Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

eicul, 30.11.2011 21:42:09, IP: ***.***.215.45, #155426
koho dalši těhotenstvi?něco mě uteklo? :-)
Sex je fajn,když je dobry i ten druhy :-)
evinaH., 01.12.2011 10:48:37, IP: ***.***.180.186, #155435
eicul - myslela jsem, aby nedošlo k dalšímu těhotenství u tralala...:-))
mimochodem, tralala - já teda nevím, co nás drží právě u takových chlapů,že se jich pak nechcem vzdát. Můj ex byl v posteli jak dvacetilej kluk - rozměry dobrý a mohl pořád... Ale ... nebavilo mně to taky.A když bavilo, tak jen chvíli... Na předehru byl úplně tupej...:-) ale pořád si myslel, jak je dobrej...Jen nevím, co nás drží u takových chlapů, když to vlastně není zábava, spíš otrava.Nějakej blbej vzorec z dětství s věčně nepřítomným otcem - nebo je to proto, co jsem už do vztahu citově investovala? U mně osobně asi oboje, proto bylo tak těžký ho pustit.
Nikol , 02.12.2011 16:46:59, IP: ***.***.95.194, #155479
Ahoj po delsi dobe, to mam zase co dohanet se ctenim, ted to ale nejde, tchanovci odjeli na chalupu, tak mam honicku kolem prtavcu. Ale aspon je sranda a takovy ten predvanocni shon mi ani neleze na nervy, protoze nemam cas ho vnimat. Vanocni uklid se tady nedela. Darky pro deti jsou uz zabaleny na skrini. Akorat bych jim je nejradsi dala uz ted. Tak ted uz jenom vykoumat, co dat manzelovi. Malej nas bavi svyma hlaskama a maly se uz uz prodira prvni zoubek.
Sex je pro me hodne dulezitej ve vztahu, kdyz to neklape v posteli, tak to neklape ani mimo postel. I kdyz musim rict, ze ted se spis citim jak pubertak, co se boji, aby ho vedle neslyseli rodice. Potrebujeme proste vetsi barak. Ted jsem si jeden nasla, nechtej nam ho prodat, protoze uz mame mortgage, ale ja porad premyslim, jak to obejit, tenhle nevzdam. I kdyz se kvuli tomu budeme muset stehovat na vesnici a ceka me delsi dojizdeni do prace a do skolky. Ale mistni zakladka je dobra a manzelovi se desne libi, ze z loznice je vyhled na mistni fotbalove hriste. Co se libi me? No prece tri obrovske loznice. :-)
Jinak uz jsem snizila na poslednich 25 mg a jsem porad ok.
eicul, 02.12.2011 22:41:47, IP: ***.***.215.123, #155492
ja se taky vloni nevzdala a dum jsme koupily,a budujem,je to dvougenerační a je to na předělani dle naši představy,ale parada.Jinak u mě taky jako utebe Nikol,vanočni schon nevnimam,mam prace s dětma,amala rada papa tak vyvařuju polivečky,ji chutna brambor a brokolice a masičko a maly to kdysi nesnašel :-) takže supeeer!!! Je to roštanda,a pozornost jak chce,no mužu řict že sem maximalně naplněna štěstím,je to užasny,užasny,prostě fakt jako pohadka a s manželem taky,mame sex radi takže nam to klape :-)
evinaH., 02.12.2011 23:25:42, IP: ***.***.180.186, #155494
ohledně těch vánoc - dneska debata s holkou na téma, jak se od dob, co jsem tady na vánoce připravuju víc a víc, když jsme bydlely samy, prý jsem to tak neprožívala a nechala to plynout ( slovy dcery -bylas ráda že žiješ a na vánoce jsi kašlala dokud nepřišly) :-))) Loni jsem už pekla perníčky a dělala pokus - vánoční věnec na dveře.Letos ho mám na stole, už takovej větší, víc poctivej, perník upečenej, výzdobu v oknech - háčkované vločky, koupila jsem je na místním trhu...A dostala jsem jednou od kámošky keramickýho anděla a říkala si - co s ním, kam ho dám. Letos je v okně perfektní...:-) Takže já ten shon tak nemám a užívám si tohle - byla jsem pomazlit si oslíka a poníka na vánočních trzích a to se mnou ještě nebyla malinká...Ovšem - dům nekupuji a děti mám sice dvě,ale toho shonu kolem nich není tolik, starší holka se o sebe dovede postarat komplet sama.( což ne vždy znamená, že to dělá a že neuklízím po ní a nenadávám) :-)
Nikol, 03.12.2011 9:44:43, IP: ***.***.95.194, #155498
Eicul, presne tak, varim, delim pozornost mezi prcky, nebo je jen pozoruju, jak si spolu hrajou, mala nam na nejake lezeni po ctyrech prdi, ale po zadecku se dostane vsude, kam potrebje, coz je vetsinou za malym. Bude to tezky ten barak dostat, protoze je opravdu urceny pro lidi, co nemaji hypoteku a ja si lamu hlavinku, jak ho ziskat, ale vim, ze ho ziskame. Takze uz rikam nas dum. Manzel se vcera smal a vypocital mi ctyri duvody, proc ten barak nemuzeme mit, tak jsem mu jenom rekla, ze uvidi.
Nikol, 03.12.2011 9:48:50, IP: ***.***.95.194, #155499
Evi, ty hackovany vlocky by se mi v oknech libili. My do nich dame umelohmotneho sviticiho Santu, ale malymu se libi. Jeste poslat vanocni karty a bude. Ted se tady s malym hadam o pullitr stavy, tvrdi mi, ze je to jeho stava, ja trvam na tom, ze je muj.
Irča, 04.12.2011 20:06:25, IP: ***.***.38.66, #155564
Tak už mám zase nějakou neurózu, teď je to neuróza, předtím to byla celková nasranost, všechno mi děsně lezlo na nervy, babička, moje máma, manžel, děti. Měla jsem pořád pocit, že někoho každou chvíli uškrtím. Tak varianta neuróza-nervozita je asi lepší, protože je namířena dovnitř nikoliv ven.

Dnes byl manžel s dětmi u tchánovic, takže jsem se celý den učila, gramatiku, slovička. Např. ale nevím, k čemu mi je vědět beams and rafters, česky je to přeloženo jako krovy a krokve, upřímně nevím, k čemu vlastně krokve slouží nebo brogues, česky přeloženo jako perforované panské polobotky. Spočetla jsem, že to je cca 1200 slovíček do měsíce, síla, k tomu gramatika, lingvistika a historie. Prostě sado maso, Že já to mám ve svém věku za potřebí. A co u Vás??
evinaH., 04.12.2011 20:33:43, IP: ***.***.180.186, #155567
u nás - holka se neučí, druhá pořád ječí...Všechno sama sama...Já - nervy na pochodu v každý vteřině...
Dneska se to pomalinku otočilo - šla jsem s malou a ex na rozsvěcení stromku, oni si tu spolu četli, společně jsme koupali panenku, protože byla špinavá...Dvě svíčky, velká holka u dědy a malá spící...mi ke štěstí stačily, když se ex rozloučil...Fakt adventní večer, příjemný a klidný...Přeju ho i Vám...
Nikol, 06.12.2011 15:54:23, IP: ***.***.95.194, #155642
U nas - ja a mala na antibiotikach od vcerejska, obe mame zanet prudusek a stredniho ucha, takze nic moc. Doktorka me rozesmala, protoze mi rekla, ze mam hodne odpocivat, ale jak se dvema malyma detma, to uz nevedela.
evinaH., 06.12.2011 20:33:36, IP: ***.***.180.186, #155652
fuj, zánět středního ucha pěkně bolí, to Tě lituju teda...
Nikol, 07.12.2011 11:24:46, IP: ***.***.95.194, #155664
Vis, co je nejhorsi Evi, ze tady nepichaji usi, takze musime cekat, az zaberou antibiotika a vycisti to. Me to minule nevycistily, takze ted mam jeste sprej do ucha, coz je hnus.
Mala byla dneska lepsi, tak jsem ji poslala do jeslicek na zkousku. A kdyz jsem odchazela, tak jsem ji slysela, jak se tam chechta v zidlicce, protoze ji jeden chlapecek rozesmival.
Irča, 07.12.2011 12:23:45, IP: ***.***.38.66, #155668
Mamka měla teď s přítelem taky zánět ucha a taky jim to nechtěli pýchnout. Já myslím, že ty medicínské postupy jsou teď víceméně v celé Evropě dost jednotné, od všech těch testů počínaje, přes odběry krve jako že na to dnes mají plastikové zkumavky na jedno použití, což mi teda přijde dost neekologické, a i přístupy tady k tomu. Já měla uši píchané jako dítě mockrát, ale prý je to příliš invazivní přístup nebo jak tomu dnes říkají.
Irča, 07.12.2011 12:28:46, IP: ***.***.38.66, #155669
Slyším malého jak příšerně kašle, my jsme teda chrchlí taky pěkně a pořád se v tom točíme, jen se z toho začneme dostávat, je to zase zpátky. Vůbec si, chudák, nemůže odpočinout. Jenže pořád dokola podávat nějaké kapky, právě že o tom i mluvili, že je v tom kodein a i ty nosní kapky, že jsou návykové. Jo, ale ještě mne napadlo k těm doktorům, že naše doktorka má takový přístroj, odebere malinko krve, dá to do něj a on jí odpoví, jestli je v těle zánět nebo ne a zda nasadit antibiotika nebo ne. To mi přijde dobré, protože se hodně mluvilo o nadužívání antibiotik. Já si pamatuju, že jsem jako dítě byla na antibiotikách hodně často. Ale tady to chrchlání, to už mne fakt se...
evinaH., 07.12.2011 19:50:24, IP: ***.***.180.186, #155677
až na depky a vyšší kazivost zubů já jsem zdravá.ťuk ťuk...
Uši mi tenkrát nepíchali, dostala jsem za stovku prášky, co spouštějí rýmu, žádný atb...a za pár dní klid, jen ta rýma...
        Předchozí   1 .. 236237238239240241242 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.