Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Panikářky 8

Verunka, 08.03.2008 12:26:35, IP: ***.***.89.241, #39313
Ahoj Berunky,konečně mám minutečku na vás.Stále jsem nějak zapřažená.Napíšu pak večer snad více.zrovna s dětmi umýváme okýnka.
Jinak mně není vůbec dobře.Záda mě moc moc bolí a nedělá mi dobře cvičení,takže si sama nemůžu příliš odpomoci.Injekce mám každý den,ale jako když mi zatím nezabírají.Jsem neskutečně unavená a pořád se mi motá hlava.V noci nejsem schopná vstávat k Haničce..No nic moc,ale od středy budu mít dovolenou,tak doufám,že mi to pomůže.
Berunky,přeju všem krásnou sobotu.Tady v Liberci je nádherně teplo a prosvíítá i sluníčko,tak půjdu s dětmi ven.
Posílám vám pusinky!!! Verunka
Tina, 08.03.2008 12:38:16, IP: ***.***.252.32, #39314
Ahoj, já už jsem o tom psala. Já mám recidivu. Při první léčbě mi zabral po 2 měsících na 100% a teď nějak furt ne a ne zabrat, tak jsem z toho zmatená. To je dobře, že ty ho bereš, určitě ti pomůže!!
Marilyn, 08.03.2008 13:01:48, IP: ***.***.45.227, #39315
Ano, už si vzpomínám, nezlob se, je tady toho tolik, že už ani nevím, kdo co bere, tak mi to odpusť...bude určitě zase dobře, jsi silná :)
Tina, 08.03.2008 13:20:06, IP: ***.***.252.32, #39317
Proč bych se zlobila...: )
Marilyn, 08.03.2008 14:15:09, IP: ***.***.45.227, #39326
Nechci, aby jsis myslela, že je mi Tvůj příběh lhostejný :)
Majulka, 08.03.2008 14:23:31, IP: ***.***.65.56, #39327
TINKO,já na kineziologii chtěla jít taky,prý dost lidem pomohla,promáčkavají ti tam svaly a podle reakce se zjistí v čem je problém,ještě jsem tam nešla.S těmi AD se porad s mudr,nenech se odbýt a na vše se zeptej,je ti líp než na začátku ?kdybys to měla procentuelně vyjádřit,tak o kolik procent se cítíš líp než na začátku ?
ALUŠKO,to je super,že se těšíš z malých věcí,je to úspěch a za vše co se ti povede se pochval,to ti pomůže berunko.
MERYLIN kočénko,neboj,bude líp,máš AD krátkou dobu až se naplno rozjedou nebudeš se stačit malovat,jak budeš pelášit bez problémů ven :-) moc ti držím palečky.
MIROUŠKU,kde tě máme ??????? a ALENKA tu chybí... :-(
včera jsem si četla v noci starý příspěvek od IVANKY a bylo mi hrozně po ní smutno,taky tu dávala léčivou energii,kéž by to věděla,jak je úžasná.....
AJUŠKO moooooc ti děkuju za maily s receptama,mám vše s jablíčkama ráda,jsi hodná :-)
LUKÁŠKU,vůbec si nemussíš připadat jako blbec,nemůžeš za to,že tě to ovládá a vůle je na tu nemoc krátká.Já se teď na pohotovosti omlouvala,že zas vyšiluju,ale lékař mi řekl,že to k té nemoci prostě patří,tak ať se neomlouvám....
jdu si udělat krupicovou kaši k obědu,už jsem zhubla za 2 dny dvě kila,to nejsu ráda.. :-( hlavně že už mi je o dost lépe.pa pišpuntálci moji
Marilyn, 08.03.2008 15:05:31, IP: ***.***.45.227, #39330
Beruško, ono to asi tak má být, když je mi pár dní dobře, tak někdy mi musí být zle, přece jste si to vytrpěli všichni, někdo hůře, někdo lépe a vše má svou daň. Doufám, že je Ti tobře :)
Tina, 08.03.2008 15:38:10, IP: ***.***.252.32, #39331
Majulko, díky moc za odpověď! Nejhorší je, že ani pořádně nevim!! Začátkem týdne jsem měla 2 dny, kdy mi bylo úplně dobře, ale zas se to zvrtlo. Mě když je blbě, tak celý dny psych. i fyz. Ataku jsem při recidivě měla jen jednu (srdce- "infarktový stav"). Když mi poprvé diagnostikovali PP, tak mi taky bylo zle celodenně a ataky jsem měla asi 5x a úplně jiný (pocit na zešílení atd.), ale zle mi bylo celodenně, než zabraly AD. Ta kineziologie zní zajímavě. Já o tom moc nevím, jen co jsem se dočetla na netu, ale neznám nikoho s osobní zkušeností. To by mě zajímalo, jestli to fakt a dlouhodobě funguje. Jinak mám pocit, že mi je pořád stejně, až na pár světlých dnů!
Marilyn, 08.03.2008 16:16:04, IP: ***.***.45.227, #39336
Všem sluníčkám vše nej k MDŽ, dneska byste měly relaxovat a žádná nic nedělat :)
Alka, 08.03.2008 16:16:29, IP: ***.***.214.94, #39337
Maju, jsi moc hodná. Mám hotovo, okna umyté, výzdobu na oknech a všude samá kuřata. To budou děti koukat, až se vrátí domů. Pochválila jsem se a za odměnu secpala čokoládovýho mikuláše dětem, mňam.
Lenka, 08.03.2008 16:46:08, IP: ***.***.251.114, #39340
Ahoj všichni, už delší dobu pročítám tyhle stránky protože mám pocit že se se mnou něco děje. Nevím, možná ani netrpím panickou poruchou, tedy alespoň ne v tom smyslu že bych měla nějaké potíže se srdcem nebo infarktové stavy...Začalo to kdysi už hodně dávno, kdy jsem po nějaké prodělané chřipce začala trpívat bolestmi hlavy, nevolnostmi, únavou... pocit že na ulici vnímám svět a ostatní jinak, jako bych se najednou dívala jinýma očima, jako bych se dívala na film nebo co, jako bych mezi ostatní ani nepatřila... a mám pocit že se to stále zhoršuje. Mám strašné tlaky v hlavě, na čele a kolem očí, velkou únavu a čím dál horší psychiku. Pocit že jsem naprosto na nic, mám problém doma i uvařit, když jdu nakoupit tak nevím co mám nakoupit, mám strach že zešílím, jako by se mi něco dělo v hlavě co nemůžu ovlivnit. Dnes třeba jsem v práci, pracuju jako účetní a blíží se daňové přiznání takže jsme šly s kolegyní na pár hodin do práce, a kolegyně už odešla a já tady sedím a tečou mi slzy a nevím proč. Místo abych dělala inventuru, tak prostě hledím do PC a tečou mi slzy. Mám prostě pocit, že mi hlava naprosto nefunguje, nemůžu se na nic soustředit, doma když na mě manžel nebo syn promluví tak se třeba rozbrečím naprosto bez důvodu. I když se třeba k večeru doma donutím jít ještě ven se psem, tak stejně se mi kolikrát stane, že prostě jdu někam kde nejsou lidi a tečou mi slzy (na ulici mezi ostatníma se snažím držet). Antidepresiva už jsem kdysi vyzkoušela, asi na 3 měsíce Amitryptilin, prý pomáhá na bolesti hlavy, když mi nezabraly tak mi psychiatr řekl že už k němu dál chodit nemusím že žádnou psychickou poruchou netrpím. Ale proč mám teda ty stavy úzkosti, strachu, pocitu že se zblázním... Poradí mi někdo?
Lukáš, 08.03.2008 17:33:46, IP: ***.***.223.179, #39347
Dobrý den...možná jste jen přetažená, protože takové stavy má občas každý, máte náročné zaměstnání....zkoušela jste lexaurin nebo neurol?....jestli Vám je tak blbě zajděte si k doktorovi
Majulka, 08.03.2008 17:58:31, IP: ***.***.142.118, #39349
Ahoj LENI,myslím,že stopro patriš mezi nás!!ono to nemusí být jen o infarkt.stavech,ale taky tak,jak to popisuješ.Asi jsi neměla dobrého psychologa,protože 3měsíce brani AD je naprd a spíš ti ublížil!proto se to vrátilo.Potřebuješ dobrého psychiatra a zvolit správná AD.pocity nerealna jsou jasné příznaky PP.taky jsem myslela někdy že se zblaznim,bylo to hrozný!LENI vůbec nečekej !odkud jsi?
Ajka, 08.03.2008 18:23:47, IP: ***.***.152.103, #39352
Majulí,jsem ráda, že jsem tě potěšila, tak si hned něco spáchej ( ne sebevraždu ) a pořádně se napapej. Ty jsi jako já. Stačí mi 2 dny se nenajíst a kila letí dolů.Ale nelíbí se mi ty tvoje záchvaty při braní AD. To by si mít teda neměla. Ano nepříjemné pocity klidně, ale do záchvatu by to nemělo jít. Jestli máš vůbec vyhovující AD. Jinak s tím piercingem nevím, nevím, dočetla jsem se, že špatný kov ti může nenávratně poškodit zrak. Já plaším zase jinak, ale záchvaty ????? Co to je ? Mě třeba něco vyleká, ale za 5 minut nevím o ničem.Stejně si myslím, že jednoho dne dostanu tu správnou chuť, něco mě vyhecuje a půjdu. Já na všechno potřebuji vždycky čas, aby to ve mě uzrálo.
Jířa, 08.03.2008 18:32:49, IP: ***.***.28.159, #39353
Ahojík
holky mám dotaz. po domluvě s dr jsme vysadila Esprital. Chci se naučit spár bez něho. Tak spala jsme suprově, ale celej dnešní den je mi fakt děsně. Může to bejt nějakej syndrom? nebo mám navýšit ještě Seropram? No na to se optám dr, ale je to možný? že on ho taky dodává a jak jsme ho neměla, že by to takhle působilo? Nebo byl dneska nějakej blbej tlak ?
        Předchozí   1 .. 148149150151152153154 .. 204      Následující
Přidat příspěvek k tématu Panikářky 8
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.