Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Halina, 01.06.2008 14:18:16, IP: ***.***.9.57, #51501
Ano správně ........jestli vám přijde normálka si najít svýho skorošvagra, kterej má ženu s těžkou depkou a litovat ho že nemá sex a hned mu ho dát , tak jste stejná prasata jako MUDr Iva, která to realizovala ......a ty zalez kávo Marcelo............brečíš tu jaký máš depy a přitom házíš kávama a doytkem ......bléééé.....chudinko bez citů......na to, abys urážela do kávy city máš......kromě Toni, Kristalky a Luboše, Lindy....... tu jsou samí podvodníci, co jen tahají ze státu prachy a píší na fora .........
hádej blbko haluzno, 01.06.2008 14:30:51, IP: ***.***.217.5, #51502
tak co sem lezeš, když tu sou jen podvodníci ty krávo nebeská
Marcela, 01.06.2008 15:57:01, IP: ***.***.109.12, #51507
Jeden z těch podvodníků jsi především ty Halino a to od samého začátku. Je od tebe nadmíru nevkusné, že sI tady bereš do úst Luboše, přitom to není tak dávno co jsi o něm psala taky docela dost hnusně. Najednou se Ti to ale hodí, zase to všechno překrucuješ. Ježíš ty ani nevíš co povídáš, kdy a kde, nedokážeš si stát absolutně za ničím. Udělej soi pořádek sama v sobě. Slova dobytek a kráva používám jen a výhradně k tomu co se týká tvé osoby. Ještě něco?
Romana všem !!!!, 01.06.2008 17:15:48, IP: ***.***.173.78, #51509
Pokud to jen trochu půjde, nenechte se vyprovokovat, jen o to té osobě jde ....
Prostě se na ni vykašlete - nesahá nikomu z Vás po kotníky !!!!!!
Mně je pak líto, že taková Toni, která je mi po hodinu a půl dlouhém telefonickém hovoru mezi námi a vzhledem k dalším okolnostem, který vyšly najevo nesmírně milá a blízká, a pak mi říká, že je pro ni zklamáním, když jde na tuto diskuzi, kam přišla s důvěrou a najde tu Halinu a všechny nechutnosti, lži atd.
Proto se nenechejte otrávit, pak se není čemu divit, že Toni a mnozí jiní jsou zklamaní, přestávají psát, musí jim být z toho velice smutno .... z lidské malosti ...
Znovu opakuji - toto je diskuze lidí, kteří trpí depresí a nebo ji prožili v minulosti a lidí, jejichž blízký má tutéž bolestnou zkušenost - zkusme si ji takovou, pro jaký účel vznikla zachovat a nenechat zničit - opravdu není normální, když sem příjde žena, která začne vypisovat o počtu pánských přirození, která držela v ruce - o tom to snad tady není, ani o ničem s tím souvisejícím ...

Všem moc pozdravů a přání pevných nervů a klidu a pohody .... !!!!!!!!!!!!!!!- Romana.
katkavosa, 01.06.2008 18:44:23, IP: ***.***.129.148, #51511
Ahoj všem hodným a normálním lidem,co sem píšou. Trochu mě zaráží,jak pořád reagujete na ataky od Haliny,protože to je to,co ona potřebuje. Nechte jí být a přejte jí ať je štastná. Třeba se to tam někde nahoře přemele a ona otočí svou nenávist v pokoru a pochopení. Nemá cenu jí soudit ani nám to nepřísluší. pro kikinu,moc dík za tel.na dr.,jsem objednaná na půlku června Všem přeju pokud možno pěknej večer a ˇať je nám líp a líp. Papa Katka .
Malina, 01.06.2008 19:21:20, IP: ***.***.113.254, #51515
Vidím, že si nedáte říct a asi vás ta Halina něčím fascinuje, že s ní nejste schopni přestat polemizovat.Anebo jste stejní jako ona,, vy co spíláte stejně jako ona nebo planě mudrujete?
Na takové lidi jako je Halina platí jen ignorace., vždyť je to tak jednoduché a za víc ona nestojí.
Je vidět, že vaše diskuse je už určena k zániku a přitom je to tak jednoduché!!
Zdravím Romču a ostatní, co pochopili, že Halinino tlachání je jen výplod chorého mozku a tudiž nemá smysl mu věnovat jakoukoliv pozornost.
Halina, 01.06.2008 19:22:44, IP: ***.***.9.57, #51516
Podívej hloupá Marcelo.......kávo stará ..........to že píšu, že je Luboš nemocný nesouvisí s tím, že si na mě Luboš nebude otvírat hubu.....jsi dement, který nerozlišuje a myslí si, že všechno je buď černé nebo bílé .......a tak jednoduché to v životě není, ale to káva jako ty nikdy nepochopí ........hihi......
.Já nic nepotřebuju Katko, píšu svý postřehy na diskuzi a tobě mohu napsat .........snaž se přidat v pravopisu, všichni děláme chybky,ale ty píšeš drsné HRUBY ..........
Halina, 01.06.2008 19:44:22, IP: ***.***.9.57, #51518
Malino utíkej zpátky mezi panikářky a neopruzuj tady , stejně tě tu nikdo nebere vážně, nikdo tě neposlechl .....hihi....chorá bláznivá hlavo .....
A ty lhářko Romano nelži, Toni by to tu jistě napsala sama , ty pořád všechny řešíš, protože nemáš žádný osobní život, doma na tebe kašlou .............tak se věšíš na neznámé lidi, hihi......jsi taky pěkná káva jako Marcela .......
Aneta, 01.06.2008 20:41:20, IP: ***.***.157.101, #51520
Ahoj přátelé, přes víkend jsem nebyla doma a tady zase přibylo plno stránek, tak mám o zábavu postaráno. Já se bohužel nemůžu pochlubit ničím pozitivním ve vývoji, ve čtvrtek měl být manžel u psychiatričky, ale na 99% si myslím, že tam nebyl. Zeptat se ho teď nemůžu, zase odejel k rodičům, nevím, jestli se vrátí zítra nebo pozítří. Pořád se mě snaží míjet, je to smutný. Vám ale přeju hezký večer, mějte se krásně!
Nina, 01.06.2008 21:20:54, IP: ***.***.242.173, #51522
Hezký večer všem milým človíčkům,
jak jste všichni zvládli víkend?

Já jsem si v sobotu ráno přečetla Malířky příspěvek a musím říct, že mi udělal tak dobře na duši, že mě i to tělo lépe poslouchalo. Tak ti holka za to půlnoční rozjímání opožděně děkuji, protože i když sdílím tvé vidění světa, už jsem trochu propadala pochybnostem, jestli to v praktickém životě dokážu.

Potěšilo mě, že se ozvala Katka vosa, že se nenechala hrubostí odradit, přiznám se, že se mi z útoku na ní udělalo dost špatně. Ale Katko, ustála jsi to s veškerou dobrotivostí v srdci, tak ti přeju, aby ti brzy bylo líp a mohla ses v klidu starat o děti.

Přeju všem klidnou dobrou noc a těším se na vaše zítřejší zprávičky. Moc mi zpříjemňují den.

Myslela jsem na vás na všechny, na ty na sluníčku i ty ve stínu
Romana všem !!!!!!, 01.06.2008 22:07:14, IP: ***.***.173.78, #51527
Zdravím Malinu a Katku vosu a myslím, že máme stejný názor co se perspektivy této diskuze týče. Přeji vám oběma děvčata hodně štěstí.
A všem milým duším tady klid a jen dobré a pozitivní pro příští dny - Toni ( hodně na Tebe myslím a těším se na naše setkání - jsem moc vděčná, že jsme se potkaly, byť touto cestou Toničko ...)
Pozdrav a přání všeho dobrého pro Anetku, Luboše, Petra, Malířku, Marcelku, Kollerku, Ninu, Lindu, Páju, Alku, Silvinku, Kristalku a všechny hodné - pište, pokud to jen trochu půjde ... nenechte se odradit - není proč ... zlo jde ignorovat, je to nakonec jednoduché, jednodušší, než by se na první pohled zdálo ... Romana.
Malířka, 01.06.2008 23:29:53, IP: ***.***.60.43, #51531
Dalajláma: "Každé poznání, jehož na cestě dosáhneme, závisí na ostatních vnímajících bytostech.

Ačkoli vnímající bytosti samy nám možná s dosažením těchto poznání pomáhat NEZAMÝŠLEJÍ, není to důvod, abychom si jich nevážili. A co více, někdy je tomu tak, že nám k nejvyšším poznáním mohou pomoci bytosti s aktivními nepřátelskými úmysly.

NEPŘÁTELÉ JSOU VELMI DŮLEŽITÍ, protože jen ve vztahu k nim můžeme rozvíjet trpělivost. Pouze oni nám dávají možnost vyzkoušet naši trpělivost a pěstovat ji.

Nepřátelství vašich nepřátel obyčejně vyburcuje váš hněv, ale když změníte postoj, můžete ho proměnit v příležitost k vyzkoušení a pěstování trpělivosti. Z tohoto důvodu je nepřítel někdy popisován jako největší duchovní přítel, protože nám poskytuje nejen příležitost pěstovat trpělivost, ale také rozvinout soucit."

Z knihy Probuzení mysli a osvícení srdce (Základní učení tibetského buddhismu.)

Sladké sny, klidnou noc, krásný a pohodový nový den všem milým duším :-)))
Halina, 02.06.2008 0:11:53, IP: ***.***.217.5, #51532
Haluzno Ty která visíš tady, na depresi, na tchýni, na panikářkách, na nevěře, jak jsme zjistili a reální přítelé ? Jsi směšná, jako matka zrůda a jako člověk duševní mrzák - to jsi Halino - lidská spodina, která si zoufale vymýšlí něco, co by chtěla mít, ale nikdy to mít se svým pokřiveným charakterem nemůže .... ubožáku.
odpovědět >>> [#51348]
Halina, 02.06.2008 6:40:32, IP: ***.***.9.57, #51535
No vidíš malířko, jak je dobrá opozice...............lepší než nějaká medová falešná Romana , která si medem řeší svou osamělost v reálu..

Ty okopčené příspěvky jsem nepsala já, ale nějaký dement.......prý reální přítelé.....no to je dement na druhou.......hihi.....ani neumí psát ..:-):-)
Malířka, 02.06.2008 11:42:42, IP: ***.***.60.43, #51544

PŘÁTELÉ JSOU JAKO HVĚZDY. I KDYŽ JE NEVIDÍŠ, VÍŠ ŽE TU JSOU.

Zdravím všechny přítelkyně a kamarády :-))) Jak jste se měli o weekendu, co jste dělali, jak se vám daří v horkých dnech? Pršelo u vás včera a padaly kroupy? V našem kraji se přehnal páš přívalového deště s kroupami a v jedné vesnici měli zatopené sklepy, podmáčená pole a zahrádky :-(
Já mám doma dopoledne vedro, protože okna míří na východ, ale po 11té hodině už sluníčko zapluje za dům, takže je byt ve stínu (jinak bychom si asi museli počídit klimatizaci). Ale žádná zvláštní výhoda to není, pokud se o sobotách a nedělích dopoledne vaří, to je pak kuchyni skoro sauna a nakonec je lepší zajít na oběd někam ven...

Koukám, je tu pusto, prázdno, smutno, ale tuším, že někde jste a myslíte na sebe navzájem :-) Voláte si, píšete si "eSeMeSky" a maily, abyste se podpořili, dodali odvahu, útěchu i radu a to je moc dobře. Já tu také jsem :-)))
Mějte se, tak dobře, jak jen je to možné, dušičky a sluníčka!!!
        Předchozí   1 .. 170171172173174175176 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.