Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Romča, 17.05.2011 9:30:17, IP: ***.***.97.39, #134456
Milá Xy,
jak se ti daří? Často na tebe myslím,jak se asi máš. Moc bych ti přála,aby ti bylo dobře. Ani nevíš,co pro nás pro všechny děláš.
U nás doma to zatím probíhá tak,že se moc nemluví,aby nebyla agrese. Pomalu se chystám odejít. Dcera končí v podnájmu a já chci jít místo ní. Sice nemám moc peněz,ale nějak to musím zvládnout. Pro sebe,pro holky. Teď to probíhá tak,že je pro mě nejhorší víkend-to na mě padá hrozná úzkost a tak utíkám z doma,nejčastěji do Mladkova-tam jsem prožila na chaloupce krásné chvíle s našima-ty už mi,bohužel,zemřeli. Tolik bych je teď potřebovala ... Bohužel,chaloupka je už dávno prodaná. Tak se aspoň projdu a chvilku je mi dobře. Mladší dceři se stala nepříjemná věc-umřel jí kocourek, kterého měla necelý rok a byl to její velký miláček. A tak sháníme jiného,pro potěchu duše. Zvířátka hodně pomáhaj.
Drž se.
weronika, 17.05.2011 12:18:09, IP: ***.***.78.90, #134461
ahoj posledních 14dní trpím na deprese,je to pro mně uplně něco nového,ještě jsem je nikdy něměla a vždy jsem si říkala,jak lidé můžou na ně trpět!Vždy jsem si myslela,že jsem silný člověk a to mně potkat nemůže!Začalo to tak,že se mi jednou po alkoholové excesi udělalo špatně,ale až ten druhý den,zvracela jsem motala se mi hlava zrychlil se mi tep a dech a já měla strach,že umřu!!a příjde mi jak kdyby ten pocit a ta deprese už ve mně zůstala,léčím se i hemeopatiky a příjde mi že se mi kříží deprese normální ze strachu a i z těch hemeopatik...Ted už,ale nevím jak dál poslali mně k psychyatrovi,ale ten mně objednal až na 1.6.což je celkem dlouhá doba!ted už mám takové deprese,že mi den příjde strašně dlouhý a nebaví mně to,myslela jsem už i na nejhorší,že to ukončím sama..nevím jak z toho ven!!Nikam se mi nechce chodit a zravna já jsem byla takový typ člověka co společnost miluje!ani nejím příjde mi že když se najím je mi ještě větší zle!
weronika, 17.05.2011 12:22:56, IP: ***.***.78.90, #134462
to samé diagnostikovali mně,přišla jsem tam s točením hlavy,bušení srdce,mravenčení těla a přesně stav jak po opici a slabost v nochách!a příjde mi že deprese mám z toho,že mi definovali deprese !
suzyC4, 17.05.2011 20:26:24, IP: ***.***.178.194, #134485
weroniko mluvis mi z duse presne takhle to citim ja, protože ja spis mam deprese z tehle stavu..:/
jami, 17.05.2011 22:51:08, IP: ***.***.133.50, #134493
Doporučila bych vám zkusit dvě věci:
1) cvičení - co kdo snese, funguje i rotoped, ale lepší je třeba kolo, chce to ale aspoň 45 min v kuse
2) koupit si v lékárně třezalku, vařit čaj nebo dražé od Kneippa na mě funguje. Třezalka je natolik silná, že se dokonce nesmí užívat společně s AD
nela, 19.05.2011 14:37:02, IP: ***.***.106.226, #134625
Ahoj,
mám dotaz co to je Depresivní syndrom?
Neurolog mě do správy napsal ještě Unavový syndrom,
děkuji za odpověď,
Nela

suzyC4, 19.05.2011 16:33:18, IP: ***.***.109.147, #134632
depresívny syndrom je depresia a jej priznaky... a unavovy je unava... len tam davaju to slovo syndrom..
nela, 20.05.2011 14:26:21, IP: ***.***.106.226, #134697
suzyC4,
položila jsem hloupou otázku. Když lékaři za vším vidí jen psychické problémy (což je v podstatě pravda) ale nehledají podstatu těchto problémů. Únavový syndrom taky nic neříká, za tím stojí nějaká jiná nemoc kterou by měli zjistit a léčit. Lékař mě předepíše Lexsarin a je to vyřešené! Vyžádala jsem si alespoň udělat testy na boroliézu, uvidíme co bude dál...
nela, 20.05.2011 15:27:06, IP: ***.***.106.226, #134700
oprava: Lexaurin
Fibromyalgik, 20.05.2011 17:20:02, IP: ***.***.53.113, #134708
* 65% lidí s depresí trpí bolestí, ta negativně ovlivňuje depresi.

* Bolest bývá častým příznakem nemocných s depresí a ztěžuje stanovení diagnózy.* Bolest komplikuje depresi a přítomnost deprese negativně ovlivňuje bolestivé syndromy. Např. Fibromyalgický syndrom. Jde o onemocnění CNS a trápí miliony dospělých i dětí. Mimo bolestivých míst po těle je u pacientů přtomna dlouhodobá únava a potíže s pamětí. Více naleznete na: fibromyalgik.webnode.cz.

Jarka, 22.05.2011 22:53:28, IP: ***.***.40.32, #134833
ak chces napis poradim..tiez som tym presla
hanasu, 25.05.2011 22:16:55, IP: ***.***.236.102, #135049
S každým slůvkem souhlasím, prožila jsem to stejně a také nesnáším slova mám depku. Vždy říkám - s tím vůbec nežertujte.
Hodně zdraví
hanasu, 25.05.2011 22:27:59, IP: ***.***.236.102, #135052
S každým slůvkem souhlasím, prožila jsem to stejně a také nesnáším slova mám depku. Vždy říkám - s tím vůbec nežertujte.
Hodně zdraví
bajza, 27.05.2011 19:58:26, IP: ***.***.133.106, #135222
Milá Soňo,
jsem už "starší" pán a v životě jsem měl kdysi erdélky, pak briarda a pak hovíka od Terezy Kosinové
a konec pejsků nezvládám (zcela)Samozřejmě že blonďáka už nikdy a tak už je u nás skoro dva roky
nový, tentokrát znakový hovík. Moc bych se nerozepisoval, ale vaše volba je super! Držím palce - všichni psi jsou fajn, ale hovík je jen jeden. Doufám, že už je doma.
Adéla, 08.06.2011 13:12:53, IP: ***.***.159.146, #135999
Dobrý den, v poslední době je na mě vyvíjen hrozný tlak díky škole a i v rodině nastaly problémy, které se sice snažíme zvládnout, přesto mě velice ubíjí. Mám tendenci na sebe neustále házet vinu za věci, za které nemůžu a i když to vím, nemohu s tím přestat. Dříve jsem byla velmi silná, nyní mě rozhodí i malinkatý problém. Snažila jsem se svému životu dát přesný řád, sportovat, stravovat se zdravěji, ale někde uvnitř mě jsem z nějakého neznámého důvodu stále velmi nešťastná. Začala jsem se vyhýbat svým známým, protože mám věčně špatnou náladu a nechci je tím zatěžovat. V posledních týdnech už to zašlo tak daleko, že jsem se začala silně podceňovat i v běžných úkonech, takže třeba několikrát za den vytírám podlahu, protože mám dojem, že jsem to předtím udělala špatně. Hrozně mě to vyčerpává a už opravdu nevím, co mám dělat, aby mi bylo líp. Zažili jste něco podobného a jak jste proti tomu bojovali?
        Předchozí   1 .. 304305306307308309310 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.