Diskuse - Ženatý milenec 5
Vanessa, 14.03.2008 13:03:14, IP: ***.***.153.9, #40079Ivčo vůbec nechápu,jak tě mohla Halina tak rozhodit,ty víš přece sama nejlíp,že si dobrá máma a tady si to o tobě myslí taky všichni....užila sis svoj.....vůbec se netrap takovýma kecama,moc dobře jde vidět,jak svýho syna miluješ a že bys dala nevím co,aby byl zase zdravý jako předtím.....to jen nemocný člověk jako Hal může tvrdit,že zato můžeš ty,vůbec ničím ses neprovinila,jen je ti dobře s někým,koho miluješ a to je přece krásný.......a nikdo není potrestán za chyby druhých,ale každý je potrestán, jak on sám zasluhuje,pokud existuje peklo,tak Halině už hoří pod kotlem.....Ivčo krásný víkend,užij si miláčka a věř,že jsi ta nej..nej.. mamča.......
Brectan, 14.03.2008 13:06:31, IP: ***.***.155.195, #40080Jo, bylo to hezké, akorát jsme na sebe neměly s kámoškou moc času, onemocněla mi mladší dcera a tak jsem spěchala domů.
Dnes má k nám přijet manžel. Již teď mám hrůzu ze setkání a z toho, co mu povím. Svírá se mi žaludek a nevím, jak na něj budu reagovat, až ho uvidím. Jsem z toho opravdu pořád dost nešťastná. Je to jako zlý sen, z kterého bych se chtěla probudit. Tolik bych mu toho chtěla říct, jenomže......
Halina, 14.03.2008 13:07:54, IP: ***.***.9.57, #40081Hihihi vy ste mě hledaly pod Halinou ...........to je fór dne.........já se po...........ted se budu smát až k veterináři.....kočička má nemocné očíčko, tak jedem na kontrolu...........Ivčo vem si ze mně příklad, líp se starám o kočičku než o ty o syna ...........jéééé prej .....Halinááááá....už zase začíná prčáááááááá.....:-):-):-)
Pak napíšu.........hihihihi ........
Sarah, 14.03.2008 13:16:00, IP: ***.***.166.206, #40083Úplně vylízaná, vyklepaná maková palice..no coment holky!!!!!
Iva, 14.03.2008 13:16:18, IP: ***.***.74.12, #40084No, kočičce onemocnělo očko z toho pohledu na tebe a tvý mladý poťouchlý zajíce ... nedivím se ... můžeš si za to sama ... doufám, že tam aspoň trochu zakrvácí tvá peněženka, můro jedna ...
Halina, 14.03.2008 13:19:55, IP: ***.***.9.57, #40085To si piš Ivčo, že je to tvoje vina.....protože se chováš jako i**otka, kdyby ses věnovala dětem a nelítala denně s milencem, tak by se to nestalo.........ale ty s ním nejsi ani když má vážné zranění, celý dny tu píšeš jak se denně vídáte a na syna kašleš.......děti jsou na prvním místě a když se stane takový průšvih, tak teprv......to tě pánbůh potrestal aby ses probrala, ale nezabralo to, jak je vidět .....:-).
A Ivo ty neházej na druhé svoje bludy, kdyby za mnou někdo chtěl přijít 3 krát za rok pro sex, tak bych ho hnala až na kraj Prahy a ty tomu říkáš vztah......poraď se s Annou jaké si máš dát antipsychotika.......
A když jsi tak hrozně spokojená, proč píšeš na Pomoc zadarmo, jaké máš těžké depky.......hihihi........radši si fakt založte tu diskuzi.........jste jedna sebranka a slušný lidi to nemohou číst....kromě dementky Abyjsme..........a vidíte dement to píše dál.......ani neví, kde dělá chybu.......hihi......prčáá
Ivča, 14.03.2008 13:22:00, IP: ***.***.124.180, #40086Díky Vanesso,víš já jsem strašně klidný a nekonfliktní typ,ale nikdo mi nesmí sahat na mé děti(i když už jsou velké),tohle mě rozhodilo a Halina to ví a myslí si,že bude teď na koni,jenže má smůlu,holčička.Já tady mám Vás a vy jste mi dokázali víc než nějaká prdlá nymfomanka,nebo co to vlastně tohle stvoření je.Jsou mi teď už zase ukradené její výpady.Každou chvilku si svou zlobu vybíjí zde na někom jiném.No, tak teď jsem přišla na řadu já.Já to přežij,přežila jsem horší věci.Jo, Hal,a za dvě hoďky si jedu pro synka,tak už se nemůžu dočkat a on taky.Holky,víte jaká mi dnes od něj přišla sms? Napsal:Copak děláš moje maminečko,moc se těším domů a mám tě mooc rád,nechci nikdy žít bez tebe,jsi moje všechno.
Tak jsem skoro brečela.
Iva, 14.03.2008 13:22:35, IP: ***.***.74.12, #40087Takovou zrůdu obludnou aby pohledal ... To snad není ani člověk ... Chudáci ty její děti, exmanžel ... ta kočka nešťastná ... Já bych fakt holky nevěřila, že někdo takovej může existovat ... vždycky jem si říkala, co je to za lidi, co ublíží dítěti, utrápí kočku .. kde se to v nich bere ... i tohle je taková esence zloby a nenávisti ke všemu a ke všem ... Kolika lidem ta už musela ublížit ...
Fuj ... je mi z ní špatně ... nemůžu to číst, i když se mne to netýká
???, 14.03.2008 13:52:57, IP: ***.***.152.103, #40090Tak má omluva patří, šedivé, vousaté dámě, ale dobře pobavila i NESKROMNÁ. Nevím, Neskromná, proč se směješ.Chybovat je lidské a že jsem tě hledala pod jménem ? A proč ne ? Navíc mám dobrý pocit, že jsem nepobavila jenom sebe, ale i tebe a třeba i veterináře. Já, když jsem UVIDĚLA KOČIČÍ ŽENU S KUSEM VÁNOČNÍHO ŘETĚZU VE VLASECH, TAKÉ JSEM NEVĚŘILA VLASTNÍM OČÍM. A TO JSEM SI PEČLIVĚ VYČISTILA BRÝLE!!!! TEDA NIC MOC, POVÍDÁM, OPRAVDU JEN NĚJAKÝ MLADÝ, HLOUPÝ ZOUFALEC SE MŮŽE VZRUŠIT POHLEDEM NA HALČU i ty její sexuální choutky...... Já se teda taky bavím, počkejte,zeptám se na názor jednoho 28 letého kolegy.......Podíval se mi do očí, jestli nejsou moje zorničky jako špendlíkové hlavičky a zeptal se mě odkdy jsem se dala na drogy. Ne ten by ani v nouzi největší do něčeho podobného nešel....HOLKY a T O H L E T O vás opravdu vytáčí ? Jen si veďte svou diskuzi po svém a NESKROMNOU se jen bavte... vždyť to je taky neštěstí takhle dopadnout na stará kolena.
Vanessa, 14.03.2008 13:56:16, IP: ***.***.153.9, #40091No Ivčo...krásný..já mám slzičky taky v očích...jde vidět ,jak moc tě má tvůj synek rád...to dokáže zahřát na srdíčku.....
Ivča, 14.03.2008 13:57:54, IP: ***.***.124.180, #40092Halinko, mě už nevytočíš,jak jsem psala,jsem kliďas,a pro tvou informaci,já za synem chodím do nemocnice každý den,už ho mám totiž dva měsíce v nemocnici v našem městě,tak už nemusím dojíždět,tak stíhám všechno a všechny.:-)) No nevím jak by si ty vychovávala syna,když sama nejsi dobře vychovaná,jinak by si nemohla takhle sprostě psát,ty můro,jedna.:-)) Jak napsala Iva,je mi z tebe na zvracení,protože takovým lidem jako jsi ty je lepší se obloukem vyhnout.Já vlastně takhle hnusný lidi nikdy nepotkala,asi žiju mezi samými hodnými a milími lidmi,opravdu v mém okolí se nevyskytuje jeden jediný člověk tvého ražení :-)))))Za což jsem opravdu moooc ráda :-))
Vanessa, 14.03.2008 14:54:58, IP: ***.***.153.9, #40095Holky u nás od rána prší.....to je zas náladička.....už mám uklizeno po malování a ted jdu žehlit....
Přeju všem krásný víkend a těm co budou se svýma miláčkama, závidím.....
Ivča, 14.03.2008 14:57:51, IP: ***.***.124.180, #40096Omlouvám se za chybu - milými :-)))))
:::::::, 14.03.2008 15:04:42, IP: ***.***.217.5, #40097Ivčo,tak jsem si tu přečetla jak moc Tě má Tvůj syn rád a je to krásné.Ono od kluků je tohle vyznání slyšet hodně málo.Něja své city moc najevo nedávají,tak to už musíš být opravdu báječná mamka:o) Já doma slýchávám jak největší vyznání když se syn s přítelkyní přijde podívat oslovení mamuško:o)To už vím,že jsem nejbáječnější:o))) Moc Ti přeji,že jde syn domů,budeš se ještě víc radovat a určitě bude život krásný.Měj se moc hezky a to že se nepodepisuji,tak za to může Halča,chodím ještě jinam,vlastě tam jsem doma a pokud by to Halina zjistila a začala tam prudit svým oblíbeným prččččááááá,tak by mě asi nepochválili.Mějte se moc fajn a hlavně mi nikam neutečte:o))Takhle už vaše osudy znám a nevěděla by jsem jak pokračují:o)))Ono takové cvičení je velice napínavé:o))))))))))))))))))))))))))))) Páááááááá
???( Elis ), 14.03.2008 15:53:43, IP: ***.***.152.103, #40102Ivčo, proč se tu Halině vzpovídáš ? Jí nic není do toho jak se staráš o svoje děti a jak je vychováváš. Přesně tímhle jí nahráváš, aby se do tebe navážela a snažila v tobě vyvolat špatné svědomí, že za všechno můžeš jen ty!!!! A i kdyby to byla pravda, zase je to přece jen tvoje věc, ty si poneseš následky. Píšu obecně, nevím co se stalo tvému synovi, že je tak dlouho v nemocnici. Jo a žádný z mých kolegů ( nikomu není nad 33, jsme mladý kolektiv ) Halinku nechce. ZATÍM !!!! Ale tu kočičku by brali. Ještě jsem neoslovila všechny, tak se musím podrobněji mrknout na mužské obsazení seznamky, abych si udělala obrázek, kdo to tam vůbec je a podle toho vybírat tady u nás....