Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Neznámý "ctitel", 28.05.2008 14:02:35, IP: ***.***.158.236, #51185
Nebo do záchodu ale nezapomeň spláchnout!!!!! Nezapomeň!!!
Halina, 28.05.2008 14:14:50, IP: ***.***.9.57, #51189
Zase ti hrabe Miluno , hihi::
Další příjemné příspěvky na ženatém, anonym co se bojí svého jména :

Re: Ženatý milenec1111 11111111111, 28.5.2008 14:07
Blbko blbá, jen se vztekej, je úplně jedno, kdo si myslíš ,že sem, třeba sem panikářka ,třeba milenka a nebo z deprese a nebo někdo jinej.Blbá Halino.Tady je to jedno, nikoho tu neurazíš, seš povl a kráva.Ženská nejhrubšího ražení.Lidem z tebe je na blití. nikoho si nepřesvědčila, každej tě má plný zuby.Halina je název pro špínu a blbost.Zmije jedovatá.To je krásný, že nevíš kdo sem a jestli ti píšu jednou a nebo různě.Tvoje výlevy mi nevaděj, seš prostě hnus Vem si svoje visící kozy na záda a padej úchyle
petr, 28.05.2008 14:27:00, IP: ***.***.211.194, #51192
Pěkné odpoledne všem.

Jak vidím, tak můj příspěvek z osmé hodiny se minul účinkem, což jsem si nakonec i myslel. On hulvát hulvátem zůstane, myslím tím, ty, kteří ničí ale nezničí tyto stránky. Já ale opravdu nepochopím smysl toho, že se tady osočujete, Halina haní Romanu...pokud proti ní Halino něco máš, týká se "to" Ženatého, taxi to řešte spolu i s těmi anonymi tam! Budou Ti tam psát ti slavní nepodepsaní, popř. číselné řady a můžete si tam nadávat jak chcete!! Vůbec nevidím smysl toho, že s hádáte tady a Ty, že se vysiluješ kopírováním Kopretiny apod. Řeknu Ti , že i kdyby Kopretina na Ženatém byla Romana, myslím že mně i ostatním je to naprosto FUK!!! Já mám rád Romču jako Romanu z Deprese a i kdyby se s někým dohadovala jinde, je mi to ale naprosto lhostejné!!! A je to čistě její věc... Nemám nic proti nikomu osobně, ale ty vaše (myšleno všech) výlevy sprostoty a osočování mně připadají tak tragické, že přecházejí až ke komičnosti. Tohle ovšem vnímám já, který nemusí bojovat s D a je naštěstí v pohodě. Což se samozřejmě o většině našich přátel prozatím říct nedá. Rád bych věřil paní, která psala, že Ty jediná se snažíš lidem s D pomáhat. Nekomentuji to, protože některé názory jsou podobné či stejné s mými. Jak ale všichni "rádoby pisálci" ubližují ostatním, to by si mohla paní přečíst...

Romčo, pokud můžu za sebe, pro mě nemusíš taková vysvětlování , že nám nelžeš atd. již nikdy psát. TY jsi moje dobrá kamarádka nebo přítelkyně a Ty jsi ta, se kterou si rád píšu a volám. To jen aby jsi věděla, jaký mám na tohle osočování a následné vysvětlování názor. Přeji Ti krásný a pohodový den.

Lili, mail s fotkama jsem Ti poslal, snad došel.

Stejně tak pěkný den vám všem. petr
Halina, 28.05.2008 14:43:13, IP: ***.***.9.57, #51195
Ty mi neraď Petře, co mám komu psát....Romana mě otravovala na ženatém, tak otravuju já jí tady .....a ty do toho nemáš co mluvit, kromě toho tu lhářku podporuješ a tím to jen zhoršuješ ......bude to horší a horší s tím vaším přístupem a ty se třeba vztekni, tvůj problém............SE MNOU TAKY NIKDO SOUCIT NEMĚL , když mi tam Kopretina psala tyhle hnusy :

Re: Ženatý milenec Halp**elině od Kopretiny, 7.5.2008 18:43
Halp**elino, přesně o toto mi jde, aby ses tady vztekala a psala jeden příspěvek za druhým div nezavaříš PC - proto sem občas chodím si přečíst tvoje perly zoufalko - ty nevěříš, že existuje dvacetiletý spokojený vztah ? Jo, existuje takových dost - pro tebe je to science fiction, protože tě ploditel tvého dítěte, které, jak jsem se dočetla je postižené ( to je mi líto, pro normální matku to je strašný neštěstí ) tě kopl do zadku ... proč vám to neklapalo Halp**eliono, proč se s tebou rozvedl - kvůli tloušťce ? Psalas pravdivě, že vdané jdou nejvíc na dračku - to je fakt, po mých vdaných kámoškách chlapi jedou -ony i já jsme podstatně mladší než ty - já jsem se vdávala brzo a vdala jsem se dobře a šťastně a muž se se mnou nerozvedl jako s tebou. Závidíš mi i dvě zdravé děti ? Pokud je můj manžel imaginární - co kdyby byl takhle tvůj zajíc imaginární - to by vysvětlovalo proč visíš ve dne v noci na netu - budeš psát dneska, zítra i o víkendu, na to se kouknu v neděli večer, až přijedu z chalupy - budem dělat prase a bečku, to bývají dobré akce s naší partou dvojic veskrze manželských. Ty tady budeš pořád jako nesmrtelná teta závist chrlit svou nenávist, protože tvůj život je o ničem, moc času ti nezbývá a tvůj zajíc vůbec neexistuje, ty si užíváš sex leda s Ančou dlaňovkou, milence ti nevěřím už ani náhodou po tom všem - jsi sama jako kůl v plotě a závidíš partnery a zdravé děti a všechno všem !! Tvoje pojetí lásky je otřes - zajíc údajně za tebe platil dovči - Kerkonoše, jak píšeš, protože píšeš chyby a nevíš, jak se to píše, Beskydy Alpy a tak - tam jsme byli všichni - a láska se podle tebe poměřuje penězi ? To je dost ubohý. Než být zdravá a ošklivá - není lepší být zdravá a hezká ?

?????????????????????, 28.05.2008 15:28:11, IP: ***.***.217.5, #51202
TY ŠPÍNO S TEBOU NIKDO MÍT SOUCIT NEMŮŽE,SEŠ ODPAD SPOLEČNOSTI.HALINO,TY SI TEN NEJVĚTŠÍ KSINDL NA NETU.
Halina, 28.05.2008 15:38:47, IP: ***.***.9.57, #51204
No to máš ¨jedno Marcelo, já to sem píšu pro nově příchozí ........ti Romaně věřit nebudou... a že vy ste póvl, který lže jako ona........to je váš problém ne můj .......ty dobytku (to jsem se naučila do tebe )
svobodný milenec, 28.05.2008 15:41:15, IP: ***.***.68.88, #51205
Halino, jsi neskutečně zlá a nešťastná.
??, 28.05.2008 15:46:22, IP: ***.***.197.235, #51207
Co se to tady zase deje s tou Halinou???
Kristalka, 28.05.2008 15:48:38, IP: ***.***.197.235, #51208
Panebože jsem šokovaná. To je samá Halina!!!Téměř pět stran a jen ona a ona. Tahle diskuze by se měla přejmenovat na HALINA. Jsem docela znechucená a zklamaná a už přestávám mít chut sem psát:-(( Proč si jí pořád všímáte??Proč ji odepisujete??Vzdyt je to pořád dokola!!At si píše co chce, ale nevšímejte si ji prosíím. Mě je úplně jedno jestli je Romanka prolhaná.Můžu to zjistit jedině sama,at si kdo chce co chce říká. HALINO, nechápu jak vás to muže pořád bavit něco kopírovat a furt se takhle opakovat!!To vám to nevysává energii???Nebo tuhle diskuzi chcete co nejvíc otrávit??Asi to že?No vaše chování mi nejde vubec na rozum!!
Romana Petrovi, 28.05.2008 15:52:37, IP: ***.***.68.88, #51209
Ahoj Petře, zdravím Tě a děkuji Ti za tvoje slova.
Díky taky MARCELCE.
Před chvílí mi poslala esemesku Tonička, jsem ráda, že jsem s ní konečně v kontaktu.

Petře, patříš tady k lidem, kterých si hodně vážím. Ten můj dnešní dlouhý e-mail neměl jen říct, že jsem o depresi nelhala a že nevidím důvod proč bych měla psát, že jsem byla nemocná, aniž by to byla pravda, ale chtěla jsem hlavně, aby naši přátelé tady věděli, že lež o depresi já považuji za rouhání, protože jde o věc neskutečně bolestivou.
My dva jsme teď v pohodě, ale byli jsme tam, kde naši kamarádi tady jsou teď a já bych moc všem, hrozně moc přála, aby brzy byli tam, kde my dva jsme v této chvíli ...
Vážím si Tě proto, že zlé období v Tvém životě Ti dalo potřebnou a pravou dávku pokory před životem a máš přesnou a jasnou schopnost odlišit dobro od zla a úmysl povzbudit a pohladit slovem po duši od úmyslu ubližovat a zraňovat. Mně může ublížit slušný člověk, neslušného nevnímám, neexistuje.
Strašně mně mrzí, že venku je nádherné skoroléto v plném rozpuku a mnohá děvčata a kluci tady na diskuzi se cítí bídně a jejich svět je utopen v šedi - hrozně si přeji, aby se vrátili co nejdřívě do plnohodnotného žití a svět pro ně znovu nabyl barvy a abychom pak všichni co nejdéle žili v tom tichém souznění se životem, s klidem a mírem v duši a plně mohli vychutnat ten dar, kterým život bezesporu je ... děkuji Petře. Romana.
Halina, 28.05.2008 16:04:55, IP: ***.***.9.57, #51210
Ano chci , mě Romana otrávila na ženatém, já budu psát sem.....jasný ??Noví lidé už ¨sem nepřídou a to je důležité.......já ti dám ty stará závistivá Romano, že mě budeš urážet........jsi zlý a závistivý člověk.....dobytek, jak říká Marcela ........:-):-)
Halina, 28.05.2008 16:12:25, IP: ***.***.9.57, #51211
Mě také strašně mrzí Romano, že jsi mi jako Kopretina psala tak hnusné věci , no ale fuuj :

Re: Ženatý milenec Pro boubelku Halinku a mladé kočky tady od Kopret, 7.5.2008 14:44
Baculko Halinko, nepřesvědčilas mně. Zakládáš si do budoucna na cukrovku, vysoký krevní tlak, infarkt atakdále, nehledě na to, že chlapi, které znám včetně mého manžela považují lezení na metrákovou babu za úchylárnu. Musí prý se potit, funět, pomerančová kůže nic moc, nepohyblivá v posteli, prso si uplácáš kde chceš, třeba na sádlem prorostlém stehně - fůůůůůůůůůj bléééééééééé ... pro mně je noční můra mít povislý prsa, ty plácačky jsou nehezký a normální ženské vadí. proto jsem ráda, že i když jsem oba svoje kluky kojila skoro rok, mám pevné dvojky, jsem na ně pyšná a denně je masíruju zpevňovacím krémem, aby nikdy nebyla pobožná, tedy nepadala na kolena. Mám ádéerky - tedy akorát do ruky a protože nepotřebuju do budoucna kojit hastrmany z mostu, musím o ně pečovat. Vše je věc vkusu, mně se tloušťka nelíbí, styděla bych se svlíknout před chlapem a jít do plavek, možná jsem v tom ujetá, ale je to tak - když jsem se dostala na šedesát kilo, nejraději bych sexovala potmě - začala jsem chodit na spinning, abych tak 4 dala dolů a povedlo se. Škrtily mně kalhoty a necítila ....

a pozor , admin to vidí!!..

Halně, která nadává lidem dobytku a debile ...., 28.05.2008 16:15:53, IP: ***.***.68.88, #51212
Halino, o dobytku a stáří a závisti píšeš ... jsi hodně nešťastná, v padesáti už ne mladá a závidíš všechno všem. To, co děláš ty nemůže dělat vyrovnaný, normální a spokojený člověk - protože se normálně nechováš. Sprostými urážkami lidí, které neznáš si u slušných lidí nezískáš sympatie nikdy .... hlavně nevím, proč to zkoušíš tady, kde lidé řeší pllně jiné problémy než ženaté milence a tebou donekonečna kopírované příspěvky. Čtenář.
Za pokus to stojí ...., 28.05.2008 16:25:48, IP: ***.***.68.88, #51214
Admin vidí všechny a to je dobře.

Zkuste na Halinu nereagovat, za pokus to stojí, protože jí nezbude než kopírovat pro sebe samu potisící to samé a nadávat lidem do d**ilů a dobytku, a jiných, ovšem už v debatě sama se sebou .....

Všem hezký den, pevné nervy a bylo by škoda si nechat zničit diskuzi od jediné nešťastné, závistivé staré paní, která už neví kudy kam .... Monča.
Za pokus to stojí ...., 28.05.2008 16:27:11, IP: ***.***.68.88, #51215
Admin vidí všechny a to je dobře.

Zkuste na Halinu nereagovat, za pokus to stojí, protože jí nezbude než kopírovat pro sebe samu potisící to samé a nadávat lidem do d**ilů a dobytku, a jiných, ovšem už v debatě sama se sebou .....

Všem hezký den, pevné nervy a bylo by škoda si nechat zničit diskuzi od jediné nešťastné, závistivé staré paní, která už neví kudy kam .... Monča.
        Předchozí   1 .. 163164165166167168169 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.