Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese

Marcela, 27.05.2008 10:20:08, IP: ***.***.109.12, #50993
Moji milí přátelé!
Velmi Vás z celého srdce zdravím. Musím Vám dodat opět zase naději, ale nechci ji zakřiknout sama v sobě, ale musím se prostě svěřit. Věřte, bude líp. Já mám dnes jeden ze svých nejkrásnějších dnů za poslední půlrok. Nevím čím to je, jestli mě ta mrcha D zase jen na chvíli nechala odpočinout, nebo už to se mnou vzdala, ale cítím se naprosto úžasně. Užívám si každou minutku dnešního dne. Nevím jestli už konečně zabraly AD nebo moje včerejší terepie u psychložky, ale je mi skvěle, ani jsem tomu nevěřila i jsem to ráno obrečela, je to jako zázrak. Moc bych VÁS všechny chtěla mít teď u sebe, abych VÁM mohla předat něco ze své energie.
LILI, psala jsi, že jsi z Prahy, pokud budeš mít zájem, doporučila bych Ti psycholožku, sice se u ní platí 400 Kč, ale já věřím, že mi opravdu velmi účinně pomáhá.
Včera se mi konečně podařilo díky ní depresi dát tvář, vyjmout jí ze sebe, zhmotnit a naučit jak s ní po krůčkách bojovat. Ráno jsem konečně vstala a nemusela se přemlouvat,jestli jo nebo ne. Věřím, že by Ti pomohla.
Chtěla bych velmi poděkovat Romaně, díky jejímu dlouhému nedělnímu telefonátu se mi udělalo lépe. Máš Romano velmi příjemný hlas a ať si tu Halina píše o tobě co chce, mě prostě ty její bludy o Tobě nepřesvědčily. Velmi Ti ještě jednou děkuji.
Děkuji i Malířce za její fota, velmi mě zahřálo, že si na mě vzpoměla i na výletě.
Děkuji i Petrovi, že mi vždycky odepíše na SMS povzbudivě a mile.
Děkuji, běžím pracovat, mám co dohánět, mám Vás všechny ráda a ještě dnes sem kouknu. Bulím, já konečně bulím, jsem šťastná.
Romana Marcelce a Myšulce, 27.05.2008 10:47:51, IP: ***.***.68.88, #50995
Marcelko, musím napsat hned, protože mám velkou radost, obrovskou - Ty už ses odrazila, půjdeš nahoru, jak já Ti tohle přeju - při čtení poslední věty Tvého příspěvku mi zamrazilo - mně se zlomila před pár lety deprese po čtyřech měsících utrpení tak, že mi moje nejlepší o hodně mladší kamarádka, která pro mně moc znamená řekla, že čeká dítě a vyndala obrázek s nafocením miminka v prenatálním stavu. Ty moje zkamenělé slzy se uvolnily, začala jsem brečet, až to Klárku vylekalo - pak jsem řvala cestou domů v autě a cítila, jak se to ze mně odplavuje, ta tíseň, ta úzkost, neklid, bolest duše - a pak už to šlo nahoru a do normálního života .... Vychutnávej teď všechno hezké kolem sebe, znovu opakuju, že mám velikááánskou radost z toho zlomu a mám Tě moc a moc ráda - piš !!

Milá Myšule, to , co píšeš je tak podobné situaci tady. Momentálně odešla na mateřskou moje kolegyně z kanceláře, rozvedla se a později se dala dohromady s výrobním ředitelem u nás, který se taky rozvedl. Svého času si ale byla hodně blízká s mým vedoucím a tudíž preferovaná a ostatní děvčata v kolektivu to odnášela. Na mně byl jako med, pokud jsme něco řešili jen my dva, pokud měl v kanceláři jiné lidi, peskoval mně, aby ukázal, jak je velkej macho, šéfík, autorita ... postupně si ho tady holky jedna po druhé přestávaly vážit, protože i on se přiřadil k největším vlezp**elkům stávajícímu vedení a krom toho, bohužel je kam vítr tam plášť. Každá z nás víme, že s námi mluví hezky a za zády nás pomluví a pak zase totéž s jinou pracovnicí. Podobně jak píšeš, taky mluví velice vulgárně a jinak prostě jje typ, který všude byl a všechno zná a všechno viděl .... Chtěla bych mít před svým nadřízeným respekt a vážit si ho, tady to nejde. Vím už tolik věcí o něm, které nebudu psát, že je to jen už o despektu a chvílemi se přistihuju, že jím a jimi podobnými pohrdám. To není nic příjemného, když jsou v práci donašeči a taková atmosféra, ale proti tomuto se mi podařilo obrnit. Ale chci do budoucna odejít. I když na každém pracovišti máš pochopitelně něco.
Myšulko, držím palce, piš, pokud to jen trochu půjde a věřím, že postupem času bude líp. Teď je priorita, aby ses dostala do pohody, práci zatím neřeš. Zasloužíš si načas vypnout a zabývat se sama sebou. Pobývej hodně v přírodě, zkus dělat to, co Tě dřív bavilo, naopak mezi lidi choď - za kamarádkou na kafe, třeba do solárka, sauny, na manikůru, opečovávej se choď co nejvíc, i když vím, jak moc se k tomu bude potřeba se nutit, ale překonávej nechuť co nejvíc můžeš, abys byla mezi lidmi a nezůstávala mezi čtyřmi zdmi. vím, jak je to těžké, takže pomalu a postupně .... piš nám, jak se cítíš - myslím na Tebe a držím palce - všechny čtyři.
Romana.
od Moniky, 27.05.2008 11:01:04, IP: ***.***.68.88, #50997
Nenechte si zničit tuto diskuzi Halinou !! Zničila diskuzi o panické poruše i diskuzi o ženatém milenci. Měsíce tam chodila vše rozhrabávat, škodit a urážet. Na ženatého milence přestalo chodit hodně děvčat, dokonce většina a já tam taky končím.

Přeji všem tady hodně sil, klidu a zdraví. Monika.
TONI, 27.05.2008 11:42:17, IP: ***.***.64.186, #51001
AHOJ SLUNÍČKA!Péto-moc dekuji za psaní.Jsi moc hodnej!MARTAS-beru APO-MUCLOB 4 týdny a jsem ted na 450 mg a zatím je mi pořád mizerně.Myslím si že bych na tom byla lépe po psych.stránce-kdybych neměla tak nesnesitelné bolesti.Dnes mi třeba bolí uplně vše-jak těžká chřipka a k tomu i bolest zubu které jsou mrtvé-střílí bolest do oka,ucha.....a nejhorší je to že pořád energie na bodu mrazu.Manžel mi vyčítá,že se nesnažím jí vyburcovat-ale já už ani nemám sílu mu říkat,že tam žádná není.MOMENTÁLNÍ STAV NAZYVÁM PŘEŽÍVÁNÍ-ANEB DRŽÍ MĚ POŘÁD JEN POCIT ZODPOVĚDNOSTI ZA DĚTI.LUBOŠI-taky moc a moc děkuji za napsání a doufám ,že ti bude brzo lépe.ROMI-nemám plnou schránku a normálně mi vše chodí.Máš dobře opsanou adresu?Jinak moc a moc zdravím.ANIČKO-prosím napiš mi jak na tom byl bratr když šel do Brna do léčebny?A jak dlouho tam byl a na jakém oddělení?Moc děkuji.Já slyšela ,že Brně-bohunicích je to spíš o výzkumu.Nejhorší reference a kam mě chtějí poslat jsem vyslechla na vojenskou nemocnici v Židenicích.Píšeš o rodičích-to znám ti moji do ted neví co mi pořádně je a ani to nechci.LÁSKU-to jest ten největší cit tady na zemi jsem jako dítě od nich nikdy nezažila.Ted kdybych jim řekla,že chodim k cvokaři-tam by se mi jen vysmáli a měli mě za slabocha a to by mi jen přitížilo.Uplně tě chápu.Často si říkám nečekej lásku a vděk-vím ,že je to kruté ale aspon nejsem zklamaná.KOLERKO-jak dopadlo posezení ?Zvládla jsi to holka naše zlatá?MALÍŘKO-mam taky vždy nervy když jdu k cvokaři-většinou mu zapomenu i říct všechny mé potíže.Ale asi mu ted stačí když mě vidí.Moc bych ti přála aby ti dali ID-já byla OSVČ-platila zakl. poj. tak nemám ID ani na inkaso ale jsem za to vděčná-to už bych asi ................chtěla jsem napsat někde vysela,ale bylo by to jen ještě horší.Jen se hrozím až mi ho vezmou-co bude .Zpět k puvodní profesi už nechci...........................??????????Taky tě uplně chápu.Ted je mi tak ,že to ani nemám sílu řešit ale až to přijde?????Jsem už ko jdu sebou chvíli máznout než všichni dorazí domu.Zatim papa toni

Luboš, 27.05.2008 13:02:14, IP: ***.***.106.66, #51008
J á vám teď napíšu,že jsem na pokraji zhroucení,cpu do sebe frontiny diazemamy,cítím,že jsem takovej vláčnej,nemám cuť žít,jsem velký slaboch.Nic a nikdo mě nezjímá
Halina, 27.05.2008 13:16:31, IP: ***.***.9.57, #51009
Tak tohle předvádí Romana na diskuzích mrkněte........tohle psala tady na depce:

Já jedu za dvanáct dní na prodloužený víkend do Jánek a moc se těším - budu chodit na túry, budu tam mít kromě manžela a známých mladší dítě a fenečku, nechám se namasírovat, půjdu do perličky a sauny

Moji golfisti si snížili handicap, musela jsem pochválit mladého, že jeho odpaly jdou už za 150 metrů, no, já jsem to loni zkoušela, nešlo mi to , máchala jsem zdivočele golfovou holí a trenér říkal, že techniku si časem osvojím - čas běžel - technika se nedostavila, všichni ostatní už byli někde jinde, šlo jim to, měli víc času na tréninky a já jsem to vzdala. Můžu leda tahat vozík s holemi a dělat caddyho.

A tohle psala na ženatém jako Kopretina :
Re: Ženatý milenec Kopretina-Halině, 6.5.2008 19:41

Aspoň, že jedu za dva týdna místo toho na prodloužený víkend do Jánek, kam taky jezdíme lyžovat a zajdu si na nějakou proceduru, masáž, dobrý papání, túru třeba na Černou Horu nebo Sněžku - už se těším. Manžel sice bude se známými hrát tři dny golf, ale obejdu se bez nich, budu tam mít mladšího syna, svou fenečku a radost a potěšení z přírody, která ně nabíjí a kterou miluji.

Halina, 27.05.2008 13:27:14, IP: ***.***.9.57, #51010
Tady se Romana vtírá na tchýni se svými dlouhými příspěvky :

Re: Tchýně:problém Romana-pro Ifik a děvčata, 6.5.2008 12:11
Je to tak, rada je to dobrá, udělala bych to. Potencionální tchyně musí pochopit, že tu nejsi jen pro plnění jejích rozmarů a přání, kdy se jí zamane. Máš taky svůj život, práci, program, plány a máš právo nejen dávat, ale taky brát - jinak Tě začnou zneužívat, vše pro ně bude samozřejmost - a budeš nešťastná. Pokud se přítel postaví za Tebe, je to dobré, ta opora pak je a máš jistotu v milovaném člověku a tchyně Ti může nakonec být ukradená, ale pokud se staví syn výhradně za matku, není to dobré - musí si ujasnit, že žít a založit rodinu chce s Tebou. Držím palce, vydrž a buď tvrdá - jinak to nepůjde - máš i Ty právo si diktovat svoje podmínky. Hodně štěstí a pozdrav s přáním pevných nervů, klidu a pohody pro Páju a Helenku - Romana.

A když už se tam nic neděje, tak tam znova píše jako Kopretina.........je to fanatik, musí všude psát a všude radit , dokonce když se loučí, tak píše stejné věty často, tak je blbá !!

Re: Tchýně:problém Kopretina, 7.5.2008 14:50
Mám otřesnou, namyšlenou, lakomou, pomlouvačnou, věčně nespokojenou, lidmi neoblíbenou tchyni, ale perfektního manžela, jako by ho ani neporodila taková matka a tím pádem mám takovou tchyni na háku, nezajímá mně, jsem dvacet let šťastně vdaná.
Jen málo holek má fajn tchyni, znám jeden takový případ - matka mý bývalý lásky z dob studiií v Brně - skvělá tchyně, spíš kamarádka. Blbá tchyně není problém, problém je, když se manžel staví za matku proti své partnerce a je mamánek. To bych nesnesla, ale měla jsem štěstí. Přeju Vám je všem snachám taky a hodně sil a pevné nervy !! Kopretina

....pozdrav s přáním pevných nervů, klidu a pohody pro Páju a Helenku - Romana.

......Přeju Vám je všem snachám taky a hodně sil a pevné nervy !! Kopretina
Romana, 27.05.2008 13:39:32, IP: ***.***.68.88, #51011
Ahoj všem - Toničko, můžu poprosit Petra nebo Malířku, aby Ti na mně dali telefon - můžeš mi kdykoli zavolat a domluvíme se i na e-mailu, dám Ti svůj - mně pošta chodí od děvčat - pak už ten kontakt rozhýbeme, chtěla bych si s Tebou popovídat, znáš ten kraj mého mládí, máme asi dost společného. Moc mně mrzí, že ti není líp - vydrž, myslím na Tebe ....

Zdravím všechny, ale hlavně Luboše, Luboši piš a čti nás a prosím snaž se nepropadat těm stavům, i když vím, jak strašně je to těžké, vůle už pak přestává fungovat a sil není dost - ale prosím, mysli na ty, kteří prožili těžkou D - Petr, já, většina přátel tady s ní urputně bojuje - mám hroznou radost z Marcelky, cítí se líp, prosím - bojuj taky !!!!!!
Mysli na svou rodinu, přátele, manželka, dcery a vnoučata Tě mají moc rádi a potřebují Tě tady a i když teď ztrácíš sílu, musíš bojovat dál. Napiš prosím Tě dneska večer aspoň jednu větičku, jen pár slov, budud na to čekat ....

Pozdrav všem -Romana.
Halina, 27.05.2008 13:48:45, IP: ***.***.9.57, #51012
NĚVĚŘTE ROMANĚ ANI SLOVO, JE TO BLÁZEN, MÁ TU NEKOLIK NICKŮ A PÍŠE CELÉ DNY PROTOŽE V REÁLU NEMÁ NIC ......JE TO FANATIK!
Halina, 27.05.2008 13:51:39, IP: ***.***.9.57, #51014
Proto hned píše milé články, snaží se zachránit situaci, vidí že tu kopíruju její lhaní.........píše jako Kopretina i jako Romana to samé a klidně lidem lže do očí, že to není pravda ........visí na diskuzích, nic jiné nemá !
Malířka, 27.05.2008 13:59:24, IP: ***.***.60.43, #51018
Milý Luboši,
to se ti jenom zdá! Jsi velice cenný člověk! Dobrý, upřímný, tvoje obrovské srdce překypuje láskou, kterou rozdáváš na každém kroku.
Jenom se ti zdá, že jsi něco jiného, než VÍM JÁ a všichni, kteří tě znají :-))) Z tvých myšlenek, slov, činů, dokonce i vět, které nám napíšeš, sálá obrovská síla - láska.
TY JSI Ú Ž A S N Á L I D S K Á

BYTOST !!! MÁŠ PRO NÁS PRO

VŠECHNY NEDOZÍRNOU CENU. MÁME TĚ

RÁDI MY TADY. MÁ TĚ RÁDA MANŽELKA,

RODIČE, TVOJE DĚTI A VNOUČATA. PRO

VŠECHNY JSI VELICE VÁŽENÝ A CENNÝ.

TO NEPŘÍJEMNÉ JE JEN PŘECHODNÉ.

JEN SE TI TO ZDÁ...

M Á M E TĚ R Á D I !!!

P.S.: Poslala jsem ti mailem číslo svého telefonu :-)))
romana je hloupá trapka - Halina, 27.05.2008 14:04:27, IP: ***.***.68.88, #51019
V reálu je to chudák ta vaše Romanka, taková osamělá a nešťastná, proto tady visí celé dny a píše vám pořád .... je to ve skutečnosti blbka, která si hraje na vzdělanou ... četla sotva povinnou četbu ... je zlá, proto, že nikoho nemá, vymyslela si imaginárního manžela ... rodinku co hraje golf ... snobka prolhaná a blbá ,,,, kdo to může věřit takovému debílkovi z učňáku ..... tlustá osamělá a trapná ... fanatik a dement je to.
Romana je blbá - Halinka, 27.05.2008 14:08:00, IP: ***.***.68.88, #51020
Proč se s ní bavíte, nevíte, že je prolhaná bez rodiny a práce, nic nemá .... jenom lže a lže, že má rodinu, práci .... koníčky .... prolhaná snobka.
Romana je trapka - od Haliny, 27.05.2008 14:12:12, IP: ***.***.68.88, #51021
Snad jste poznali, že ten třetí příspěvek jsem nepsala já ... zase sem leze .... píše za jiné, já jsem psala jen jednou jako Petr a jednou jako Mirka, ale to bylo z recese. Na ženatého píše jako Kopretina .... , tam jsem psala jako Nina, ale jen jednou ze srandy ... je to fanatik a debílek ta vaše Romanka a kdo jí věří, je to samé ...
katkavosa, 27.05.2008 14:22:56, IP: ***.***.129.148, #51024
Ahoj lidičky,píšu sem úplně poprvé,trpím depresí už 9 let a střídá se to pořád dokola,je mi líp,líp,skoro fajn,pak přijde nějaká jobovka doma nebo se prostě vzbuim a jde to dolů. Hledám nějakého opravdu dobrého psychiatra nebo psychoterapeuta v Plzni nebo jeho blízkém okolí. Poraďte mi,prosím někdo ze své zkušenosti. Jinak všechny zdravím a držím palečky,aby bylo dobře. Katka
        Předchozí   1 .. 158159160161162163164 .. 332      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.