Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Lubošovi Romana, 29.05.2008 20:01:11, IP: ***.***.173.78, #51349
Díky za zprávu Luboši, jsi hodný žes nám napsal a je paráda, že je ti lépe - drž se kámo a hezký večer !! Dík. Romana.
katkavosa, 29.05.2008 20:01:19, IP: ***.***.129.148, #51350
Ahoj,díky Kikino za kontakt na pí dr.,určitě dám pak vědět. Jinak Reconnection je nová technika"léčení",která sem přišla z USA,její objevitel je dr.Eric Pearl a je to návrat k léčivé energii. Může se to naučit úplně každý. Ja jsem byla na ezoter.semináři v dubnu v Praze a Eric tam měl přednášku,která mě úplně dostala,léčil tam přímo před nami paní a bylo to naprosto úžasný. hned jsem si na internetu objednala jeho knihu(RECONNECTION NÁVRAT K LEČIVĚ ENERGII) tu jsem přečetla bleskově,během noci a půl a objednala se na seminář do Prahy koncem dubna.Eric byl naprosto senzační,byl to první seminář v našem"starém bloku" Evropy,sjelo se tam strašně moc cizinců z celého světa a trvalo to 5 dnů. Nyní jsem i já praktkant Reconnektivního léčení a "zkouším" to na svých blízkých,kamarádkách a mam,teda vlastně já ne,já jsem jen jakoby tunel,zprostředkovatel,úspěchy. Pokud si chceš něco otom přečíst,tak normálně zadej Reconnection a vyskočí Ti spousta stránek,kde se dovíš víc. Nebo si objednej knihu po internetu,a myslím,že nebudeš litovat.Na těchto stránkách se pohybuju jen 3 dny,ale Tvoje příspěvky mě okamžitě oslovily a myslím,že se zabýváš podobnými věcmi jako já. měj se fajn a dej vědět,jestli Tě to chytne. Reiky je skvělá energie,pracuje na vysokých vybracích,tohle,zdá se pracuje ještě na vyšších vybracích a širších spektrech. Tak papapa katka
Marcela, 29.05.2008 20:08:02, IP: ***.***.109.12, #51351
Dobrý večer skoro všem, dnes mám zase bomba odpoledne, poprvé od začátku deprese jsem dnes konečně pocítila návrat emocí, ne jen ta chvilková radost, ale zatím se mě to drží celé odpoledne. Je to naprosto úžasný pocit, je to jako odměna za tak dlouhou dobu trýzně.
Malířko, dnes jsem Ti poslala fota nešeho zvěřince, ještě tam chybí teda dva zakrslý králici, andula a moje děti. :-)
Romance a ostatním pošlu zítra. Nějak to neztíhám.
Jinak čubinka je hodná, až budu posílat fota, uvidíte. Je to čínský chocholatý pes-labutěnka.
Omlouvám se předem, je to všechno focené v rychlosti.
Luboši, jsem ráda, že se cítíš lépe. Velmi Ti to přeji.
Všem milým přeji hezký večer a pohodovou noc.

Zdravím i ostatní, Petra, Romanku, Kristalku, Kolerku, Ninu, Lili, Lindu.....
Malířka, 29.05.2008 20:09:53, IP: ***.***.60.43, #51352
Luboši, pěkný večer! Jsem moc ráda, že ses ohlásil s dobrou zprávou! Teď už ti bude jenom líp a líp!!! Organismus si zvykne na změnu teploty, přizpůsobí se a budeš znova fungovat.
RKollerko, jak se ti dnes vedlo? Myslela jsem na tebe, kočko.
Romísko, napíšu ti mail. Můžu ho poslat na synka? Zkusím to...
Zlatíčka moje, jak se máte?
TONI, 29.05.2008 20:24:44, IP: ***.***.64.186, #51353
LUBI-jsem moc ráda,že je ti lépé-už mi chyběli tvá slova.Já ted taky nějak v tom lítám.Jednou to vypadá,že se něco málo lepší a pak zase dolu a to fofrem.Pak zase přichází nejruznější dilema-co dál.Dnes je to ještě horší s bolestí hlavy a závratí-je to snad ,že přijde změna počasí.Snad jo.Nebo už jsem fakt divná?
ANIČKO-jak je?Rozhodla jsi se pro nemocnici?
ROMI-jsem moc zvědavá jestli najdem někoho -spíš i třeba spol.známého z našeho rod.kraje?
MALÍŘKO-moc děkuji-všek víš za co.S lékařkou to vše prober po pravdě a věřim,že to dobře dopadne.
PETŘÍKU-jsi super,že ikdyž jsi už ok nekašleš na ostatní-klobouk dolu.
Jsem trapná tím,že napíši,že jsem už ko-jdu hodit sprchu,nachystat malému oblečení na zítra a na ostatní prdím-už jsem zase vulgární!Někdy mi připadá,že se ani neznám a teprve hledám-kdo vlastně jsem-nebo to z člověka udělá nemoc?Že se ani v sobě nevyzná?Ted mě jen napadá-jak se těšim až budu-jestli budu normálně žít a né jen přežívat.zatim papa a všechny ostatní moc zdravím .TONI
Kristalka, 29.05.2008 20:57:47, IP: ***.***.197.235, #51356
Taky na Vás všechny moc myslím. Zdravím všechny kdo si na mě vzpomene. Jste tak laskaví. Malířko, tobě napíšu mail ještě dnes a Petovi taky. Jeho mail byla jediná věc která mě dnes potěšila!!!Jinak přežívám.

Jinak přeji všem hodně sil.
Hezký večer.
Malířka, 29.05.2008 21:18:02, IP: ***.***.60.43, #51358
Toni,
mám pocit, že se začínáš uzdravovat!!! Proč? Ze tvého dopisu už je cítit víc energie, dokonce i vulgarní výrazy jsou známkou, že se ledy pohly :-))) Mám velkou radost! Už si dokážeš říc NE, na víc nemám a teď chci odpočívat, abych nabrala sílu! Věř tomu, že se začínáš uzdravovat!!!

Katko(voso), JSI FAKT DOBRÁ !!! Ty víš, proč... :-)))
Na internet jsem už jukla dopoledne. Zajímavé. Návrat k dávno zapomenutým silám, které v člověku od nepaměti jsou, ale díky vědeckotechnickému rozvoji lidstva byly nahrazeny nástroji, chemií, drahými přístroji... Asi to tak mělo být, možná si nezaloužíme být léčeni třeba "slovem, rukama, myšlenkou", ale drastickými chemikáliemi, zářením, řezáním, transplantacemi atd....
Halina, 29.05.2008 21:27:56, IP: ***.***.9.57, #51360
A kolik to stálo ty naivko Katko??Ten kurs???Zajímavé je, jak těmhle podvodníkům naletí většinou nevzdělaní blbci , jako Katkavosa, co píše ....cituji :

Reiky je skvělá energie,pracuje na vysokých vybracích,tohle,zdá se pracuje ještě na vyšších vybracích a širších spektrech. Tak papapa katka

Jasně, že se hledáš Toni..........musíš v sobě najít tu ženu, co říká... co jí vadí a dokáže se za sebe vzít i třeba vulgárně, často lidé, kteří potlačují své pocity a neumí se prosadit, onemocní rakovinou ...........ty z toho zase můžeš mít depky.

ooooooooooo, 29.05.2008 21:55:22, IP: ***.***.217.5, #51362
správně všichni chudáci:o))Halino,od tebe sem četla 100x,že ti někdo závidí,jsi ubožačka,hlavně to lidičky vydržte,myslím,že ted už všichni víte jaký to je povl ta Halina.Tak se nedejte
Nina, 29.05.2008 23:52:10, IP: ***.***.242.173, #51369
Dobrý večer a dobrou noc všem milým lidičkám,
teď jsem dočetla příspěvky a dovolím si podotknout, že nemám slov. Ale stejně nejsou potřeba, ty dnešní perly místního mravokárce mluví samy za sebe.

Marcelko, moc ti přeju tvoje dnešní bomba odpoledne, ať máš takové všechny dny, už sis toho houpání užila dost. Poslala jsem ti dnes mail, tak až budeš mít chvilku při pobíhání mezi tvojí lidskou a zvířecí smečkou, prosím napiš. Ale opravdu až budeš mít čas, dovedu si tvůj denní program živě představit.

Malířko a Romanko, vy jste takové moje zlaté černé ovečky, děkuju za povzbuzení.

Luboši, mám velkou radost, že je ti malinko líp.

Všichni se dobře vyspěte, těším se na vás zítra.

Halina, 30.05.2008 7:54:00, IP: ***.***.9.57, #51371
Přesně, jak jsem říkala to učení Reconnection je příšerně drahé , jedno sezení 1000 kč a když chce člověk praktikovat sám, tak stojí 333 euro........no děs a jak člověk přijde , tak odejde , jako Katka, která ted shání psychiatra !!
To já jdu ke svému masérovi , ten mi sahne na záda a řekne mi, co mě trápí a kde mám přidat a ubrat v životě...( já mu o sobě neřeknu ani slovo a on všechno pozná) otevře mi čarky a spojí mě s Vesmírem, vyčistí je a zase zavře....... já tam nechám 600 a du domů a přesně vím, co mám dělat dál.....:-):-).
OD ROMANY, 30.05.2008 9:37:17, IP: ***.***.68.88, #51373
Moji milí,

TONIČKO - můžu Ti dnes večer brnknout ? Mám mobil na Tebe. A myslím si, že společné známé najdeme .... krom toho i mně stejně jako kočce Malířce, našemu sluníčku tady v diskuzi, se zdá, že jsi na cestě nahoru - píšeš jinak - odlehčeně, s nadhledem - jen tak dál holči .... brnknu ....

NINUŠKO - moc pozdravů - píšeš sem tak hezky pro všechny, TY umíš hladit slovy - ať je Ti dobře a můžeš krásné skoroletní dny vychutnávat se vší parádou - papa a piš, těším se na Tvoje psaní, můžeš mi třeba písnout na e-mail, který mám Malířka do práce i na synův comp ...

MALÍŘKO - naše sluníčko - není problém s tím e-mailem - klidně možno psát na adresu našeho Romíka juniora. Dnes mně potěšilo, že zase začínají lidičky psát, jsem tomu moc ráda ... též Ti písnu a měj se kočko ...

KOLLERKO - jsem ráda, že došel e-mail a pejsci, zkusím poslat ještě kluky během dne, jestli to půjde - posílám Ti pozdrav a drž se - jsi statečná holka, která se jen tak nedá ....

MARCELKO, je to úleva, viď - svět dostává svoje barvy a vůně, vrací se chuť do života - je to jako očistná lázeń duše - cítíš to tak ? Ani nevíš, jak moc Ti to přeju - jseš hrozně fajn ženská - ať je Ti pořád lehce a hezky na duši a užij si slunný víkend na plné pecky !!!!!!

KATCE-VOSE - jsem ráda, žes přišla mezi nás a Tvůj příspěvek je zajímavý, zaujal mně, piš nám, ráda si přečtu věci, které jsou pro mně nové a můžou být dobrým návodem a inspirací a- a měj s hezky milá nová pisatelko - vítaná ....

LUBOŠI - pereš se statečně a věřím, že to půjde k lepšímu - držím všechny palce, kdybys mi chtěl písnout, Malířka má na mně kontakt, Petr mobil, měj se hezky a piš nám, ať víme, jak se cítíš, protože jsi tady pro nás všechny kamarád !!

KRISTALKO, myslím i na Tebe, myslím často na vás všechny, párkrát za den si říkám, jak je asi děvčatům, jak se momentálně cítí, co dělají - vydrž, bude se to zlepšovat, věřím tomu ...

PETŘE - přeji Ti slunce nad hlavou i v Tvé duši kámo - myslím, že o Tebe si nemusím dělat starost, Ty už jsi živel, vzpruha tady pro nás všechny do jednoho, takže sem prosím vydrž psát - ať mám z čeho čerpat pozitivní energii a ostatní též ... díky ....

Pozdrav pro KIKINU, ANETKU, LILI, LINDU, ALKU, MILUNKU, GEORGE, GABČU, LEŇULI, MYŠULI, SILVINKU a ostatní, kteří třeba čtou - hezký den všem - ROMANA.
1111, 30.05.2008 10:12:43, IP: ***.***.217.5, #51376
Ty seš blbá Halino,jaký čarky ti otevře.Nevíš ani o čem píšeš.Tak tu neopruzuj a vypal.Začínáš se jen ztrapnovat,ale taková blbka jako seš ty to prostě musí dělat.Předvádíš se tu a nevíš ani o čem je řeč.Když nemáš na dražší věci,tak si otevírej čarky huso.
petr, 30.05.2008 11:23:07, IP: ***.***.211.194, #51384
Pěkný den všem :-))

Několikanásobná jedničko, je nutné, aby jsi na slušný dopis i když od Haliny odpovídala takto? Paxe nedivme , že vrací tím samým. Takže, pokud by to šlo, buďme slušní všichni, ne? A nepeskujme jen H. , že píše jak píše. Dneska napsala normální postřeh, a jestli je správně čarky nebo čakry, to je snad detail a za to nemusí být nikdo nutně blbý, ne?!

Jinak vám musím přátelé říci o včerejším odp.a večeru. Odpoledne jsem byl v asi 80 km vzdáleném dětském domově (pozvaný na kontrolu a dozor nad klientem, chlapcem), zpátky pak na Vírské přehradě, tak to byla krása. Ovšem večer ...to se mi poprve v životě (jednou t přijít holt muselo), porouchala pračka, takže vypranou haldu jsem několikrát máchal, a pak o půlnoci věšel na lodžii....:-)) Ale stejně vás poté ještě přečetl. Měl jsem z dopisů parádní pocit, zdá se, že se vám skoro všem daří stále lépe. A Ti , kteří na vysvobození ještě čekají alespoň vidí, že i s nimi to takto dobře "dopadne" :-)))

Lindo, doufám, že jsi ještě našla sílu použít "futrál", to jsi mě zase rozesmála :-)) opět trefné! A veselé. Včera jsem se dočetl, že někde v místech, kam jezdíš na brusle (Ladronka) se nachází nějaký sqot.Co máš plánu o weekendu?Bruslení, oddech...Tak ať se máš fajn!

Malířko, venku je až moc slunečno, že? Ale co, doma u obrázků je fajn,ne? A kolo asi o weekendu jen lehce, že?

Romčo, zase pěkné maily...jo a s ty pochvaly patří jiným, těm , kteří bijují a píší....to jsou "geroji", když je člověk v pohodě, pak to jde samo :-))) Ale to zrovna Tobě nemusím psát, že? Pěkný weekend :-))

Marcelka je v parádní pohodě! Taxi to užívej plnými doušky!

Kollerka by měla být podle mě v pohdě, pokud se moc nepředře ve všech svých pracích :-))

Toni se mi taky zdá "lepší"! To je super!

Stejně tak Luboš! Bude nějaké to domácí rožnění kamaráde? Tohle fakt závidím. My chtěli do Jeseníků, spravují nám ale bydlení... příště.

Přátelé, všechny vás prozatím moc zdravím, mějte se fajn, případně i pěkný weekend. petr
1111111111, 30.05.2008 11:35:46, IP: ***.***.217.5, #51385
Petře máš pravdu, nemělo by se takhle psát, byla to jen reakce na nevzdělanou blbku Katku vosu.Mě se Haliny příspěvek nezdá v pořádku, když jí uráží a pak píše v pohodě.Ono urazit a pak psát normálně v pořádku určitě není.Halina umí velice dobře v jedné větě urážet a hned se otočit jako na obrtlíku.Proto sem napsala, že je blbá, aby viděla jaký to je.Jinak s tebou souhlasím.
        Předchozí   1 .. 167168169170171172173 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.