem asi vážně blázen.Jsem i ráda,ne ve zlém,že ty děsy nemívám sama a že to patrně dělají i ta AD.Ještě že tato disk. je,alespoň si s těmi problémy nepřipadám tak sama,
Jiřinko,jo jo ,jsem to já,co už o těch těhulkách psala.Vím,že by mě to velmi bavilo,byla by to práce dynemická,měnící se,na druhou stranu krásná,kdyby se nám povedlo zdravé miminko.To je potom úžasný zázrak.
Majulko,Endíík pozdravuje tvoji labradorku.I on u mě hodně líhává,když vidí,že mi není dobře a jakoby mě od všeho chce ochránit.Naše kočička zase umí zcela bezpečně najít místo,kde mě to bolí a tlapičkama mi tam šlape kolikrát se mi uleví,teď myslím třeba namožené svaly z práce.Vůbec si neumím představit,že bych neměla pejska a kočičku.Oni dávají tolik lásky a neočekávají nic víc než to,že i já je budu mít ráda a pohladím je.Ta láska je zcela nezištná,jiná než mezi lidmi,mnohem čistčí.
Berunky,tak já jdu péct kokosovou bábovku s tvarohem.Kdyby jste chtěly,tak vám napíšu receptík.Pusinky a pozdravy všem!!! V.
marcela, 09.03.2008 10:07:06, IP: ***.***.63.11, #39442ahojíček krásnou neděli přeju!!!!!!! já jsem včera spala už po osmé hodině, usnula jsem u malé v pokojíčku, pak jsem se jenom přestěhovala a spala do rána jako špalek. MAJULKO koukám, že tebe ten tlak taky zlobí viď, neboj bude to dobré. ALKO není to tvoje vina, byla jsi malá holka, mne zemřel strejda, když mu bylo necelých 38let, odjel si svou šichtu, byl za manželkou v nemocnici, odvezl děti k babičce, šel koupat psa, a tam to na něj přišlo, a už mu nepomohl nikdo, teď v dubnu to bude 17let, nechal po sobě dvě děti, tenkrát jim bylo 15 a 14let, byl to hroznej šok..............zůstala jim jenom mamka, já vím ty už nemáš ani maminku, je to krutý já vím, ale máš tu ty dva caparty, kteří tě moc moc potřebují a mi tě tu máme rádi.........mějte se všichni krásně, já jdu kuchtit oběd, musím dva chody, budeme bez vody a pak jdu s manželem obkládat strop v ložnici pa pa pa
Marilyn, 09.03.2008 10:33:03, IP: ***.***.45.227, #39447Ahoj kočinečky, venku je nádherné počasí, dneska jsem konečně došla s tím košem, na chvilku jsem si sedla na lavičku a bylo to krásně, neodjed mi všichni pryč, jdu se i projít, ale sama ee. Jinak jsem přítelovi POPRVÉ motala ptáčky a málem mě u toho omylo, povedl si mi jakž takž až ten poslední a to jsem jich dělala 5!! Tak to mě moc nepochválí :) a jak je Vám kočinky???
Verunka, 09.03.2008 10:44:51, IP: ***.***.89.241, #39448Ahoj Merylin!
Kde bydlíš,já v Liberci a je tady docela hnusně-zataženo,šedivo.Pápá a ty ptáčky se naučíš.Neboj,přece poprvé nemůžeš hned všechno umět.Určitě přítelovi bude tato krmě velmi chutnat...:-) pápá
Marilyn, 09.03.2008 10:53:49, IP: ***.***.45.227, #39450Ahoj Verunko, já jsem jižňátko, skoro u hranic. Doufám, že to zdlábne, jinak to do něj natlačím násilím :) V Liberci je skoro pořád ošklivě, když tady nebyl vůbec snížek, tak tam bily úplné kalamity.
Marilyn, 09.03.2008 10:55:55, IP: ***.***.45.227, #39451Omlouvám se za hrubku, stydím se, nemám ráda hrubky.
Verunka, 09.03.2008 12:05:38, IP: ***.***.89.241, #39456Merylin,prosím tě,i já občas zjistím,že dělám na PC hrubky a překlepy,přitom v běžně psaném projevu neudělám jedinou hrubku.Nevím,čím to je...
S Libercem máš pravdu,je to tu takové drsnější,stále zde fouká chladný vítr a zimy tu bývají velmi kruté,tedy v posledních 2 letech byly velmi mírné,ale jinak tu zima trvá až 7 měsíců..a já mám přitom tak ráda teplo.Možná je to i tím,že naš rodina původně pochází z J-Moravy,tak jsem taková zimomřivá...pápá
Marilyn, 09.03.2008 12:07:57, IP: ***.***.45.227, #39457Mě se to také běžně nestává :D. J¨j, vždy jsem se doslýchala ve zprávách, jaké tam jsou kalamity a já tady koukla z okna svítilo sluníčko. A co Tě přivedlo z Moravy do Liberce??
ALKA, 09.03.2008 12:37:01, IP: ***.***.214.94, #39461Ahoj všichni, Marilyn, tak tady polemizuju jaký jsi motala ptáčky a teď mi došlo že nejspíš k obědu. Jsem natvrdlá. No já když je dělala poprvé, tak z nich všechno vypadlo a úplně se rozpadly. Od té doby je raději vaří manžel. Dnes taky vařil. Žehlil si včerejšek, byl od tří odpoledne u souseda a přišel v noci nalitej a zvracel, ale nic mu není:-(
MAJULKO, já vím, že jsem byla malá, ale je to prostě ve mně. Máš labradorku doma? Já už tady psala o svým hafíkoj Diance. VERUNKO, moje taky u mě leží a když brečím, líže mi slzy. Přemýšlím taky o kočce, já moc kočky nemusím, jako že jsme nikdy neměli a přijdou mi zrádný. Jednou mi skočila na záda a celé mi je poškrábala. Ale sestřenka mají doma dvě a ta jedna k nikomu nejde, jenom ke mně. Moje děti chtějí, ale nevím jestli jednu nebo raději dvě? Jestli ven nebo domů? Poraď mi, prosím????
JÍŘO, tebe někdo zneužíval, promiň, to jsem nevěděla, jak asi píšu krátce. Taky nenávidím tu malou holku, co nepomohla vlastnímu tátovi. Já vím, že musím sama, ale nevím jak.
MARCELKO, taťkovi bylo taky nedožitých 38, je to hrozný, přijde mi, jak je život nespravedlivej. Ale Peta mi tehdy napsala, že na každýho jednou dojde a já věřím, že jo.
Děkuju všem, že píšete a že se to tady zase srovnalo.
Marta, 09.03.2008 12:59:15, IP: ***.***.1.78, #39464Jsem ráda ,že se to tady srovnalo, ale nezlob se Verčo a ostatní dám si pauzu.......chci jen vyřídit Dianě, že mě zklamala , ale každý jsme nějakej , neboj už ti nebudu psát , aby si se k nám vrátila a prosit tě !!!Pracuju s lidmi s psychicky nemocnymi, tak něco o tom vím....nikdo ze mě nebude dělat blbce a že jsem věříci si nenechám nadělat na hlavu.A na můj mail už nepiš , já to už stejně mažu....A budu si psát co budu chtít , nepoznávám tě...a jak tvrdíš , že je nějaká Ilona blázen mám to na mailu......od tebe tak to bych si nedovolila napsat ,dyžtak je nemocná.........
Verunka, 09.03.2008 13:12:00, IP: ***.***.89.241, #39465No,já už se tady narodila,ale babičku sem přivedlo nevím co....?? Dodnes mi to není zcela jasné,proč sem babička s dědou z teplého jihu migrovali.Nikdy mě nenapadlo se jich na to zeptat a nyní je už pozdě,protože nežijí.Ale prý tu byly po r.1948 levné byty a domy..,tak patrně to byl ten důvod.Mám na Moravě minimálně polovinu příbuzných a stále se stýkáme.Vždycky mě to tam hodně táhlo.No,ale asi zůstane v tomto mém životě jen při návštěvách,jelikož tady máme s bráchou velký barák,naši partneři odtud pocházejí...Ale třeba v příštím životě se mi povede zůstat tam,kde to mám nejraději.Jen doufám,že se nenarodím třeba v Jordánsku,Afgánistánu...nebo podobné šílené zemi...:-) pápá