Diskuse - Deprese
Halina, 28.05.2008 23:08:39, IP: ***.***.9.57, #51277Děti nepište sem.........víte přeci, že mě máte ignorovat a píšete dál ......hihihi......já jsem to říkala........nevydržíte a prudíte .......prčáááá:-):-)
Pája, 29.05.2008 8:21:17, IP: ***.***.124.47, #51287Ahoj, zdravím všechny super lidi na této diskuzi - Malířku, Luboše, Honzu, Lily, Marcelku, Kollerku, Hraběnku, Romču, Petra, Lindu, Kristalku... a všechny ostatní a moc vás prosím, NEREAGUJTE na příspěvky Haliny. Vždyť jí to dělá vyloženě radost, že může být zlá a ubližovat tam, kde jsou na sebe lidé hodní a snaží si pomáhat. Proto všechny moc prosím, nedopřejme jí tu radost, zatněme zuby a ignorujme ji!!! Přeju všem krásný den a mějte se co možná nejlíp, Pája.
Všem od Romany, 29.05.2008 8:47:48, IP: ***.***.68.88, #51288Hezký den všem !
Milá malířko, děkujeme za hezká slova a příspěvek - vždycky na něj čekám, protože si z Tvých myšlenek hodně beru pro sebe a přemýšlím o Tvých postřezích a názorech, které jsou mi blízké ... stejně tak je to u Petra a mnohých dalších tady. Malířko, včera jsem Tobě a Milu a Kollerce poslala tři obrázky pro radost a napsala Ti majlík, takže doufám, podle toho, jak se mi zdálo, že Ti to snad přišlo. Jsem už v kontaktu s Toni formou esemesek, chystám se jí napsat a jsem ráda, že se mi ozvala.
Kollerko, myslím na Tebe každou chvíli a doufám holčičko, že je ti lépe - zkusím Ti zase zavolat.
Přeju pohodu všem, kteří to tolik potřebují, aby nacházeli vnitřní klid a sílu .... Toničce, Silvince, Nině, Lindě, Aničce, Kristalce, Anetce, která se cítí líp, což mně moc těší, Leňuli, Jajdě, která si dělá starost o dcerku, a všem děvčatům tady, které obdivuji, jak statečně se perou s problémy a zvládají víc, než si nezasvěcený dovede představit ...
Pozdrav Marcelce, milému kamarádu Petrovi, Milunce, která se připravuje na svůj velký den, Georgovi, pokud čte, Stejně tak Gabče, pokud zabrousí na tyto stránky, Lubošovi, kterému hrozně držím palce v jeho těžkém období - Lubi drž se, sám máš možnost číst na těchto stránkách, jak moc Tě máme rádi a jsme myšlenkami s Tebou ....
Pozdrav i všem ostatním, děkuji těm, kteří píší a ty ostatní pozdravuji moc a moc a pokud můžete, písněte, bylo by škoda, aby tak původně hezká diskuze zanikla ... to bychom neměli dopustit ...
!!!!!!!! někdo tady nepochopil, že ignorovat neznamená přestat sem psát, ignorovat znamená psát si mezi sebou a nevšímat si takového, kdo zasévá zlo .... !!!!!!!
Hodně sil milí kamarádi - Romana.
Páje od Romany, 29.05.2008 8:50:56, IP: ***.***.68.88, #51289A ještě pozdrav Páje - Pájo, plně s Tebo souhlasím ... díky. Romana.
petr, 29.05.2008 12:00:54, IP: ***.***.211.194, #51306Pěkný den všem milým přátelům.
Včera jsem měl napsané dva dopisy, jeden v práci, jeden doma, ale oba jsem zrušil a neposlal. Byla by to jen reakce na včerejší neomalené mailování, čímž nemíním ztrácet čas a budu ho věnovat raději nám všem. :-)))
Malířko, Tvůj příspěvek jsem četl až dnes.Jsem rád, že jsi napsala, protože se na Tvoje dopisy těším!! Ráno jsem vám posílal "hromadný" mail, ale Romci, Malířce, Marcelce, Lili...všechny se vrátily. Máte plné boxy :-))Jak se daří umělcům? Rád bych taky jestli je to možné mrknul na nějaký ten obrázek. :-))) Doufám, že nejproší pohyby po tom weekendu jsou máchání štětcem! :-)) Těším se na obrázky!! Měj se fajn.
Romčo, čkoda, že Ti mail nepřišel, ale v podstatě jsem jen zdůrazňoval to, co psal již včera.A sice, že Ty jsi moje kamarádka a nějaké osočování od kohokoliv je mi naprosto lhostejné!!! :-))) Ty jsi pro mě Romana z Deprese...toť vše :-))A Tvoje příspěvky čtu moc rád, protože jsou PĚKNÉ!! :-)))
Lindo, nějak Tě "postrádám", ne teda tady vedle sebe , ale psal Ti včera smsku...a asi nic.No, neva, doufám, že jsi přikryla čubině tlapky a že vám oběma dobře spalo. U Kyseláků dobré? Dá se to vydržet? Měj se prozatím fajn, jo a heslo: vrba neuschla!! Doufám, že víš, co s tím provést! :-)))
Kristalce jsem ráno sesmolil taky mail, takže popřeji příjemnou službu v prac. procesu. :-))
Luboš napsááálll!!!! To je bezva!! Kdy by jsi Luboši věděl , jaké působíš našemu nár. hospodářství škody! Ne , že jsi doma, to je ok., ale vem si , kolik lidí a jak dlouho Ti drželo a drží pěsti?!Malířka nemaluje, já ťukám do klávesnice takovou tyčkou , trčící z hlavy....samo, že kecáámm! Protože mě těší, že je Ti líp!! Tak se kamaráde drž!!!
Kollerce jsem psal smsku, je v ní to podstatné.Drž se, ono je vlastně všechno v pohodě, "jen" toho máš prostě asi moc...
Lili je asi na chalupě, poslala mi foto toho nádherného dráčka, přesně tak si ho představoval. Znám ho. Je parádní! A Lili je úžasná...dělat zkoušky při tom všem ...hmmm, fakt dobrá!! :-))
Toni, Anno,jak je děvčata? Dá se to ještě snést? Myslím na vás, stejně jako na ostatní.
Marci, ať Ti "to" vydrží!! Nejlíp napořád!!!Je to bezva, že?!
Přátelé ve 12 odjíždím a pak budu večer na pc.
Mějte se prozatím fajn, těším se na vás :-))
petr
Malířka, 29.05.2008 12:12:00, IP: ***.***.60.43, #51307Ahoj Romísku,
mail s Roxy jsem včera dostala i ten dnešní, díky. Vzpomněla jsem si, že jsem ve Strakonicích hladila yorkshirka v pizzerii při obědě a byl moc milý. Vůbec teď díky tobě a Kollerce okukuju yorkshiry a začli se mi líbit, i když jsem jinak na velké psy.
RKollerko, myslím na tebe a přeju ti, aby ses brzy uzdravila, aby tě nebolela hlava, ani dušička. Napiš, co je nového, prosím.
Dopoledne jsem jela pro nákup a opět mě kvůli vycházkách honil čas. Díky tomu jsem zapomněla, že jsem zámek na kole jen odemkla, ale nesundala, naskočila jsem, zámek se mi namotal do zadního kola a já ho snad 5 minut pracně vymotávala. V hrůze, že zas budu mít ve schránce navštívenku od kontroly PN jsem uháněla domů, klíč od ní nemám, takže zatím nevím, zda doplatím na 10ti minutové zpoždění.
Luboši, jak se ti daří? Napiš aspoň jednu kratinkou větu :-)))
Petře, cyklo výlet jsme si včera s přítelem důkladně vyříkali a rozhovor dopadl dobře, protože jsem se dozvěděla, že jsem fakt dobrá, že jsem dojela do cíle. Přítel prý jen netušil, že se tak snadno vyčerpám a potřebuju delší čas na regeneraci a nesdělil mi to, co si myslel, že jsem dobrá a měla bych být na sebe hrdá (i přes to, že jsem několikrát svoje kolo do kopce tlačila). Kamarádi, kteří s "Vpandou" se prý zhuntovali tak, že je bolelo celé tělo a jeden to dokonce omarodil. Jen "Panda" byla v pohodě a na nic si nestěžovala. Je to asi mimozemšťanka :-)))
Miláčkové, broučkové, dnes se už cítím o mnoho lépe, přeju vám totéž, myslím na vás, posílám vám pozitivní energii a mám vás všechny moc ráda :-)))
kamarádům Romana, 29.05.2008 12:34:51, IP: ***.***.68.88, #51308Milá Malířko, pokud jsi na velké pejsky, tak by se Ti moc líbil ten, co ho máme na Moravě, totiž můj taťka - náš Roneček je krásně rostlý zlatý retrívr - je mu už devět let. O yorksíráčcích se říká, že jsou to malí vzteklounci, ale myslím, že to je jako tvrdit, že všichni lidi jsou třeba vzteklouni, protože stejně jako každý člověk má svůj určitý charakter, ego, povahu, tak to platí i u pejsků a Roxy je naopak klidná, pohodová, mazlivá a přítulná a nesnáší jediné - když někdo něco jí a nedá jí taky. My páníčci si taky pejsky vychováváme, popř. rozmazlujeme a jejich charakter tak můžeme formovat, pejsek je tak trochu vizitkou svého pána. Já jsem do Roxy blázen, je to moje malý chlupatý štěstíčko. Malířko, já Ti strašně moc děkuju, že sem píšeš. Byla jsi tady od začátku takový nosný pilíř a jistota pro nás, pro každého dobré slovo od Tebe - moc bych si přála, abys psala pořád .... a jsem ráda, že se cítíš líp a přeju Ti, abyses cítila jen a jen líp a našla tu potřebnou harmonii a sílu - Ty mi silná připadáš, tak nějak jsem si u Tebe jistá, že se umíš se vším poprat a to díky vnitřní síle, která v Tobě je ....
Petrovi taky moc dík, že píše - taková druhá veliká jistota a silná osobnost ...
Zdravím Marcelku a Anetku s přáním, aby jim duševní pohoda vydržela napořád a hodně sil a statečnosti přeji Lubošovi, Kristalce, Silvince, Lindě, Lilince, Alce, Jajdě, Leňuli, Georgovi, Páje, Toni, Nině ... všem virtuálním kamarádům, kteří mi za poslední týdny hodně dali a obohatili mi život - Romana.
Katkavosa, 29.05.2008 12:37:49, IP: ***.***.129.148, #51309Pro Kikinu,ahoj,budu moc ráda,když mi dáš kontakt na pí.dr. z Plzně,která Ti pomohla. Já se léčím u své maminky,je praktická lékařka,je moc hodná,ale není to psychiatr a já sama cítím,že potřebuji někoho,kdo tomuhle opravdu rozumí. mám dvě malé děti a potřebuji být "v pohodě",abych se o ně mohla starat. Jinak se ve volném čase a když je mi dobře věnuji reiky a teď jsem prošla kurzem Reconnektivního léčení,což je něco senzačního a skvěle to funguje. Zatím na všechny kolem,tak doufám,že to časem pomůže i mě. Měj se krásně Ty i všichni ostatní,co sem píšete. katka
Kikina, 29.05.2008 13:15:15, IP: ***.***.72.18, #51313Pro Katkuvosu. Posílám Ti ten kontakt. Doktorka je moc hodná a je to spíš taková kámoška. Určitě nebudeš litovat a pevně věřím, že Ti pomůže. Hlavně s tím neotálej, pak to léčení zabírá po mnohem delší době.
Tak tedy : Mudr. Smolová, 377321947, pouze čt., pá.Ahoj a pak mi dej vědět. Držím palce Kikina.
Malířka, 29.05.2008 13:45:28, IP: ***.***.60.43, #51316Prosím tě, Katko, můžeš nám popsat, co je reconnektivní léčení? Reiki znám , ale tohle ne a moc mě to zajímá.
Halina, 29.05.2008 18:35:53, IP: ***.***.9.57, #51341No to jsem přesně věděla, že má snobka Romana yorkshira, všichni trapáci musí mít yorkshira, protože je to dražší pes, nemohla by jít na procházku s voříškem , to by našeho d**ila Romanu ani nereprezentovalo.......hodný lidi, jako já , mají zvířátka z útulku a debílci si psy kupují, přestože útulky jsou přervaný osamělýma zvířatama......hnus!!
No ani mě neudivuje, že Petr souhlasí s prolhanou Romanou, Romaně se líbí milenky , které si za zády manžela pořizují děti s cizím pánem.......Romana bere všechno..... pokud jde o virtuální kámoše a Petrovi to nepřijde divný , takže je stejná pakáž jako Romana, možná má také někde dítě s vdanou ......normální člověk by to odsoudil !!Umíte si představit, že celý život živíte cizí dítě a nevíte o tom? .......to je teprv depka ..!
A Malířka ??Celý dny přispívá na forum v pohodičce, válí se doma na neschopence a o víkendu trhá sportovní rekordy .......na které bych se já v životě nezmohla i když depku nemám vůbec .........no a jak příde návštěva psychiatra , který jí chce uschopnit, tak se pro jistotu propadne do depky a je jí hůř........na aktivity okolo energii má a brát prachy od státu jí vyhovuje, proto se jí taky líbí Romana.......Malířka je stejně prolhaná a vypočítavá:-):-)
Romana, 29.05.2008 19:40:19, IP: ***.***.173.78, #51344Moji milí, hezký večer všem - a pohodovou noc !
Jsem hrozná, nejen, že jsem si KOUPILA PSA, já jsem mu dokonce udělala culík s beruškou - Kollerko, moc jí sekne a zdravíme tímto moc nejen Tebe, ale taky Bonynku - tak to je ode mně s pejskem projev totální d**ility - Malířko, Petře - bavím se, moje zlatíčka, to je fakt výkřik zoufalství, je to nešťastnice - Musela jsem to napsat, když se takový chudák opováží se navézt do lidí jako jste Vy dva - závist je opravdu zlá věc, ani nevíte, jak moc jsem vděčná za to, že jsou lidi jako Ty Petře a Ty Malířko a ostatní tady - hodně pohody moji milí ... I všem ostatním. Luboši, ozvi se, jak je Ti ? Romana.
Halina je vzduch, 29.05.2008 19:44:59, IP: ***.***.173.78, #51345Nevšímat, ignorovat, neexistuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luboš, 29.05.2008 19:52:20, IP: ***.***.106.66, #51346Ahoj.Vy moje holky,zlatíčka a Peťulko.díky za podporu,lepším se ,i když s více léky,ale už začnu ubírat.Luboš
Halina, 29.05.2008 19:54:13, IP: ***.***.9.57, #51347Všichni chudáci na netu řvou, že jim někdo závidí .....nic jiného nemají ty ubohá Romano......ty máš jen virtuální kámoše a věšíš se na i na hovada jako jsou vdané, co se nudí a zahýbají.......a tu berušku ti věřím, všichni yorkshirové od snobů mají berušku, jsou jich plné ulice .......to bychom se opravdu divili, kdybys měla jiného psa a snad nějakému taky pomohla ....holka tys jak přes kopírák.......pořád musíš někoho napodobovat, kafemlejnek po babičce mají na chalupě také všichni, prázdá vygumovaná snobka , jen opisuje .....zoufalý , zlý člověk co se schovává za pěkná slůvka ..........