Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Ajka, 07.03.2008 18:43:29, IP: ***.***.152.103, #39218
Milý pane Honzo, psala jsem Dance na mailík ať se na to všechno vykašle. Zkuste na ní v tomto sněru apelovat, aby se zbytečně netrápila. Čas od času sem přijde někdo škodit, ale člověk se nesmí nechat zmanipulovat. V životě se setkáváme s takovými lidmi a nebudeme ušetřeni ani zde, protože je to fórum otevřené všem. A s tím se musíme smířit. Je od vás velmi hezké, že jste se jí zastal, je vidět , že vám na ní záleží a myslím, že jí to , od člověka tak blízkého, potěší nejvíc.Buďte jí i nadále oporou v jejím nelehkém životě.
Marta, 07.03.2008 19:31:56, IP: ***.***.1.78, #39220
Proč už to nenecháte být , jak mám vědět, že je to pravda?Já jsem svůj názor DIANCE napsala, ale já už tady opravdu nemůžu a to pochopte věřit....kdo je kdo.Já jsem několik tydnů četla na diskuzi příspěvky nějaké ILONY a ta jestli to byla ona? moc pomáhala druhým.....já už tomu nerozumím .Jestli jste přítel DIANY a zastal jste se jí, tak to je od vás hezké.Prominte , ale mě už to nebaví....
Marta, 07.03.2008 19:55:20, IP: ***.***.1.78, #39226
Nyní jsem se svojí dcerou procházela diskuzí Agorafobie..Přijde mi divné, že DIANKA s ILONKOU si psaly jako nejlepší kámošky, tolerovaly a chápaly svoje nemoci a problémy.Myslím si, že mezi nimi došlo k nějaké hádce asi kvůli dovolené a PID.Proč mi pak musíme tady na diskuzi řešit jejich problémy.Je možné, že se pletu, ale nechápu mezi tím vším souvislosti.Pokud se tu bude pořád řešit tento problém, tak mě to opravdu nebaví, to číst a řešit kdo je kdo, nedokážu na to nereagovat.Je mi líto, že tato diskuze dospěla kvůli jednomu nedorozumění k obviňování jeden druhého.Ale takový je život.Pa všem M.
P:S.Opravdu to píšu já, doufám, že to nemusím dokazovat...
MAJULKA, 07.03.2008 21:17:27, IP: ***.***.142.115, #39236
APLICku,to je moc dobře,že jsi ok,mám z toho radost.AJUŠKO,neboj,můj syn ho má taky a když půjdeš do dobrého salónu,tak to bude v pohodě :-)MARCELKO já myslím,že tep jsem měla tak 110 a už blbnu :-)v nemocnici pak 90.Mě zjistili na kardio jen mírnou nedomykavost a falešnou šlašinku prý to dělá stres,ale na zátěžovén kole jsem nebyla.Včera jsem k tomu měla po dlouhé době takový přeskakování srdce
Apple, 07.03.2008 21:18:05, IP: ***.***.99.147, #39237
Tak tohle je už moc i na mě ... mějte se tu hezky ... nemůžu tu psát s tím, že bych jako dovětek psala .. tohle jsem opravdu psala já .... takhle ne ....to bych pak přemýšlela jestli Honza od DI je on nebo si to píše někdo sám .. Já si taky ty diskuse prošla jako Marta a musím souhlasit, že se asi stalo něco mezi nima a bylo to zataženo sem .... bylo to tu vždycky o tom, že jsme se vzájemně podporovali a najednou je to jinde ....kam jsme se to dostali ???? ..... ať je Vám všem dobře a držte se ...
MAJULKA, 07.03.2008 21:23:51, IP: ***.***.142.115, #39239
nebo jak to mám nazvat a to trvalo asi 5minut,v nemocnici už mi to nedělalo.Jo jinak APLI lexoš jsem rozkousala hned doma,ale zpanikarila jsem a jak mě pálilo na hrudi a brnely ruce,jeli jsme.Ach jo,je to hnus ta nemoc.Posilam všem pusinku
MAJULKA, 07.03.2008 21:26:23, IP: ***.***.142.115, #39240
nebo jak to mám nazvat a to trvalo asi 5minut,v nemocnici už mi to nedělalo.Jo jinak APLI lexoš jsem rozkousala hned doma,ale zpanikarila jsem a jak mě pálilo na hrudi a brnely ruce,jeli jsme.Ach jo,je to hnus ta nemoc.Posilam všem pusinku
MAJULKA, 07.03.2008 21:30:51, IP: ***.***.142.115, #39242
Jarča, 07.03.2008 21:58:39, IP: ***.***.207.28, #39246
Dobrý večer,berušky a broučínkové,takže už pracuji,ale mám nějaká nedorozumění z majitelkou ohledně smlouvy a polovičního úvazku.Měla jsem pracovat na půl úvazku a nakonec to dělá 38 hod.týdně,mělo to být bez sobot a nakonec jidu zítra do práce,takže se musím zeptat,jak to teda je,ale trochu mám obavu,že se nedomluvíme,ale strašně mě vytáčí,když ze mně chce někdo udělat blbce,to teda nezvládám a smlouva bude na 15 hod týdně,to asi nepůjde,to hned zítra budu řešit.Jestli si myslí,že jsem známá a že nějaké smlouvy a domluva jsou mi ukradené,to teda ne a nechci dělat tolik hodin,nezvládnu to,dnes jsem přišla úplně vyřízená a vzteklá.Jinak vás mám přečtené,takže mám přehled jak komu je,a přeju včem,aby bylo mnohem líp.mějte se všichni moc hezky ,já už jidu spát,Jarča
MAJULKA, 07.03.2008 23:21:54, IP: ***.***.142.119, #39273
Holčičky neblbněte už nikdo,nemá to cenu,vždyť zla je na světě dost,tak proč se dohadovat.Neřeste kdo co napsal a neodcházejte nikdo...vždyť tady si pomáháme,aby jsme si rosvítili světýlka v dušičkách,když tam přijde tma.Máme s čím bojovat,tak proč řešit ještě kdo co a za koho napsal.Zapomeňte na vše zlé a pojďme si psát o tom,jak nám je,o tom,co nám dělá radost i naše bolístky rozebrat.Přeju vám
Majulka, 07.03.2008 23:28:17, IP: ***.***.142.119, #39276
klid do vašich srdíček,ať vám dušičku zaleje zlaté světlo a je vám moc dobře.Už se k těm nedorozuměním nevracejte a začneme znovu.Posilam za vámi andílky ať vás chrání a máte krásné sny.Hladim všechny vaše smutná Majulka.Dobrou noc*****
Majulka, 07.03.2008 23:29:08, IP: ***.***.142.119, #39277
klid do vašich srdíček,ať vám dušičku zaleje zlaté světlo a je vám moc dobře.Už se k těm nedorozuměním nevracejte a začneme znovu.Posilam za vámi andílky ať vás chrání a máte krásné sny.Hladim všechny vaše smutná Majulka.Dobrou noc*****
Tina, 07.03.2008 23:35:44, IP: ***.***.252.32, #39280
Ahoj všichni! Majulko obracím se hlavně na tebe, zdá se mi, že průběh týhle hnusný poruchy máme podobný. Předešlé dny jsem si vás četla a dějí se tu nepochopitelný věci...Četla jsem, že ti nebylo dobře, to mě mrzí. Já budu mít za pár dnů 4 měs. s AD a pořád to není dobrý. Taky se bojím je změnit a moc! Ale když mi nepomáhají, tak nevím a možná seberu odvahu a zkusím změnu nebo další navýšení. Příští týden jdu k doktorovi, tak uvidím.
sui, 08.03.2008 7:17:50, IP: ***.***.21.177, #39291
Zlatíčka chci se jen zeptat jak je možné ,že po čyřech měsících užíváních AD ( cipralex 1 denně 10mg) se my vrátila deprese,uzkost a myšlenky černější než tma,bylo my docela dobře a ted v tom lítám znovu proč.......?????? sui
Petr, 08.03.2008 7:18:50, IP: ***.***.108.39, #39292
Ahojík všeci, tak mám za sebou skoro dva týdny braní Ad a musím říct, že skoro bez vedlejších účinků.:-) Mám z toho opravdu radost (i když ataka se za tu dobu objevila...). Sice jsem sem dlouho nenapsal, ale pravidelně jsem pročítal všechny příspěvky a Majulka má pravdu, zla je na světě spousta a myslím si, že mi ho potřebujeme ze všech nejméně. Opravdu si myslím, že to jak si tu pomáháte/me je jedna z nejbáječnějších věcí co se může mezi defakto cizími lidmi dít!! Tak proč to ničit?? Když si tu vždycky během dne přečtu Vaše příspěvky, tak mi je kolikrát ouzko z toho, když je něco špatně a naopak je mi skvěle, když někdo někomu pomůže nebo když napíše, že je mu dobře nebo lépe! Holky i kluci přeji vám všem krásnou sobotu a ať je vám všem co nejlépe. Petr
        Předchozí   1 .. 146147148149150151152 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.