Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

tralala, 07.11.2011 22:05:15, IP: ***.***.166.229, #154471
A malej je slaďoučkej, jak spinká. Miluju ho. Dávám mu pusinky na obličejíček a nebrání se (Holka se při představě,že bych ji takto líbala ošívá). A hezky hačá a když nejsem u něho, tak mě "volá"...A holka mi telefonuje a máme tajemství, o kterým její otec neví.... Dětičky mě nějak chytly..Asi stárnu nebo blbnu nebo obojí...
karen, 07.11.2011 22:38:23, IP: ***.***.174.89, #154472
čtu tu vaše příspěvky a přemýšlím nad tím a jak píše tralala asi je nejlepší si věci nepřipouštět a upnout se na ty děti akorát kdo z nás to dokáže?je mi líp a líp akorát se mi pořád hlavou točí samý myšlenky musím čekat než to zase odezní. Třeba mě dneska napadne co když dostanu panickou úzkost tu agrofobii nebo jak se to jmenuje, kterou já netrpím a představuju si jek a co bych dělala no udělám si z toho v hlavě probloém. můj problém je že si něco přečtu a pak mám strach aby se mi to taky nestalo doufám, že to přejde musím se to naučit potlačit před tím jsem byla ok tak teď jsem ještě plná strachu. Takový stavy a v těhotenství jsem opravdu nečekala znám to, ale ne takhle. pálení těla, agresivita,pláč,strach,úzkost-prostě až an dno a to vše to malý prožívalo semnou doufám ,že ho to nepoznamená. to bych nezvládla.tak chytlo mě to asi ve dvacátým týdnu, tak snad říkal doktor, že vše je vyvinutý, že by to neměl být problém, ale co ta psychika jeho?holky vy se máte, že to těhu máte za sebou je to dlouhý a vůbec když nemůžu chodit do práce
Nikol, 08.11.2011 14:43:06, IP: ***.***.95.194, #154503
Karen, neboj se, ja jsem taky takhle panikarila a mala je v naprostem poradku a porad se usmiva a je desna pohodarka.
Jinak ja jsem dneska nasr... Chteli jsme se jit podivat na barak, ale realitka nam ho neukaze, dokud se nepresvedci, ze si ho muzeme dovolit. Tak me vytocili, k**teni. Jinak ok, uklizim dneska a dala jsem fotky na facebook, uz jsem je tam louho nedala, tak jich bylo pres 70. Holky drzte se. Ahoj
tralala, 08.11.2011 15:34:34, IP: ***.***.166.229, #154507
Mám taky FB, ale je otázka, zda to tady zveřejnit. Jinak malej z krmící židličky utrhl list kytky a sežral ho. Jí všechno. A má pořád hlad. Holka mi furt volá.Tak aspoň tady taky dobrý.
Nikol, 08.11.2011 15:50:05, IP: ***.***.95.194, #154509
Tralala, tvuj malej vypada jako moje mala, taky by porad neco futrovala. Rikala jsem si, ze ji taky odstavim v roce jako malyho, ale ten se uz pomalu od devateho mesice odstavoval sam a nebyl problem. Mala jak vidi prso, tak ho chytne do obou rukou a uz si ho cpe do pusy, ale flasku taky bere, tak kdyz snad nebude problem.
karen, 08.11.2011 17:21:42, IP: ***.***.174.89, #154516
já vám moc děkuju uklidňuje mě to, když slyším, že si někdo prošel taky takový stavy a máte zdravý dětičky. je možné, že i přes léky občas cítím takový kámen na hrudi? já jen doufám, že nebudu muset navyšovat léky asi by mi je doktor ani nenavýšil nevím. teď to beru třetí týden tak asi chci zázraky.Já už se tak těším až to budu mít za sebou fakt. já nevím, jak někdo může tvrdit, že těhootenství je nekrásnější období.
karen, 08.11.2011 18:55:09, IP: ***.***.174.89, #154518
myslíte holky, že je to normální cítím pálení na zádech bušení srdce takový ty blbý stavy myslíte, že je to možný tři týdny používám sertralin dostala jsems e až na celou tabletu abylo to lepší. může to být jen přechodná záležitost?
Irča, 08.11.2011 20:27:44, IP: ***.***.38.66, #154525
Hlavně si nic prosím Tě nečti, Karen, jo? Čti si akorát tak o kytičkách. Navýšení by vadit i tak nemuselo, ale ten Tvůj doktor je takový strašpytel, že Tě nutí do takových nesmyslů, že teda nevím... Vidíš, že Nikol s tím Tvým lékem celou dobu kojila, ze začátku i plně a pohoda. Chce to hlavně klid, hale, nemůžeš chodit někam na těhotenské plavání, jógu atp. nebo to máš zakázáno?
evinaH., 08.11.2011 21:10:46, IP: ***.***.180.186, #154527
Karen, já naopak myslím, že bys číst měla - třeba knížku Zen a umění lásky.Mně jí stačí číst kousek a zklidňuje skvěle.Jo a naprosto doporučuju Plyšovou veš, ta se, myslím, moc povedla.O těhotenství pravdivě, ale zábavně...Fkt doporučuju.
Jenom, prosímtě, nezkoušej sama pokusy se zvyšováním dávek...Třeba by ti pomohl spíš psycholog, ten kineziolog nebo tak něco...
karen, 08.11.2011 22:10:35, IP: ***.***.174.89, #154533
to víš, že je to taky přetažením a tím vším. Na tu terapii teda k psychologovi jdu až 25 dřív to nejde zkouším relaxovat. víš co to je tak, že člověk porád něco řeší a co když to a když to a tohl je na h.... lepší je nic neřešit musím se zaměřit na to mimčo jenže já už ho potřebuju mít venku. Ty jsi jak já radši nic číst nebudem:-) Už spím a je vše ok:-)jsi taky ok?to moc nefunguje viď vždycky si namluvíme jen ty hnusný stavy. tak já když mám léky i bez nich jsem vydržela dlouho tak to bylo ok no a najednou to tu prostě bylo.
Nikol, 09.11.2011 12:47:37, IP: ***.***.95.194, #154555
Karen, ja snad mela dokonce dve tablety toho Sertralinu. Nejsem si jista, ale urcite pres tabletu. Jinak to buseni srdce jsm obcas s tim mela taky, vedlejsi ucinek. Co myslela Irca, necist nic strasneho o tehu, ze jo, Irco? Nebo o depresi apod.
Irco, my se v tom taky placame deti jsou nemocny uz treti tyden v kuse, ted pritahla mala s jeslicek zanet spojivek, malej to ma ode dneska a ja si ted na chvili zdrimla a mam to taky. Ach jo, Jinak maji oba nosy, jak vodovodni kohoutky a kaslou. Ale jinak jsou porad hravy, bez teplot, tak to neresim.
karen, 09.11.2011 20:10:41, IP: ***.***.174.89, #154576
no já jsem na jedný tabletě sertralinu. no uvidíme zatím se to snažím vydržet není to tak hrozný asi to taky musí pořádně zafungovat. Jo radši nečíst nic ani o depresi si něco přečtu a pak to mám taky jsem teď plná strachu jak se to vrátilo a možná asi v největší míře co jsem to kdy měla asi těma hormonama prý mi říkal doktor. jdu příští týden na kontrolu tak uvidíme ale on mi to nenavýší když jsem mu tenkrát volala tak mi řekl, že by mě dal hospitalizovat, aby to roštíp někdo jinej prostě si to nechce vzít na triko nemá s tím podle mě zkušenost-myslím deprese v těhu
Irča, 09.11.2011 20:31:42, IP: ***.***.38.66, #154577
Nechápu to, Karen. Třeba v Podolí, v porodnici, se nějak vůbec nedivili. Ale to víš, tam rodí ženy z celé republiky. Mají tam asi různé případy. K Tvé hospitalizaci nevidím důvod. Jen opravdu jediný a to je, aby se Tě zbavil a byl z obliga. Jenže já ani nevím, jestli by Tě hospitalizovali i kdybys chtěla, je to celé kravina. V tom se mi líbí v té Anglii. Jak píše Nikol, že lidi nestresují. Mne teda taky nikdo ještě navrch nestrašil, to bych při své povaze asi neustála. Jak je takhle pořád pod mrakem, tak mám náladu pod psa. Každý den se alespoň snažím dělat něco do školy, jsou toho hrozná kvanta. Manžel má teď taky stresy, hodně práce a jak měl chycené ty průdušky a přechodil to , tak si prý vyvolal astma, minule si stěžoval na bolest na prsou, tak ještě zítra jde i na EKG. Jsme my to ale taky experti s těma nemocema a to je fakt, že to pak k pohodě nepřispívá.
karen, 09.11.2011 20:52:36, IP: ***.***.174.89, #154578
ty jsi myslíš, že mě s tím nevystrašil to mi řekl i poprvý s tím spaním. já mu řekla, že se bojím, že nebudu moct spát a řekl mi, že kdyby k tomu došlo, tak mě bude muset taky hospitalizovat, že pro těhotný nic není a podruhý jsem tam přijela a měl to vyzjištěný i napsaný a já mu i povídala, že jsem našla diskuzi a že některý brali i ten oxazepam atd i jiný léky, tak se mě ještě vyptával co berete za léky atd tak je vidět, že se ptá, že neví alespoň já měla takový pocit z něj měl to tam podle mě i vypsaný, protože já ho pořád otravovala. jenže kam mám jít teď když on mě zná. Ti povídám, že jsem se viděla fakt v blázinci možná jsem i chtěla aby mi sakra někdo popmohl bylo to hrozný. jedu tam příští týden, tak jsem zvědavá, ale asi se nic novýho nedozvím. Musím vyzjistit od toho gynekologa co a jak,ale jestli mi tonepovolí tak budu muset asi shánět nikoho jinýho nepotřebuje s e k tomu nějaké povolení k porodu, že mám antidepresiva?
karen, 09.11.2011 20:53:47, IP: ***.***.174.89, #154579
myslím povolení od psichiatra?
        Předchozí   1 .. 232233234235236237238 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.