Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Kollerka, 30.05.2008 11:39:44, IP: ***.***.36.57, #51386
Ahoj lidičky,
všechny vás moc zdravím a posílám přání všeho dobrého do dnešního dne.
Cítím se docela dobře,moc mi pomáhá,že můžu být doma a nejít do práce,alespoň na chvíli je to osvobozující pocit.A tak si tady docela úžívám,děti jsou ve škole,mám tady jen Bonynku,já d**ilka taky mám yorkšíra,asi jsem taky velkej snob,to se hned podle psa pozná.Ne,teď vážně ,je to můj miláček,který mi moc pomáhá.Romčo,zítra jede na stříhání,tak nafotím a pošlu.
Děkuji všem co mi posílají obrázky pro potěšení a pobavení.Fakt super!
Mám zatím jen takové chvilky,kdy je mi líp,ale díky za ně.V pondělí jdu zase ke svému psychyatrovi a ve středu k obvoďačce s neschopenkou.Nevím jestli mě už pošle do práce,potřebovala bych vycházky abych mohla do práce alespoň na chvíli,teď když je konec měsíce tak se mi na stole toho fůra nahromadí.Ale na druhou stranu je mi doma dobře,odpočívám.
Ráda bych vám všem napsala něco pěkného,co by vás potěšilo.Možná nás bude těšit všechny,že jsme tu a že to nevzdáváme,jak v životě,tak i na těchto stránkách!
Mám vás moc ráda přátelé!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kollerka, 30.05.2008 11:45:34, IP: ***.***.36.57, #51387
Omlouvám se za chybu :jdu k psychiatrovi
Pepan, 30.05.2008 12:49:26, IP: ***.***.166.206, #51388
Masér ji otevírá čárku:)), vyčistí ji a zavře. Masáž zvaná erotická, co? Za šest set si jde udělat dobře..hihi, prčááá, hlínááá, prdééél!!
Malířka, 30.05.2008 13:09:33, IP: ***.***.60.43, #51390
Ahojte,
RKollerko, Romísku, Nino, Lili, Lindo, Milunko, Marcelko, Toni, Martas, Anetko, Anno, Katko, Kikino, Pájo, Gabčo, Silvi, Luboši, Georgi, Honzo, Luciano... snad jsem na někoho nezapomněla :-))) Určitě jo...
Dnes je tedy vedro!!! Byla jsem u obvodní, mám ji ráda, pomalu se mi začíná zdát, že je to moje kamarádka. Řekla mi jen, že až začnou zabírat nová AD, uvidíme, co dál. A upozornila mě, že to se mnou přítel asi nemá lehké a ptala se, jak to zvládá., ale on to zvládá a v pohodě, pořád mě oslovuje miláčku, tak je snad s mým stavem smířený.
Péťo, teď pár dní nemaluju, neměla jsem vůbec energii, ale už se to obrací k lepšímu. Vyprávěla jsem mužskému o tom, jak nosíš ty své navždy usnuvší axlolotříky mravencům, on se pousmál a řekl, že jim nosil želvy, které uhynuly a kterých pár dřív choval. Dnes se mu konečně podařilo sehnat samičky rybiček, které shání už přes měsíc, tak jich našemu "Velrybákovi" koupil hned 8, aby se hoch nenudil, až to na něj přijde. A možná z radosti, anebo díky úžasné ceně mi koupil foťák, abychom mohli soutěžit, kdo dělá hezčí obrázky. Hned, jak se s ním naučím manipulovat, žačnu.
RKollerko, jak jsi dopadla u doktora? Pořád na tebe myslím. Včera večer jsem měla cukání ti zavolat, nemyslela jsi na mě, že by tě potěšilo promluvit si? Ale bylo těsně před desátou, tak jsem nechtěla riskovat, že tě třeba vzbudím :-)))
Romísku, včera jsem ti poslala mail na synka, ale nevím, jestli jsi ho dostala a četla. Těším se, až mi písneš. Ale večer asi nebudu u počítače. I když, možná ano, ještě uvidím.
Luboši, kdyžtak mi dej vědět, co je nového, ju?

Zatím se s vámi loučím, přeju vám všem, ať se cítíte čím dál lépe a lépe a jste zdraví, silní, veselí, plní elánu a šťastní, ať se vám všechno daří :-)))
Halina, 30.05.2008 13:15:08, IP: ***.***.9.57, #51391
No tak já jsem se překlepla pochopitelně to byla čakra , ale z toho, co píše Katka je jasné, že je opravdu naivní..... tak drahé kurzy jsou zbytečné, zvlášt pro člověka, který je rozhozený a potřebuje na sobě pracovat celé roky a ne jedno sezení za 1000 kč..........naivita lidí nezná mezí.....jedna věc je když se člověk překlepne jednou v I,Y a druhá když Katka stále píše "vybrace", to už je trapas, zdá se že má víc problémů, nejen psychiku.....:-)
Halina, 30.05.2008 13:19:18, IP: ***.***.9.57, #51392
A tohle je d**il namouduši...."Předvádíš se tu a nevíš ani o čem je řeč.Když nemáš na dražší věci,tak si otevírej čarky huso".....i kdybych měla na drahý kurs, tak bych tam nešla , protože tam může jít jen blázen a debílek 1111, ani nemá jméno magor vylízanej........co za mnou furt slídíš demente???
Halina, 30.05.2008 13:22:34, IP: ***.***.9.57, #51393
Re: Ženatý milenec11111 111111111111111111, 30.5.2008 10:14
Blbka Halča ted píše na depresi,že jí masér otevírá čarky,už neví kam by se vetřela a když něco přečte na netu,tak to honem jde opsat a moc jí to nejde.je naprosto zoufalá:o))prčááááá,nemá komu nadávat:o))hi hi hi
111111111111, 30.05.2008 13:40:22, IP: ***.***.217.5, #51403
co máš, slídíš za mnou ty, vypal odsud a bude klid, nemáš sem co lézt.Kdybys napsala že je naivní, ani bych se nad tím nepozastavila.A psát jméno ti nebudu, urážej si čísla blbko
Malířka, 30.05.2008 13:45:29, IP: ***.***.60.43, #51407
"Jaké jsou následky intenzivní averze vůči někomu? Nenávist se v tibetštině řekne "šedang" a znamená nepřátelství z hloubi duše. Reagovat na zlý skutek vedený proti nám nevraživostí, na tom je něco iracionálního, kontraproduktivního. Naše fyzická nenávist nemá na naše nepřátele žádný fyzický vliv, nijak je nepoškodí. Naopak, jsme to my, kdo je poškozen. Na nás dopadá hořké ovoce naší nenávisti. Začne nás rozežírat zevnitř....." Dalajláma.
Kollerce a Malířce - Romana, 30.05.2008 14:22:50, IP: ***.***.68.88, #51411
Malířko, moc hezký příspěvek - musela jsem to napsat. Velice pravdivé. Otevřené srdce - musím si tu knihu sehnat. Dnes mi psala Nina a moc mně to potěšilo. Chystám se napsat nebo zavolat Toni, jak jí je ...
Na synův PC se dostanu večer, dopísky chodí, takže se na Tvůj moc těším. Určo tam bude. Písnu. Jen kdyby mně ten lotřík nevyháněl pořád od počítače. Snad ho na chvilku urvu.

Kollerko - moc se těším na fotky Bonynky - taky se chystáme na stříhání ....

Holky moje zlaté - hezký den. Ať je vám dobře u srdíčka - Romana.
1111111111, 30.05.2008 14:44:08, IP: ***.***.217.5, #51413
Malířko, líbí se mi tvé moudro a ostatně všech tady.Mám pocit, jako když nemoc v určitém smyslu člověka opravdu obohatí.Jen umíš odpovědět na to co vlastně sklízí zlý člověk? Nemyslím to ironicky.Pokud se k němu všichni budou chovat hezky, tak si bude troufat čím dál víc.Vím, že to sem nepatří a vlastně se to netýká ani té zlé ženské, prostě jsem nad tím tak přemýšlela, jak je možné, že většinu křivd a nespravedlnosti odnesou lidé hodní, co nemají ostré lokty.Já se moc v životě neprosazuji, ale mě chrání rodina,Co lidi které nemá kdo ochranovat?
Romana - jak to vlastně je ?, 30.05.2008 15:02:19, IP: ***.***.68.88, #51415
To je právě asi trochu problematické ... pokud budu zlý a budu škodit, nejhůře hromaděná zloba v mém nitru poškodí v konečném důsledku mně - bude rozdírat moje nitro, negativní emoce uvnitř pokřiví charakter nenávistného člověka, nahromaděná zloba se odráží negativně na tělesném zdraví ( příklad - problémy s ledvinami a močovým systémem mívají lidi, kteří v sobě nosí nevyřešené problémy, nevybité emoce, nevyřešenou bolest nevyplavenou slzami ), nenávistné nitro se odrazí v tváři zlého člověka - ne nadarmo se říká - oko do duše okno -
Ale co ti zlí, závistiví, lidi, kteří škodí a ubližují a přitom si to nepřipustí ? Jsou přesvědčeni, že jsou nejlepší - jsou přece takoví - jejich pravda je jediná možná pravda na tomto světě - jak to s nimi je ? - můžeme si říkat - boží mlýny melou pomalu, ale jistě - zlo oplatí zlem ? Je to vždycky tak ? Je spravedlnost opravdu slepá ? Romana.
Kollerce Romana, 30.05.2008 15:46:51, IP: ***.***.68.88, #51416
To je hrozný - binec - zjistila jsem, že jsem v práci v celém baráku sama... pátek, vedro, všichni zdrhli!!!!!! Je to nezodpovědné ....

Jsem hrozně utahaná, spala bych, tady vedro k zalknutí - bez klimačky a těším se na dva dny volna jak na smilování.

Těším se na procházku s Roxanou - chtěla jsem se tě v té souvislosti Kollerko zeptat, zda má Tvoje Bonynka obleček ? Já si potrpím na snobárny a trapárny, jak tady psala nejmenovaná přispěvatelka, takže Roxana ho na zimu má ...
Flanelovej.
Má Bonynka berušky ? Hračky ? Gumové kosti ? My je máme - heč. A jsem takový snob, že naše kost je pískací .... Vaše kost nepíská ? Tak to nejste správní snobáci .. páček. Romana.
Silva, 30.05.2008 16:37:38, IP: ***.***.113.254, #51419
Zdravím Romču, Malířku a ostatní. Před třemi dny jsem si přidala k jednomu celému ještě půlku Zoloftu večer, jak mi už před týdnem doporučila doktorka. A je mi čím dál blběji a ještě se mi rozjelo zažívání. Tlačí mi pod žebry, buď je to žlučník nebo žaludek. Tedy lidičky, já už se asi fakt zblázním.To mé utrpení už nemá konce.Přeci není možné aby mi po takové době bylo tak blbě a ani trochu se to nezlepšilo.Ještě po té půlce, co jsem přidala večer, se budím o čtyřech hodinách.
Mám opravdu dojem, že jestli ten Zoloft brzy nevysadím, tak mě to zabije.
Beru ho týden půlku, pak čtrnáct dní půlku ráno a půlku večer/dr.řekla, že je to blbě/, tak pak tři týdny jeden celý ráno a tento týden celý ráno a půlku večer.
Vypisuji vám to tady celé aby jste mi napsali , jestli myslíte, že to ještě může zabrat. Prosím, prosím, smutně koukám....
Ještě ke všemu teď budu dva dny sama doma, protože manžel jel na kola.Mohla jsem jet taky ale vůbec se mi nechce. Bude tam večer i pařba ve sklepě a já bych nemohla pít a seděla bych tam jak sůva a ještě k tomu zdeptaná.
V ponděli jdu na psychinu a při představě, že mě změní AD a já to budu zkoušet vše od začátku, trpět a čekat přes měsíc, jestli to nezabere a pak další a další, tak mi naskakuje husí kůže a určitě to nemůžu přežít.Léčebnu si teď nemohu dovolit, protože musím být nutně v práci.
Tak jsem se vám tady vyplakala. A takový jsem bývala veselý člověk, který vymetal všechny zábavy.
Přemýšlím, co budu ty dva dny , co manžel není doma, dělat. Normálně bych někam vyrazila ale teď asi budu ležet a čučet do zdi. Mezi tím se pokusím něco udělat v zanedbané domácnosti.
Mějte se všichni moc hezky a držte mě palce ať se nesložím.
Halina, 30.05.2008 16:50:39, IP: ***.***.9.57, #51423
Bláznivá jedničko..........já jsem tu normálně psala příspěvky a ty sem akorát chodíř řvát nesouvislé výkřiky, abys mě poškodila, jak vidíš nejvíc poškodíš sama sebe........píšou ti to tady dámy , hihi...........a Romana také, to co jsi prováděla jako Kopretina a ještě tady lžeš že né, se projevuje na tvém životě,nemáš reálné přátele a musíš se věšet na lidi na netu, sama to píšeš, doma jsi na vše sama , kašlou na tebe...... tak tady vyznáváš lásku kde komu........protože jsi lhářkam!!A snobka jsi , radím ti , ještě si pořiď Britku ať jsi dost IN a koukej mít za okny hodně orchidejí , nebo budeš trapně zaostalá .......ale to stejně jsi, který člověk ve 43 letech si hledá známé na netu a ještě k tomu předstírá depu.....jedině chudák ......hihi

Silvo moje dcera bere Zoloft mnoho let a nikdy nemá žádný problém, po jiných lécích měla velké, nechtěla to brát .......ale možná to bude u každýho jinak :-):-)
        Předchozí   1 .. 168169170171172173174 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.