Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Vanessa, 14.03.2008 17:36:12, IP: ***.***.153.9, #40123
Elis co tebe sem zaválo...zvědavost nebo něco jiného???? ale jsme rádi,že jsi tu.....
Elis, 14.03.2008 17:42:28, IP: ***.***.152.103, #40124
Ivo, já se podívala i na jiné padesátky na jejich profily. U každého profilu je i takové album fotek, možná to znáš. Je u toho napsáno počet vstupů a Halina má pouze jeden. Jiné babky jich měli několik, oproti Halině, velmi mnoho. Takže ono se stačí podívat na to, co je v základu a o další není zájem. To, co ona dělá je těžkej mindrák. I to jak na vás reaguje, jak vás napadá....Ať sem nechodí, když jí to tak čílí a pohoršuje.A mě nenase..re. Mám oproti ní velkou výhodu. - 27 let, jestli jí je to páďo.Ale možná naseru já jí. Můj přítel se před 4 lety kvůli mě rozvedl. ANO, ANO Halinko, dva roky jsem chodila se ženáčem. Ale mám polehčující okolnost - neměl děti. Tak buď ve své další kritice ke mně schovívavá.HA, HA, HA, HA, HA HAlino
Elis, 14.03.2008 18:00:33, IP: ***.***.152.103, #40127
Vanesso, byla to náhoda. Původně jsem hledala informace o jedné nemoci a dostalo mě to až do diskuzí. Tam jsem si přečetla výběr a zaujalo mě to, protože mám také svoje zkušenosti a zajímalo mě co se tu probírá. Moc jsem toho nepřečetla, to je pravda, trochu jsem tak po příspěvcích brouzdala, abych byla malinko v obraze. A to, myslím, jsem.Zaregistrovala jsem, že vyšiluje i na jiných diskuzích, tak se jí v rámci mých časově omezených možnostech pokusím najít a přečíst si něco. Pane jo, jedna bláznivá bába a co vyvolá rozruchu. Tak takhle ona to dělá !!!??? Takhle na sebe upzorňuje !!!??? A daří se jí to, stařence....
Anna, 14.03.2008 19:27:15, IP: ***.***.89.241, #40130
vŠECHNY MOC A MOC ZDRAVÍM!
Mám za sebou velmi pěkný,ač pracobní den,ale naskytla se mi nová cesta profesním životem a já to přijala,takže mě čekají velké změny,které jsem připravena přijmout.
Též jsem byla u paní,co vykládá budoucnost a vlastně i citovou současnost z kávy.Bylo velmi zajímavé a též pro mě snad i konečně povzbuzující.Tady to psát nechci.Nesmíte se na mě kvůli tomu zlobit.Vím,že to tu čte kde kdo a nemám zájem se tady moc odkrývat..hlavně před jistými lidmi.Ale vše napíšu Ivě do mejlíku a pokud byste ,holčičky,chtěly a daly mi na sebe kontakt,tak i vám ráda o sobě napíšu více.Ale sem opravdu ne!
Všem přeju krásný večer! Anna
olina, 14.03.2008 19:29:18, IP: ***.***.139.41, #40131
ahoj, Halinu teda nečtu, je to zbytečný, tak to bylo fajn bez ní :-((
Dnes mám ale krásný den :-) ráno pro mě miláček přijel, odvezl mě do práce, pak jsme byli na obědě, odpo odvoz domů, krásné milování...když mě vyznával lásku tak měl v očích slzy. Je to těžké i pro ně, nikdo nechce ublížit schválně (nepočítám úchyláky jako H.....).
Ivčo, to je dobře, že už budeš mít kluka doma, bude se uzdravovat před očima. Doma je doma.A nenech se tou kozou otrávit, ani nevím co ti psala, protože ji nečtu, tak ji nečti taky. Nejhorší srážka je srážka s blbcem...
Vanessa, 14.03.2008 20:29:42, IP: ***.***.153.9, #40138
Ahoj Aničko...taky jsem si nechala věštit z kávy a řekla mi,že jsem těhotná...a za týden jsem už měla pozitivní test...nikdy jsem na věštění z kávy nevěřila,ale ted už věřím...tak hlavně,že máš dobré zprávy.....to je moc dobře,člověku je hned líp....tak papa..
Halinka, 14.03.2008 20:47:17, IP: ***.***.9.57, #40140
Elis cituji :
na seznamkách se nabízíš, fetišistko. Chceš doprovod na pěší turistiku a očmuchávat smradlavky ( nohy - překlad pro tebe, imbecílku ). A, že nejsem fešanda ? No a co ?

Další primitivka v pořadí tady na těch stránkách........nevím jak na to přišla, asi taky bludy........hihi.......v životě by mě nenapadlo očuchávat něčí nohy bléééé ...bléééééé.......ošklivka Elis závidí a zuří...........hele Elis.......to se máš s čím chlubit , žes rozvedla ženáče.....patříš k těm chuděrám ......my ostatní si z nich akorát střílíme .....příští týden jdu s jedním na výlet a na pařbičku....bude solit .....a až všechno zacáluje .....nebude nic.....řeknu mu čááááááu..........:-)
Před chvilkou mi volal můj skoro 30 letý miláček a vyprávěl, jaké koupil dceři dárečky na zítřejší oslavu....asi si dám steak z lososa a kopec salátu a jahodový dort......aby to bylo zdravé .....a šampíčko .......:-)Dobré jídlo, venkov,rodinka, příroda ......těším se .......a matrace Iva a Elis a Vaness a jiné budou bulet na forech a přispívat........hihihi
Elis, 14.03.2008 21:46:09, IP: ***.***.152.103, #40149
Buď v klidu, Halčo na rozdíl od tebe krasavice jistě jsem a navíc s pěknou figurou, vysoká,štíhlá se vším všudy bez zásahu plastického chirurga.Černovláska od přírody.Mám hezkou pleť a perfektní zuby.Nespokojená jsem se svým nosem.Říkám mu nos typu Tereza Maxová. Ten se mi fakt nelíbí, ale co nadělám. Se svým přítelem 3 roky bydlím, takže matrace není to pravé, to výstižné. Ani po něm po večerech nevzdychám, spíš vzdychám s ním, když se milujeme.Máme nádherný, byt s ohromnou terasou a překrásným výhledem.Hypotéku splácíme rovným dílem. Jezdíme na exotické dovolené a nádherně mě rozmazluje. K vánocům mi koupil nádherný zásnubní prsten s briliantem.Já nám koupila 3 týdny v Thajsku. Nedělej si o mně starosti, Halino, že bych nějak trpěla nebo strádala. Tak jsem se tu krásně pochlubila a povytahovala, nemusíš to dělat jenom ty, HA, HA, HAlino.
P:S: A teď mi říká, ať se na tebe vy..se..ru. Tak ho možná poslechnu.
P.P.S : A možná taky ne, protože mě to baví. Ve volným čase zase přijdu a už se moc těším co tu od tebe najdu.
Pa a nezklam mě, Hali.
Vanessa, 14.03.2008 21:57:05, IP: ***.***.9.57, #40150
Tak nám ukaž fotku hihi......další co jenom sní.........hlavně že kritizujete ,ale svý ošklivý xichty a postavy radši neukážete.......Halina říkala, že budeš přispívat celou neděli......uvidíte holky........
No a tohle píše Elis předtím...nějak se to liší od jejího posledního příspěvku, prý je ošklivá, hihi :
:

na seznamkách se nabízíš, fetišistko. Chceš doprovod na pěší turistiku a očmuchávat smradlavky ( nohy - překlad pro tebe, imbecílku ). A, že nejsem fešanda ? No a co ?

Tady jsi správně Elis, tady všechny sní o lepším životě a žádná ho nemá......hihi
Iva, 14.03.2008 22:04:02, IP: ***.***.9.57, #40153
Holky ta Halina je otravná , jak prudí , závidí nám krásný vztahy........závist

Musím vám říct svůj krásnej zážitek, Halino nezuř......včera jsem šla po ulici a stál tam popelář a díval se na mně a měl takový smutný pohled plný lásky .........no prostě zkrátím to, zamilovali sme se do sebe na první pohled a je z toho láska jako trám.....pořád na tu chvíli musím vzpomínat........ty montérky mu strašně slušely .......mě to tak naplňuje......já vím, že už ho nikdy neuvidím........ale ten zážitek mám v srdíčku.....to se nedá popsat.....nechám si dnes o něm zdát....byl to krásný vztah ..........:-):-):-)
Iva, 14.03.2008 22:24:09, IP: ***.***.245.251, #40154
Halinka dostala nový nápad ... zázraky se dějí .... A dobrý: konenčně má diskusi podle svého gusta .. baví se sama se sebou ... Kolumbus, přijede vodovodem, Halčo ... vem si tabletku, si zapomněla dnes, co?
:::::::, , 14.03.2008 22:28:16, IP: ***.***.9.57, #40155
Halčo ,už jsi mě našla,ka¨m chodím?:o)))))
Sedíme s miláčkem mna kávičče a řežeme se ti tu,muži něja své city moc najevo nedávají,ale abyjsme měli nějakou zábavu na páteční večír a bez Haliny nevěděla by jsem co dělát ...dík Halino...:o)))))jen ták dál ?:o)))))
Halina, 14.03.2008 22:36:21, IP: ***.***.9.57, #40156
Ivo zase se ti přitížilo??...Nejdřív popelář na ulici a teď dokonce Kolumbus přijede vodovodem......to už vypadá zle.......skoč si na Panikářky , odbornice ti tam poradí nějaké dobré AD a Cypralex k tomu, nebo jak se tomu nadává ......ale rychle nebo se ti to rozjede moc......to víš bludy to není sranda pro osamělou nešťastnou ženskou........:-):-)Hihi
:::::::::::::::, 14.03.2008 22:37:09, IP: ***.***.217.5, #40157
Halčo,Halčo,Ty si opravdu myslíš,že nikdo nepozná,že jsi ten poslední příspěvek psala sama?Nepodcenuj nás,tohle dokážeš opravdu vyplodit jen Ty.Já už jsem doma a než jsem vypla počítač,tak jsem se šla zasmát,noc totiž nebude o smíchu,ale o vášni.To Ty chudinko si musíš počkat až si na Tebe udělá zajíček čas mezi dvacítkami:o)))))))))))On se totiž "stařeček "může milovat kdykoliv,ale ten Tvůj Tě má jen když na něj dvacítky nemají čas.Paaaaa holčinky a přeji vám krásný večer.Myslím na vás a vidím před sebou i vzteky zelenou Halinu,že jste štastné:o))))))))))
Iva, 14.03.2008 22:44:26, IP: ***.***.245.251, #40158
Cipralex ... po "c" napíše y jen dement
        Předchozí   1 .. 99100101102103104105 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.