Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

MAJULKA, 07.03.2008 16:05:02, IP: ***.***.65.56, #39186
Teda z toho mobilu to vkládat,to se mi uloží jen něco ! přála jsem Aplíčkovi k narozeninám a nikde to tu není !!!!!!!!! ani další půlka příspěvku :-( APLÍČKU tak dodatečne vše nej a at tě navždy opustí PP princezno.MIRUŠKO A ROBÍ,já psala,že se ty AD bojím měnit,zase něco zkoušet,ach jo :-( to jsem fnukal,co ?
marcela, 07.03.2008 16:07:32, IP: ***.***.63.11, #39187
majulko nefňukala on tě chtěl možná jenom povzbudit víš
Ajka, 07.03.2008 16:19:13, IP: ***.***.152.103, #39188
JANI D, a ostatní, nebojte se, já sem budu psát receptíky dál, myslíte si, že mě dokáže jen tak někdo rozhodit ? Jen toho času, kdyby bylo víc. Ale já si vždycky trochu vyšetřím a písnu.
majulka, 07.03.2008 16:22:47, IP: ***.***.65.56, #39189
MARCELKO,brouku,já bych to po roce nevysazovala i když ti je fajn,zkus se poradit s mudr,ale můj názor je ten a sama jsem se přesvědčila,že rok je málo,je potom 80-procentní možmost,že se to vrátí,MIRUŠKA ti to potvrdí.SIVUŠKO vítám tě,konečně si přišla,vždyt je jedno,že nejsi panikářka,ale patříš k nám !DIANKO,jinak já bych neodcházela,někdo tu napsal názor,tak at ho má,ty víš jak to máš se zdravím,tak to nezdůvodnuj a netrap se,pak ti bede ještě špatně.Já snědla od rána pár piškotů,tak musím sníst aspon rohlík,nebo zhubnu a to teda fakt nepotřebuju :-( MERYLIN zlatíčko a jak je tobě ? už je líp ???? já včera pár minut zase skoro psala závět,ach jo,proč se to vrací !!!!!!!!!! Petulko a kde jsi ty ? bylo vidět včera,že jsi měl o mě strach v tom Sokolově,to mě mrzí a to ti taky nebylo dobře :-( já myslela,že ta cesta ze Sokolova je nekonečná,byla jsem zkroucená na přední sedačce u manžela a modlila se,at jsme v LBC.ALKO,už ti je psychicky líp ? doufám,že jo broučku.
majulka, 07.03.2008 16:33:32, IP: ***.***.65.56, #39191
MARCELKO já vím,že mě chtěl povzbudit :-) já to myslím tak ,že jsem fnukna na to,že bych měla zkoušet něco jiného :-) i když MIRUŠKA má pravdu,že ty vedl.účinky už by nebyly takové.V dubnu jsem objednaná k psychoušovi,tak se objednám dřív a podebatuju co dál.....zdá se mi,že mi to navýšení pomohlo,už večer nemám takový strachy co byly,ale pak nechápu ten záchvat,lékař říkal,že to taky klidně může být první den k měsíčkům ten záchvat,tak nevím....AJČULÍ už si šla do piersingu ? myslím,že by ti slušel :-)))fakt.jsi pěkná baba,tak tě to zvýrazní :-)JÍŘO,taky nebud smutná,ono se to tu zase zklidní,diskuze je hold veřejná,tak se nedá nic dělat.opatrujte se všichni,já jdu zkusit sežrat suchý rohlík,to budu mít zácpu tuplem :-)
Marta, 07.03.2008 17:01:02, IP: ***.***.1.78, #39198
Marcelko, jestli takhle budeš pokračovat po větách , tak budeme zachvíli na stránce 400..:-))..MAJULKO, já mám stále po ránu tech 100 tepů , ale pamatuju si , že mi říkal sestřička u doktorky, že se to může rozjet i při a před menzes...a já to zrovna měla takhle 2 měsíce zpátky.Nejdříve jsem si říkal "oni vše svádí na hormony , ale asi to tak je a měla pravdu a možná si byla i vytížená , při tvé práci....beruško časem to bude o.k uvidíš , ale měj u sebe ten vasocardin nebo isoptin.Kdepak je Mirka a co je s Pavlínkou , Leny a ostatní asi jim je o.k a to je dobře !!!!!nebo mají starosti a nemají čas na psaní .Kdo s nimi ve spojení, pozdravuj te je.Pa M.
marcela, 07.03.2008 17:19:56, IP: ***.***.63.11, #39204
marti tady není slyšet:-D ne ale teď vážně upekla jsem buchtu, sundala jsem záclony a závěsy, že budu čistit ta okna a pak mi v krámu říká sousedka, když budou měnit ty stoupačky a odpady to bude všude prachu, tak jsem to zahrála do autu, ale záclony už jsem nevěšela ne ne ne...........holka já nechci vidět až budem v přechodu, snad ho budu mít takovej jako máma, ta ho měla bez problémů, MAJULKO uvidíme jak to nakonec dopadne já se musím psychicky připravit na 13.3. to jdu na psychinu.........tak se tu mějte, zítra jedu pa pa a v neděli budeme asi obkládat ten strop. jo a MARTI NE STRÁNKY 400 ALE 555ABYS VĚDĚLA:-)))))))
Marilyn, 07.03.2008 17:23:37, IP: ***.***.45.227, #39205
LUKÝSKU, tak to jsi teda mazák, když jsi šel do krámu já bych tam sama nešla, ani za boha a když, tak bych si asi musela fouknout 2 lexoše, ať nevnímám . MÁJULKO to máš hodnňoučkého manžílka, přeji Ti, ať je Ti dobře a máš hezký víkend. DIANKO lidé jsou zlí a snaží se nám znepříjemnit už takhle nepříjemné stavy, vykašli se na to. JANIČKA D dneska jsem šla s kolegyní na obídek, něco pěkného jsem se koupila, ale celou cestu jsem se moc bála, ale překonala jsem to, tak mám radost. Doufám, že bude hezky celý víkend, přítel mi přijede až v neděli , tak nevím, co budu dělat. Přeji všem hezký víkend a super náladičku.

MAJULKA, 07.03.2008 17:30:59, IP: ***.***.142.118, #39206
MARTIČKO asi jo,ty hormony jsou mrchy.Teda taky máš ale rychlejsi tep,co?já se totiž obávám když přijde záchvat,jestli se to nemůže vyšplhat tak,že to to srdce nevydrží???co vy na to ?:-)no ale když to nevěřím ani doktorum :-))))tak to je těžký.Teď jsem snedla 2housky a dala jsem si dovnitř trochu tvaroh.pomazanky tak to fakt už bude lepší.
MAJULKA, 07.03.2008 17:31:47, IP: ***.***.142.118, #39207
MARTIČKO asi jo,ty hormony jsou mrchy.Teda taky máš ale rychlejsi tep,co?já se totiž obávám když přijde záchvat,jestli se to nemůže vyšplhat tak,že to to srdce nevydrží???co vy na to ?:-)no ale když to nevěřím ani doktorum :-))))tak to je těžký.Teď jsem snedla 2housky a dala jsem si dovnitř trochu tvaroh.pomazanky tak to fakt už bude lepší.
marcela, 07.03.2008 17:39:29, IP: ***.***.63.11, #39208
majulko kolik míváš tak tepů, já když mi to chytlo poprvé taky jsem měla 140 za minutu, mluvila jsem o tom potom později s doktorkou na kardiologii a ta mi řekla, že abych zkolabovala musela bych mít kolem 200, že těch 140 není ještě tolik i když se to sstát může, ale je to méně pravděpodobné, když jsem šla na ekg tak mi naměřili asi 120 a to bylo už po injekci. holtra jsem měla třikrát, tak nic nenašli, jenom to kes a nějakou supravertikulární tachykardii to ani nevím co, byla jsem i na echu a to bylo v pořádku, akorát se tam zase objevila tachykardie protože jsem měla hroznej strach...................brávala jsem issoptin jeden denně při potížích jsem měla rozkousat další, dr. na kardiologii mi řekla, že jeden není na nic ať to zkusím bez něj a musím to zaklepat, když mi to v posledních měsících nějak vylezlo tak na 110-115tepů, v klidu jsem si sedla a zhluboka dýchala otevřela na sebe okno a bylo to lepší do 10-15minut to přešlo
HONZA, 07.03.2008 18:03:52, IP: ***.***.62.29, #39211
Jmenuji se Honza. Píšu za svou přítelkyni Danu (Dianu), protože už musím do této diskuse vkročit. Ta paní ILONA má příjmení KOLÁROVÁ - taky se občas podívám na internet. Dokázala s Danuškou tak manipulovat, že ji přesvědčovala, at do diskuse nepíše a píše pouze ji. Chtěla hned telefon. Byl jsem svědkem toho, že ji psala i telefonovala, že jste falešní a přeslazení a pomlouvala tuto diskusi. Danuška chvíli nevěděla, jestli psát, nebo ne. Měla vás ráda (a to vím), byl jsem rád, že jí je dobře. Až přišel včerejšek. Byl jsem u toho, kdy paní ILONA psala Danušce velmi nehezké maily a SMS. Doporučil jsem ji vypnout telefon. Tím jsem si myslel, že je vše vyřízené. Ale, aby se dnes paní ILONA KOLÁROVÁ vyjadřovala vulgárně a tvrdila, že pod jejím jménem to píše Dana, tak to NEDOVOLÍM!! Paní ILONO, dejte Daně pokoj a jděte se léčit. Nikdy jste mi neseděla a nebyl jsem rád, že se s ní snažíte manipulovat. To, co tady provádíte, ubližujete lidem, kteří jsou nemocní, ale Vám to zřejmě dělá radost. Moje přítelkyně není zlá, to bych s ní nežil tolik let. Je hodná a za to jí mam rád. Všichni víte, že není vždy lehké pochopit člověka, který trpí panickou poruchou a úzkostí, ale vedle vás paní KOLÁROVÁ, bych rozhodně žít nechtěl. Rozbila jste tak celou tuto diskusi a snažíte se i jinde. Honza.
Apple, 07.03.2008 18:08:17, IP: ***.***.98.33, #39212
Ahoj holky a kluci,
tedy je fakt, že psát sem výkřiky po jedný holý větě je děsný, protože, když se pak člověkchce něčeho dočíst, je to fuška :-) takže jsem to jen tak "přeběhla" a myslím, že jsem o nic podstatnýho nepřišla. Mě spíš než rejpalové rizčílí to, že Vás jejich bláboly vždycky vytočí. Tohle je veřejná diskuse a každej ať si sem píše třeba o p**eli a když to ostatní nebudou chtít číst, tak ať to nečtou. Je dobrý se tu poradit, pomoct, svěřit se, ale hnípat se pořád v nemocích taky nejde ..... a jak jsem už jednou napsala, každej svou nemoc vnímá a prožívá jinak a nikdo by nikoho neměl soudit. Je pravda, že mě když bylo šoufl, jen a jen jsem ležela, neschopná čehokoliv ... ale někdo jinej se může čímkoliv chtít nemoc překonat ... přeci nám tu NIKDO nebude určovat o čem se můžem bavit.
Co se týče mě a současnosti .. funguju tak nějak skoro normálně, jen odpo na mě jde spaní ... takže si prostě hoďku schrupnu, je to většinou, když ráno brzy vstávám a mám výjezd. Takže té odpolední únavě zatím nepřikládám žádnou zvláštnost ...
MAJULKO, mrzí mě, že tě to po takové době dostihlo, evidentně nevíme ani dne, ani hodiny ... zkusila jsi si lupnout nejdřív Lexoš bo tě to chytlo a jeli jste ? JInak děkuju za přání....
DI, tebe jsem se chtěla zeptat ? Jak to, že ti ta ona volala? Kde vzala tvoje číslo ?
AJKO, jen sem s buchtama ... kdo má chuť k jídlu, je to známka dobrého zdraví :-)))
SIVKU zdravím .....
Taak ... nejmenovaným mávám a doufám, že se nedáte nějakýma blbkama vyhnat ... nikdo :-)
Apple, 07.03.2008 18:12:43, IP: ***.***.98.33, #39213
HONZO,
díky za info :-)) Je fajn, že jste se DI tak zastal .. to oceňuju a zároveň radím, vymazat Ilonu z telefonu a ze života ....nereagovat...máme Dianu rádi .....
Ajka, 07.03.2008 18:35:32, IP: ***.***.152.103, #39217
Majčí, já jsem takový srab, že se bojím toho, že nesnesu ten kov a zadělám si na potíže.Ale asi si vyberu nějaký ten salon a zeptám se tam úplně na všechno co mě znepokojuje a pak se rozhodnu. Nakonec do toho stejně asi půjdu, jen mi to chvíli trvá než se rozhoupu. :-)))
        Předchozí   1 .. 145146147148149150151 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.