Diskuse - Panikářky 8
Jířa, 08.03.2008 18:38:08, IP: ***.***.28.159, #39354Jsem celej den nervozní ouplně ukrutně. šla jsme s nejmenším dítkem koupit Anušce k narozeninám nějaké dárky a teda myslela jsme že to vzdám:-( musela jsme slupnout Lexaurin a pak to šlo. Nu ale právě už to zase leze:-(tak nevim. Taky mě dneska děsně bolej záda a mám zas tachykardii. Už jsme dneska přemejšlela že doktorovi kejvnu na ten proud do srdce.. ale to mě přešlo:-)))
jů a víte (tedy nevím jeli někdo mezi váma věřící.-) ale to je jedno...že Aninka bude letos slavit narozky na den vzkříšení?V neděli 23.se má slavit a to tedy budeme:-)))
jířa, 08.03.2008 18:43:39, IP: ***.***.28.159, #39355Ajko ty chceš piercing?? Já si ho nechala udělat po třetím porodu :-)) chichi splnila jsme si dávný sen a v pohodě:-) nic mi neudělal
Ajka, 08.03.2008 19:14:18, IP: ***.***.152.103, #39356Jířo, já ho chci do obočí.Nejraději bych malé kamínky, ale nevím jestli takové v nabídce jsou. dívala jsem se na netu, něco jsem našla, ale výběr je malý. A kde ho máš ty ?
Jířa, 08.03.2008 19:17:29, IP: ***.***.28.159, #39357AJKO
já mám v pupíku :-))
MAJULKA, 08.03.2008 19:35:40, IP: ***.***.142.118, #39358AJUŠKO,tak si tam nech dát plast,jako měl můj syn.Toho poškození zraku se neboj,ty to nebudeš mít takového rozsahu.S těmi AD taky nevím,už AJČI přemýšlím,jestli nemám nějakou vadu na srdci kterou třeba nezjistili :-(jsem cvok. Co ?pořád potřebuju ujišťovat,už mě to sere.JÍŘO já jsem taky teď odpol.trochu nervózní.A ty máš tu tachykardii od čeho?
Jířa, 08.03.2008 19:43:20, IP: ***.***.28.159, #39359MAJULKO z čeho mám tachykardii nevím. Na echu jsme nic neměla.Kardiolog mi nabídnul betablokátory bud chronicky nebo při potížích a nebo výboj do srdce . Příčinu nějak nehledali. Jdu s tím ted za obvodní co dál. Podle mě mi to souvidí s hrudní páteří. Když mě bolí tak cejtim jak mi srdce buší... a s vedrama.Ale když mě nebolej záda, tak i srdce je ok. Tak nevim. Doktoři tvrdí že je to blbost. mě se to zdá pro změnu logický, že když mi oteče hrudní kost, bolí mě žebra a hrudník kolem dokola, tak srdce musí nějak reagovat.. nevim no.
Marilyn, 08.03.2008 19:45:38, IP: ***.***.45.227, #39360Ahoj kočky, tak jsem teda dneska úplně totálně vysusunutá, začala jsem prát záclony, mýt okna, třídit bordel, to byste nevěřili, kolik doma má člověk krámů :). MÁJULKO jakpak Ti je?? Říkala jsi, že asi dneska budeš hajinkat, ale určitě jsi něco dělala, viď. AJKO do obočí se dává piercing obočovka, tak si to zkus najít, je to taková činka, ale asi malinkaté kamínky v nabídce nejsou mám ten dojem. LUKÝSKU jak dopadla návštěva tchyně?? LENKO sluníčko, asi Tě něco moc trápí, měla by jsis s někým popovídat a dostat to se zebe a pak vyhledat nějakého odborníka, to neni normální takhle plakat.Jinak mi dneska přijede tatínek, ale až v 22:00, tak snad do té doby vydržím, dneska jsem opravdu makala a díky tomu jsem to zvládla bez jediného Lexaurinu, ale bohužel, venku jsem zase nebyla :(
Apple, 08.03.2008 19:47:41, IP: ***.***.99.147, #39361Jéé, to jsi hodná, že jsi na mě myslela ... u zubaře vše ok :-)) Četla jsem, že ti přítel přijede dneska a zase hned odjede .. to mě mrzí ... a už jsi byla na tý procházce s košem, jak jsem ti psala ? :-)) Měj se prima ...
Marilyn, 08.03.2008 19:51:49, IP: ***.***.45.227, #39362Beruško, to jsem ráda, já mám ze zubaře hrozný vítr, celkově se strašně bojím doktorů :( Přítel přijede až zítra a zase pojede :( ale dneska přijede taťka a bude tu spát. Jsem pěkná ostuda, dneska jsem nevylezla na krok ven, ale za to jsem udělala úplný grunt pokoje :)
marcela, 08.03.2008 19:52:55, IP: ***.***.63.11, #39363ahojíček všem vespolek!!!! dneska jsem totálně v čudu, bolí mi všechno, byli jsme u rodičů, a teď tu sedím a jsem zralá na postel!!!!! Jířo já na echu taky nic neměla, ale občas se to objeví:-(((((((( já bych taky věřila i té páteři, ale znáš naše doktory, kolikrát jsou to doktoři z leknutí. ajka ty jsi taková dobrá kupa viď, alko jak je???? majulko co žaludek už jde baštit????? kde je dneska marta???? marti kde jsi. tak se tu mějte já se jdu umýt a půjdu asi opravdu spát.................
Verunka, 08.03.2008 20:07:11, IP: ***.***.89.241, #39365Milá Leničko,to co popisuješ je jasná deprese s úzkostnou složkou.Popravdě se v tom dost sama ppoznávám,i když samozřejmě to má každý malinko jinak.Majulka ti už psala,abys so nejdříve vyhledala dobrého psychiatra.No a pravdu má jistě i Lukáš s tím přetažením.Prostě už se toho nakupilo moc a ty to nyní bez odborné pomoci ppřestáváš zvládat.Beruško,hned v pondělí si zajdi na obvod a nechse poslat na psychiatrii a mezitím než tě vezmou na objednání,tak si nech od praktika napsat alespoň Nějaký Lexaurin,Atarax nebo Neurol,ať to vydržíš.Možná by byla na místě i kratší neschopenka nebo dovolená,alespoň týden,aby jsi nabrala trochu sílu.Moc moc ti bdud držet palečky.
Jiřinko,to vysazení Espritalu je pro tebe bomba jako ostatně každé vysazení AD,hlavně náhle.Podle mě měly být dávky tohoto léku vysazovány postupně a tak měsíc by to vysazování mělo trvat,aby nenastaly abstinenční příznaky.Kolik jsi ho brala? Máš ho ječtě doma? Pomůžu ti ho vysazovat po netu,jestli chceš...???Broučku,drž se a určo napiš!
Majulko,možná by tě důkladné vyšetření srdíčka opravdu uklidnilo.Osobně byh byla pro kardioechografii.Už jsi na ní byla? Pokud ne,tak požádej praktika ať tě tam pošle.A také bych natočila Holtra,což je 24h sledování srdíčka během normálního pracovního dne.Toto ti už dělali? Víš,já zase trpívám na časté miggrény a teprve ujištění opravdu dobrého neurologa mě zbavilo strachu z toho,že by se mohlo jednat o nádor v mozku.Racionálně vzato jsem věděla,že žádný nemám,ale když se ty záchvaty v posl. době stupňovaly,tak už jsem ten strach skutečně měla.Proto jsem ttaké zajela ve středu ke známému a nechala se velmi dobře vyšetřit ve fakultní nemocnici na neurologii.Jsem úplně v pořádku.Spouštěčem migrén je u mě stres a hlavně hormonální výkyvy,které díky tělísku s obsahem Levogestriolu mám,proto musí tělísko ven,nesmím už nikdy brát žádnou HAK ani substituci a je zde dobrý předpoklad,že se migrén zbavím úplně.
Jinak ještě k tomu vysazování AD.Právě kvůli těm migrénám a špatnému spaní mi neurolog vysadil Parolex a nasadil mi Esprital.Na jednu stranu cítím velkou úlevu ohledně zažívacího ústrojí,na straně druhé jsem poněkud rozhozená.Po Espritalu výborně spím,beru 15mg,ale mám abstinenč. příznaky z vysazení Parolexu.Nejsou přímo psych. rázu,ttakže neberu vůbec žádné beričky..,ale mám pocity nereálna,polívá mě horkost,cítím únavu..ale chci to zvládnout.Vím,že je to dočasné a ta léčby co mi nasadil neurolog je i zároveň profilaxí migrén,takže si můžu vybrat-vysazovat Parolex postupně,mít migrény a nevolnosti a zácpu,nebo to nyní pár dní vydržím,ale nebude mě bolet hlava a nebude mi zle od žaludku,nebudu mít zácpu..No,zvolila jsem druhou variantu,ale zatím dost bojuju.Ještě mi musí vyndat gyn. to tělísko a jak ho znám,bude se tomu zuby nehty bránit...Škoda,že lékaři tak často mezi sebou špatně spolupracují a neradi slyší názory pacientů a protistrany-třeba gynekolog názor neurologa...:-)
Všem posílám moc a moc pozdravů!!! V.
Jířa, 08.03.2008 20:13:49, IP: ***.***.28.159, #39366VERUNKO
Brala jsem Esprital asi od poloviny září 15mg.Doma mám zbyteček.Říkala jsem si, že to musí být šok, že ubyl kus serotoninu. Tak co mám dělat?Díky moc
Majulko... jo já měla Holtra i echo..na Holtrovi jsme měla pohybovou tachy 160.. ale zrovna mě ten den právě bolely záda:-( jinak mám doma kolem 80 a když slupnu prášek na bolest vyloženě cejtim, jak se mi zpomalí když začne lék účinkovat. Ale obvodák na mě kouká jako na psychouše no:-(
Ajka, 08.03.2008 20:18:44, IP: ***.***.152.103, #39367Majčí, určitě nemáš žádnou skrytou vadu. Zkusila ten můj testík. Vyběhnout se zátěží alespoň 3 patra ? Já to dělávála při podobných pocitech. Přežila jsem . Žádnou vadu, tedy alespoň na tom srdci, nemám.Takovéhle strachy by si mít neměla. Proto si myslím, že nemáš úplně vhodná AD. Ale taky to může souviset, že jsi poměrně často ve stresu. Buď pracovní, nebo s mužíkem....a to ti vyvolává záchvaty. Ať si myslíš, že už tě to nechává klidnou, tvoje podvědomí je jiného názoru. O plastu jsem neslyšela, to ale asi nevypadá tak pěkně, ne ? MARYLIN, já znám ty kuličky, je to pěkný, já bych ráda něco trochu serioznějšího.Viděla jsem na jednom konci kuličku, na druhým kamínek. Vypadalo to moc hezky, ale kamínek na obou koncích by byl ještě hezčí.
Marilyn, 08.03.2008 20:21:34, IP: ***.***.45.227, #39369Ona je totiž šroubovací jen ta jedna strana a tam bývá buď kulička, nebo hrotík, obávám se, že oba dva kamínky asi nenajdeš, ale když zajdeš do piercing shopu a zeptáš se, třeba Ti ho něchají speciál udělat, já si takhle nechávám dělat naušnice...
Ajka, 08.03.2008 20:24:59, IP: ***.***.152.103, #39370Já se hlavně musím rozhoupat, víš ?! A nechceš mi přijet vygruntovat ? Já ti klidně vysypu koš :-)))))