Diskuse - Ženatý milenec 5
Iva, 14.03.2008 22:47:53, IP: ***.***.245.251, #40159A Cipralex je AD .. ty nedostudovaná rádobyinteligentko .... čti ty panikářky pozorněji, přece. Máš problémy s pozorností nebo s pamětí? Možná vštípivostí, to bývají první známky senility ... Zkus lecitin a gingko ...
Halina, 14.03.2008 22:48:34, IP: ***.***.9.57, #40160Ty hlupačko to pozná každý že jsem ho psala protože je podepsanej Halina 22.36......bože kams to duši dal...........nééé
.
Jdi za tím svým starcem, já si zítra užiju o 20 let mladšího , starce bych se nedotkla, jedině kdybyjsme mě zajistil do konce života a ještě bychjsme se odtahovala a celý dny vymlouvala....abyjsme se mi neudělalo špatně bléééééééé.......prčááááá..:-):-)
Iva, 14.03.2008 22:52:21, IP: ***.***.245.251, #40161Tak to se povedlo ...fakt dobrý Haluš
to : To je blbka Halina ... to si tam dávej furt, moc ti to pasuje ....
:-P čauky, puso, měj se tu ...
Halča , 14.03.2008 22:53:39, IP: ***.***.9.57, #40162No dyt tam píšu cituji "jak se tomu nadává " já nemám zkušenosti s Ad jako ty , netuším na co který je a jaké se píše i, v životě jsem ten lék neviděla ......ale ty bys ho měla zkusit...třeba tě vrátí do reality ,abyjsme všechny mohly být rády , že je ti líp .....:-):-)
A jak vidíš tu svou novou lásku s popelářem, myslíš, že se rozvede hihi....???Hohoho
::::::::::::::::::::::, 14.03.2008 22:57:17, IP: ***.***.217.5, #40164Já jsem ale myslela ten příspěvěk mnou podepsaný ve 22.28.Slovo řežeme se ve slovníku nemám:o)))))Myslela jsem,že Ti nikdy nenapíšu,co tu muž říkal,když Tě viděl na fotce,ale protože každého urážíš,tak to napíšu.Můj slovník to není,ale snad to dívky přežijí:o)))))Takže Halinko,myslím,že to je výstižné.Cituji:"Na tu starou krávu může vlézt jen mladý vůl!" Musím přiznat,že mě to překvapilo,protože jsem muže nikdy takhle o žádné ženě mluvit neslyšela,asi Tě jako ženu nebere.Tak si užívej svých zoufalců a já už jdu za tím starcem opravdu.Páááááááááááá zasmát se však přijdu až zítra v noci.Jedeme do Prahy a budeme tam spát,doufám,že v hotelu internet na pokoji bude.Věřím,že mě nezklameš a pobavím se:o)))))))))))
dobrý článek pro všechny, 14.03.2008 23:02:28, IP: ***.***.166.206, #40166Milenky versus manželky
Nárazově bývá nevěrná většina mužů. I ti, kteří žijí v relativně fungujícím vztahu.
Milenka je zvláštní slovo. Hodně lidí ho nesnáší. Má v sobě sice sex-appeal, ale také značný díl despektu.
Pozice utajené přítelkyně obvykle nic záviděníhodného nepřináší, třebaže se na první pohled může zdát, že ve srovnání s manželkou je na tom milenka podstatně lépe. Nemusí ji trápit, jestli stihne uvařit, vyprat, kdo zítra nakoupí nebo odveze děti k babičce...
Tyhle nepříjemnosti, které mužům upřímně otravují život, jsou totiž doménou manželek. Milenky bývají hezké, sexy, vstřícné, nekonfliktní a především chápavé. Přesto jen málokdy překročí svůj stín a stanou po boku svých dosavadních milenců jako jejich oficiální partnerky a manželky.
Mnohé ženy chápou, že manželova milenka nemusí být vždycky důvodem k rozvodu. Aspoň ne tehdy, pokud všechno ostatní v manželství funguje - tedy péče o děti, rodinu, společné finance, vzájemný respekt a úcta. „Podváděné ženy ke mně často přicházejí, ale vlastně už mě většinou ani nepotřebují,“ říká o tom rodinná poradkyně Blanka Němečková.
„Samy si totiž obvykle přijdou na to, proč se to stalo a jak svého manžela získat zpátky,“ tvrdí. Existují samozřejmě případy, kdy je muž pevně rozhodnutý změnit svůj dosavadní život a začít nový s dosavadní milenkou. Pak už většinou bývají manželčiny snahy marné...
Je zajímavé, že Blanka Němečková vnímá u mnoha podváděných žen, s nimiž se dostává do kontaktu, dva společné rysy: Optimismus, že dokážou manžela přitáhnout zpět, a také jakýsi náznak ženské solidarity. Na manželovu milenku nedští jen síru, ale spíše ji politují. Mnohé ženy s odstupem uznají, že milenka je možná hezčí, mladší, ale velmi pravděpodobně zůstane jen tou druhou, od které se muž bude vracet za svou legitimní rodinou...
Jak ho přitáhnout zpět?
Na to, jak svého manžela ‚vybojovat‘ zpět (pokud o něj tedy vůbec chcete či můžete bojovat), existuje spousta názorů a teorií. Za obecně platnou radu, která se mnoha podvedeným ženám osvědčila, lze považovat asi tu následující: Vzhledem k tomu, že 3/4 mužů by své ženě neodpustily nevěru, zaktivujte jeho žárlivost.
Nedělejte scény, buďte přívětivá, začněte chodit do společnosti a vracet se později než obvykle. Ukažte manželovi, že není jediný. Rýpnutí do majetnických sklonů často zabere a on začne chránit své ohrožené území. Pokud nezačne žárlit na vás, bude žárlit na děti. S představou, že by je vychovával cizí chlap, se muži smiřují neradi...
Zkuste se také sama na sebe kriticky podívat a zhodnotit. Jak vypadáte, co byste se sebou mohla udělat, vzpomeňte si, co se vašemu muži na vás líbilo, na co jste ho ‚sbalila‘? „Tohle v mém případě zafungovalo,“ potvrzuje Natálie, která svého času přišla na to, že manžel má milenku, a rozhodla se, že to tak nenechá.
Věděla, že manžel jí za to stojí, a zpětně se dívá na jeho nevěru tak, že jejich vztah posunula o kus dále. „Už vím, že manžel doma nestojí jen o plný servis, večeři a vytřenou podlahu. Chce, abych s ním třeba na úkor vyluxovaného bytu šla na večeři, hezky se oblékla, smála se na něj, dala mu najevo, že je pro mě stále zajímavý a přitažlivý...“
Nejraději by obě...
Je jasné, že když bude na nevěrného muže doma čekat jakási obdoba Bohyně hrůzy, od přítulné milenky spěchat nebude. Na druhé straně si představte situaci, kdy záletný manžel popíjí víno s milenkou a najednou ho napadne: Co já tady vůbec dělám? Proč tu vlastně sedím s někým o 20 let mladším, když mi včera bylo s mou ženou tak dobře?
Milenka má sice výhodu neokoukanosti, umění naslouchat a většinou pár let k dobru, ale i manželka má solidní zbraně. Jsou to děti, společný majetek, přátelé, koníčky, zážitky... Představují letitou investici, které se obvykle muž není schopen jen tak vzdát. Podle průzkumů se více než polovina mužů snaží situaci v rodině, způsobenou jejich nevěrou, urovnat.
Neradi řeší vztahové problémy a ze všeho nejvíc chtějí klid. Kdyby to bylo jen na nich a nebyli tlačeni k řešení, nechali by si nejraději obě ženy - milenku i manželku. Nechtějí se totiž rozhodovat mezi tou či onou. Od přírody jsou disponovaní k polygamii, sex je fascinuje a pak je tu také soucit. Neradi by ublížili, ale život ve třech musí stejně jednoho dne skončit.
Bývají milenky mrchy?
Pojďme se na nevěru podívat z pozice té méně vděčné role - milenky. Žádná žena není štěstím bez sebe, když zjistí, že vyhlédnutý ‚objekt‘ ukáže se býti ženatým. Pokud je silná a zásadová, obrečí to a pošle miláčka k vodě. Možná to ale nedokáže. Je zamilovaná a představuje si, že muže získá dříve či později pro sebe.
Proč nechodí s nějakým svobodným? Třeba proto, že jsou nedostatkovým zbožím, a nebo proto, že starší, ženatý muž je atraktivnější (zkultivovaný svou manželkou). Se srdcem a iluzemi se bojuje těžko. Není tajemství, že když je žena zamilovaná, věří jen tomu, čemu věřit chce. I rozvodu, na který většinou nikdy nedojde.
Žena je semetrika
Nárazově bývají nevěrní i ti muži, kteří žijí v poměrně fungujícím manželství. Prostě jen čas od času, z mužské rozvernosti, zatouží po změně. Obvykle si ale chlap najde milenku proto, aby si znovu dokázal svou mužnost.
Po letech podává mimořádné výkony v posteli, užívá si romantických výletů do venkovských hotýlků, chrlí ze sebe příběhy, v nichž vystupuje jako hlavní hrdina a které jeho žena už dávno slyšela. Endorfiny z promilovaných nocí a adrenalin z rizika odhalení mu proudí v žilách a on opět cítí, že žije. Některé ‚exempláře‘ navíc ještě dokážou milenku zásobovat příběhy o manželce - semetrice, která ho do nevěry v podstatě dohnala.
Milenku většinou ani nenapadne, že je vše účelové a navíc přitažené za vlasy. Je-li jeho žena skutečně tak nesnesitelná, proč od ní už tedy dávno neodešel? Vysvětlení pak možná přijde v podobě argumentu o zodpovědnosti vůči dětem a manželce, která by rozvod určitě neunesla. (Ještě, že má teď takovou oporu v milence, chudáček!)
Pohádky je konec
Ať si milenka ve vztahu s ženatým mužem zpočátku plánuje cokoli, jedno je jisté: Asi nikdy se zcela nedokáže smířit s tím, že se o partnera musí dělit. Jenže jakmile začne o rozvodu, nejspíš narazí. Ženy jsou pro lásku schopné obětovat cokoli, muži jsou mnohem racionálnější.
Rádi se nechají opít romantickým dobrodružstvím, ale v ohrožení dokážou stejně bleskově vystřízlivět. Je to nespravedlivé, ale je to tak. Je proto zbytečné a ponižující dělat scény ženatému milenci.
Stejně se chová tak, jak mu to nejlépe vyhovuje, a milenka přece věděla, do jakého vztahu jde. Buď se musí smířit s daným stavem, a nebo začít myslet sama na sebe. Připravit si balík papírových kapesníků, posbírat zbytky své hrdosti a oznámit, že končí. Být milenkou ženatého muže je většinou ztrátová investice.
Proč vzniká nevěra?
>> Je ukazatelem nefunkčnosti vztahu. Jde o následek chování obou partnerů. Nevěra je únik před přítomností a hledání nesplněných snů a tužeb.
>> Neděje se náhodou. Neviňte z ní partnera, zamyslete se nad sebou. Co jste opomíjely, před čím jste delší dobu zavíraly oči.
>> Varující je, když se ze vztahu vytrácí jiskra, stále méně si s partnerem povídáte, komunikaci omezujete pouze na praktické záležitosti a nutnosti.
>> Důvěřujte si, neomezujte se, dopřejte si svobodu. Pokud vám spolu bude příjemně, nebudete hledat to příjemné jinde.
>> Aspoň jednou týdně naplánujte společnou akci. Mluvte o tom, jak byste se mohli jeden pro druhého stát ještě lepšími.
>> Pokud jste v minulém vztahu prožily nevěru, svěřte se, co vás trápí, ale nedávejte partnerovi okamžitě nálepku nevěrníka.
Bea, 15.03.2008 5:45:08, IP: ***.***.213.132, #40168Holky Haline vsechno co tady napiste verte, ona FAKT nekeca, co rekne to je bomba...viz starsi prispevek!
Halina, 2.3.2008 21:24Tak hele už jsem se pobavila, tak jdu zas na jinou adresu......tohle je dobrá tečka........klidně si tu povídejte, já snad vydržím nereagovat......stejně vás nepředělám......jak vidím ......přeju hodně štěstí a slibuju, že už nebudu psát .......kdyby mě nekdo napodoboval, tak to snad poznáte, ty chytřejší .................jdu na tu bábovku.....čááááááj :-):-)
Mrknu se třeba na doktorku,cz ....hihihi....né kecám
Bea, 15.03.2008 5:58:38, IP: ***.***.213.132, #40169Halco, to je super tady chodit a psat si s tebou-blbkou a nekde jinde si psat s tema ostatnima a prima si pokecat..jeste ze nas tam nenajdes..tam je bez tebe svaty klid..a tady si klidne pis..prcaaaaa...
Halinka, 15.03.2008 6:48:59, IP: ***.***.9.57, #40171To si piš ža najdu , až si dám čas ..........klepejte se strachy že dorazím hihi....matrace ............snídám a za dvě hodky vyrážím a vy matrace hezky čekejte jak trubky na pondělí , na sms ....prčáááá.......:-):-)
Iva, 15.03.2008 6:58:07, IP: ***.***.255.66, #40172Byla jsi tu celou noc? Nebo jen co dvě hodiny? Ani si nemusíš dávat budík, že, chudinko ... jak se třeseš, jestli ti někdo něco napsal ... ale neboj, my tě v tom nenecháme, občas ti tu něco písnem ... je to až dojemný, jak jsi na nás závislá ....ale když je člověk sám, tak mu z toho trošku hrabe, že? Nebo to už je příznak stáří? Budím se ve čtyři a už nezaberu? Blbé ... teď ani ten sex už neunaví, co .... makat se ti nechce ... sezení u PC neunaví .... tak choď aspoň na procházky ... drob holoubkům s ostatními důchodci v parku .....
Mě halt probudili broučci v 5,30, co naděláš s prckama ... :-)
xx, 15.03.2008 7:14:30, IP: ***.***.255.66, #40174Žárlivost a panovačnost jsou extrémní sebezničující citové projevy. Na rozdíl od závisti, která vám může pomoci k dosažení vašich cílů, žárlivost a panovačnost vám pomáhají vaše cíle zničit. Čím více lásku vyžadujete, tím spíš ji nedostanete. Hněv, diktátorské kontrolování vás činí čímkoliv, jen ne dobrým partnerem.
Žárliví lidé na první pohled vypadají velmi sebevědomě, přesně vědí, co chtějí a bojují jako o život, aby toho dosáhli. Často se chovají jako generálové, kteří se právě chystají potrestat svého nepřítele. Svým partnerům poroučejí, jako by byli malé děti a hádají se s nimi o své názory. Neskončí, dokud to partner nevzdá a nepřizná i to, co ve skutečnosti neudělal. Pro žárlivé neexistují náhody. Za vším hledají podlost a důkazy vaší viny.
Proč jsou takoví? Pocit méněcennosti
Ve většině případů tomu předchází pocit méněcennosti, který dosahuje mamutích rozměrů. I když příznaky nemusí být na první pohled patrné, pocity méněcennosti jsou hlavním rysem žárlivých lidí.
Začne-li někdo třeba jen trochu žárlit, často to bývá v důsledku toho, že o sobě nemá příliš valné mínění - má sklony k sebeobviňování. Dost často posuzuje sám sebe podle svého jednání, vystupování, přátel, majetku - čím bude úspěšnější, tím se stane lepší bytostí?! Je pro ně hodně důležité, co si o nich myslí ostatní, čemuž snadno podléhají.
Jedním z nejhorších měřítek, kterými žárliví lidé posuzují svou hodnotu, je to, zda jsou milováni či ne. Souhlas nebo nesouhlas milovaného člověka přirovnávají svou důležitostí k výroku Hamleta: "Být či nebýt". Odmítnutí je pro ně něco strašlivého - nepřípustného ...
"Nebýt milován znamená pro dospělého člověka pouze něco nepohodlného, nepříjemného a smutného. Není to však nic, kvůli čemu bychom měli panikařit, chovat se násilnicky nebo se opíjet do němoty," říká psycholog Paul Hauck.
Chování otrokáře
Dalším z hlavních rysů žárlivého člověka bývá tzv. mentalita otrokáře. Většina žárlivců projevuje své nářky zřetelně a nahlas. Křičí na své partnery, bijí je a vulgárně jim nadávají. Jestliže se žárlivec cítí zanedbán, pustí se do hádek a křiku.
Muži ničí nábytek nebo prorážejí pěstmi zdi, ženy rozbíjejí nádobí a hází potravinami. To všechno se děje jenom proto, aby byly vyslyšeny jejich stížnosti. Mohou to být chvilkové citové výbuchy, které mohou být nahrazeny tzv. tichými schválnostmi, či-li tzv. tichou domácností.
Žárlivý člověk je přesvědčen, že jen jeho filosofie je správná a spravedlivá, což pro toho druhého znamená žít v totalitě a v otroctví, kde diktátorem a otrokářem je žárlivý člověk.
Bohužel často se stává, že žárlivci se svým partnerem nakládají jako s majetkem, se kterým si můžou dělat cokoliv se jim zlíbí. Tyto lidi nezajímají pocity druhých, pro ně jsou nejdůležitější hlavně ty jejich pocity.
Sebezničující chování
Přestože žárlivý člověk může být velmi vzdělaný člověk, působící na své okolí velice kultivovaně, co se týče své vlastní rodiny, svým chováním připomínají duševně zaostalé.
Bea, 15.03.2008 7:16:06, IP: ***.***.213.132, #40175Proc na pondelni sms, kdyz s nim dnes stravim cele odpoledne..koukam, ze na tu sms budes cekat ty...hihi...ale zbytek se uz nedoszvis, to uz povim nekde jinde a nekomu jinemu..prcaaaa...
Halina, 15.03.2008 7:23:03, IP: ***.***.9.57, #40176Nelži Ivuš, sedíš tu celou noc a píšeš na tu druhou diskuzi, jaký máš depy .....hihi......no nedivím se, že je máš ........hele ty na tom netu bydlíš , co??Kdy máš nějaký sex a nějaký reálný zážitky??A Bea také, přispívá už před šestou hihi.............holky vy ste dopadly ......
....To je peh ........a myslíš že dyž mi budeš nadávat, že ti bude líp a tvůj život bude hezčí??Jestli jo, klidně si to užívej, ráda pomůžu opuštěný chudince bez sexu .......:-):-):-)Hihihi
Jedu do tý pizzerie v Černošicích a užijem si to, hezky pište děvenky osamělé .....:-):-)
Iva, 15.03.2008 7:23:12, IP: ***.***.255.66, #40177Vsadím flašku pětihvězdičkové Metaxy, že nás nevyčmuchá ... a když jo, tak ji vyžahnem a půjdem jinam ... prčáááááááá
:-DDDD
Bea, 15.03.2008 7:27:24, IP: ***.***.213.132, #40178Halina se dnes zase naji..:-D ona je vzdy z toho tak hotova, kdyz nekam jde, ze uz nemuze dospat aby nam to tady sdelila..:-D to je fakt prcaaa...ze Ivo,my si o tom pisnem jinde....hihihi