Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

karen, 13.11.2011 19:23:44, IP: ***.***.174.89, #154742
tak jako není mi až tak zle, ale dneska to na mě zase nějak padalo i takový chmury myšlenky, tak jsem se zase vylekala. Ten zoloft je prý to samý jako mám já. Až po třech měsících? no já se ani nedivím po takovým šoku než se to tělo srovná. My tu, ale dneska měli krásně svítilo sluníčko. No uvidíme třeba to bude chtít zvednout, když mu povím, že se necítím. nkdy nad tím i přemýšlím, že možná bych třeba i chtěla zkusit kojit, ale asi radši ne bojím se. Je to škoda. Jsem teď taková, že jsem ve strachu ze všeho
Karen, 14.11.2011 22:10:17, IP: ***.***.174.89, #154788
občas takový pláč ničemu neuškodí- spíš uleví.
evinaH., 15.11.2011 8:42:51, IP: ***.***.180.186, #154795
popravdě - po práškách mi vadilo,že i když mi bylo něčeho líto, tak ty slzy se ne a ne dostavit, jako by je ty prášky nějak zastavily - ale blbej pocit zůstal. A jak říkám, v tom úúlevným pláči se občas fakt vyžívám. Život není jen o tom,že se člověk směje od ucha k uchu. Btw. u nás je dneska nádherné mrazivé ráno a slunce svítí jako o život, tak si užijte hezký den.
evinaH., 15.11.2011 16:21:49, IP: ***.***.180.186, #154814
jéé, Irčo, to já bych taky chtěla a vždycky jsem to chtěla od psychologů...Nahrát novej software...:-) Ono se to změní nějakým hlubším prožitkem, myslím.Chvíle, který lidem mění život jsou...když jim jde o život, když si hrábnou na absolutní dno, když najdou svou vlastní sílu.
Já mám to ohromný štěstí,že jsem vypadla z města - včera jsem tam byla u doktora, tak to vím, jak to tam vypadá a vím, co je inverze jako prase.Tady naštěstí je po ránu hned sluníčko a svítí na tu namrzlou trávu, prostě...nááádhera.A když jsem fakt nevrlá a protivná a tak... mám na to v poslední době trik - prostě zpomalím na nejnižší rychlost jak jen to jde a třeba se jen věnuju prckovi.Jenom to, žádný myšlenky, co udělám k jídlu nebo že se platí složenky nebo cokoliv... Prostě to nechám všechno být a jen si hraju.
karen, 15.11.2011 20:25:05, IP: ***.***.174.89, #154833
Ahojky holky tady bylo taky celý den krásně jen když jsem jela k doktoru tak tam byla inverze jako prase. My jsme tuhle inverzi tady měli snad čtrnáct dní v kuse a teď tu konečně svítí sluníčko. A jak říká Evča ta námraza a to sluníčko je to nádhera. Tak přesně jak jsem vám psala navyšovat léky nechce ani náhodou prý se ještě účinek pořádně dostaví a s vysazením před porodem se mám poradit s gynekologem. k tomu jdu zítra tak jsem zvědavá co a jak mi na to poví. on jede podle tabulek a ne podle zkušeností. Jsem zvědavá co mi na to teda poví gynekolog jinak nevím pak asi abych začla hledat jinýho psychiatra a nebo to hold riskla a brala to bez jeho dovolení. Jinak nevím
evinaH., 16.11.2011 7:30:33, IP: ***.***.180.186, #154841
Karen,tak držím palce ke správnému rozhodnutí, myslím,že bys spíš měla změnit psychiatra a třeba i se poradit s tím gynekologem, jestli nezná lepšího...
Nikol , 16.11.2011 10:48:28, IP: ***.***.95.194, #154852
Ahoj holky, ja jsem akorat desne ospala, porad jsme nastydli, a kdyz uz to vypadalo, ze bude dobre, bum mala zase nespala v noci. No nic, za chvili jdu do postele.
Jen jsem vyhodila deti ve skolce a pak jela do Tesca, kouknout se, co maji za hracky k Vanocum, udelala jsem list a ted uz nebudu delat nic, vsechno musi pockat, ja jsem prednejsi a tudiz si jdu naspat, nebo dospat, cert to vem.
Ja jsem od prvniho porodu desne plactiva a emocionalni, nemuzu se koukat na nic, kde se ublizuje detem nebo zviratkum, dokonce ani na komedie takoveho toho razu, chlap hlida dite a nekde ho zapomene. Me spis tlumily ty prasky, teda ten Sertraline smich, nez plac.
Jinak az se holky stydim sem jeste psat, protoze jsem fakt v pohode, i kdyz mam stresy kvuli bydleni a penezum zvlaste ted pred Vanocema, ale jinak pohoda, i kdyz je hnusne pod mrakem a posmourno. Musim rict, ze my asi fakt pomaha chodit do prace na tri dny. My jsme tam super parta a tak, i kdyz se resi hodne spatne veci a nezastavim se vubec, porad se smejeme a mame legraci.
Tak se holky drzte. Jinak vcera mi udelal radost clanek na novinkach. Tady se uz leta odhaluje Downuv syndrom v tehu z krve a ted to dorazilo do Cech, takze to usetri spoustu zen chodit na vysetreni plodove vody. Jeden odber krve a vi se.
Karen ja myslim, ze tobe jeste blbnou hormony, hnusne pocasi ti taky neprida, takze na to vsechno je ta davka AD asi kratka. Me zabral Sertraline behem dvou tydnu, ale ja uz nebyla tehu, kdyz mi ho dali.
K tomu kojeni. Ja jsem nechtela kojit, ale kdyz se me pak v porodnici zeptali, jestli bude malej kojenej nebo ne, tak jsem si rekla, ze k lahvi se muzu vratit vzdycky, at mi teda ukazou, jak kojit a zustala jsem u toho. Akorat ted jsem tak unavena, ze mi i pomalu dochazi mliko, tak obcas dostane mala sunar, ale jinak porad kojim. Me totiz kojeni vyplavuje hormon stesti a me je tak dobre, kdyz mam male na prsu, proste pohoda, koukam se na ni a jsem desne stastna, i kdyz unavena.
Ale jak uz jsem psala, nedelej si hlavu, at se rozhodnes jakkoli, tak to bude spravne rozhodnuti pro tebe a tvoje miminko. Me manzel, kdyz jsem mu rekla, ze nebudu kojit, rikal, ze za mnou stoji, at se rozhodnu, jak chci.
Irča, 16.11.2011 18:22:28, IP: ***.***.38.66, #154881
To je velká šance pro těhotné, super a přelomová věc, protože třeba u mne screeningem vyšlo vysoké podezření na Downa, ale přitom to byl jen falešně pozitivní screeningový test. Ušetřilo by mi to nervy.

Jinak já dnes byla na gyndě a nutila mi antikoncepci. Tak jsem jí hned říkala o té kámošce, co po tzv. nízkohormonální antikoncepci menstruuje 1 měsíc v kuse a pak 3 měsíce ne apod. Byla uražená a řekla, že to bych snad měla nechat na ní. Já teda že jo, ale že už mi stačí antidepresiva, že už nic dalšího brát nechci a ona na to jestli jako chci třetí dítě a já na to, že kdyžtak jo. Tak prohlásila, že prý mi musí asi ty antidepresiva zabírat dobře.
karen, 16.11.2011 19:53:14, IP: ***.***.174.89, #154890
Tak jsem byla dnes na té gyndě a mluvila jsem o tom s ním a taky s vysazením nesouhlasil.Dal mi doporučení na psychiatrii k jedné doktorce, která s tím má více zkušeností, takže k ní půjdu na konzultaci a ona rozhodne o průběhu léčby, tak jsem teda zvědavá. holky jsem ze všeho fakt plná strachu.kéž by se mi taky vyplavoval hormon štěstí:-)gyndař říká, že taky nechápe co on z toho dělá, že nejsem jedna za rok, že je to prý normální kolik je ženských se, kterýma se stýká na porodním.on je supr doktor je vyhlášenej a jeho táta taky to je dětský lékař.
Irča, 16.11.2011 20:27:57, IP: ***.***.38.66, #154894
Já si myslím, že ta doktorka není zlá, měla mne koneckonců v těhu, jen je taková vševědka, řekla bych. Tu paní přede mnou taky sepsula. Slyšela jsem ji. Já ale nesnáším takovou tu povýšenost ze strany doktorů.
evinaH., 17.11.2011 6:43:34, IP: ***.***.180.186, #154903
no, Irčo, mně by " milovala" až bych tam vytáhla, co jsem četla, a chtěla bych to konzultovat " jako rovný s rovným"...:-) I když učitelky mně třeba docela rádi mají - teda na základce, na střední jsem se ještě neukázala.
Irča, 18.11.2011 17:52:21, IP: ***.***.38.66, #154947
Tak mi dnes kámoška vykládala o příbuzném, co má bipolární poruchu. Střídají se u něj depky a mánie. Fakt síla. Posledně skončil hospitalizací, protože chtěl syna v hypermánii odvézt do lesa. Taky ho ale léčí dost nesystematicky, vrazí mu léky a poraď si jak umíš. Vůbec mám pocit, že se ti psychiatři pacientům moc nevěnují. Jaký máte Vy z těch Vašich doktorů??
karen, 18.11.2011 19:40:22, IP: ***.***.174.89, #154952
já z mého doktora mám dobrý pocit v tom, že si sním můžu o všem promluvit a docela se mi uleví vždycky si myslím jaký nemám problém a on bere vše s nadhledem, že mě malinko uklidní. Ale v čem mě teda štve, že je tak opatrnej na ty léky. což je celkem problém, protože sami víme, že v těch stavech jsou léky nezbytné, že nějaký povídání mi moc nepomůže.Tak na povídání by měl být psycholog ne?Tam jdu poprvý příští týden v pátek. já teda u psychatra strávím vždy tak dvacet minut nejmíň což si myslím, že je docela v poho. Ale te´d když mi bylo zle a ještě to není ok, tak mě v tom nechal dokud léky nezačli účinkovat což byli muka i teď si myslím, že by navýšení neškodilo.
Irča, 18.11.2011 20:28:19, IP: ***.***.38.66, #154956
To nevím, to v mánii nejsi, prý pořád mluví o tom, že zařídí světový mír a prý všemu na světě rozumí a je schopen komunikovat s planetou zemí. To Ty asi nemáš, ne:-)?
evinaH., 18.11.2011 20:51:06, IP: ***.***.180.186, #154957
:-) Irčo, skoro jako bych se slyšela.:-))) Ale třeba to má rúzný stupně.
Karen , já teda než mi zabral Zoloft, dostala Diazepam - a je teda fakt, že s ním jsem se cítila nejlíp a nejradši bych kždý den brala ten...
        Předchozí   1 .. 234235236237238239240 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.